Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Punks / Pankai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirtis
2005 m. rugsėjo 30 d. 15:23:31
pispankiai, durniai, bla bla bla. Jau nusibodo tai skaityti. Kai tik tema pasisuka subkultūros linkme, tuoj pat visi komentarai pakvimpa piktu skeptiškumu. Belieka tik stebėtis, kodėl niekas nepradeda skųstis "pisforsiais".
Pateisinu bet kokias žmogaus noro rengtis neįprastai priežastis. Tegu tai ir būna dėmesio troškimas.
Kalbant apie pankus, pavydžiu jiems gebėjimo nevaržyti savęs. Gerai apie jų požiūrį ir vertybes nenusimanau, bet turiu ko iš jų pasimokyti

2005 m. rugsėjo 30 d. 15:14:20
Hopeless >> parasiau tik savo nuomone. O jei reikia grieztai i tema : nezinau ir to nenoriu.

Atsakyti
-Kulka-
2005 m. rugsėjo 30 d. 14:45:39
Hopeless>>> kodel?

2005 m. rugsėjo 30 d. 14:31:36
Zmones, kurie patys vadina save pankais, abejoju ar is tikruju tokie yra.

2005 m. rugsėjo 30 d. 14:22:22
MoHax, What_a_fuck >>> nevaidinkit aukštesnių už kitus. Nekenčiu tokių kurie prisėda prie PC ir tampa visažiniais nesugebančiais nieko pasakyti į temą o tik iš tos temos pasi*yzdavot. Nors nežinau, čia jum nuo to gal geriau pasidaro.

T_y_L_a >>> biškį nukrypai į lankas tu.

ewana_ >>> parodyk ;] o skirstymas yra, jis visada buvo ir bus. mane jis irgi nervina, bet prieš jį sunku kovoti. O šeip aš čia nieko niekur neskirstau. Tiesiok noriu sužinoti apie žmonių, save laikančių pankais gyvenimą.

-Kulka- >>> dar viena į MoHax'o kompaniją

punk811 >>> thenx už tą post'a . . šeip apie Sex Pistols žinau nedaug, apie Benji pankavimą irgi nedaug ... kas yra Sid'as išvis neįsivaizduoju

Atsakyti
maza-nuodeme
2005 m. rugsėjo 30 d. 12:54:44
NINFA rašė:
ir jei apie pankus,tai lietuwoj sitos kulturos pradininkas buwo nerijus peciura-atsuktuwas...
jei dar ka prisiminsiu,tai parasysiu

joa ir jis dar parase knyga As ir Atsuktuvas, apie pankus

2005 m. rugsėjo 30 d. 12:52:06
Dieve mano as juk kalbejau ne apie drastiskus budus issiskirti,
Ir pasakiau kad protingi zmones (subrende ir jau rade save zmones) tiesiog tam neteikia tiek reiksmes..

Atsakyti
Zimbabwe
2005 m. rugsėjo 30 d. 11:45:41
T_y_L_a rašė:
Nemegstu nei pankų nei gotų nei fifų nei forselių nei metalistų nei blackerių nei banglų.
Todėl kad žmonės kurie turi kuo pasigirti vidumi nesistengia išsiskirti išore.

as labai nesutikciau su tawimi . .kad zmones kurie turi kuo pasigirti vidumi nesistengia issiskirti is minios . .zinok kartais net pats zmogus nepajaucia kad jau issiskiria .tegul tai buna kokios menkos daleles . bet tai teikia kazkokio isskirtinumo is minios . .beto,parodo zmogaus kuribinguma ir etc . .. .ir tai mano nuomone yra saunu . .na aisku kaip ir bet kurioj situacijoj buna kad rengiasi wien tik noredami sokiruoti . .bet tai ju apsisprendimas .man netrukdo . .

2005 m. rugsėjo 30 d. 11:35:07
viskas prasidejo nuo renesanco. paskui ivyko revoliucija. palengva visiems viskas daresi vis labiau ir labaiu px.
nors siaip viskas prasidejo nuo jezaus, kirkscionybes ir kitu religiju. jau ir tada zmones protestavo. ir siaip - protestas yra bendras zmonijos bruozas.
pankai mane nepatinka, nes ne vieno nepazistu.

