Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Punks / Pankai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 456789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
metaly
2005 m. spalio 5 d. 09:31:03
ewana_ rašė:
Zmones, kurie patys vadina save pankais, abejoju ar is tikruju tokie yra.

man irgi sitajp atrodo..

Atsakyti

2005 m. spalio 5 d. 09:30:07
Vnzh, per 90 atsiliepimų, būtent apie tai ko klausiau pirmame temos komentare nesužinojau praktiškai nieko naujo ar labai įdomaus.

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. spalio 4 d. 15:20:43
ai jo, didelis sorry už nukrypimus...
tęsiam apie pankus... o aš tuo tarpu patylėsiu.

Atsakyti

2005 m. spalio 4 d. 15:19:01
bona_sforca >>> mano kaimas, paskuj visa Marijampolė ... nedaug čia tų 'neformalų nuo kurių tau jau galvą skauda (ar kažkas tokio)', oh nedaug.

O šeip nukrypom biškį

Atsakyti
Zaviesas (Užblokuotas)
2005 m. spalio 4 d. 15:10:25
ajste rašė:
nesusipratimas grynas. pas mus shulioj kas antras "pankas", o tas tarpe - kox nors reiweris/reperis/skeiteris. et

o kas tu busi?

2005 m. spalio 4 d. 15:10:17
Hopeless> kas per slaptos vietos? Apšviesk šią beprasmę būtybę...

Atsakyti

2005 m. spalio 4 d. 14:40:12
bona_sforca >>> Na dar gali ginčytis jei nori ... ;] bet jei patektum į tokias vietas kur pvz kiekvieną dieną leidžiu aš, tada tikrai visus tuos savo įsitikinimus pamestum. Nors mano padėtis po truputį gerėja ...

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. spalio 4 d. 12:05:16
ai, dėjau ant tų pankų... suvartėt jūs mane negyvai.
Bet vis vien aš jūsų nuomonės nuoširdžiai nepriimu...

Atsakyti

2005 m. spalio 3 d. 19:05:18
ajste rašė:
nesusipratimas grynas. pas mus shulioj kas antras "pankas", o tas tarpe - kox nors reiweris/reperis/skeiteris. et

What? ;] kaip čia suprast?

Atsakyti
ajste
2005 m. spalio 3 d. 19:00:46

Atsakyti

2005 m. spalio 3 d. 18:57:46
bona_sforca >>> paklausyk ką bordiuras ir eglermknt vėlesniuose postuose rašė, pamatysi, kad tam Kaune yra nemažai marozų.

O dėl turgaus rūbų, taip, aš būtent turėjau omenyje VIENODUMĄ. Nekalbu aš apie jokias 'Aprangos Galerijas' ir etc., aš pats iš jų nesu nei vieno rūbo pirkęs. Apie siuvimąsi išvis net minties neturėjau. Esmė, kad norint išsiskiriančiai atrodyti užtenka nueiti į kokią nors second-hand'o parduotuvę ir ten už 20 Lt apsipirkti nuo galvos iki kojų. . . . . ir atrodyti tikrai geriau negu su rūbais iš to paties turgaus ar kokių nors specialių aprangos parduotuvių

'Ir dar: manyčiau, jog tiek vienų, tiek kitų skaičius tampa apylygis.' . .ne ne ne. .ir po galais, dar kartą NE.

Atsakyti
eglermknt
2005 m. spalio 3 d. 14:27:13
bordiuras >> joa as ir is kns ir ten tu neformalu ne tiek ir daug..tikrai jau ne kas antras. o draugus tai jau nekart lanlyti teko .. ;/

2005 m. spalio 3 d. 14:04:14
bona_sforca rašė:
Tarp kitko, neperseniausiai buvau Kaune, kur dauguma (na, nevisai) ksundžiasi "buduliais". Per dvi dienas nepamačiau anei vieno treninginio, o ištisas mases vadinamųjų neformalų...
Ir dar: manyčiau, jog tiek vienų, tiek kitų skaičius tampa apylygis.
Bet... whatever. Juk mes visi žmonės, damn it.

kazkaip keistai tau cia...as gyvenu kaune,tai,beveik kasdiena prisikabina kokie maroziukai ir pan...kartais tenka ir pabegioti ar atiduoti koki daigta kad isliktum sveikas(pvz.telefona)...o kartais tenka ir draugus ligoninej lankyt...kaip skant kaune tariamu "neformalu" yra kas kokie 30...

Atsakyti
enigmatic
2005 m. spalio 3 d. 13:21:59
Kad dabar tai mada- faktas.O man nusispjauti.Ir koks skirtumas.Dėl to reikia piktintis,putotis?O kam?Kas nuo to pasikeis?O ir kam reikia,kad pasikeistų?
Ta apranga yra visiškas nulis,jei ji yra vien dėl noro išsiskirti.Taipogi nulis,jei viduj tik didelis š... gabalas,plaukiantis upe pasroviui.

