ash nemegstu skaityt knygu..bet jei shulioj uzduota perskaityt taj rejk... Tajgi, pati normaliausia knyga ish visu mano skaitytu: "Adriano Moulo brendimo kancios"
Ten knyga - dienorashtis. fajna knyga, netgi labaj
aij jo ash tokias knygas vasara skaijciau, ir stringus skaijciau, po to emanuely, ledi pank, agurkeliai su shokaladu, dar ten kazhka, bet dabar nebeskaijtau, nes supratau kad LT mokytojaij tokiu knygu nelabiaj tinka duot y perskaijtytu knygu sarasha...taij nusprendzhiau kad geiau laijko negaijzhiu, o shiajp taij pradeda atsibost, nes visose knygose situacijos beveijk tokios pat,, apie meile, seksa, buchinius ir pan...zhodzhiu nebeydomu...
as tai nuo pat mazens labai megstu skaityti, o dabar wiena po kitos skaitau knygas, kurios wadinamos "knygos jaunimui" . labai patinka. gerai, kad tokiu daug yra. neseniai perskaiciau "meilutis stringai ir laiziakas" bei "neisterikuok mano kelnaites placiausios visatoje". labai fainos knygutes. dabar dauguma knygu rasomos dienorascio forma. man tai pvz labai patinka.
patinka man kartais paskaityneti knygas. Didziausia ispudi paliko visos knygos apie Hari Poteri, dar labai patinka Z.Verno knygos, is kuriu galeciau isskirti 15 metu kapitona, storoka, bet tikrai verta demesio knyga!!!
niobi rašė: Man pati paciausia knyga yra H.Hesse-Sidharta.Tokia labai nuostabi,gili,pamastymui... Bet vien tokias knygas skaityti neimanoma,nes ne viska supranti(vis del to budizmas ne kokia matematika )... Man pvz patiko Poteriai,aisq vaikiska,nelogiska ir pns,bet pritraukia tai nerealiai nu tiesiog atsiplest negali (apie HP filma to nepasakyciau ) Gera knyga Atskaluno laiskai, Stenas ir dar vienos uzmirsau pavadinimaten tokios zydes dienorastis,Anos....
na dabar aisku kuom tavo smegenys uzsikretusios..
nu ir kuom gi?
sakai,"Mažasis princas" - linksma knyga lengvam pasiskaitymui? Aš labai suabejočiau...
ash knygas skaitau.laisvalaikiu. labiausiai patiko Princeses dienorastis 1, 2 , nevalia buciuoti raganu, meile mobiliu telefonu, mylimos tik geltonplaukes, pasvilusiu padu mokykla, agurkeliai su sokoladu,,,, dabar skaitau berniukas mergaiciu tualete, ir turiu nusipirkus jau pasiruosus esu perskaityt Cornelia Funke - Vagiu karalius..
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
taip, megstu knygos yra gerai! daug esu perskaicius geru... keliatas kurias prisiminsiu dabar: "Heroinas", "Ketveri metai pragare", "Rugiuose prie bedugnes", "Mazoji Princese", "Placebas"...
paskutine kuria perskaiciau - "Skeligas" apie angela zemeje... mintis gera, tik per daug vaikiska
emm... megstu skaityt laisvalaikiu... va siandien perskaiciau N. Peciuros "As ir Atsuktuvas". gera knyga tokia... tiesa be pagrazinimu parasyta
tai vat... kai turiu laiko paskaitineju knygutes
Kai turiu laiko, butinai paskaitau kokia nors knyga. Man labiausiai patiko Jerome K. Jerome "Tryse valtimi (neskaitant shuns)". Superine linksma istorija. Dar labai nerealu ispudi padare Carl Johan Vallgren "Lošėjo Rubašovo dokumentai".
O taip. Zmonija dar skaito. Man asmeniskai dideli spudi paliko pries pora metu skaitytos visos „Ziedu valdovo“ dalys, laabai patinka S. Bodlero poezija, kazkada labai zavejo „Paslaptingas sodas“ ir zinoma S. Kingo siaubo romanai: „Tas“, „Naminiu gyvuneliu kapines“ ir tt.
martyyyna rašė: skrydis virs gegutes lizdo (apie durnyna...jega)...
vien uz situos zodzius as galeciau tave uzmusti..kaip tu drysai sita knyga..SITA KNYGA,kurioje is tikruju aprasant psichiatrine,psichiatrine ligonine visas pasaulis,visas musu gyvenimas yra isnarstomas i gabalelius..kiekvienas,kiekvienas norintis&bandantis skaitant knygas gauti kasko tai daugiau negu galimybes veliau pasigirti,kad skaitei "Skrydi Virs Gegutes Lizdo,kuris apie durnyna" sioje knygoje randa save,savo pasauli tai kas jo psauli kontroliuoja,itakoja ar griauna..o tai,kad tu perskaiciusi tokia rimta knyga drysti is jos taip pasitycioti ir dar pasigirti,kad skaitei nors ryskiai matosi,akd nesupratai esmes vis tiek..tai jau snobizmas..
