Šiuo metu skaitau Paulo Coelho "Penktasis kalnas". Kadangi perskaičiau tik kokį ketvirtadalį knygos, kuri nėra labai stora, negaliu pasakyti normalių įspūdžių. Šiaip manau, kad ta knyga tikrai nežada viena mano mėgstamiausių, nes idėjos perteikiamos tema "dievas", kuri manęs visiškai nedomina ir kartais net nervina, ypač kai kalbama apie krikščionybę, judaizmą ar islamą. Nepatiko "Alchemikas". Na, nebent pagrindinė knygos mintis ("jei ko nors labai trokšti, visas pasaulis padeda tau tai įgyvendinti) buvo visai nieko, bet žinoma dėl to visos knygo pamėgti neįmanoma (bent jau man).
Taip man nepatiko ir visų taip garbinamas "Heorinas". Skaičiau ją gal prieš kokius du metus ir įspūdis buvo toks šiaip sau, dabar tikriausiai iš vis nepatiktų. Paprasčiausiai manęs kažkaip netraukia visokios paaugliškos istorijos. Kaip ir "Heroinas" taip pat nepatiko ir "Crazy". Visis mano pažįstami ją skaitė vien dėl sekso scenos, manau tai viską ir pasako. Jei knygą verta skaityti tik dėl tokių dalykų, nemanau, ad ji gali būti verta dėmesio.
Man asmeniškai labai patinka skaityti. Tik pastaruoju metu šiek tiek apleidau šį hobį. Gaila... Anyway, net nežinau kokios tiksliai knygos man patinka. Skaičiau pakankamai daug žanrų ir daugelis jų man patiko. Manau, geras rašytojas gali parašyti tikrai gerą knygą, kad ir kokio žanro ji bebūtų. Šiaip tai man patinka tokios knygos, kurios priverstų šiek tiek pagalvoti, kad viskas nebūtų pasakyta tiesiai šviesiai, su filosofijos priemaišomis. Savo mėgstamiausia knyga drįsčiau pavadinti Jostein Gaarder romaną "Sofijos pasaulis". Tikrai puiki knyga apie filosofijos istoriją. Kadangi ją skaičiau jau senokai, kai turėsiu laiko ir būtinai perskaitysiu dar kartą, nes ši knyga to verta. Patiko Mika Waltari "Sinuhė egiptietis". Puiki šiek tiek filosofinė knyga, kurią skaitant galima daug sužinoti apie senovės Egipto papročius ir istoriją. Nebloga buvo Stephen King "Gyvulėlių kapinės", ypač kai prieš miegą paskaitydavau : ) Taip pat patiko Margaret George "Kleopatros memuarai", Selma Lagerliof "Portugalijos karalius", Isabel Allende "Dvasių namai" ir dar velniai žino kiek knygų, kurių dabar neprisimenu.
Nu daug man stipru ispudi knygu paliko...labiausiai tai net nzn Matyt Dzeines dukra...dar Bredo visata Siaip tikrai megstu skaityt.Siuo metu "Nezudyk strazdo giesmininko".Prisiminiau!Nereali knyga dar Mazasis princas,baisiai pamokanti...
hmm...siaip knygu daug esu skaicius,bet didziausia ispusi paliko "atskaluno laiskai" , "rugiuose prie bedugnes" ir "heroinas"..
dar galbut "isikibes i ora"..
Skaitau...daug skaitau...o vienos megstamiausiu knygu:
H.Hesse - Narcizas ir Auksaburnis, Samuel Shem - Dievo namai, E.M.Remark - Mylek savo artima, Ken Kesey - Skrydis virs gegutes lizdo, dar labai patiko E.A.Poe short stories - "The tell-tale heart", "Black cat","The fall of the house of Usher" ir t.t....
