Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas žadate emigruoti iš Lietuvos?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ji_Kvepuoja
2007 m. lapkričio 11 d. 14:24:55
Norėčiau studijuoti užsienyje. Ale kas nenorėtų..
Ir šiaip, ko gero važiuosiu padirbėti, pliusas yra tas, kad mano brolis ten beveik 3 metai ir grįžti artimiausiu metu neketina. Žinoma tokia galimybė laaabai vilioja.

2007 m. lapkričio 11 d. 13:25:54
nu ir dar jeigu apie Lietuvos žiniasklaida, tai ji iteigia žmonėms, kad jie protingi ir gali rinktis ir iš karto siūlo konkretų pasirinkimą. nors apskritai visa žiniasklaida tai iteigia. tai mažina žmonių savistabą (refleksiją), kurios labai trūksta Lietuvoje. t.y. žmonės per silpni pripažinti savo kvailumą ir klaidas. Mane tai labai užknisa nes vakaruose žmonės paprasčiausiai moka išrinkti protingiausius į valdžią todėl ir klesti. Lietuvoj gi "kaip čia aš už kažką kvailesnis"

Man patiko šitas:
Kiek besvarstytum, išryškėja keli pagrindiniai pasirinkimo variantai:
1. Toliau būti abejingam (būti apolitišku, nepilietišku ir balsuoti už 'partiją' „man dzin“);
2. Kartu su sitema plaukti pasroviui ir „rinktis atsakingai“ (loterija be bilieto);
T.y. išsirinkti mažiausią blogybę, kuri atėjusi į valdžią taps didele. o t.y. bet kuriuo atveju pralošti nes iš blogybės - tik blogis.
3. Pritarti judėjimo „Kitas pasirinkimas“ nuostatai („prieš visus“);
Gadinti biuletenius išbraukiant visas partijas.
4. Įsijungti į naujų ideologija paremtų politinių jėgų kūrimą.

čia populiariausias matyt 1

Atsakyti
Leeja
2007 m. lapkričio 11 d. 10:45:00
Ne.
Jei išvažiuoti, tai jau baigus mokslus čia pasibastyti po pasaulį... Ne į Airiją ir ne UK, bet kur nors, tarkim, į Islandiją... Kur nors, kur papilnėtų ne tik kišenė, bet ir siela.
Vis vien, myliu Lietuvą. Jeigu čia negerai, turi būti tokių, kurie lieka ir padaro gerai...

2007 m. lapkričio 11 d. 09:47:28
internetas tuo ir skiriasi, kad pats turi atsirinkti, o TV kiša ir beveik visada jau padaro sprendimus už tave - t.y. neduoda apmąstyti.

Norvegų politologas: "Lietuvos žiniasklaida atsistatydino" - taikliai

o šiaip Lietuvoje tikrai nėra dar pavadinkim liberalosios demokratijos pašalinių nepageidaujamų pasėkmių kaip vakaruose

Atsakyti
Dzimas
2007 m. lapkričio 11 d. 00:59:18
ne, niekas nenusigers Mes esam labiausiai nusigere, pirmoji pokolonijene karta, o toliau tik geres.
Man pvz. tai cia ziauriai patinka. Del bendruomines Lietuvoje nebuvimo tai esi daugmaz teisus teisus xdm(nors, manau, kad su laiku atsiras), bet as turejau galvoje betkokia visuomenine veikla, kurios Lietuvoje be parkiu gali imtis, o uzsienieje niekaip, buti dalimi kazko, tiesiog buti, o ten tu esi pasmerktas patogiai egzistencijai(cia bandau atkartoti Donskio minti). Siaip sutinku su viskuo. Del ziniasklaidos, tai susiprate randa alternatyvas, pvz. internete bernardinai.lt kur tikrai kazka gali perskaityt gero, nros irgi reikia atsirink tarp religijos fanatiku. Bet reikia tik noret, dziugu, kad cia dar yra zmoniu, kurie yra patenkinti, kad turi shaknis, isvis cia belenkaip gerai.

2007 m. lapkričio 10 d. 22:42:42
"lietuvių tauta visiškai nusigers, prigimdys silpnapročių vaikų bei susitraiškys po automobilių ratais."

