Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas žadate emigruoti iš Lietuvos?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 9
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
imperfect_sky
2008 m. balandžio 25 d. 17:29:02
Darbas kieno? Prieš prievartą laikyt savus ketinat? Nori išvyksta.

2008 m. balandžio 25 d. 16:18:19
skaitau ir verkiu

įdomu kas tęsia tą naikinimą ir kam tai turi konkrečios naudos? ;>

2008 m. balandžio 25 d. 15:50:02
Gal truputi OT bet... tremtinių daina. atkreipkite dėmesį kiek panašumų su šiandienine emigracija:

Buvo miglotas kovo rytas,
Šalta rasa dar nenukritus.
Saulutė rengėsi tekėt –
Mus vežė Sibiran(Airijon) kentėt. /2x2/

Atrado mus bemiegančius,
Saldžius sapnus sapnuojančius.
Mes netikėjom niekados,
Kad mus išveš iš Lietuvos. /2x2/

Išdavė mus ne svetimi –
Kaimynai ir pažįstami. (Valdžia sava bet jos nekenčiam?)
Išvežė mus čionai kentėt,
Tėvynės savo neregėt. /2x2/

Apleidom turtus ir namus,
Plačius laukus ir sodelius.
Apleidom sesės darželius
Ir jauni broliai – žirgelius. /2x2/

Atskyrė tėvus nuo vaikų,
Brolius ir seses – nuo draugų.
Nuvežė mus toli toli,
Niekaip sugrįžti negali. /2x2/

aš visad sakiau, kad komunistų pradėtas darbas - lietuvių tautos naikinimas, yra tęsiamas iki šiol.

Atsakyti
meja
2008 m. kovo 28 d. 17:45:24
Siaip labai noreciau kokiem keliem menesiams isvaziuoti, bet niekada nepasilikti. Visdelto seima, draugai..

2008 m. kovo 26 d. 22:29:48
Ne. Nemanau. Patinka man Lt. Ar bent noriu padaryti ją tokią, kad patiktų.
Keliaut keliausiu. Būtinai. Daug. Kelionės - gėris.
Bet pagrindinis atskaitos taškas visada bus čia, tėvynėje. Tikiuosi.
Grįšiu.

2008 m. kovo 2 d. 00:45:44
kai kalba zinai,tai nelabai jauciasi ta emigracija.as lietuvoj daugieu jauciuosi emigrantas.ha
is Stocholmo atskrendi greiciau i namus,negu is Vilniaus parvaziuoju i Ukmerge.

Atsakyti
Sand
2008 m. kovo 1 d. 17:54:20
Šiaip esu prieš išvykimą visam gyvenimui, tačiau daug kas sakosi išvyksią metams, dvejiems, o taip ir negrįžta. Aš maniau, kad niekada neišvyksiu, bet niekada nesakyk niekada, nors db neplanuoju.. xD

2008 m. kovo 1 d. 11:25:17
Mokytis emigruosiu keletai metų. (trims-keturiems). Ir kažkur dar šeši žmonės kartu su kuriais gyvensiu turbūt. Tuo pat metu užsidirbęs, pakeliausiu, ten kur norėčiau, ko negalėčiau sau leisti, likdamas čia..

2008 m. kovo 1 d. 02:21:21
emigraves as jau i airija bet tuoj gryztu NAMO uzkniso jau cia viskas negyvai...

Atsakyti
Kihiki
2008 m. kovo 1 d. 02:01:46
Nocturnal_Ritual rašė:
O kam dar delst? Važiuok šiemet, pabaigus mokyklą. Nepagalvojai, kad galbūt per tave kažkoks žmogus, kuriam patinka čia, Lietuvoje, ir čia jis planuoja kurti savo ateitį, neteks vietos universitete? Vistiek valstybei iš tavęs jokios naudos, tik nuostolis už tavo egoistiškos subinės išmokslinimą.

dingusi_kazkur rašė:
Ir iš tikro: kodėl gi Tau nevažiavus iškart iš čia, kur ir švietimas geresnis, anot Tavęs?

Egoistiška ar ne, ne viskas taip paprasta kaip atrodo. Už mokslą apmokės tėvai, dėl kurių būtent ir negaliu iškarto taip gražiai iš čia iššuoliuot.

2008 m. vasario 29 d. 20:23:53
Pastudijuoti magistra uzsienyje tikrai noreciau, padirbeti pagal specialybe irgi ar bent atlikti praktika. Emigruoti nenoreciau, man Lietuvoje grazu.