PiNkee rašė: knygoz mh..man patinka tokios knygos kuriuose as matau sawe ar galiu pasijaust lb siltaj ja perskaicius..pastaroji knyga alhemikas..neapsakomas gerio troskimas ir pan..sep heroinas man nepatiko.. y ja rejkia gilintis..o as taip knygy skaityt nemoku..taip skaiciau tik alhemika
jei patiko alchemikas tai perskaityk to paties autoriaus "penktaji kalna" turetu ir si patikt
Jei idomi knyga tada skaityti megstu;] o kitais atvejais, tiek laiko klausimu, tiek dideliu noru. tai va, megstamiausiau tai tikriausiai negaleciau iavrdint, nes tiek "Heroinas", tiek "Anos Frank dienorastis" paliko atskirus ispudzius. knygos geraj;] skaitykim;]
_Mopey_ (Užblokuotas)
2004 m. spalio 11 d. 11:06:09
Skaityt knygas skaitau,o megstamu turiu laaaaaaabai daug...Keleteas is megstamiausiu yra sios:
1)Ketveri metai pragaro
2)Marynas Pigas
3)Dienos sargyba
4)Laumzirgiu namai
5)Drakula
And lots lots more
skaitau knygas. bet labiau mėgstu linksmas ir gerai nuteikiančias, ne kokias psichologines aipe bepročius ;] labai mėsgtu A. de Sent- Egziuperi "Mažasis princas", A.A. Milno "Pūkuotuko pasaulis". nesvarbu, kad jos tokios kaip ir vaikiškos, bet, užtat, labai protingos. ;] dar labai šauni yra "alchemikas"<- šitą tikrai žinot< . ir "Siuntėjas" (nepamenu kieno) <-apie pasaulio ateitį ;] .
nemėgstu knygų, kur visi pernelyg geri. ta prasme, ne kad visi geri, gerai sutaria ir nesipyksta, bet grynai tokių, kad "buvo seneliai, vaikai ir anūkai. ir gyveno jie kaime.." vieną bandžiau tokią skaityt. prisiverčiau pirmus 15 (net) psl. ir padėjau knygą. labai jau netikra. bet nemėgstu ir tokių, apie purviną kasdienybę, monotiją ir pan. niekus.
nes geriausios knygos man yra tos, kurias gali skaityti ne po sykį ir kaskart atrasti kažką naujo. nes to reikia ;]
aij skaijchiau ash ir tuos stringus, po to labaij panashios knygos buvo emanuelis, crazy, truputu kitokia ledy pank...dar kazhkoks buvo agurkeliai su shokaladu, sitas visas knygas perskaijchiau, bet kaijp kazhkas sake kad jose nera prasmes, bet kartaijs gera paskaijtyt apie kitu gyvenimus, ir lygint su savishkiu...nu ka ash zhinau...man buvo juokingos...
knygoz mh..man patinka tokios knygos kuriuose as matau sawe ar galiu pasijaust lb siltaj ja perskaicius..pastaroji knyga alhemikas..neapsakomas gerio troskimas ir pan..sep heroinas man nepatiko.. y ja rejkia gilintis..o as taip knygy skaityt nemoku..taip skaiciau tik alhemika
Mmm...Tiesa,del HEROINO ir panasaus stiliaus kaip "Laiziakas,Stringai ir pan." knygu...
Na HEROINA perskaiciau visai neseniai - pries pora dienu...Negaliu sakyt kad tuo metu buvo neidomu...Bet visumoje si knyga man grynai to paauglisku knygu tipo..Geriausia ir toookio tipo...Aisku,siokia tokia prasme ir gilesne negu ten tie stringaj ar kaip ten turi,bet vistiek - per daug man ji nepasirode ispudinga (laisvalaikio knyga )
O apie tos stringu serijos knygas tai is viso tyliu - skaiciau ir tiesa sakant bukos knygos...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 16 d. 20:28:15
Taip man nepatiko ir visų taip garbinamas "Heorinas". Skaičiau ją gal prieš kokius du metus ir įspūdis buvo toks šiaip sau, dabar tikriausiai iš vis nepatiktų. Paprasčiausiai manęs kažkaip netraukia visokios paaugliškos istorijos. Kaip ir "Heroinas" taip pat nepatiko ir "Crazy". Visis mano pažįstami ją skaitė vien dėl sekso scenos, manau tai viską ir pasako. Jei knygą verta skaityti tik dėl tokių dalykų, nemanau, ad ji gali būti verta dėmesio.
