Lietuvoj matau daug perspektyvų ir visai nenoriu iš čia išvažiuoti, bet neseniai gavau pasiūlymą, kuris man atveria labai plačius vandenis. Tačiau bet kuriuo atveju Vienintelė mano mylimiausia mamiškiausia šalis visada buvo ir bus Lietuva, ir kai tik turėsiu progą, būsiu čia ir niekur kitur.
katik gryzau ish keliones...ir supratau...kad dideliam mieste vistik nelabai norechiau gyvent...bet va mano svajone yra shkotija...kai pasensiu norechiau ten gyvent...bet visdelto jauchiau kad baigus shulia chia neuzhsibusiu...nera man chia ka veikt...
crystal bits of snowflakes is all around my head and in the wind
i had no illusions
Man čia gerai. Čia matau ganėtinai aiškią ir įvairią savo ateitį. Ir netgi perspektyvią. Čia mano draugai, šeima, nuostabios studijos. Jas pabaigus, jei stengsiuos, žinau, kad galėsiu puikiai įsitvirtinti. Kažkur trumpam išvykti būtų puiku, todėl vienam semestrui išlėkti į Norvegiją, Daniją, Italiją ar Ispaniją tikrai bandysiu Bet tik todėl, kad pagilinčiau savo studijuojamo dalyko žinias + pamatyčiau truputį kitokį gyvenimą
gyvenu kaip moku gyvent...
as irgi va jau padaviau dokumentus!! cia ner gyvenimo!!! o vat preis sav buvau londone, ten daug visko vyxta!!! nerealiai faina!! ten prasideda gyvenimias!! nebutinai i londona vaziuosiu,bet tikrai kur nors!!
Neplanuoju. O jeigu ir išvykčiau, tai turbūt tik laikinai, užsidirbti. Gyventi užsienyje..hm... nelabai. Vien dėl to, kad čia visi draugai, giminės ir t.t.
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2006 m. balandžio 27 d. 22:11:48
2006 m. balandžio 20 d. 17:27:07
Manu, kad kai baigsiu mokslus keliausiu is cia, net nzn kodel, tiesiog cia nematau savo ateities... O kaip jus ?
universiteta noreciau baigti lietuvoj, nes kitur mokslas mokamas (kad ir kaip gerai mokytumeisi). o veliau...aij, neplanuoju dar taip toli.
2006 m. balandžio 20 d. 10:47:45
2006 m. balandžio 19 d. 19:36:48
2006 m. balandžio 18 d. 21:14:37
2006 m. balandžio 18 d. 17:38:06
2006 m. balandžio 16 d. 23:19:27
2006 m. balandžio 16 d. 13:26:45
2006 m. balandžio 16 d. 12:58:16
Artimiausius penkerius metus - ne.
Aš taip pat.
Lietuvoje aš matau puikiai savo ateitį.
2006 m. balandžio 16 d. 12:30:27
2006 m. balandžio 16 d. 08:30:30
2006 m. balandžio 16 d. 01:17:18
2006 m. balandžio 15 d. 22:30:04
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. balandžio 14 d. 19:46:34
2006 m. balandžio 14 d. 19:45:09
2006 m. balandžio 14 d. 18:37:56
2006 m. balandžio 14 d. 17:56:58
2006 m. balandžio 14 d. 17:53:30
2006 m. balandžio 14 d. 17:40:48
2006 m. balandžio 14 d. 14:03:28