2005 m. rugsėjo 30 d. 11:25:19
Sleeper rašė:
T_y_L_a rašė:

Nesakiau kad ilgi plaukai gaidys ar tram pam pam, nesakiau kad visi turi buti vienodi.
Del manes zmogai gali vaikscioti kad ir mcdonalds rekklamos stendus ussikabine po kaklu,
jei tai tik atspindi juos. O del tos isores, tai isore siek tiek atspindi vidu, bet tie visi stiliai tikrai daugiau gyvenimo budas,todel daug kas ir sprendzia taip pavirsutiniskai.
Nesakau kad kaskas turi kirptis ar rengtis vienodai,as ne koks tarybu sajungos diktatorius,
tiesiog sakau kad tie zmones kurie gyvena taikoj su savim neiesko DRASTISKU budu issiskirti.
Tokiu kaip auskarai bilenkur ir pan. jei tie zmones elgiasi taip tik todel kad jiems grazu, tai cia jau mada ir visai kas kita, o nebe gyvenimo budas, bet tada nereikia neigti kad viskokie gotai ir panasus seka mada. Nu zodziu norejau pasakyti konkreciau, bet per daug issipleciau cia... atsiprasau

Na, aš apie šį reiškinį t.y. "drastiškus būdus išsiskirti" turiu kiek kitokią nuomonę. Mano galva, viso to šaknys slypi kiek giliau nei tiesiog bandyme bet kokia kaina išsiskirti iš pilkos masės. Asmeniškai man visame tame reikale bene svarbiausias dalykas yra kūrybiškumas. Saviraiška, tam tikras estetinis suvokimas, jei norite. Patikėkite, yra žmonių, kurie negali be to gyventi. Ir tai nėra kažkoks mados vaikymasis ar tuščias noras išsiskirti. Nėra tai ir joks paaugliškas maištas. Pavadinčiau tai tam tikra savęs realizavimo forma. Jei visa tai daroma skoningai ir originaliai - namatau tame nieko blogo. Jei visas išskirtinumas baigiasi ties spygliuotais antkakliais ir krūva grandinių - tame neįžvelgiu nieko gražaus, ir netgi nieko išskirtinio. Galų gale, tas išskirtinumas turėtų turėti šiokį tokį idėjinį background'ą. Ir visai nebūtinai tiesiai šviesiai įvardinamą, kaip punk/goth/whatever. Individualumas ir sugebėjimas pačiam protauti - štai kas svarbiausia, o ne etikėčių lipdymasis ir rėkimas visa gerkle apie savo tariamus įsitikinimus ir abejotiną išskirtinumą.

Va butent, jei tai daroma originaliai ir stilingai. Individualumas, va ko tiem grandinem apsikarsciusiem vaikam truksta. Nors ne labiau jiems truksta sugebejimo patiems protauti..
Zmogus stengiasi suklasifikuoti viska ka tik zino, naturalu, jai anksciau ar veliau klasifikuoja ir vieni kitus. ..

Atsakyti
DefLeppard
2005 m. rugsėjo 30 d. 10:41:08
Neprijauchiu jiems. Svetimas pozhiuris i muzika ir pasauli.

2005 m. rugsėjo 30 d. 10:38:13
Hopeless, as tau galesiu toki lankstinuka apie panku kultura parodyti.
Ir beje. Mane beprotiskai uzknisa tas visas skirstymas i stilius. Visi esame zmones. Naturalu kad nesame vienodi. Tai kodel reikia klijuoti etiketes, tu toks, o tu busi anoks?

2005 m. rugsėjo 30 d. 08:23:43
T_y_L_a rašė:
Nemegstu nei pankų nei gotų nei fifų nei forselių nei metalistų nei blackerių nei banglų.

tikrai nevisada (sakyčiau kad net retai) šis tavo pasakymas galioja.

juk mergaite tik pasake savo nuomone. ne tau spresti ar ji galioja ar negalioja. gali tik pritarti arba nepritarti, ir kaip vienas pd sako dar gali apsisikti.

o as nei pritarsiu nei nepritarsiu siam poziuriui.

2005 m. rugsėjo 30 d. 08:08:05
what_a_fuck rašė:
vaikai jūs, vaikai...

pritariu...

2005 m. rugsėjo 29 d. 22:52:26
T_y_L_a rašė:

Nesakiau kad ilgi plaukai gaidys ar tram pam pam, nesakiau kad visi turi buti vienodi.
Del manes zmogai gali vaikscioti kad ir mcdonalds rekklamos stendus ussikabine po kaklu,
jei tai tik atspindi juos. O del tos isores, tai isore siek tiek atspindi vidu, bet tie visi stiliai tikrai daugiau gyvenimo budas,todel daug kas ir sprendzia taip pavirsutiniskai.
Nesakau kad kaskas turi kirptis ar rengtis vienodai,as ne koks tarybu sajungos diktatorius,
tiesiog sakau kad tie zmones kurie gyvena taikoj su savim neiesko DRASTISKU budu issiskirti.
Tokiu kaip auskarai bilenkur ir pan. jei tie zmones elgiasi taip tik todel kad jiems grazu, tai cia jau mada ir visai kas kita, o nebe gyvenimo budas, bet tada nereikia neigti kad viskokie gotai ir panasus seka mada. Nu zodziu norejau pasakyti konkreciau, bet per daug issipleciau cia... atsiprasau

