| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2007 m. lapkričio 11 d. 14:24:55
Ir šiaip, ko gero važiuosiu padirbėti, pliusas yra tas, kad mano brolis ten beveik 3 metai ir grįžti artimiausiu metu neketina. Žinoma tokia galimybė laaabai vilioja.
2007 m. lapkričio 11 d. 13:25:54
Man patiko šitas:
Kiek besvarstytum, išryškėja keli pagrindiniai pasirinkimo variantai:
1. Toliau būti abejingam (būti apolitišku, nepilietišku ir balsuoti už 'partiją' „man dzin“);
2. Kartu su sitema plaukti pasroviui ir „rinktis atsakingai“ (loterija be bilieto);
T.y. išsirinkti mažiausią blogybę, kuri atėjusi į valdžią taps didele. o t.y. bet kuriuo atveju pralošti nes iš blogybės - tik blogis.
3. Pritarti judėjimo „Kitas pasirinkimas“ nuostatai („prieš visus“);
Gadinti biuletenius išbraukiant visas partijas.
4. Įsijungti į naujų ideologija paremtų politinių jėgų kūrimą.
čia populiariausias matyt 1
2007 m. lapkričio 11 d. 10:45:00
Jei išvažiuoti, tai jau baigus mokslus čia pasibastyti po pasaulį... Ne į Airiją ir ne UK, bet kur nors, tarkim, į Islandiją... Kur nors, kur papilnėtų ne tik kišenė, bet ir siela.
Vis vien, myliu Lietuvą. Jeigu čia negerai, turi būti tokių, kurie lieka ir padaro gerai...
2007 m. lapkričio 11 d. 09:47:28
Norvegų politologas: "Lietuvos žiniasklaida atsistatydino" - taikliai
o šiaip Lietuvoje tikrai nėra dar pavadinkim liberalosios demokratijos pašalinių nepageidaujamų pasėkmių kaip vakaruose
2007 m. lapkričio 11 d. 00:59:18
Man pvz. tai cia ziauriai patinka. Del bendruomines Lietuvoje nebuvimo tai esi daugmaz teisus teisus xdm(nors, manau, kad su laiku atsiras), bet as turejau galvoje betkokia visuomenine veikla, kurios Lietuvoje be parkiu gali imtis, o uzsienieje niekaip, buti dalimi kazko, tiesiog buti, o ten tu esi pasmerktas patogiai egzistencijai(cia bandau atkartoti Donskio minti). Siaip sutinku su viskuo. Del ziniasklaidos, tai susiprate randa alternatyvas, pvz. internete bernardinai.lt kur tikrai kazka gali perskaityt gero, nros irgi reikia atsirink tarp religijos fanatiku. Bet reikia tik noret, dziugu, kad cia dar yra zmoniu, kurie yra patenkinti, kad turi shaknis, isvis cia belenkaip gerai.
2007 m. lapkričio 10 d. 22:42:42
2007 m. lapkričio 10 d. 22:11:18
Buvo labai gera paskutinę praito sezono "Be pykčio" - ten ir buvo kalbama, kad yra 2 Lietuvos: žiniasklaidos vaizduojama ir reali. Aš dar pridėčiau 3 - realios savivaldos nebūvimas atkerta ir sukuria elito Lietuvą.
https://www.lrt.lt/archyvas/ 2007 05 30 laida
iš esmės pritariu invisible_man, dzimas ir kitiems kai sako, kad galima ir čia gyvenimą gražų kurtis. Iš tikro univere, draugų rate ir t.t. gyvenimas visai ne juodas, o nuostabus
2007 m. lapkričio 10 d. 20:27:14
Lieku LT. Emigracija pateisinu gal tik keliais atvejais, kai nera alternatyvu. Bet kai juodas paauglys sako kaip cia blogai, kaip jis cia nelaimingas, tai... Ar tu ten busi laimingas? Susilauksi daugiau pavirshutines pagarbos, demesio, bet tu ten busi NIEKAS. Kokia konstruktyvia veikla tu ten galesi uzsimt? Visi zmones jaucia poreiki priklausyti bendruominei, zinot kokiai bendruominei jus ten galesit priklausyt? EMIGRANTU. Busit mcdonald-sporto klubas apytakos sraigtelis. Turesit patogu nauja automobili su automatine pavaru deze, kuriuo treciadieniais vazinesit pas savo psichologe.
zinau ir net ne viena zmogu, kurie pragyveno uzsieny ~10metu ir yra laimingi. Priklauso nuo zmoniu su kuriais tu cia, ka veiki, ko nori pasiekti, kokie tavo planai ateiciai... tarkim tiems kurie isvyksta mokytis - cia tikrai nera blogai. Norint galima susitvarkyti dokumentus ir gauti negrazinamas studentiskas pasalpas is valstybes, kurios siekia net 3000 svaru, o kartais net daugiau... taipogi galiam gauti paskolas, kurias grazinti studentui reikia tik baigus mokslus, dirbant ir gaunant nemaza atlyginima. Beabejo yra tam tikros salygos, tokios kaip pragyventas laikas salyje ir darbo valandu kiekis, bet tai nera sunku susitvarkyti...
As manau, kad gerai gyventi galima tiek uzsieny tiek ir Lietuvoj. Priklauso nuo zmogaus poziurio... Kaikuriems visur blogai - tai ka apie tuokius ir bekalbeti...
2007 m. lapkričio 10 d. 20:15:19
2007 m. lapkričio 10 d. 20:05:18
2007 m. lapkričio 10 d. 19:35:25
yra tik klanai...
2007 m. lapkričio 10 d. 19:34:23
2007 m. lapkričio 10 d. 19:33:05
2007 m. lapkričio 10 d. 18:07:27
2007 m. lapkričio 1 d. 21:14:24
2007 m. spalio 31 d. 23:01:34
2007 m. spalio 31 d. 20:40:11
2007 m. spalio 31 d. 19:14:33
žmonėms trūksta vienybės... užuot mušesi, pykesi, galėtų pripažinti skirtumus ir juos vertinti. susivienyti bendram tikslui - priežasčių sukelenčių emigracija pažabojimui. To nėra daroma. Aš tai turėjau omeny.
man atrodo visi galim daugiau nei darom. vieni mažiau kiti daugiau. ;]
2007 m. spalio 31 d. 18:29:31
tik nuostolis už tavo egoistiškos subinės išmokslinimą.
leidimas blogiui vyraut ir nieko dėl to nedarymas irgi yra tam tikras egoizmas.
atrodo buvau tas kuris net nemąstė apie išvažiavimą. dėja kuo toliau tuo rimčiau tenka...
liko dveji seimo rinkimai ir bus viskas aišku kur - ten ar čia? ;]
šiuo atveju posakis "gimiau nei per velai nei per anksti" negalioja. galioja tik tuo atveju jei teks išvažiuot...
Ką turi omenyje, sakydamas "nieko"? Darau, pagal išgales. Šnekėdamas su draugais, pažįstamais visada pareiškiu savo nuomonę šiuo klausimu, kai ką net priverčiau rimtai susimąstyti, ar tikrai verta emigruoti. Ką aš daugiau galėčiau padaryt tavo nuomone? Primušt kiekvieną, kuris verkia kaip Lietuvoj blogai, ir kaip jis nori išvažiuot?
2007 m. spalio 31 d. 18:06:15