| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2006 m. liepos 31 d. 17:29:46
2006 m. liepos 31 d. 17:23:48
"Trečias dalykas, jog originalumas išvaizdoje atspindi arba iš dalies atspindi vidinį žmogaus išskirtinumą." - na as orginaluma suprantu kai toks zmogus yra 1, bet tu panku per visa pasauli ir jie visi kazkodel vienas i kita labai panasus, skyriasi sukuosenos, apsirengimas irgi beveik identiskas, tai kur cia tas orginalumas slypi? Kai busi vienas toks mieste ar visame pasaulyje tada pasakysiu - sis zmogus tikrai orginalus.
2006 m. liepos 31 d. 16:48:32
Visų pirma, pažįstant tokių žmonių, susidaro nuomonė , (gal ir paviršutiniškas įspūdis),jog jie turi gerokai daugiau ką pasakyti. Įvairiausiomis temomis.
Antras dalykas, nėra užsiciklinę ties viena - rimti, liūdni, nusišnekantys ar panašiai. Charizmatiškos asmenybės, talpinančios savyje daugialypiškumą. Taiklus humoras derinamas su rimtais pokalbiais naktimis laikant karštos žalios arbatos puodelius delnuose.
Trečias dalykas, jog originalumas išvaizdoje atspindi arba iš dalies atspindi vidinį žmogaus išskirtinumą. Man neįdomu, nuobodu klausyti žmogaus, kuris mala tą patį per tą patį. Kuris neturi savo minčių, idėjų.
Ketvirtas dalykas - nykus žmogus - visapusiškai nykus žmogus. Ar jis būtų pankas, ar fyfočka ar diedas nusmukusiomis kelnėmis iš kaimo.
Galiausiai, reikia pasakyti, jog niekuomet visko negalima pritaikyti visumai. Galbūt todėl, kad mane supa išskirtiniai, nekasdieniai žmonės, kurių dauguma pankuojantys, gotuojantys ir pan., kurie padėjo susiformuoti tokiai nuomonei (ne tiesiogiai)
2006 m. liepos 31 d. 15:38:57
2006 m. liepos 31 d. 15:12:24
neatsisakysiu ten mesos valgymo,.. cha
2006 m. liepos 27 d. 00:27:15
Nemegstu nei pankų nei gotų nei fifų nei forselių nei metalistų nei blackerių nei banglų.
Todėl kad žmonės kurie turi kuo pasigirti vidumi nesistengia išsiskirti išore.
na apie fyfas ir forsus sitas teiginys tinka...bet pankai tikrai nerealus zmones...be galo geri draugai... ir nebandyk aiskint kad savo isvaizda bando paslept vidaus tustuma....
2006 m. liepos 16 d. 16:55:09
2006 m. birželio 14 d. 22:01:26
2006 m. birželio 14 d. 20:49:21
2006 m. birželio 14 d. 20:20:09
pirmiausia pankai-nera languotos kelnes ir kerzai.Taj isitikinimai,savas mastymas,gyvenimo budas,pasauleziura.
Jau galėtumėte bent nesikartoti ...
2006 m. birželio 14 d. 19:51:46
2006 m. gegužės 20 d. 14:52:20
2006 m. gegužės 20 d. 14:26:48
2006 m. gegužės 20 d. 13:30:33
2006 m. gegužės 17 d. 20:14:00
2006 m. gegužės 17 d. 20:06:56
walkingcontradiction>>>>
toji tavo citata, dėl kurios kilo tiek triukšmo yra vienas šaunesnių dalykų, kuriuos aptikau šiandien.
tai, kad tu išvis nesugebi jos teisingai interpretuoti, jau visai kitas reikalas.
".. atskleidžiančios pačios visuomenės ligą arba net supuvimą, dvasinį AIDS..". tai čia sakoma, kad AIDS (čia, žinoma,perkeltine prasme) yra visuomenės liga, o ne pankai vadinami kažkokiaistai ligoniais, žinok
dziugu, kad tau dziugu
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. gegužės 17 d. 20:05:00
toji tavo citata, dėl kurios kilo tiek triukšmo yra vienas šaunesnių dalykų, kuriuos aptikau šiandien.
tai, kad tu išvis nesugebi jos teisingai interpretuoti, jau visai kitas reikalas.
".. atskleidžiančios pačios visuomenės ligą arba net supuvimą, dvasinį AIDS..". tai čia sakoma, kad AIDS (čia, žinoma,perkeltine prasme) yra visuomenės liga, o ne pankai vadinami kažkokiaistai ligoniais, žinok
2006 m. gegužės 17 d. 20:02:51
Adjos, amigos
2006 m. gegužės 17 d. 19:53:14
2006 m. gegužės 17 d. 19:48:58
butent.nesu tokia, tai sunku paskaityt durna mano komentara kuri parasiau SAUSIO mensi ir nekomentuot mane zeidzianciais komentarais?tai tu manai kad tuos neprikaistingus reikia iskeikt bei replikuot ir komentuot kokie jie kvailiai ir blablabla.O apie ta rasisma, tai as turejau omeny tai, kad pankai butent yra pries rasizma, visa kita -izma ir jie uz paprastuma.nusispjaut jiem kaip tu atrodai,su skiautere ar ne su tokia galva ar kitokia. ir tai nera blogai.priesingai tai vienas geriausiu ju bruozu-tolerancija.o rasytojas parases si straipsni iskeike pankus del to, kad jiem kazkas nepatinka ar jie atrodo kitaip ir t.t.o as irgi nemanau, kad ju isvaizda ir maishtas tai zmonijos kuno votys ir nesu rasiste ar kazkas, kas pamates kitoki zmogu kalbanti ar mastanti kitaip (nesvarbu juodas, baltas ar zalias) iskeiktu is dar pavadintu vidiniu aids susirgusiu ligoniu.
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]