| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2007 m. birželio 1 d. 23:25:50
2007 m. birželio 1 d. 22:51:14
"nebuvo cia ir nebus teisybes" - va tokie mus ir žlugdo
vaje turbut suzlugs nuo manes vienos,zluge cia jau senai viskas
teisybes ieskotojas
2007 m. birželio 1 d. 20:19:58
2007 m. birželio 1 d. 16:21:21
Mintyse kol kas - studijos Danijoj. Tad jei kitais metais pasiseks - išvyksiu ten.
Iš esmės tai labai traukia skandinavija (Švedija gal labiausiai) - čia jau tolimesni planai.
O šiaip nesuprantu nei tų, kurie „varo“ ant išvažiuojančių, nei tų, kurie aiškina, kaip čia blogai ir nėra jokių perspektyvų. Kiekvienam skirtingai, tai ir darysiu taip, kaip tuo metu atrodys tinkama.
2007 m. birželio 1 d. 15:35:34
2007 m. birželio 1 d. 15:32:49
2007 m. birželio 1 d. 14:07:54
2007 m. birželio 1 d. 13:10:55
ir kuo greiciau
nematau as cia gyvenimo ir jokiu perspektyvu su tokia musu salies politika
darbo kruvis dideja o atlyginimai kazkodel nekyla,su mokslais,studijom irgi visokie marazmai daros,nebuvo cia ir nebus teisybes,korupcija visur
nesakau kad ir uzsieny rojus,bet pakeist atmosfera manau sveika butu
2007 m. birželio 1 d. 12:54:58
2007 m. birželio 1 d. 12:54:40
Pvz., mano keli gerai besimokantys ir motyvuoti pažįstami neplanuoja likti Lietuvoj nes kam jiem čia mokėti už šūdą jeigu ten mokėdamas gausi diplomą kuris visur galioja? Galų gale žiniasklaidos iškelti emigrantai dabar pilkoj masėj laikomi protingiausiais nes paliko šitą pūvančią šalį. Mes, čia likę, galime būti protingiausiais! Jei tylėsim liksim dar durnesniais Beje mano nuomonė dėl protingiausių/durniausių skiriasi nuo tos, kurią formuoja žiniasklaida.
Tiesą sakant aš pats niekad negalvojau išvykti nes matau čia perspektyvų, bet po reformos paskelbimo rimtai apie tai susimąsčiau. Nusitaikiau skandinavus jeigu ką - JAV, UK, o Skandinaviją pamiršot? Mes imdami pavyzdžius iš svetur dar labiau žudome savimonę. Mes ne vakarai ir mes patys turime kurti savo ateitį, o ne imituoti vakarų demokratiją, kuri gaunasi kaip made in china(Russia) kopija.
2007 m. birželio 1 d. 12:37:59
Įsitvirtinsiu (tikiuosi) ir savoj žemėj.
Jeigu jau visiškai nenusiseks, išvyksiu į Estiją. Bent jau keletui metų pagyventi.
2007 m. birželio 1 d. 01:22:49
2007 m. birželio 1 d. 01:13:49
Aš tai 2 metai kaip emigraves,ir del to gailiuosi.Nieko gero....
Metames ant alaus ?
Jo...čia tai geras
2007 m. birželio 1 d. 01:02:25
Aš tai 2 metai kaip emigraves,ir del to gailiuosi.Nieko gero....
Metames ant alaus ?
2007 m. birželio 1 d. 00:12:27
2007 m. birželio 1 d. 00:05:45
2006 m. rugpjūčio 8 d. 23:28:53
2006 m. liepos 16 d. 23:10:59
O dėl to "blogai" galimap aglavoti kad LT labiausiai nusiritusi šalis kurioje visi badauja. Bet prisimsiu, kad tiap nėra. ir šiiap jei tiap visi keliaus tai po keliu išmtų metų LT nebebus.
2006 m. liepos 16 d. 23:04:34
2006 m. liepos 16 d. 22:28:43
Bet po to... Aš noriu keleiauti. Daug keliauti. Iš tiesų Lietuva man nėra artima ar dar kažkokia. Tai tik paprastas apribotas žemės plotas, kuriame aš gimiau. Taigi, nejaučiu būtinybės čia likti, bet taip pat ir kuo greičiau išvažiuoti. Na, gerai. Į kokią UK išdigsiu aš, ten irgi pabūsiu... Tada vėl kur nors... Vėl kur nors... O kai sulauksiu 50 metų, kai kelionės jau bus per sunkus dalykas - apsistosiu vienoje vietoje. Ir gyvensiu, numiriu ir tiek.
Niekada nejaučiau prisirišimo Lietuvai. Gal jis ir atsiras. Bet ne dabar.