| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. spalio 5 d. 09:31:03
Zmones, kurie patys vadina save pankais, abejoju ar is tikruju tokie yra.
man irgi sitajp atrodo..
2005 m. spalio 5 d. 09:30:07
2005 m. spalio 4 d. 15:20:43
tęsiam apie pankus... o aš tuo tarpu patylėsiu.
2005 m. spalio 4 d. 15:19:01
O šeip nukrypom biškį
2005 m. spalio 4 d. 15:10:25
nesusipratimas grynas. pas mus shulioj kas antras "pankas", o tas tarpe - kox nors reiweris/reperis/skeiteris. et
o kas tu busi?
2005 m. spalio 4 d. 15:10:17
2005 m. spalio 4 d. 14:40:12
2005 m. spalio 4 d. 12:05:16
Bet vis vien aš jūsų nuomonės nuoširdžiai nepriimu...
2005 m. spalio 3 d. 19:05:18
nesusipratimas grynas. pas mus shulioj kas antras "pankas", o tas tarpe - kox nors reiweris/reperis/skeiteris. et
What? ;] kaip čia suprast?
2005 m. spalio 3 d. 19:00:46
2005 m. spalio 3 d. 18:57:46
O dėl turgaus rūbų, taip, aš būtent turėjau omenyje VIENODUMĄ. Nekalbu aš apie jokias 'Aprangos Galerijas' ir etc., aš pats iš jų nesu nei vieno rūbo pirkęs. Apie siuvimąsi išvis net minties neturėjau. Esmė, kad norint išsiskiriančiai atrodyti užtenka nueiti į kokią nors second-hand'o parduotuvę ir ten už 20 Lt apsipirkti nuo galvos iki kojų. . . . . ir atrodyti tikrai geriau negu su rūbais iš to paties turgaus ar kokių nors specialių aprangos parduotuvių
'Ir dar: manyčiau, jog tiek vienų, tiek kitų skaičius tampa apylygis.' . .ne ne ne. .ir po galais, dar kartą NE.
2005 m. spalio 3 d. 14:27:13
2005 m. spalio 3 d. 14:04:14
Tarp kitko, neperseniausiai buvau Kaune, kur dauguma (na, nevisai) ksundžiasi "buduliais". Per dvi dienas nepamačiau anei vieno treninginio, o ištisas mases vadinamųjų neformalų...
Ir dar: manyčiau, jog tiek vienų, tiek kitų skaičius tampa apylygis.
Bet... whatever. Juk mes visi žmonės, damn it.
kazkaip keistai tau cia...as gyvenu kaune,tai,beveik kasdiena prisikabina kokie maroziukai ir pan...kartais tenka ir pabegioti ar atiduoti koki daigta kad isliktum sveikas(pvz.telefona)...o kartais tenka ir draugus ligoninej lankyt...kaip skant kaune tariamu "neformalu" yra kas kokie 30...
2005 m. spalio 3 d. 13:21:59
Ta apranga yra visiškas nulis,jei ji yra vien dėl noro išsiskirti.Taipogi nulis,jei viduj tik didelis š... gabalas,plaukiantis upe pasroviui.
2005 m. spalio 3 d. 13:00:26
ai as tai nesuprantu visi cia varo " tikru panku jau neliko vien tik pispankiai" o jus tai jau cia tikri pankai ne,? galit ant ju varyt.. gerai reiktu juos pagirti bent jau uz drasa kad išsikiria is musu lietuveles pilkos mases.. tuo labiau kad daugelis cia ant tu panku ir pispankiu varanciu visiskai paprasti neisiskiriantys niekuo zmones ir jaucias proto bokstais.
Ar tu žinai, kad tų tavo "išsiskiriančių" kas antras snukys gatvėj? Išsiskiriančių? Jie jau patys tampa "pilka masė" savo vienodumu. Ir kalbant ne vien apie pankus. Viskas. Pankas = Mada. O madų aš nesivaikau. Ir tikrai niekuo neišsiskiriu. Beee
Kazkokius marazmus cia tu sneki
2005 m. spalio 3 d. 12:47:13
ash taj suprantu, kad buti panku taj chia tox gywenimo budas, pasireishkiantis maishtawimu (gal ne taip ishsireishkiau, bet esme ajshki). shiais laikais tokia ir anokia apranga wisuomenes neshokiruosi. o idejos wis dar shokiruoja.
swarbiausia (kaip ir wisur) ideja ir gywenimo samprata.
man patinka idejishki zhmones, tajgi ir idejishki pankai
2005 m. spalio 3 d. 12:41:29
2005 m. spalio 3 d. 12:38:12
Tarp kitko, neperseniausiai buvau Kaune, kur dauguma (na, nevisai) ksundžiasi "buduliais". Per dvi dienas nepamačiau anei vieno treninginio, o ištisas mases vadinamųjų neformalų...
Ir dar: manyčiau, jog tiek vienų, tiek kitų skaičius tampa apylygis.
Bet... whatever. Juk mes visi žmonės, damn it.
2005 m. spalio 2 d. 19:09:39
bona_sforca >>> ką tu čia pasakoji? 'kas antras snukys??'Tu apsidairyk aplinkui. Dauguma eina vien turginiais rūbais, skustomis galvomis ir galvoje turi labai primityvų mąstymą apie gyvenimą ir elgesį su kitais žmonėmis. Nebent tu gyveni tokiam užslėptam Lietuvos gale kur tikrai 'kas antras snukis' išskiritnai atrodo. Esmė kad aš kalbu apie visą Lietuvą.
2005 m. spalio 2 d. 17:06:29
ai as tai nesuprantu visi cia varo " tikru panku jau neliko vien tik pispankiai" o jus tai jau cia tikri pankai ne,? galit ant ju varyt.. gerai reiktu juos pagirti bent jau uz drasa kad išsikiria is musu lietuveles pilkos mases.. tuo labiau kad daugelis cia ant tu panku ir pispankiu varanciu visiskai paprasti neisiskiriantys niekuo zmones ir jaucias proto bokstais.
Ar tu žinai, kad tų tavo "išsiskiriančių" kas antras snukys gatvėj? Išsiskiriančių? Jie jau patys tampa "pilka masė" savo vienodumu. Ir kalbant ne vien apie pankus. Viskas. Pankas = Mada. O madų aš nesivaikau. Ir tikrai niekuo neišsiskiriu. Beee