uoj, kaip cia as bjauriai! pamirsau pamineti egdar allan poe, edgar phillips lovecraft, charles baudelaire. ir esu tikra kad pamirsau dar galybe kitu megstamuku.
siaip kartais pavartalioju ir anne rice rasliavas- queen of the damned, interview with vampire, exit to eden, earth angels, rag and bone, feast of all saints ir t.t.
ne per seniausiai iveikiau biblija ir naujaji testamenta. be reikalo tos knygos yra jungiamos
is lietuvaiciu rasytoju megstu ivanauskaite, maluka, renata serelyte. jusu visu pamegta heroina skaiciau pries kelis metus, didelio ispudzio nepaliko. pavirsutiniska, arba tik man taip pasirode.
Megstu skaityti knygas...Nevien mokyklinius vadovelius nes tie nelabaj idomus O siaip mesgtamiausia megstamiausia - pati paciausia - Steveno Kingo ZALIOJI MYLIA...pasakiska...Patiko mintis,patiko isdestymas ( si knyga buvo kaip zurnalas leista penkiom dalimis...tai dabar sudetos visos tos penkios dalys i viena..) dar patiko ir tai,kad siek tiek mistikos yra,bet ne visa knyga istisai vien mistika...
Po to patiko ALCHEMIKAS - kone filosofine biblija jau pasauly tapes kurinys Niu siaip idomus,tikrai,mintis yra,parasyta graziai...Ir ta 'filososfija' man visai idomi pasirode
Dar vienas fantastiskas kurinys - Ilja Ilfo ir Javgenijaus Petrovo DVYLIKA KEDZIU - idomi,ironiska (kaip tik man) , nuotaikinga knyga..Man patiko... Ir aisku buvo graziu minciu buvo,ir siokia tokia prasme...
as ta knyga skaiciau pries kokius trejus metus,kai ji dar buvo taip smarkiai neispopuliarejus..tada ji man labai patiko,bet dabar....nuvalkiota per daug..be to ,gal kai kam tai pasirode pamokanti istorija apie zalinga narkotiku poveiki,taciau man suzadino visiskai kitokias mintis...
the dying suol, kam padarytas skyrius Laisvalaikis?
As labai megstu skaityti... Ypac psichologines, seip da megstu romanus, fantastika... Niu daba skaitau tragikomiska apysaka "Pskutinis kaifas" jau beveik baigiu labai gera ir idomi... Zadu pasiimt 'Heroinas" ir "4m pragare" .. Labiausiai isimine knyga "Angelas" jausmu romasnas gaila autoriaus neatsimenu.. jau praeja daugiau nei metai kai skaiciau, bet tikrai labai istriga...
labai megstu skaityt knygas!bet kad biski truksta laiko. heroina skaiciau man si knyga irgi paliko ispudi. seip dar visai nieko "knyga apie san mikele".
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. spalio 4 d. 17:14:55
pradzia gan ispudinga,tikiauosi pabaiga irgi bus gera
2004 m. spalio 4 d. 16:57:42
2004 m. spalio 4 d. 16:20:16
2004 m. spalio 4 d. 16:14:06
ne per labiausiai megstu nuotykius ir fantastika.
siaip kartais pavartalioju ir anne rice rasliavas- queen of the damned, interview with vampire, exit to eden, earth angels, rag and bone, feast of all saints ir t.t.
ne per seniausiai iveikiau biblija ir naujaji testamenta. be reikalo tos knygos yra jungiamos
is lietuvaiciu rasytoju megstu ivanauskaite, maluka, renata serelyte. jusu visu pamegta heroina skaiciau pries kelis metus, didelio ispudzio nepaliko. pavirsutiniska, arba tik man taip pasirode.
2004 m. spalio 4 d. 15:54:34
2004 m. spalio 4 d. 11:07:11
Labai patinka fantastika
2004 m. spalio 3 d. 22:27:26
2004 m. spalio 3 d. 20:48:47
Po to patiko ALCHEMIKAS - kone filosofine biblija jau pasauly tapes kurinys
Dar vienas fantastiskas kurinys - Ilja Ilfo ir Javgenijaus Petrovo DVYLIKA KEDZIU - idomi,ironiska (kaip tik man) , nuotaikinga knyga..Man patiko...
Dar daugiau yra,bet nebesismulkinsiu...
2004 m. spalio 3 d. 20:38:13
2004 m. spalio 3 d. 20:21:50
2004 m. spalio 3 d. 20:08:47
2004 m. spalio 3 d. 19:57:59
2004 m. spalio 3 d. 19:55:36
2004 m. spalio 3 d. 19:34:13
2004 m. spalio 3 d. 19:19:21
2004 m. spalio 3 d. 19:09:46
2004 m. spalio 3 d. 18:58:49
2004 m. spalio 3 d. 18:57:44
2004 m. spalio 3 d. 18:57:16