| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. rugsėjo 29 d. 19:34:41
Iron_meal >> ačiū, pirmas žmogus parašęs kažką tikrai į temą. O sakydamas 'pankai' turiu galvoje tiek vaikinus tiek merginas.
Ner uz ka, is tikruju nieko labai ypatingo as ir neparasiau...
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:31:44
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:31:16
Nemegstu nei pankų nei gotų nei fifų nei forselių nei metalistų nei blackerių nei banglų.
Todėl kad žmonės kurie turi kuo pasigirti vidumi nesistengia išsiskirti išore.
Tu nori pasakyti, kad visi turetumem but vienodi ? Apsirengiam vienodus slipsus, vienodus batus ir etc. Visi taip pat nusikerpam... Duodu 50 %, kad puses draugu gatvej neatpazintum...
Tu taip gaunies kaip forsas... Ilgi plaukai tram pam pam... Gaidys...
Isivaizduok: Stovi du zmones, abudu labai protingi ir pilni visokiausiu idomybiu, su jais nenobodu bendraut ir etc. Tik vienas skirtumas, 1-as atrodo kaip pankas, o kitas paprastas kostiumuotas vaikinukas... Taigi jei ju vidus butu vienodas, kodel jis negaletu saves isreikst/isskirt ir isore ?
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:29:24
O dar dėl aprangos . .aš manau kad žmogus jei jis tikrai yra kažkoks kitoks, jis turėtų būti kitoks ir savo išvaizda (ypač jeigu jis to tikrai nori) tarkim jis labai domisi praietimi, pvz 80's dešimtemčiu . .tai kodėl jam negalima rengtis to laikmečio drabužiais? kodėl jis turi būti lygei toks kaip ir visi kiti..? aš pvz pats rengiusoi gan išskirtinai (nors tikria ne per daug) nes su tais paprastais ir visų dėvimais rūbais jaučiuosi tiesiog kaip nesavas, kartais tie rūbai tarsi tave varžo, neleidžia būti savimi ....... čia tas pats kaip koks nors reperis (vėl mano pavyzdžiai apie reperius
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:27:18
Keleta panku pazystu, vienas gana linksmas, idomu pasneket, kitas apsisvietes ir daug mates... O kiti kiek maciau, tai nzn. pagal pirma matyma sunku sprest, bet kazkokie pusprociai...
Panku yra, bet seip gana nedaug... Yra ne tik panku, yra ir pankiu, jos irgi neblogai atrodo... Taip pat viena pazystu...
Tos skiauteres gerai atrodo kai pastatytos, bet pats neisdrysciau tokios issiskust... O is tikruju tai dabar tas skiauteres kas nori tas skutasi...
Ir seip pankai nebutinai su skiauterem ir apsikarste smutkem ir etc.... Gali atrodyt kaip paprasti zmones... Pankas ne stilius - gyvenimo budas...
Dar yra tokie dalykai kaip shudpankiai ir pispankiai, bet tai jau kita tema...
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:24:53
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:23:41
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:21:45
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:21:04
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:19:53
Čia rimati, be arogancijos ar kaško kito..
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:19:00
T_y_L_a >> tikrai nevisada (sakyčiau kad net retai) šis tavo pasakymas galioja.
Kaip ir sakiau žmonės kurie gyvena taikoj su savim neiesko tokiu drastiškų būdų išsiskirti
(kaip pankai) ar gotai..
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:18:42
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:17:09
juokauju
o jei rimtai neklausykit ka kalbu man senatvinis, prieslaikinis marazmas..
o jei dar rimciau
tai kiekvienas rengiasi kaip jam patinka, tik igriso man viskokie gotai, ir panasus...
Visi zmones kuriuos gerbiu, ir myliu nera tokie, jie gyvena taikoj su savim ir nesistengia
buti tuo kuo nera. Todel man idealai yra jie.....
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:14:50
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:14:40
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:11:42
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:07:17
Fuck_Across >> na man jie taip įdomiai atrodo ;] Šeip kiekvienas stilius turi savų 'įdomybių' (pvz. daukas žiūri ir negali suprasti kaip kokio nors hoperio kelnės gali būti iki kelių nusmukę), bet pas pankus jų atrodo daugiausia
2005 m. rugsėjo 29 d. 19:01:16
Todėl kad žmonės kurie turi kuo pasigirti vidumi nesistengia išsiskirti išore.