Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kas žadate emigruoti iš Lietuvos?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Emotionless
2006 m. liepos 16 d. 21:56:50
jei tik bus galimybe isvaziuoti ir testi studijas, tikrai ja pasinaudosiu. patirtis dar niekam nepakenke, o kitos salies pazinimas duoda supratima. o gyventi lietuvoje ar uzsienyje, didelio skirtumo nera, kiekvienas atranda savo laime, o jei dar ir budamas laimingas, gali save islaikyti, manau sveikintina.

tik niekada nesuprasiu tu zmoniu, kurie nebaige viduriniu islekia, uzsikala babkiu gerai masinai ir cia gryze vaidina supermenus. lengvai uzdirbti pinigai parodo tikraji zmogaus veida. dazniausiai nekoki.

2006 m. liepos 16 d. 20:56:06
Jiblinkšt. Neemigruosiu, bet keliausiu tai tikrai.

Atsakyti
Public_Service
2006 m. liepos 16 d. 18:09:45
Emigruoti - visam. Taip nenorėčiau. Ir Lietuvoje galima gerai gyventi, tiesa, maža dalis nori prisidėti prie gerovės kūrimo, didelė nori TIK gauti, Bet čia tema kita būtų.
O toliau mokytis ar trumpam padirbėti,ar Ugandoje dalyvauti misionieriškose misijose - būtinai. Pasaulio pažinimas - silpnybė man.

2006 m. liepos 16 d. 17:46:05
bent artimausu laiku tikrai nesiruosu o kaip baiksu mokslus bus matyt

2006 m. birželio 22 d. 20:48:26
Pamatyt pasauly, pamatyt miestus ir aisku zmones labai idomu. Bet Lietuvos nenoriu palikt, bent jau ilgam. Esu matyt jauna naivi, bet manau kad ir taip per daug isvyksta perspektyviu zmoniu skinti braskiu. Manau sieksiu kazko Lietuvoj

2006 m. birželio 22 d. 20:39:54
Laikas parodys

Atsakyti
LeTa_
2006 m. birželio 22 d. 20:00:05
as zadu emigruot, bet ne visam laikui.. tik trumpam padirbt

2006 m. birželio 21 d. 21:17:38
NE

nu nebent kokiam pusmeciui shaibu uzsikalt , bet tikrai tikrai ne ilgiau. Kaune gimiau Kaune noresiu ir mirt

Atsakyti
lintu_girl
2006 m. birželio 21 d. 20:53:45
siaip nenoreciau

Atsakyti
Lovebuzz
2006 m. birželio 21 d. 20:44:46
Yep,pas gimines i JAV.

2006 m. gegužės 31 d. 10:45:11
Žinau, kad ateityje nusimato daug kelionių po įvairias šalis. Ir jei man vienoj iš jų patiks, ten ir pasiliksiu, jei bus galimybė. O kodėl turėčiau būti čia ir bambėti kaip man blogai Lietuvoje ? Geriau išvažiuosiu ir nervų negadinsiu Nors gal ir pagerės padėtis Lietuvoj. Nžn bijau planuoti labai tiksliai, nes niekada nebūna taip, kaip nori.

2006 m. gegužės 31 d. 10:42:09
Kad isvaziuosiu zinau tikrai, kur, dar tiksliai pasakyt negaliu, mokytis kur nors UK ar gyvent kur nors toli toli ten kur silta, bet kada nors grisiu, tikiuos.

2006 m. gegužės 31 d. 10:22:52
Delfyje neberandu, buvo straipsnis ir komentaruose vienas vaikinukas su skaičiais, su paskaičiavimais parašė ilgą žinutę, kaip išvažiavus net gryžti neapsimoka...