Atsakyti
xdm
2007 m. lapkričio 10 d. 22:11:18
būtent, kad daug tokių kuriems visur blogai. o t.y. tiesiog yra vergai ir nežino ko nori. LT žiniasklaida būtent tokias nuomones ir kuria - priešina visuomenę.
Buvo labai gera paskutinę praito sezono "Be pykčio" - ten ir buvo kalbama, kad yra 2 Lietuvos: žiniasklaidos vaizduojama ir reali. Aš dar pridėčiau 3 - realios savivaldos nebūvimas atkerta ir sukuria elito Lietuvą.
https://www.lrt.lt/archyvas/ 2007 05 30 laida

iš esmės pritariu invisible_man, dzimas ir kitiems kai sako, kad galima ir čia gyvenimą gražų kurtis. Iš tikro univere, draugų rate ir t.t. gyvenimas visai ne juodas, o nuostabus . galų gale pasidomėjus gali rasti ir dorų politikuojančių žmonių. Tai tikrai didelis kiekis žmonių kuriuos matai kaip gražią Lietuvos dalį ir ateitį. Dėja dar nėra kritinės jų masės. aš iš tų, kurie negali kurti savo gyvenimo tik sau. aš taip džiaugtis nemoku. todėl viena iš emigracijos priežasčių būtų likusi Lietuvos visuomenės dalis, kuriai dažnai jaučiu antipatiją ir kuo toliau tuo sunkiau ją slopinti. nes jie daro veiksmus, kurie prieštaraują klestinčios Lietuvos vizijai. pvz., renka ir renka visokius suvirintojus, komunistus ir lakūnus į valdžią, o paskui tą pačią valdžią kaltina lyg jie jos nebūtų išrinkę. t.y. nesuvokia ko nori. nesuvokia, kad yra pavergti žiniasKLAIDOS, demagogijos...

Atsakyti
green_moon
2007 m. lapkričio 10 d. 20:27:14
Dzimas rašė:
Lieku LT. Emigracija pateisinu gal tik keliais atvejais, kai nera alternatyvu. Bet kai juodas paauglys sako kaip cia blogai, kaip jis cia nelaimingas, tai... Ar tu ten busi laimingas? Susilauksi daugiau pavirshutines pagarbos, demesio, bet tu ten busi NIEKAS. Kokia konstruktyvia veikla tu ten galesi uzsimt? Visi zmones jaucia poreiki priklausyti bendruominei, zinot kokiai bendruominei jus ten galesit priklausyt? EMIGRANTU. Busit mcdonald-sporto klubas apytakos sraigtelis. Turesit patogu nauja automobili su automatine pavaru deze, kuriuo treciadieniais vazinesit pas savo psichologe.

zinau ir net ne viena zmogu, kurie pragyveno uzsieny ~10metu ir yra laimingi. Priklauso nuo zmoniu su kuriais tu cia, ka veiki, ko nori pasiekti, kokie tavo planai ateiciai... tarkim tiems kurie isvyksta mokytis - cia tikrai nera blogai. Norint galima susitvarkyti dokumentus ir gauti negrazinamas studentiskas pasalpas is valstybes, kurios siekia net 3000 svaru, o kartais net daugiau... taipogi galiam gauti paskolas, kurias grazinti studentui reikia tik baigus mokslus, dirbant ir gaunant nemaza atlyginima. Beabejo yra tam tikros salygos, tokios kaip pragyventas laikas salyje ir darbo valandu kiekis, bet tai nera sunku susitvarkyti...
As manau, kad gerai gyventi galima tiek uzsieny tiek ir Lietuvoj. Priklauso nuo zmogaus poziurio... Kaikuriems visur blogai - tai ka apie tuokius ir bekalbeti...

2007 m. lapkričio 10 d. 20:15:19
Norėčiau studijuoti užsienyje, savarankiškai pagyvent kitoje šalyje, būtų naudinga patirtis. Dabar atrodo, kad į tėvynę sugrįščiau, bet kas ten žino kaip gali atsitikt... Gal ištekėsiu už kokio turko ir užsieny visam laikui pasiliksiu , o gal net iš Lietuvos neišvažiuosiu... Kolkas viskas tik svaičiojimų lygy. Laiko pagalvot dar yra...