Man asmeniškai labai patinka skaityti. Tik pastaruoju metu šiek tiek apleidau šį hobį. Gaila... Anyway, net nežinau kokios tiksliai knygos man patinka. Skaičiau pakankamai daug žanrų ir daugelis jų man patiko. Manau, geras rašytojas gali parašyti tikrai gerą knygą, kad ir kokio žanro ji bebūtų. Šiaip tai man patinka tokios knygos, kurios priverstų šiek tiek pagalvoti, kad viskas nebūtų pasakyta tiesiai šviesiai, su filosofijos priemaišomis. Savo mėgstamiausia knyga drįsčiau pavadinti Jostein Gaarder romaną "Sofijos pasaulis". Tikrai puiki knyga apie filosofijos istoriją. Kadangi ją skaičiau jau senokai, kai turėsiu laiko ir būtinai perskaitysiu dar kartą, nes ši knyga to verta. Patiko Mika Waltari "Sinuhė egiptietis". Puiki šiek tiek filosofinė knyga, kurią skaitant galima daug sužinoti apie senovės Egipto papročius ir istoriją. Nebloga buvo Stephen King "Gyvulėlių kapinės", ypač kai prieš miegą paskaitydavau : ) Taip pat patiko Margaret George "Kleopatros memuarai", Selma Lagerliof "Portugalijos karalius", Isabel Allende "Dvasių namai" ir dar velniai žino kiek knygų, kurių dabar neprisimenu.
2004 m. spalio 15 d. 22:25:07
2004 m. spalio 15 d. 22:19:42
2004 m. spalio 14 d. 14:41:53
dar galbut "isikibes i ora"..
2004 m. spalio 13 d. 20:38:30
2004 m. spalio 13 d. 18:49:02
2004 m. spalio 13 d. 10:47:43
H.Hesse - Narcizas ir Auksaburnis, Samuel Shem - Dievo namai, E.M.Remark - Mylek savo artima, Ken Kesey - Skrydis virs gegutes lizdo, dar labai patiko E.A.Poe short stories - "The tell-tale heart", "Black cat","The fall of the house of Usher" ir t.t....
2004 m. spalio 12 d. 00:14:33
2004 m. spalio 11 d. 19:30:57
2004 m. spalio 11 d. 19:27:52
knygoz mh..man patinka tokios knygos kuriuose as matau sawe ar galiu pasijaust lb siltaj ja perskaicius..pastaroji knyga alhemikas..neapsakomas gerio troskimas ir pan..sep heroinas man nepatiko.. y ja rejkia gilintis..o as taip knygy skaityt nemoku..taip skaiciau tik alhemika
jei patiko alchemikas tai perskaityk to paties autoriaus "penktaji kalna" turetu ir si patikt
2004 m. spalio 11 d. 12:07:11
2004 m. spalio 11 d. 11:06:09
1)Ketveri metai pragaro
2)Marynas Pigas
3)Dienos sargyba
4)Laumzirgiu namai
5)Drakula
And lots lots more
2004 m. spalio 9 d. 18:14:35
2004 m. spalio 9 d. 18:12:34
nemėgstu knygų, kur visi pernelyg geri. ta prasme, ne kad visi geri, gerai sutaria ir nesipyksta, bet grynai tokių, kad "buvo seneliai, vaikai ir anūkai. ir gyveno jie kaime.." vieną bandžiau tokią skaityt. prisiverčiau pirmus 15 (net) psl. ir padėjau knygą. labai jau netikra. bet nemėgstu ir tokių, apie purviną kasdienybę, monotiją ir pan. niekus.
nes geriausios knygos man yra tos, kurias gali skaityti ne po sykį ir kaskart atrasti kažką naujo. nes to reikia ;]
2004 m. spalio 9 d. 17:14:07
2004 m. spalio 9 d. 16:09:18
2004 m. spalio 9 d. 09:58:04
2004 m. spalio 9 d. 09:30:07
2004 m. spalio 8 d. 21:09:09
2004 m. spalio 8 d. 20:12:08
Na HEROINA perskaiciau visai neseniai - pries pora dienu...Negaliu sakyt kad tuo metu buvo neidomu...Bet visumoje si knyga man grynai to paauglisku knygu tipo..Geriausia ir toookio tipo...Aisku,siokia tokia prasme ir gilesne negu ten tie stringaj ar kaip ten turi,bet vistiek - per daug man ji nepasirode ispudinga (laisvalaikio knyga
O apie tos stringu serijos knygas tai is viso tyliu - skaiciau ir tiesa sakant bukos knygos...