Nuostabi daina. Albumo lyderis. Grupė turėjo užmojį įrašyti Perfect Element tęsinį, kažin kodėl tas projektas užtruko?
Visas albumas toks stiprus, kad net nedrįstu šio kūrinio vadinti vienareikšmišku lyderiu. Pavyzdžiui, „In the Flesh“ ir „Idioglossia“ yra dideli konkurentai. Bet neabejotinai 10 balų. Mirštu ties 2:01 — veikiantis mane muzikinis prasprogimas.
Vasarą čia atrodo jau įprasta sugrįžti seniems nariams. O duomenys tikrai neturėtų niekur būti prapuolę, būtų keista, tad beveik garantuoju, kad bus sugrąžinti.
Sveiki visi, nebuvau čia mažiausiai 16 metų apsilankęs , Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2015 m. lapkričio 19 d. 20:40:14
Visas albumas toks stiprus, kad net nedrįstu šio kūrinio vadinti vienareikšmišku lyderiu. Pavyzdžiui, „In the Flesh“ ir „Idioglossia“ yra dideli konkurentai. Bet neabejotinai 10 balų. Mirštu ties 2:01 — veikiantis mane muzikinis prasprogimas.
2015 m. lapkričio 19 d. 19:13:05
Nuostabi daina. Albumo lyderis. Grupė turėjo užmojį įrašyti Perfect Element tęsinį, kažin kodėl tas projektas užtruko?