Genqr rašė: pirmas vokalo intarpas baveik sokiravo . Bet po to kuo toliau tuo geriau susiklause, ir i pabaiga visai smagiai pradejo klausytis. Tiesa gal kiek paprastokos konstrukcijos, bet kartais tai tik i nauda
Koks dar vokalas ten Turbūt Kosmoso ežiuko,ką? Atsipeikėkit - ten kompiuteris viską dainuoja už žmogų ....
pirmas vokalo intarpas baveik sokiravo . Bet po to kuo toliau tuo geriau susiklause, ir i pabaiga visai smagiai pradejo klausytis. Tiesa gal kiek paprastokos konstrukcijos, bet kartais tai tik i nauda
Šiaip man labai įdomu pasidarė,kokį ypatingą stilių,programuoja šitie didžėjai? Aš maniau,kad tai MtvPopsūcha,bet gal aš klystu...
Nežinau dėl MTV popsūchos, nes kaip jau minėjau, TV neturiu, MTV nežiūriu O apie jų stilių tai visada gi gali grupės aprašyme pasiskaityti, aš maniau, kad tu žinai, nes gi rašei, jog pasaulyje "pilna tokios muzikos"
Ne nu šiaip tai biškį juokinga, ką rašai, nes pas patį tokie atlikėjai kaip Aistė Pilvelytė įtraukti prie mėgstamiausių, nu tai kur ten tiems vargšiukams didžėjams iki šios estrados princesės
Stripped rašė: Artėjančių Švenčių proga turiu tau šventinį pasiūlymą: Išmesk TV/Pamiršk MTV - Marijos radijas - vienintelis,ko tau labiausiai reikia...
Ačiū už palinkėjimus, bet tai kad aš neturiu TV O Marijos radijo čia netraukia
Nu jei rimtesne gaida, gal būtų tiesiog užtekę parašyti, kad tu tokia muzika nesidomi ir jos neklausai, nes tokie argumentai kaip "pilna tokios muzikos", "tai nėra muzika, kuri turi vertę" atrodo nelabai rimtai, kvepia klišėmis ir tiek.
O jei jau visai bendrai kalbant, tai jeigu visi panašiai mąstytų, pasaulyje išvis neatsirastų jokia nauja muzika, nes naujos muzikos išliekamosios vertės neįmanoma iškart nusakyti. Kai prieš 40 metų atsirado punk rock, pusė manė, kad tai bevertis šlamštas, kita pusė - kad tai išvis ne muzika. Nu bet apie punk rock išliekamąją vertę turbūt neverta daug plėstis, ji ir taip visiems žinoma
Gal tu matai kiauriai sienas,kad gali įspėti,kuom aš domiuosi ir ką klausau? Būtų fantastika! Šiaip man labai įdomu pasidarė,kokį ypatingą stilių,programuoja šitie didžėjai? Aš maniau,kad tai MtvPopsūcha,bet gal aš klystu...
Stripped rašė: Artėjančių Švenčių proga turiu tau šventinį pasiūlymą: Išmesk TV/Pamiršk MTV - Marijos radijas - vienintelis,ko tau labiausiai reikia...
Ačiū už palinkėjimus, bet tai kad aš neturiu TV O Marijos radijo čia netraukia
Nu jei rimtesne gaida, gal būtų tiesiog užtekę parašyti, kad tu tokia muzika nesidomi ir jos neklausai, nes tokie argumentai kaip "pilna tokios muzikos", "tai nėra muzika, kuri turi vertę" atrodo nelabai rimtai, kvepia klišėmis ir tiek.