2008 m. vasario 29 d. 19:25:22
Jei tik pasitaikis gera proga - aš dingstu

Atsakyti
FORTUNATAS
2008 m. vasario 29 d. 19:19:27
Mirtis rašė:
Bėkit, bėkit Žinau N atvejų, kai tokie antilietuviai kruvinom ašarom verkė, nes... grįžt atgal pasirodė ne taip jau paprasta
Anyway, man be jų net geriau. Pozityvesnė atmosfera pasidaro.

niu cia gal tas versliukas jop?" tautieciu apiplesinejimas ir zlugdimas"?pas tokius papuolus ir i Lt gryst nelabai norisi.niu nebent jai kokiam kaime gyvweni tai gal ir px,bet jaigu ne tai patys suprantat.......

Atsakyti
FORTUNATAS
2008 m. vasario 29 d. 19:11:01
renny rašė:
dabar negaleciau pasakyti ar begsiu. jei bus toks atvejis kad niekur neistosiu negausiu darbo (labai daznas atvejis) tai tada leksiu ir as. bet is tikruju man gerai ir cia. nuvaziavus TEN prasideda ilgesys ir t.t...
niu kad Lt dabar su darbais tikrai turbut problemu nieraar ne?aisku kitur galima daugiau uzsidirbtjai turi artmu zmoniu kurie tau yra brangus,tai vietoj taves tikrai nevaziuociau

Atsakyti
xdm
2007 m. lapkričio 11 d. 20:46:14
aš taip pat manau. dar žinant kaip 'kokybiškai' vyksta statybos ir kokios kainos tikrai nelabai logiška klimpti į paskolas, kad iš tavo vargo kitas lobtų. tiek metų valdė AMB, kuris vadinasi socialdemokratu dabar, o socialdemokratijos 0 Lietuvoj.

'Ar gali būti kitaip?

Gali. Tai labai paprasta – atsikratyti Šeimininko ir patiems tapti savo reikalų šeimininkais, t.y., piliečiais. Daug šalių tokias reformas darė ir padarė. Reikia tik pasimokyti iš jų ir žengti pirmyn. Patiems tapus šeimininkais, labai paprasta sutvarkyti ir visas kitas mūsų valstybės gyvenimo sritis'

Atsakyti
imperfect_sky
2007 m. lapkričio 11 d. 20:19:13
Aš norėčiau pakeliaut. Pamatyt koks gyvenimas ten, palygint. O gal kur nors kitur bus geriau? Vidus šaukias savo, o čia savo aš nerandu. Tai labai blogai? Tikriausiai.. Reikėtų pasilikt čia, be jokių asmeniškumų ir padėt užsidirbt dideliem ponam kruvas pinigų.. Ir tikrai norint nusipirkt butą tektų imt didelę paskolą.. kurią nežinia už kiek laiko galima būtų išsimokėt. Ir kam būtų iš to nauda? He, visgi spėju , jog ne man.. Bet kaip ten bus iš tikrųjų gyvenimas parodys.

2007 m. lapkričio 11 d. 19:58:52
mano įsitikinimu Lietuva nieko nedarydama eina į bedugnę. taigi jeigu savaime (plauksim pasroviui) tai ten ir atsidursim.
bet tada aš ir mano vaikai ne šioj šaly gyvens seimo rinkimai ir bus matyt. ne toks jaunas esu, kad spėtų pasikeisti visa šalis per tą laiką kai man reiks imti paskolas butui, mašinai ir t.t.

Atsakyti
Dzimas
2007 m. lapkričio 11 d. 17:35:57
Kodel neissispres? Issispres tik reiks laiko, kurio nezinia ar bus. Ar as per daug naivus. Arba kas tas savaime ar nesavaime?

2007 m. lapkričio 11 d. 17:30:11
bėda, kad sovietai išdulkino be kontracepcijos... tai savaime viskas neišsispręs

Atsakyti
Dzimas
2007 m. lapkričio 11 d. 17:17:57
Lietuvoj dar daug ko nera, nes esam idulkinti sovietu ir buki, dar be to mus vis dar dulkina: isijungi sestadienio diena tv3 ir rodo rusiska tuscia atseit humoro laida . Tai turim atsigaut iki kito nepriklausomybes praradimo.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Wheatus Wheatus
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3981
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 162673