Atsakyti
ZujkaPujka
2006 m. gegužės 31 d. 10:06:43
visada,kai griztu is kokios nors keliones,vos tik pamacius aptrupejusius blokinius vilniaus namus man pasidaro liudna..kad reikejo vel cia grizti!(buvo ir isskirtiniu atveju-kai grizinejau is latvijos ir kaliningrado srities )..bet tas liudesys labai greit praeina..ir po keliu dienu vel i viska pradedu ziuret kitom akim vel viskas miela,brangu ir reikalinga.
Vis delto baigus mokslus noreciau vaziuot kur nors bent jau trumpam laikui padirbet

2006 m. gegužės 31 d. 09:34:01
pinigu reikia, tai tex begt

2006 m. gegužės 31 d. 03:19:06
va jum istorija
gyveno draugelis sau protingas perpektyvus rodantis gerus rezultatus visur. jis buvo visu leipinamas, kad net jis pats pradejo tiketi sviesia teisinga ateitimi.
bet va pasibelde i duris viena karta prakeikta nelaboji REALYBE (nekenciu jos, ir kuo dazniau bandau nuo jos pabegt).
to draugelio planai mokytis ir tai daryti gerai pradejo zlugt labai anksti, del problemu asocialioje seimoje, kurioje nebuvo salygu nei mokytis, nei tobuleti, nei gyventi kaip daznai geri kaimynai gali (BLIAAAT). bet jauno vaikino idealai kad ir vis silpniau kas kart, bet vis dar bande kovot su nepavalgimu ir prakeiktaja Realybe.
O po to seke antras zingsnis: vaikinas pazino gatve, jos gyventojus, kurie buvo visi vienodo sudo minkytojai. po truputi mokykla tolo... is didziuliu planu ir galimybiu universitete studijuot istorija, beliko amatu mokykla... be zodziu. toje vietoje prasidejo jauno vaikino kaip amenybes zlugimas. jo norai ir ketinimai liko nesuprasti paniekinti ir visu draugiskai apmisti.
bet to nebuvo gana. kad ir amatu mokykla(ne vdu) reikalauja kazkokiu pajamu, kuriu savaime aisku nebuvo.
siaip ne taip du metai profkei praslinko bet atejo laikas kada striuka pasidare ir atsirado galimybe isvaziuot svetur kur pinigai buvo uzdirbami visai normalus.
kodel gi jis neturetu pasirinkti pastarojo varianto varianto, lengvesnio beje.
nes kitaip lietuvoje butu vienu recidivistu plesiku daugiau.
taigi vaikinas isvyko i uzsieni padirbeti. dirbo dirbo ir ka: pinigu netruko, bet vat kad lietuvos pradejo pasiilgti, nors zinojo kad ten suns dienos laukia.
esme manau butu tokiame palyginime:
kur eina musamas savo seimininko suva, aha atgal pas ta pati seimininka...
manau tokiu istoriju pilna, ple sudinas gyvenimas ar ne.

Atsakyti
EgzistencinisNerimas
2006 m. balandžio 29 d. 21:03:19
būtinai.

2006 m. balandžio 28 d. 14:10:33
niekada gywenime nemigruosiu is lietuwos... nebent susprogtu kokia ignalinos atomine xixi...nors ne tada is wis butu kaputr wisam pasawliuj.thu tfu tfu !!!

Atsakyti
renny
2006 m. balandžio 28 d. 08:18:04
dabar negaleciau pasakyti ar begsiu. jei bus toks atvejis kad niekur neistosiu negausiu darbo (labai daznas atvejis) tai tada leksiu ir as. bet is tikruju man gerai ir cia. nuvaziavus TEN prasideda ilgesys ir t.t...

2006 m. balandžio 27 d. 22:25:46
Bėkit, bėkit Žinau N atvejų, kai tokie antilietuviai kruvinom ašarom verkė, nes... grįžt atgal pasirodė ne taip jau paprasta
Anyway, man be jų net geriau. Pozityvesnė atmosfera pasidaro.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Wheatus Wheatus
7,5

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 3981
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 162673