blin..
palepes geles, ziedlapiai vejyje, rugiuose prie bedugnes, skrydis virs gegutes lizdo (apie durnyna...jega)...reiketu paskaityt Tristana ir Izolda, asko idomu, jau skaitem skaitiniuose istraukas...na dar turiu Meistras ir Margarita, bet dar neskaiciau...turetu but idomu, norejau eiti i sio kurinio spektakli kuri state Kursunovas...girdejau visai teigiamus atsiliepimus...na gerai, cia jau nebe i tema... kas cia dar man visai patiko...na is rimtesnes literaturos nesu laaabai daug skaiciusi... reik test toliau... girdejau, kad "silkas" idomu ir "heroinas" visiems patinka, na nebezinau, pasimeciau...
niobi rašė: Man pati paciausia knyga yra H.Hesse-Sidharta.Tokia labai nuostabi,gili,pamastymui... Bet vien tokias knygas skaityti neimanoma,nes ne viska supranti(vis del to budizmas ne kokia matematika )... Man pvz patiko Poteriai,aisq vaikiska,nelogiska ir pns,bet pritraukia tai nerealiai nu tiesiog atsiplest negali (apie HP filma to nepasakyciau ) Gera knyga Atskaluno laiskai, Stenas ir dar vienos uzmirsau pavadinimaten tokios zydes dienorastis,Anos....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 4 d. 14:44:27
Ten knyga - dienorashtis. fajna knyga, netgi labaj
2004 m. spalio 28 d. 13:20:40
2004 m. spalio 28 d. 12:51:15
2004 m. spalio 28 d. 12:46:58
2004 m. spalio 27 d. 18:29:55
2004 m. spalio 27 d. 13:47:05
Man pati paciausia knyga yra H.Hesse-Sidharta.
zmogelis biski domisi budizmu o ne yra del jo pamises jei ka
2004 m. spalio 27 d. 13:43:37
Man pati paciausia knyga yra H.Hesse-Sidharta.Tokia labai nuostabi,gili,pamastymui... Bet vien tokias knygas skaityti neimanoma,nes ne viska supranti(vis del to budizmas ne kokia matematika
na dabar aisku kuom tavo smegenys uzsikretusios
2004 m. spalio 27 d. 12:09:02
pataisymas- čia tos knygos, apie kurias rašiau, ne iš tos mano mėgiamos Linksmų Knygučių Lengvam Pasiskaitymui serijos ;] jei ką, nekibkit ;]
sakai,"Mažasis princas" - linksma knyga lengvam pasiskaitymui? Aš labai suabejočiau...
2004 m. spalio 26 d. 18:52:19
2004 m. spalio 24 d. 11:08:24
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. spalio 21 d. 18:50:30
paskutine kuria perskaiciau - "Skeligas"
2004 m. spalio 21 d. 18:39:28
2004 m. spalio 21 d. 14:21:13
tai vat... kai turiu laiko paskaitineju knygutes
2004 m. spalio 21 d. 13:56:13
2004 m. spalio 20 d. 16:39:50
2004 m. spalio 20 d. 07:47:05
2004 m. spalio 18 d. 17:19:05
2004 m. spalio 17 d. 21:43:50
skrydis virs gegutes lizdo (apie durnyna...jega)...
vien uz situos zodzius as galeciau tave uzmusti..kaip tu drysai sita knyga..SITA KNYGA,kurioje is tikruju aprasant psichiatrine,psichiatrine ligonine visas pasaulis,visas musu gyvenimas yra isnarstomas i gabalelius..kiekvienas,kiekvienas norintis&bandantis skaitant knygas gauti kasko tai daugiau negu galimybes veliau pasigirti,kad skaitei "Skrydi Virs Gegutes Lizdo,kuris apie durnyna" sioje knygoje randa save,savo pasauli tai kas jo psauli kontroliuoja,itakoja ar griauna..o tai,kad tu perskaiciusi tokia rimta knyga drysti is jos taip pasitycioti ir dar pasigirti,kad skaitei nors ryskiai matosi,akd nesupratai esmes vis tiek..tai jau snobizmas..
blin..
2004 m. spalio 16 d. 21:54:24
2004 m. spalio 16 d. 20:43:03
Man pati paciausia knyga yra H.Hesse-Sidharta.Tokia labai nuostabi,gili,pamastymui... Bet vien tokias knygas skaityti neimanoma,nes ne viska supranti(vis del to budizmas ne kokia matematika
na dabar aisku kuom tavo smegenys uzsikretusios