Na, aš apie šį reiškinį t.y. "drastiškus būdus išsiskirti" turiu kiek kitokią nuomonę. Mano galva, viso to šaknys slypi kiek giliau nei tiesiog bandyme bet kokia kaina išsiskirti iš pilkos masės. Asmeniškai man visame tame reikale bene svarbiausias dalykas yra kūrybiškumas. Saviraiška, tam tikras estetinis suvokimas, jei norite. Patikėkite, yra žmonių, kurie negali be to gyventi. Ir tai nėra kažkoks mados vaikymasis ar tuščias noras išsiskirti. Nėra tai ir joks paaugliškas maištas. Pavadinčiau tai tam tikra savęs realizavimo forma. Jei visa tai daroma skoningai ir originaliai - namatau tame nieko blogo. Jei visas išskirtinumas baigiasi ties spygliuotais antkakliais ir krūva grandinių - tame neįžvelgiu nieko gražaus, ir netgi nieko išskirtinio. Galų gale, tas išskirtinumas turėtų turėti šiokį tokį idėjinį background'ą. Ir visai nebūtinai tiesiai šviesiai įvardinamą, kaip punk/goth/whatever. Individualumas ir sugebėjimas pačiam protauti - štai kas svarbiausia, o ne etikėčių lipdymasis ir rėkimas visa gerkle apie savo tariamus įsitikinimus ir abejotiną išskirtinumą.

*O į temą t.y. savo nuomonę apie pankus parašysiu gal kiek vėliau. Kai turėsiu daugiau laiko ir noro.

2005 m. rugsėjo 29 d. 20:54:26
nlb ka nzn, bet pabandysiu bent ka nors papasakot... bent jau apie punk rock'a...
punk'aj... nzn kajp kitiem, bet man ishkart mintyse ishkyla sid viciuos... sex pistols bosistas buwes, jej kas nezhino... jis buwo lajkomas punk simboliu, daugiau turbut jau po jo mirties, ba mire lb jaunas... hopeless<---, net benji shiek tiek yra ykweptas sid'o, turetum zhinot manau...[pradedant stilium, bajgiant prawarde]
oficialaj punk muzikos stilius susikure api 75-76 metus, bet ankstywojo punk'o pradmenu galima rasti ir netgi apie 60uosius metus the seed, the sonics arba the standells kuryboje... shejp punk'o shalimi lajkoma anglija, bet del neajshkiu priezhaschiu pirmosios oficialios punk grupes buwo amerikoje - t.y. the velvet underground, the stooges...chia apie muzika teik...
kazhkox protingas zhmogus yra pasakes, kad wisas judejimas prasidejo apie 50uosius metus, kaj wyrawo politika 'do it yourself' ar kazhkas panashej... o didzhiausias sprogimas ywyko 1976 metu wasara wykusiame koncerte kur grojo the ramones su the stranglers...po to konco kazhkajp stebuklingaj pradejo daugintis punk rock'o grupes... sawajme suprantama ir punk judejimas ishsiwyste y newaldoma...
krc malu chia apie nieka... mano nuomone punk'aj yra tam tikra bendruomene, kuriaj dzin wisos wisuomenes normos, dzin wisos tajsykles, dzin wisi rejkalawimaj ar remaj... bajsu taj, kad punk'aj nebuwo priimami kritishkoj anglijos wisuomeneje, netgi kajkuriu punk muzikos grupiu muzika buwo toj shaly uzhdrausta... o kas mane nerwina lbiausiaj, taj kad tox pozhiuris yra shiek tiek ishlikes ir iki shiu dienu... fak.

2005 m. rugsėjo 29 d. 20:20:31
Iron_Meal rašė:
T_y_L_a rašė:

Tu nori pasakyti, kad visi turetumem but vienodi ? Apsirengiam vienodus slipsus, vienodus batus ir etc. Visi taip pat nusikerpam... Duodu 50 %, kad puses draugu gatvej neatpazintum...
Tu taip gaunies kaip forsas... Ilgi plaukai tram pam pam... Gaidys...
Isivaizduok: Stovi du zmones, abudu labai protingi ir pilni visokiausiu idomybiu, su jais nenobodu bendraut ir etc. Tik vienas skirtumas, 1-as atrodo kaip pankas, o kitas paprastas kostiumuotas vaikinukas... Taigi jei ju vidus butu vienodas, kodel jis negaletu saves isreikst/isskirt ir isore ?

Atsakyti
what_a_fuck
2005 m. rugsėjo 29 d. 20:12:37
vaikai jūs, vaikai...

Atsakyti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. rugsėjo 29 d. 20:01:06
Pati apie juos irgi nieko nezinau, bet seip apskritai as zmoniu neskirstau.. neatrodo labai piktybiski zmones.

Atsakyti
juoda_tyla
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:58:34
blyn parasyciau kanors..bet tik ne sian...sorry

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1616
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 29669