ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. spalio 23 d. 14:11:06
nekenčiu šitos dainos...man ji kažkodėl nerealiai nepatinka.
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Sita daina gal ir nebloga nors Snoopu esu stipriai nusivyles...
kaip Outlawz sake>>> it's a shame how some niggaz on the west coast was ridin
with Pac, but when he died, they went pop
Na aš išvis manau, kad Snoop'as jau greitai išeis į pensiją. Nes tai ką jis daro dabar ilgai tęstis negalės. Pažiūrėkite, su kuo jis įrašinėja dainas? su Pharelu, kuriam gal koki 25 metai (Snoopui jei neklystu 40), su Timberlake'u kuriam gal 27, ir galiausiai su Chingy kuriam turbūt nei 20 nėra ..... vnzh, pavargs būti 'tėvu' jis. Aš vien pasižiūriu pernai metų klipą Holiday Inn ir tampa aišku, kad snoopui jau laikas trauktis, ,perdaug jau jis nesiderina ten prie Chingy ir Luda
Daina tokia įdomi, visiškai kitokia nei dauguma tų rap dainų kuriios pastaruoju metu sukasi radijose ir MTV . .tuo man ji ir patinka. Nors šeip jau jos laikas praėjo, dabar nepamenu kada paskutinį kartą girdėjau. Dar galiu pridėti kad klipas vertas dėmesio, ;]
Apie kitas dainas ... Snoop'as supopsėjo, nors seniau yra išleidęs tikrai gerų dainų. Visgi jau tiek metų sukasi visame rap pasaulyje. O pharelas man perdaug nepatinka, nors šeip talentingas atlikėjas ..tiesiog truputį ne mano stilius
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2007 m. liepos 19 d. 17:02:02
2005 m. spalio 23 d. 14:11:06
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
2005 m. spalio 22 d. 18:56:16
kaip Outlawz sake>>> it's a shame how some niggaz on the west coast was ridin
with Pac, but when he died, they went pop
2005 m. spalio 22 d. 09:21:36
2005 m. spalio 6 d. 17:00:51
2005 m. spalio 6 d. 11:34:44
2005 m. spalio 5 d. 16:07:12
2005 m. spalio 5 d. 16:04:50
2005 m. spalio 4 d. 18:50:21
2005 m. spalio 4 d. 18:42:07
2005 m. spalio 4 d. 18:38:57
Apie kitas dainas ... Snoop'as supopsėjo, nors seniau yra išleidęs tikrai gerų dainų. Visgi jau tiek metų sukasi visame rap pasaulyje. O pharelas man perdaug nepatinka, nors šeip talentingas atlikėjas ..tiesiog truputį ne mano stilius
2005 m. spalio 4 d. 18:22:33