Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Punks / Pankai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 56789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
bona_sforca
2005 m. spalio 2 d. 17:02:00
Tarkime jog man patinka pankų aprangos stilius, bet jokių būdu ne jų gyvenimo būdas.

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. spalio 2 d. 16:59:43
eglermknt rašė:
ai as tai nesuprantu visi cia varo " tikru panku jau neliko vien tik pispankiai" o jus tai jau cia tikri pankai ne,? galit ant ju varyt.. gerai reiktu juos pagirti bent jau uz drasa kad issikiria is musu lietuveles pilkos mases.. tuo labiau kad daugelis cia ant tu panku ir pispankiu varanciu visiskai paprasti neisiskiriantys niekuo zmones ir jaucias proto bokstais.

nu as shape maciau tokiu pispankiu. a la avril ir sako "mes esam paankkees" nu vat manau apie tokius cia ir sneka.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Punky_child
2005 m. spalio 2 d. 16:56:07
myliu pankus!tik tiek galiu pasakyt...

2005 m. spalio 2 d. 16:46:25
ai as tai nesuprantu visi cia varo " tikru panku jau neliko vien tik pispankiai" o jus tai jau cia tikri pankai ne,? galit ant ju varyt.. gerai reiktu juos pagirti bent jau uz drasa kad issikiria is musu lietuveles pilkos mases.. tuo labiau kad daugelis cia ant tu panku ir pispankiu varanciu visiskai paprasti neisiskiriantys niekuo zmones ir jaucias proto bokstais.

2005 m. spalio 2 d. 16:16:11
Greven rašė:
nihilizmas - no future?hmmm....

Okay... O kas gi tai daugiau, jei ne nihilizmas? Bent aš šį žodį suprantu, kaip neigiamą nusistatymą visuomenėje vyraujančioms vertybėms (pataisyk, jei klystu. Dabar po ranka neturiu tarptautinių žodžių žodyno, kad parašyčiau tiksliai). O "no future" idėja kaip tik ir rodė pankų ir likusios visuomenės vertybių priešiškumą a la "tokioje visuomenėje mes neturim ateities".

2005 m. spalio 2 d. 14:23:31
Hopeless rašė:
November_rain >>> man irgi toks klausimas kilęs ... visgi manau, kad išvaizda turi nors kiek atspindėti žmogaus vidų.

tai man iki "visiško pankumo" pakanka užsidėti grandinką (ar dwi) ir nusilakuot juodai nagus? Ai, nesuprnatu.
As manau, kad pankai yra atskira subkultūra su savo idėjomis ir pritariu VoteforPedro: pankams nepritariu, bet tokio tikro nesu sutikusi

2005 m. spalio 2 d. 13:45:01
Greven rašė:
nusisneki del nihilizmo...

Nemanau, kad nusišneka. Kaip galvoji, ar tik ne iš pankų gimė "no future" idėja?

2005 m. spalio 1 d. 22:32:34
Mažulė rašė:
ai nu cia tokie psichai kurie neseka madu ir neturi jokios nuovokos kuris klubas madingiausias (apsviesiu jus - MAMBO kieciausias). ir siaip, jie patys sau apsisunkina gyvenima. juk ju kerzai, ir grandibnes visokios tokie sunkus!! gali ir stubura susilauzyt. kuo maziau rubu tuo geriau.!

klubas?!?!? pz.. ydomu kox turi but pankas kad klubas kox rupetu kur fyfkos sustojusios pritupkes daro... kerzai yra ginklas ir shape universalus ir patvarus batai (jej ne ish turgaus).

Atsakyti
Mažulė
2005 m. spalio 1 d. 14:33:45
ai nu cia tokie psichai kurie neseka madu ir neturi jokios nuovokos kuris klubas madingiausias (apsviesiu jus - MAMBO kieciausias). ir siaip, jie patys sau apsisunkina gyvenima. juk ju kerzai, ir grandibnes visokios tokie sunkus!! gali ir stubura susilauzyt. kuo maziau rubu tuo geriau.!

2005 m. spalio 1 d. 12:02:40
As nesuprantu panku ir jiems nepritariu del daugelio dalyku.Bet dzin,dar nesu sutikus tikro panko,tad nemaiso ir nieko neturiu pries.