2007 m. lapkričio 10 d. 20:05:18
Turbut....nors dar neapsisprendzhiau

2007 m. lapkričio 10 d. 19:35:25
bėda, kad Lietuvoje normalios bendruomenės iš vis nėra.

yra tik klanai...

Atsakyti
Dzimas
2007 m. lapkričio 10 d. 19:34:23
Ir nepamirskit atsiusti savo seniems tevams atviruka su savo mazaja dukrele Jannet.

2007 m. lapkričio 10 d. 19:33:05
Lieku LT. Emigracija pateisinu gal tik keliais atvejais, kai nera alternatyvu. Bet kai juodas paauglys sako kaip cia blogai, kaip jis cia nelaimingas, tai... Ar tu ten busi laimingas? Susilauksi daugiau pavirshutines pagarbos, demesio, bet tu ten busi NIEKAS. Kokia konstruktyvia veikla tu ten galesi uzsimt? Visi zmones jaucia poreiki priklausyti bendruominei, zinot kokiai bendruominei jus ten galesit priklausyt? EMIGRANTU. Busit mcdonald-sporto klubas apytakos sraigtelis. Turesit patogu nauja automobili su automatine pavaru deze, kuriuo treciadieniais vazinesit pas savo psichologe.

2007 m. lapkričio 10 d. 18:07:27
zadu

2007 m. lapkričio 1 d. 21:14:24
Nuo vasaros toliau Vilnius - Kaunas nebuvau ir niekur nenoriu išlėkti. Gera ir čia. Gera, kai tave čia gerbia ir nežiūri kaip į Rytų Europos emigrantą, kai gali su bet kuo susikalbėti, gera išgirsti lietuvių kalbą ir pamatyti nuoširdžias šypsenas. Daug kas išlekia į užsienį dėl materialinių gerybių. Šiai dienai užtenka jų ir Lietuvoje, ir paprastų darbininkų algos neblogos. Kultūra, bendravimas, vertybės? Saulėtekis, užtenka man ir jo. Bėgat nuo blogos nuotaikos, nerandate sau vietos čia? Bet ar TEN ją rasit? Sėkmės beieškant savo kelio.

2007 m. spalio 31 d. 23:01:34
xdm>> Didzioji Britanija - kas be ko

2007 m. spalio 31 d. 20:40:11
Dažnai pamąstau ir kuo toliau tuo labiau norisi dingti iš čia. Nesimato manęs Lietuvėlėj, nesimato. Nors ką gali žinoti, kur likimas nuves ten ir atsidursim.

2007 m. spalio 31 d. 19:14:33
aš atsiprašau jei tai atrodė kaip kaltinimai.

žmonėms trūksta vienybės... užuot mušesi, pykesi, galėtų pripažinti skirtumus ir juos vertinti. susivienyti bendram tikslui - priežasčių sukelenčių emigracija pažabojimui. To nėra daroma. Aš tai turėjau omeny.

man atrodo visi galim daugiau nei darom. vieni mažiau kiti daugiau. ;]

Atsakyti
Nocturnal_Ritual
2007 m. spalio 31 d. 18:29:31
xdm rašė:
Nocturnal_Ritual rašė:
tik nuostolis už tavo egoistiškos subinės išmokslinimą.

leidimas blogiui vyraut ir nieko dėl to nedarymas irgi yra tam tikras egoizmas.

atrodo buvau tas kuris net nemąstė apie išvažiavimą. dėja kuo toliau tuo rimčiau tenka...
liko dveji seimo rinkimai ir bus viskas aišku kur - ten ar čia? ;]
šiuo atveju posakis "gimiau nei per velai nei per anksti" negalioja. galioja tik tuo atveju jei teks išvažiuot...

Ką turi omenyje, sakydamas "nieko"? Darau, pagal išgales. Šnekėdamas su draugais, pažįstamais visada pareiškiu savo nuomonę šiuo klausimu, kai ką net priverčiau rimtai susimąstyti, ar tikrai verta emigruoti. Ką aš daugiau galėčiau padaryt tavo nuomone? Primušt kiekvieną, kuris verkia kaip Lietuvoj blogai, ir kaip jis nori išvažiuot?

Atsakyti
xdm
2007 m. spalio 31 d. 18:06:15
žalias_menuli, o kokia šalis?

Atsakyti
Puslapiai: 12345678 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Wheatus Wheatus
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3981
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 162673