Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Punks / Pankai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789 ... 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Anarchistas_UK
2006 m. liepos 31 d. 17:29:46
Na gerai cia kaip matau zaidziamas zaidimas - Pasivadink panku ir mes apmysim per visus galus Na as palaikau pankus, skiauteres dar neissiskuciau nes nemanau kad tai yra butina, jei viduje ir taip jauciuos laisvas, aisku as visiskai netoleruoju tokiu pankais pasivadinusiu zmogeliu - kuriems pankiskiausia grupe Tokio Hotel NU va dabar mane trypkit su sudais, as save laikau panku po velniu !!!!!

2006 m. liepos 31 d. 17:23:48
Na kiekvienas turi savo nuomone, ir jos laikomes, man nepatinka, kai isvaizda bando kazka isreiksti, man svarbu vidus, as taipogi pazistu tu gotu ir pns, jie nuostabus zmones, bet ka jie daro su isvaizda, man tai nepriimtina, bet tai ne mano reikalas ir as nesikisu i tai.

"Trečias dalykas, jog originalumas išvaizdoje atspindi arba iš dalies atspindi vidinį žmogaus išskirtinumą." - na as orginaluma suprantu kai toks zmogus yra 1, bet tu panku per visa pasauli ir jie visi kazkodel vienas i kita labai panasus, skyriasi sukuosenos, apsirengimas irgi beveik identiskas, tai kur cia tas orginalumas slypi? Kai busi vienas toks mieste ar visame pasaulyje tada pasakysiu - sis zmogus tikrai orginalus.

2006 m. liepos 31 d. 16:48:32
k_b, mano nuomone, jie nėra teisingi.
Visų pirma, pažįstant tokių žmonių, susidaro nuomonė , (gal ir paviršutiniškas įspūdis),jog jie turi gerokai daugiau ką pasakyti. Įvairiausiomis temomis.
Antras dalykas, nėra užsiciklinę ties viena - rimti, liūdni, nusišnekantys ar panašiai. Charizmatiškos asmenybės, talpinančios savyje daugialypiškumą. Taiklus humoras derinamas su rimtais pokalbiais naktimis laikant karštos žalios arbatos puodelius delnuose.
Trečias dalykas, jog originalumas išvaizdoje atspindi arba iš dalies atspindi vidinį žmogaus išskirtinumą. Man neįdomu, nuobodu klausyti žmogaus, kuris mala tą patį per tą patį. Kuris neturi savo minčių, idėjų.
Ketvirtas dalykas - nykus žmogus - visapusiškai nykus žmogus. Ar jis būtų pankas, ar fyfočka ar diedas nusmukusiomis kelnėmis iš kaimo.

Galiausiai, reikia pasakyti, jog niekuomet visko negalima pritaikyti visumai. Galbūt todėl, kad mane supa išskirtiniai, nekasdieniai žmonės, kurių dauguma pankuojantys, gotuojantys ir pan., kurie padėjo susiformuoti tokiai nuomonei (ne tiesiogiai)

2006 m. liepos 31 d. 15:38:57
man pankai irgi patys fainiausi zmones atrodo...ziauriai zaviuosi jais ju isvaizda ir gyvenimo budu... negaliu...nerealus jie

2006 m. liepos 31 d. 15:12:24
Pankai geri zmones..ir punk muzika faina.. bet va kad pati nenorciau, but panke...
neatsisakysiu ten mesos valgymo,.. chaD Juokauju.. Bet to tevai isvarytu tikriausia is namu..nu patys taip sake, bet netikiu..

2006 m. liepos 27 d. 00:27:15
T_y_L_a rašė:
Nemegstu nei pankų nei gotų nei fifų nei forselių nei metalistų nei blackerių nei banglų.
Todėl kad žmonės kurie turi kuo pasigirti vidumi nesistengia išsiskirti išore.

na apie fyfas ir forsus sitas teiginys tinka...bet pankai tikrai nerealus zmones...be galo geri draugai... ir nebandyk aiskint kad savo isvaizda bando paslept vidaus tustuma....

2006 m. liepos 16 d. 16:55:09
panakai,man patys nerealiausi žmonės(kaip draugai) galima šnekėt apie viską,niekad nebus nuobodu..

2006 m. birželio 14 d. 22:01:26
tikri ne tikri pankai.. koks skirtumas, tegu jauciasi tais pankais kas nori, o ar juos laikys aplinka pankais, tai jau kitas reikalas. Svarbu jaustis.

2006 m. birželio 14 d. 20:49:21
Žmonės kaip žmonės, savom pažiūrom.. netrukdo ;> nors tu "tikru" panku, tai...