2005 m. spalio 1 d. 10:08:10
tikru panku jau turbut neliko...arba jie slepiasi siaip pankai yra gerai!! ir tie netikrieji pankai irgi yra gerai!!

Atsakyti
eglermknt
2005 m. spalio 1 d. 06:07:50
Greven rašė:
nihilistai?Xa...Cia jiems gal trendas taip sakyti...

jie taip nesako. tai matos is ju elgsenos.
xa.

2005 m. rugsėjo 30 d. 21:01:52
November_rain >>> man irgi toks klausimas kilęs ... visgi manau, kad išvaizda turi nors kiek atspindėti žmogaus vidų.

Atsakyti
november_rain
2005 m. rugsėjo 30 d. 20:29:07
Iron_Meal rašė:
Pankai nebutinai nesiprausia, nesiprausia cia jau tokie tikri... Bet jie vistiek prausiasi, jei nesipraustu jiems koks odos vezys ar gribelis uzsiveistu...
Keleta panku pazystu, vienas gana linksmas, idomu pasneket, kitas apsisvietes ir daug mates... O kiti kiek maciau, tai nzn. pagal pirma matyma sunku sprest, bet kazkokie pusprociai...
Panku yra, bet seip gana nedaug... Yra ne tik panku, yra ir pankiu, jos irgi neblogai atrodo... Taip pat viena pazystu...
Tos skiauteres gerai atrodo kai pastatytos, bet pats neisdrysciau tokios issiskust... O is tikruju tai dabar tas skiauteres kas nori tas skutasi...
Ir seip pankai nebutinai su skiauterem ir apsikarste smutkem ir etc.... Gali atrodyt kaip paprasti zmones... Pankas ne stilius - gyvenimo budas...
Dar yra tokie dalykai kaip shudpankiai ir pispankiai, bet tai jau kita tema...

Kilo klausimas: tai pankas gali rengtis kaip nori (dzinsai, megstukas, inkarai. Vnz paprastas žmogus), bet būti panku širdyje ir jis bus pankas?

2005 m. rugsėjo 30 d. 20:18:32
beja pankams svarbu muzika. Jie varo ant visko ir todel man ta muzika patinka. Ypac patinka rancid is tokiu jau pankiskesniu panku.......

2005 m. rugsėjo 30 d. 20:16:16
nemanau, kad jie drastiskai nori issiskirt. Cia turbut tokie kur tipo axujeni nori visus sokiruot ir t.t. pankas yra ne isvaizda o gyvenimobudas. Budas toks kad norima gyventi laisvai, o ne kazkaip tipo anglijoj snobu kraste trecia valanda sedeti prie stalo su kaimynu ir gurksnoti snobiskai pagaminta puodeli arbatos.... Siaip daug ko negaliu pripasakot, bet man sita kultura labiausiai patinka is visu gotu banglu ir t.t. As pats stengiuos jaustis kuo laisvesnis ir zinau kaip tai faina.... Be free.

2005 m. rugsėjo 30 d. 19:17:57
Ish tikro nesu macius gyvai, tikro panko (panka isivaizduoju su kokia ryskia skiautere, daug asukaru, tatuiruotes, odiniai ir ne tik , rubai). Bet man tokie netrugdytu gyvent, tikriausiai

2005 m. rugsėjo 30 d. 18:03:41
tai kad tie visi pankai man labiau pasirode nihilistai nei anarchistai. cia tik siaip pastebejimas

2005 m. rugsėjo 30 d. 17:48:21
Nesu pries juos, bet paziureciau, kaip jie isgynentu visikoj anrahijoj, nesuvaldomame chaose. neprijauciu ju paziurom i daugeli dalyku, bet ir nesu pries juos, paprasti zmones kaip tu ir as ir viskas.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. rugsėjo 30 d. 17:42:12
Pazistu as tu panku :} is tikro gera toki pziuri turet as esu cia ir dabar ir man patinka but tokiu kox esu... gyventi nuo alaus iki alaus :}

ai punk rock :}

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1616
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 29669