miegojau ir ant suoliuko [ne vieną kartą], ir telefono būdelėj žiemą, ir kapinyne, ir laiptinėse, ir ant barbakano ir sutranzuotoj mašinoj, ir per paskaitas tik nieko čia keisto, miego gi norisi )
ai dar smagu buvo vasara nakti pasitiesiau ranksluosti ant slapios zoles - laukiau kol kokia zvaigzde nukris. ir uzmigau. ten aplink mane buvo sukaliojama, juokiamasi bet siaip tai as nieko negirdejau. migojau. bet siaip tai patogu labai buvo. arba kaime ten visiems ant keliu miegodavau, nes visada miego uzsimanydavau anksciausiai is visu budavusiu su manim.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
T_y_L_a rašė: ir kai gerai perkarčiau atmintį, teko dar medyje kažkada seniai seniai miegoti, apie 5h ryto, prie laužo apie 3h nakties, bet ilgai neišbuvau nes draugės kūno temperatūra per staigiai kristi pradėjo, tai nusprendėm geriau į vidų eiti.
O linksmiausia vieta, tai mieste ant suoliuko.. Net nusišypsoti privertė..
Kuo toliau tuo daugiau nesąmonių...
3h nakties į vidų nuėjom, nes prie laužo šalta pasidarė.
O 5h ryto ant suoliuko teko miegoti..
kiek prisimenu prie duru sava namu;/ D prigeriau bicai parvede namo paskambina y duris ir pabega..ne esme ka tevu namie nebuvaDDDD
ir kai gerai perkarčiau atmintį, teko dar medyje kažkada seniai seniai miegoti, apie 5h ryto, prie laužo apie 3h nakties, bet ilgai neišbuvau nes draugės kūno temperatūra per staigiai kristi pradėjo, tai nusprendėm geriau į vidų eiti.
pvz mano viena drauge siankat minusinej temepraturoj kaime ant sieno bande miegot. sake - neisejo..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Apleistose fortuose... buvo siurpu, miegojau vos dvi valandas ir taip visa savaite... niekaip nepripratau prie aplinkos ir visokio aplink krebzdanciu padariuku... Bet dabar, kaipraejo keli metai, noreciau vel ten nakvoti - butu visai idomu.
Tarp kitko labai geras klausimas!
Teko miegoti pas save ant namo stogo (virš 7 aukšto). Pas mane dar tokia mistiška vieta, kairėje pusėje - blokiniai namai, civilizacija, o dešinėje - laukai, sodybos, arkliai ganosi. Tad pamenu, pabudau 7 ryto, giedant gaidžiui
Ypač 'buržuiškai' teko nakvoti miške. Kažkur pusė keturių pradėjo lyti. Gerai, kad ne viena buvau...
pati pati keisciausia mano vieta kurioje teko nusnausti?...hmz...turiu tokia vieta prie upes ant kelmeslio.. tajp inirtingaj meciau akmenukus i upe kad brolis mane rado miegancia..
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. lapkričio 23 d. 15:01:49
Nes joje sugebu užmigti, bet kuriuo paros metu, tik ne vakare ir ne naktį..
2005 m. lapkričio 23 d. 14:53:04
2005 m. lapkričio 23 d. 14:49:05
2005 m. lapkričio 23 d. 14:17:44
2005 m. lapkričio 23 d. 14:16:13
2005 m. lapkričio 23 d. 14:04:25
2005 m. lapkričio 1 d. 11:08:21
per konca...
Ei, neblogas koncertas gi turėjo būti.
2005 m. lapkričio 1 d. 10:42:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 1 d. 10:39:19
ir kai gerai perkarčiau atmintį, teko dar medyje kažkada seniai seniai miegoti, apie 5h ryto, prie laužo apie 3h nakties, bet ilgai neišbuvau nes draugės kūno temperatūra per staigiai kristi pradėjo, tai nusprendėm geriau į vidų eiti.
Kuo toliau tuo daugiau nesąmonių...
3h nakties į vidų nuėjom, nes prie laužo šalta pasidarė.
O 5h ryto ant suoliuko teko miegoti..
2005 m. lapkričio 1 d. 10:28:19
2005 m. spalio 30 d. 20:22:54
kiek prisimenu prie duru sava namu;/
Ne nu čia taj nerealiai
2005 m. spalio 29 d. 15:25:12
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2005 m. spalio 29 d. 15:24:56
2005 m. spalio 29 d. 14:23:24
2005 m. spalio 29 d. 14:20:00
Susivyniojau į kaldrą taip ir miegojau sau..
2005 m. spalio 29 d. 13:47:07
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 29 d. 13:38:21
2005 m. spalio 29 d. 13:37:11
Teko miegoti pas save ant namo stogo (virš 7 aukšto). Pas mane dar tokia mistiška vieta, kairėje pusėje - blokiniai namai, civilizacija, o dešinėje - laukai, sodybos, arkliai ganosi. Tad pamenu, pabudau 7 ryto, giedant gaidžiui
Ypač 'buržuiškai' teko nakvoti miške. Kažkur pusė keturių pradėjo lyti. Gerai, kad ne viena buvau...
2005 m. spalio 29 d. 12:41:31
na o as pati tai ka zinau...kopose teko miegoti, vienai dideliam miske prie nemuno, kazkaip visada stengiuosi parsirasti namo ir ishsitekshti ant savo lovos
2005 m. spalio 29 d. 12:14:28