2006 m. birželio 14 d. 20:20:09
skeitaz rašė:
pirmiausia pankai-nera languotos kelnes ir kerzai.Taj isitikinimai,savas mastymas,gyvenimo budas,pasauleziura.

Jau galėtumėte bent nesikartoti ...

2006 m. birželio 14 d. 19:51:46
pirmiausia pankai-nera languotos kelnes ir kerzai.Taj isitikinimai,savas mastymas,gyvenimo budas,pasauleziura.

Atsakyti
enigmatic
2006 m. gegužės 20 d. 14:52:20
Hopeless,ko tu taip imi į širdį? Tiesiog pasakiau, jog eglės pastebėjimas buvo taiklus ir tiek.

2006 m. gegužės 20 d. 14:26:48
o taip, ant kryžiaus mane. Kaip aš drįsau tokią temą sukurti

Atsakyti
enigmatic
2006 m. gegužės 20 d. 13:30:33
Hopeless, ups, dar viena tema ta linkme? Ir kaip čia taip...Pasirodo, eglelgmrt buvo teisi.

2006 m. gegužės 17 d. 20:14:00
adios amijgos

Atsakyti
walkingcontradiction
2006 m. gegužės 17 d. 20:06:56
hole rašė:
walkingcontradiction>>>>

toji tavo citata, dėl kurios kilo tiek triukšmo yra vienas šaunesnių dalykų, kuriuos aptikau šiandien.
tai, kad tu išvis nesugebi jos teisingai interpretuoti, jau visai kitas reikalas.
".. atskleidžiančios pačios visuomenės ligą arba net supuvimą, dvasinį AIDS..". tai čia sakoma, kad AIDS (čia, žinoma,perkeltine prasme) yra visuomenės liga, o ne pankai vadinami kažkokiaistai ligoniais, žinok

dziugu, kad tau dziugu

White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Atsakyti
hole
2006 m. gegužės 17 d. 20:05:00
walkingcontradiction>>>>

toji tavo citata, dėl kurios kilo tiek triukšmo yra vienas šaunesnių dalykų, kuriuos aptikau šiandien.
tai, kad tu išvis nesugebi jos teisingai interpretuoti, jau visai kitas reikalas.
".. atskleidžiančios pačios visuomenės ligą arba net supuvimą, dvasinį AIDS..". tai čia sakoma, kad AIDS (čia, žinoma,perkeltine prasme) yra visuomenės liga, o ne pankai vadinami kažkokiaistai ligoniais, žinok

Atsakyti
eglermknt
2006 m. gegužės 17 d. 20:02:51
Ne, ne tai. Aš pasakiau štai ką: liūdniausia būna, kai pats įtiki, o kitus įtikinti, pasirodo ne taip jau lengva. Pankai, intelektu nepasižymi, tai nepyksiu jei nesuprasi. Šiaip ar taip man giliai dzin dėl tavęs. Kaip ir tau dėl manęs. Taigi baigiam. Gal eik ką nors gero padaryk: pasiklausyk Linkin Park, ar kaip pankas pasielk ...
Adjos, amigos

2006 m. gegužės 17 d. 19:53:14
eglermknt ka tu bandai man irodyti?kad buti panku arba vadintis panku yra blogai???

Atsakyti
walkingcontradiction
2006 m. gegužės 17 d. 19:48:58
"O jei esi kaprizinga paauglė, kuri mano, jog viskas, ką ji sako yra nepriekaištinga ir negalima replikuoti, tai jau tavo problemos."

butent.nesu tokia, tai sunku paskaityt durna mano komentara kuri parasiau SAUSIO mensi ir nekomentuot mane zeidzianciais komentarais?tai tu manai kad tuos neprikaistingus reikia iskeikt bei replikuot ir komentuot kokie jie kvailiai ir blablabla.O apie ta rasisma, tai as turejau omeny tai, kad pankai butent yra pries rasizma, visa kita -izma ir jie uz paprastuma.nusispjaut jiem kaip tu atrodai,su skiautere ar ne su tokia galva ar kitokia. ir tai nera blogai.priesingai tai vienas geriausiu ju bruozu-tolerancija.o rasytojas parases si straipsni iskeike pankus del to, kad jiem kazkas nepatinka ar jie atrodo kitaip ir t.t.o as irgi nemanau, kad ju isvaizda ir maishtas tai zmonijos kuno votys ir nesu rasiste ar kazkas, kas pamates kitoki zmogu kalbanti ar mastanti kitaip (nesvarbu juodas, baltas ar zalias) iskeiktu is dar pavadintu vidiniu aids susirgusiu ligoniu.

White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Atsakyti
Puslapiai: 123456789 ... 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Neil Young Neil Young
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1760
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 19502