dideli ispudi paliko "raitelis be galvos". o jei kam idomu ka siuo metu skaitau (nors manau taip nera) - sruoga "dievu miskas" (privaloma literatura, bet nebloga visaj)
Man pati paciausia knyga yra H.Hesse-Sidharta.Tokia labai nuostabi,gili,pamastymui... Bet vien tokias knygas skaityti neimanoma,nes ne viska supranti(vis del to budizmas ne kokia matematika )... Man pvz patiko Poteriai,aisq vaikiska,nelogiska ir pns,bet pritraukia tai nerealiai nu tiesiog atsiplest negali (apie HP filma to nepasakyciau ) Gera knyga Atskaluno laiskai, Stenas ir dar vienos uzmirsau pavadinimaten tokios zydes dienorastis,Anos....
hmmzz..na man tai asmeniskai labai miela knygele Mazasis princas...tokia swelni...nors jau ir skaicius ja ne karta esu..bet vistiek galeciau skaityt dar ir dar...nes kiekwiena karta skaitant atrandu wis kazka naujo..ko nesugebejau izwelgt skaitant pries tai...
Labiausiai mane zavi ish lietuviu j.ivanauskaites, e.maluko, e.kaledos kuriniai. taciau kartais megstu paskaitinet ir siaubu karaliaus stephen king romanus. ishvis manau kad knygos - tikrasis proto lavintojas, gaila kad mazai laiko lieka skaitymui...
mistas rašė: a nu viskas aisq su ja.. pasivadinsiu kwailunicku ir ateisiu ia visus pizdavosiu ir atrodysiu labai kietai.. ne visaj atrodai ne kietai o gan vaikiskai
cia labai teisingai pasakei!
O dabar i tema, tai man labai patiko Alchemikas ir Gyvenimas anapus. Gyvenimas anapus tai moksline knyga, kurioje tirinejama, kas atsitinka kai mes mirstam, reikarnacija ir t.t. Visa knyga paremta faktais, kurie buvo gaunami zmoniu hipnozes metu . Labai idomi knyga, ypac kai as esu linkusi tiketi visokiais pomirtiniais gyvenimais, viskas pasirode taip logiska, kad net galvoju, jog tai yra tiesa.
Šiaip mėgstu skaityti, ankščiau skaičiau daugiau, o dabar nėra laiko... Dažniausiai skaitau ka užduoda mokykloje šiaip visai idomios knygos.. labai patko Mažasis princas, Žiedų valdovas, Haris poteris, nusikaltimas ir bausmė ir t.t visu nepamenu... šiaip patinka beveik visos perskaitytos knygos...
Man tai labai patiko "Apie Vaikina" angl.: "About a Boy" - cia Nirvanos parafraze... O dabar skaitau "Zmogus Vardu Deivas" neseniai pradejau skaityt ir galiu pasakyt gana idomi...
a nu viskas aisq su ja.. pasivadinsiu kwailunicku ir ateisiu ia visus pizdavosiu ir atrodysiu labai kietai.. ne visaj atrodai ne kietai o gan vaikiskai
geriausia yra pepe ilgakojine, dar gera yra apie ta suniuka...pamirsau kaip vadinasi, o jus su visom tom savo filosofinem knygom blemba nieko nesuprantat kur yra geros knygos
o as vasara skaiciau "parduotos vasaros" is tikruju man atsibodo tos visos heroinas(nors gera knyga). "parduotos vasaros" patiko del paprasto rasymo stiliaus ir seip "suvalgiau" knyga per ketverta naktu
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 8 d. 19:25:49
mm, cia ne i tema, bet draugishka - gal jau galvoji keist paveiksleli? help
tik dabar pamaciau ta komentara...=]] bet ne keist paveikslelio nezadu...=P=]]
2004 m. spalio 8 d. 19:19:25
geriausia perskaijtyta knyga vienuolio "vieshnia ish shiaures" net zhliumbiau skaijtydama
man tai geriausia knyga buvo net neprisimenu ju tiek daug
2004 m. spalio 5 d. 18:39:28
2004 m. spalio 5 d. 18:35:30
2004 m. spalio 5 d. 18:29:43
2004 m. spalio 5 d. 17:26:43
2004 m. spalio 5 d. 16:19:35
2004 m. spalio 5 d. 15:31:35
2004 m. spalio 5 d. 15:21:39
2004 m. spalio 5 d. 12:08:20
2004 m. spalio 5 d. 10:26:56
2004 m. spalio 4 d. 22:18:05
2004 m. spalio 4 d. 21:38:01
a nu viskas aisq su ja.. pasivadinsiu kwailunicku ir ateisiu ia visus pizdavosiu ir atrodysiu labai kietai.. ne visaj atrodai ne kietai o gan vaikiskai
cia labai teisingai pasakei!
O dabar i tema, tai man labai patiko Alchemikas ir Gyvenimas anapus. Gyvenimas anapus tai moksline knyga, kurioje tirinejama, kas atsitinka kai mes mirstam, reikarnacija ir t.t. Visa knyga paremta faktais, kurie buvo gaunami zmoniu hipnozes metu . Labai idomi knyga, ypac kai as esu linkusi tiketi visokiais pomirtiniais gyvenimais, viskas pasirode taip logiska, kad net galvoju, jog tai yra tiesa.
2004 m. spalio 4 d. 20:14:21
2004 m. spalio 4 d. 18:45:49
2004 m. spalio 4 d. 18:37:36
2004 m. spalio 4 d. 18:03:35
2004 m. spalio 4 d. 17:56:39
2004 m. spalio 4 d. 17:31:13
2004 m. spalio 4 d. 17:25:23