But all the drugs in this world
Won't save her from herself
mesuzalu rašė: Na taip, turi jis to zavesio, bet man idomu is ko gyvenant toki gyvenimo buda duona valgyti? Juk vien is pankavimo neuzdirbsi.. O jei turi didele skiautere, rengiesi neiprastai, tai manau musu konservatyvioje visuomeneje susirasti normalu darba ne taip lengva..
Sutinku,su tokia išvaizda darbo lengvai nerasi..
Kad darbo lengvai nerasi, tai faktas. Bet kam tai rūpi? Pankams darbas rūpi mažų mažiausiai...;>
mesuzalu rašė: Na taip, turi jis to zavesio, bet man idomu is ko gyvenant toki gyvenimo buda duona valgyti? Juk vien is pankavimo neuzdirbsi.. O jei turi didele skiautere, rengiesi neiprastai, tai manau musu konservatyvioje visuomeneje susirasti normalu darba ne taip lengva..
Na taip, turi jis to zavesio, bet man idomu is ko gyvenant toki gyvenimo buda duona valgyti? Juk vien is pankavimo neuzdirbsi.. O jei turi didele skiautere, rengiesi neiprastai, tai manau musu konservatyvioje visuomeneje susirasti normalu darba ne taip lengva..
CyberPirate rašė: Pankai?
Va pažįstu vaikį vieną, katras save tikru panku vadina.
Pila alų nuo 12 (dabar jam apie 19), miega, kaip ir būtina, esą pankų kiemelyje, kitasyk namo pas mamą grįžta, gyvena šia diena, nes jam p*. Ir dar pagal nuotaiką šaldytuvą ar tai kitokį buitinį prietaisą pro langą išmeta. Ir visiškai ant visko dėjęs.
Et..
Pankai?
Pila alų nuo 12 (dabar jam apie 19), miega, kaip ir būtina, esą pankų kiemelyje, kitasyk namo pas mamą grįžta, gyvena šia diena, nes jam p*. Ir dar pagal nuotaiką šaldytuvą ar tai kitokį buitinį prietaisą pro langą išmeta. Ir visiškai ant visko dėjęs.
Et..
Apibūdinti sakai... Na, aš tikrai nekalbu apte tuos šiuolaikinius madistus niolikmečius "pankelius" ir kitokio plauko "neformalius" bieselius. Dar neseniai mačiau tikrai manau tikrų pankų būrelį. Matosi iš jų išskirtinumo... Na aišku, čia galima pridėt ir apsirengimo stilių. Toks sunkesnis, ne inkariukai, ne tašytės ir t.t. Nu žodžiu, nesu aš gabi apibūdinimams. Bet ten chebra matės prie normaliųjų. Tai man tokie tikrai patinka. Tiek išorinis stilius, tiek muzika...
mane užknisa "tapimas panku" dėl mados ar dar dėl nežinia net nesusipažinus su jų pasaulėžiūra. ir išvis apgailėtini tie pankai kurie nori gražiai atrodyti. žodis gražu ir pankas nesiderina.
Kas? Ar jūs galite apibūdinti? - ar eilinį sykį žodžių nepakanka. Raudoni inkariukai iki kelių, dar nėra pankai, suplėšyti džinsai ir apvėmti marškiniai dar nėra pankai, pusiau išskustos galvos - dar nėra pankai?
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2025 m. gegužės 9 d. 15:51:58
Turboreanimacija, Toro Bravo - kazin ar tos grupes dar sugris, ar gros dar. Butu dar neo neo pankai.
2010 m. birželio 1 d. 12:55:05
2010 m. birželio 1 d. 12:53:28
2010 m. gegužės 24 d. 11:41:01
2010 m. gegužės 24 d. 00:24:09
Na taip, turi jis to zavesio, bet man idomu is ko gyvenant toki gyvenimo buda duona valgyti? Juk vien is pankavimo neuzdirbsi.. O jei turi didele skiautere, rengiesi neiprastai, tai manau musu konservatyvioje visuomeneje susirasti normalu darba ne taip lengva..
Sutinku,su tokia išvaizda darbo lengvai nerasi
2008 m. gegužės 17 d. 23:38:48
labai labai geras straipsnis
2008 m. gegužės 17 d. 21:53:04
2007 m. balandžio 25 d. 22:57:55
Sutinku,su tokia išvaizda darbo lengvai nerasi
2007 m. balandžio 23 d. 22:07:18
2007 m. balandžio 23 d. 22:07:02
2007 m. balandžio 23 d. 21:41:10
2007 m. balandžio 23 d. 21:23:17
Pankai?
Et..
wtf?
2007 m. balandžio 23 d. 20:46:04
2007 m. balandžio 23 d. 20:39:58
Et..
2007 m. balandžio 23 d. 20:04:11
2007 m. balandžio 23 d. 19:54:09
Bet ten chebra matės prie normaliųjų
Gerai skamba
2007 m. balandžio 23 d. 19:52:08
2007 m. balandžio 23 d. 19:47:42
2007 m. balandžio 23 d. 19:47:21
2007 m. balandžio 23 d. 19:42:08