2005 m. spalio 3 d. 13:00:26
bona_sforca rašė:
eglermknt rašė:
ai as tai nesuprantu visi cia varo " tikru panku jau neliko vien tik pispankiai" o jus tai jau cia tikri pankai ne,? galit ant ju varyt.. gerai reiktu juos pagirti bent jau uz drasa kad išsikiria is musu lietuveles pilkos mases.. tuo labiau kad daugelis cia ant tu panku ir pispankiu varanciu visiskai paprasti neisiskiriantys niekuo zmones ir jaucias proto bokstais.

Ar tu žinai, kad tų tavo "išsiskiriančių" kas antras snukys gatvėj? Išsiskiriančių? Jie jau patys tampa "pilka masė" savo vienodumu. Ir kalbant ne vien apie pankus. Viskas. Pankas = Mada. O madų aš nesivaikau. Ir tikrai niekuo neišsiskiriu. Beee

Kazkokius marazmus cia tu sneki Jei pamatytum normalu panka, tai tikrai jis issiskirtu... O jei tokie butu kas antras... Vistiek skirtusi vienas nuo kito... Sit kaip... Ziurint ka tu pankais laikai... Kai eis tas antras - nufotkink ir atsiusk man i mail'a... Mailas - man PM... Pazesim kokie ten pankai...

2005 m. spalio 3 d. 12:47:13
kad butum pankas juk nerejkia rengtis kazhkaip jau ten lb (nu turiu galwoj tai, ka wisi chia turit. kaip bona_sforca sako, gywenimas darosi nuobodus, kai wisi ima rengtis a la metalistai ir a la pankai).
ash taj suprantu, kad buti panku taj chia tox gywenimo budas, pasireishkiantis maishtawimu (gal ne taip ishsireishkiau, bet esme ajshki). shiais laikais tokia ir anokia apranga wisuomenes neshokiruosi. o idejos wis dar shokiruoja.
swarbiausia (kaip ir wisur) ideja ir gywenimo samprata.
man patinka idejishki zhmones, tajgi ir idejishki pankai

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. spalio 3 d. 12:41:29
Hopeles>> ir dar: kuo tau prasti turginiai rūbai? Negi manai jog visi tokie turtingi, kad pirktų afigienūs rūbus iš kokios "aprangos galerijos"? Šiaip, kaip suprantu labiau galvoje turėjai vienodumą... išsiskirti iš kitų šiais laikais gan sudėtinga. O ir siūtis pačiam rūbus tikrai nėra kažkas lengvo ir superpaprasto. Whatever.

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. spalio 3 d. 12:38:12
Hopeless> nu ok ok, kas trečias tebūnie
Tarp kitko, neperseniausiai buvau Kaune, kur dauguma (na, nevisai) ksundžiasi "buduliais". Per dvi dienas nepamačiau anei vieno treninginio, o ištisas mases vadinamųjų neformalų...
Ir dar: manyčiau, jog tiek vienų, tiek kitų skaičius tampa apylygis.
Bet... whatever. Juk mes visi žmonės, damn it.

Atsakyti

2005 m. spalio 2 d. 19:09:39
eglermknt >>> visiškai tau pritariu.

bona_sforca >>> ką tu čia pasakoji? 'kas antras snukys??'Tu apsidairyk aplinkui. Dauguma eina vien turginiais rūbais, skustomis galvomis ir galvoje turi labai primityvų mąstymą apie gyvenimą ir elgesį su kitais žmonėmis. Nebent tu gyveni tokiam užslėptam Lietuvos gale kur tikrai 'kas antras snukis' išskiritnai atrodo. Esmė kad aš kalbu apie visą Lietuvą.

Atsakyti
bona_sforca
2005 m. spalio 2 d. 17:06:29
eglermknt rašė:
ai as tai nesuprantu visi cia varo " tikru panku jau neliko vien tik pispankiai" o jus tai jau cia tikri pankai ne,? galit ant ju varyt.. gerai reiktu juos pagirti bent jau uz drasa kad išsikiria is musu lietuveles pilkos mases.. tuo labiau kad daugelis cia ant tu panku ir pispankiu varanciu visiskai paprasti neisiskiriantys niekuo zmones ir jaucias proto bokstais.

Ar tu žinai, kad tų tavo "išsiskiriančių" kas antras snukys gatvėj? Išsiskiriančių? Jie jau patys tampa "pilka masė" savo vienodumu. Ir kalbant ne vien apie pankus. Viskas. Pankas = Mada. O madų aš nesivaikau. Ir tikrai niekuo neišsiskiriu. Beee

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 456789101112
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1616
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 29669