O jei jau visai bendrai kalbant, tai jeigu visi panašiai mąstytų, pasaulyje išvis neatsirastų jokia nauja muzika, nes naujos muzikos išliekamosios vertės neįmanoma iškart nusakyti. Kai prieš 40 metų atsirado punk rock, pusė manė, kad tai bevertis šlamštas, kita pusė - kad tai išvis ne muzika. Nu bet apie punk rock išliekamąją vertę turbūt neverta daug plėstis, ji ir taip visiems žinoma
MsCopa rašė: Man diskusijose buvo paaiškinta, kad Happyendless yra labai lieva, žemo lygio ir banalu, nes pasaulyje pilna tokios muzikos, tik milijoną kartų geresnės, bet kažkodėl niekas nenori rekomenduoti konkrečių grupių iš šito stiliaus, na tų, milijoną kartų geresnių, tai net nežinau, ką daryti Gal kas gali ką nors pasiūlyt?
Artėjančių Švenčių proga turiu tau šventinį pasiūlymą: Išmesk TV/Pamiršk MTV - Marijos radijas - vienintelis,ko tau labiausiai reikia...
MsCopa rašė: Man diskusijose buvo paaiškinta, kad Happyendless yra labai lieva, žemo lygio ir banalu, nes pasaulyje pilna tokios muzikos, tik milijoną kartų geresnės, bet kažkodėl niekas nenori rekomenduoti konkrečių grupių iš šito stiliaus, na tų, milijoną kartų geresnių, tai net nežinau, ką daryti Gal kas gali ką nors pasiūlyt?
Gal jums buvo paaiškinta ir kad kosmose gyvena žali drakoniukai su gyvatės galva,kurie gins marsą,nuo mūsiškių? a?
Man diskusijose buvo paaiškinta, kad Happyendless yra labai lieva, žemo lygio ir banalu, nes pasaulyje pilna tokios muzikos, tik milijoną kartų geresnės, bet kažkodėl niekas nenori rekomenduoti konkrečių grupių iš šito stiliaus, na tų, milijoną kartų geresnių, tai net nežinau, ką daryti Gal kas gali ką nors pasiūlyt?
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2010 m. gruodžio 16 d. 11:11:51
pirmas vokalo intarpas baveik sokiravo
Koks dar vokalas ten
2010 m. gruodžio 16 d. 05:52:38
2010 m. gruodžio 14 d. 23:22:45
Gal tu matai kiauriai sienas,kad gali įspėti,kuom aš domiuosi ir ką klausau? Būtų fantastika!
Ne nu šiaip tai biškį juokinga, ką rašai, nes pas patį tokie atlikėjai kaip Aistė Pilvelytė įtraukti prie mėgstamiausių, nu tai kur ten tiems vargšiukams didžėjams iki šios estrados princesės
2010 m. gruodžio 14 d. 22:32:55
Artėjančių Švenčių proga turiu tau šventinį pasiūlymą: Išmesk TV/Pamiršk MTV - Marijos radijas - vienintelis,ko tau labiausiai reikia...
Gal tu matai kiauriai sienas,kad gali įspėti,kuom aš domiuosi ir ką klausau? Būtų fantastika! Šiaip man labai įdomu pasidarė,kokį ypatingą stilių,programuoja šitie didžėjai? Aš maniau,kad tai MtvPopsūcha,bet gal aš klystu...
2010 m. gruodžio 14 d. 22:20:34
2010 m. gruodžio 14 d. 21:41:14
Man diskusijose buvo paaiškinta, kad Happyendless yra labai lieva, žemo lygio ir banalu, nes pasaulyje pilna tokios muzikos, tik milijoną kartų geresnės, bet kažkodėl niekas nenori rekomenduoti konkrečių grupių iš šito stiliaus, na tų, milijoną kartų geresnių, tai net nežinau, ką daryti
2010 m. gruodžio 14 d. 21:25:30
Man diskusijose buvo paaiškinta, kad Happyendless yra labai lieva, žemo lygio ir banalu, nes pasaulyje pilna tokios muzikos, tik milijoną kartų geresnės, bet kažkodėl niekas nenori rekomenduoti konkrečių grupių iš šito stiliaus, na tų, milijoną kartų geresnių, tai net nežinau, ką daryti
Gal jums buvo paaiškinta ir kad kosmose gyvena žali drakoniukai su gyvatės galva,kurie gins marsą,nuo mūsiškių? a?
2010 m. gruodžio 14 d. 17:24:52