Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 23 d. 00:15:58
rugiuose prie bedugnes cool knygike
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Labai nesenai perskaičiau dar vieną Melvino Burgess'o knygą "Darant tai".... nemažiau patiko nei "Heroinas"..
iš ties, labai mėgstu geras knygas...ir kai turiu laiko būtinai paskaitinėju.
patikusios knygos kurias dabar atsimenu: Alchemikas, J.D Salinger - Rugiuose Prie Bedugnės, Žalioji Mylia, A.de Sent -Egziuperi - Mažasis Princas, Dievų Miškas...
;>
as tai maza ziauriai skaitydavau net miesto bibliotekoje pakliuvau 10 geriausiu skaitytoju stenda,bet dabar tai ilgai skaitau knygas,nes neturiu laiko.Siuo metu skaitau 2:dantes pragara ir the path of thunder(visai nieko knygos)siap tai mylimiausia prarastasis rojus(gal kas yra skaites?),nemegstu skaityti romanu,biografiniudazniausiai skaitau apie mistinius dalykus(vampyrus,ragana..)gal kas skaite oksfordo pabaisa(tikslai nezinau pavadinimo gal ne pabaisa,gal kokia oksfordo smekla..)
as dievinu skaityti.tai vienas is maloniausiu uzsiemimu zemeje!(turbut kai kas pagalvos,kad as nenormali...bet man dzin).skaitau visokias knygas,isskyrus moksline fantastika ir meiles romanus.gaila,kad turiu nedaug laiko skaitymui.labai patinka istorines mokslines knygos,istoriniai romanai.labiausiai patiko Remarko knygos(kai skaiciau Triju draugu pabaiga-apsiverkiau),labai gera Sinuhe egiptietis.SUPER.
nesenaij perskaijchiau rugiuose prie bedugnes...shaijp ydomi knyga, bet labaij primena tas knygas kur skaijchiau vasara, taij nelikau labaij suzhaveta, nes visos knygos beveijk apie ta paty, bet geriau pagalvojus, kad ta knyga buvo parashyta daug senaiu, negu tos kitos taij supratau, kad ta knyga kazhko verta...zhodziu..
skaitau daug knygu vienu metu. daugiausia anglishku (pvz. the history of ancient greece) , senekos jau antra veikala,. na, laukiu, kada turesiu laiko perskaityt dar viena Hesse\'s knyga. didi asmenybe.
nezinau uz ka mane tu galetum teist
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
Life is not a game. Don't play with your life.
....mmmm.... kiek cia megstanciu knygas.... mmmm .... tai va- as nesu viena is jusu, megejai. tiesiog nieko sau negaliu padaryt. kaliu skaityt kurini, straipsni ar pan, bet pamacius stora knyga pamanau 'neiveixiu ' tai tuo ir baigias.... o tai dar sau 'dovana' pasidariau- i filologija istojau, na, ir reik ivairiausiom kalbom skaityt stooooOOOOooooriausias knygelas.... .... ne tame gyvenimo esme esme tame, ka galvoj turi
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 25 d. 17:38:16
silvestere rašė: labai retai skaitau knygas...nes neturiu laiko, be to bibliotekoj nemoku issirinkt idomiu knygu...... nu kartais paskaitau istorines knygas apie II pasaulini kara, Lietuvos okupacija, senoves tautas... kitais metais turbut valstybini egz laikysiu., tai wat....
As tai jei internete ar is pazystamu nesuzinau idomiu knygu ,tai gera pusvalandi panarasius po lentynas ir iskamantinejus bibliotekininkes ir ka nors gero randu }: )...Shape man patinka narsyti po lentynas...Pamirsti viska aplinkui ir tiesiog ieskai knygos ir galvoje sukasi mintys 'Ne, neidomi.' arba 'Ta jau skaiciau'.Zinau kad durnai skamba bet kazkaip tie pasilankymai bibliotekose man patinka,knygas skaityt taip pat...
labai retai skaitau knygas...nes neturiu laiko, be to bibliotekoj nemoku issirinkt idomiu knygu...... nu kartais paskaitau istorines knygas apie II pasaulini kara, Lietuvos okupacija, senoves tautas... kitais metais turbut valstybini egz laikysiu., tai wat....
svarbiausios gyvenimo tiesos:
1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi.
2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 23 d. 00:15:58
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. sausio 22 d. 23:39:40
Emmm...Gal kas zinot kir siauliuose rasi knyga drakula?
Ieškok šūlės biblėj. Arba nueik prie mano namų tam daržely. Bet ten pabaiga išplyšus.
Šiuo metu skaitau A. Hičkoko - Pasakojimai apie Slėpinius Ir Siaubą. kol kas nepradėjau.
Šįryt perkrimtau V. Železninkovo "Visi Svajoja Apie Šunį"
2005 m. sausio 15 d. 19:37:52
iš ties, labai mėgstu geras knygas...ir kai turiu laiko būtinai paskaitinėju.
patikusios knygos kurias dabar atsimenu: Alchemikas, J.D Salinger - Rugiuose Prie Bedugnės, Žalioji Mylia, A.de Sent -Egziuperi - Mažasis Princas, Dievų Miškas...
;>
2005 m. sausio 15 d. 17:45:52
2005 m. sausio 15 d. 17:35:35
2005 m. sausio 15 d. 16:44:05
2005 m. sausio 15 d. 13:30:23
2005 m. sausio 13 d. 15:12:12
2005 m. sausio 7 d. 23:37:02
2005 m. sausio 7 d. 22:22:29
2005 m. sausio 3 d. 23:30:10
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2004 m. gruodžio 27 d. 19:02:25
2004 m. gruodžio 27 d. 14:48:47
2004 m. gruodžio 27 d. 14:32:25
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 26 d. 11:51:19
2004 m. gruodžio 25 d. 17:38:16
labai retai skaitau knygas...nes neturiu laiko, be to bibliotekoj nemoku issirinkt idomiu knygu...... nu kartais paskaitau istorines knygas apie II pasaulini kara, Lietuvos okupacija, senoves tautas... kitais metais turbut valstybini egz laikysiu., tai wat....
As tai jei internete ar is pazystamu nesuzinau idomiu knygu ,tai gera pusvalandi panarasius po lentynas ir iskamantinejus bibliotekininkes ir ka nors gero randu }: )...Shape man patinka narsyti po lentynas...Pamirsti viska aplinkui ir tiesiog ieskai knygos ir galvoje sukasi mintys 'Ne, neidomi.' arba 'Ta jau skaiciau'.Zinau kad durnai skamba bet kazkaip tie pasilankymai bibliotekose man patinka,knygas skaityt taip pat...
2004 m. gruodžio 25 d. 13:26:24
2004 m. gruodžio 24 d. 23:12:38
o kokia yra pati katinishkeusia knyga?
"Katulis" arba "Katinas kuris mego vaikscioti vienas",Rinkis }: )
2004 m. gruodžio 2 d. 21:48:30
man patiko Mary Wesley -'ramuniu pivele'
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. lapkričio 21 d. 16:57:38