Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keisčiausia vieta, kurioje teko miegot

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 14
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Alvydas1
2012 m. kovo 4 d. 20:17:18

Pakabintam už palto kilputės bendrabučio rūbų spintoj. Tą dieną Noreikiškėse saugojom eglaites, kad nekirstų Naujiems Metams. Buvo šalta, kūrenom laužą ir šildėmės grogą. Rezultatas toks: nubudęs niekaip negalėjau suvokt, ką reiškia tas šviesos brūkšnys po kojom visiškoje tamsoje. Tai veržėsi pro durų apačią šviesa iš kambario. Stebėtina, bet išmiegojau gana normaliai, tada pats sėkmingai nusikabinau.Kas pakabino, niekas nepamena.

2012 m. kovo 4 d. 20:04:34

Po lovą ir labai sėkmingai išmiegojau nuo nakties (tikslaus laiko pats nežinau) iki ryto (10 val. berods).

O keistų vietų nelabai ir tokių buvo, autobusas, namai (ant sofos, ant lovos) ir tiek...

Ai dar prie galvą į šventinį stalą atrėmęs dažnai miegot prdedu (kadangi aš nemirtings alkoholikas)

P.S Jei pasigesite mano parašytame tekste "A" raidės, žinokit, klaviatūros problemos

2012 m. kovo 4 d. 20:00:27

Po kambarine gėle, ant žemės, prie sienos. {#}

Atsakyti
Rukrym
2010 m. rugpjūčio 6 d. 15:04:53
2. Apsikabinus tualeta Slovakijos viesbutyje
1. Sita ne kiek keista, bet nemaloni - viskas prasidejo nuo to, kad as miegojau tam paciam Slovakijos viesbuty ir gulejau lovoje. Puikiai atsimenu. Bet atsibudau nakti budama PO lova. Ant lovos buvo du draugai. Turbut aisku ka jie veike. Taigi. Miegojau po lova, nes tingejau ieskotis savosios per visa viesbuti.

Atsakyti
lplplp
2010 m. rugpjūčio 3 d. 11:08:20
kartą nuėjau miegot,atsibundu,žiūriu tūlike ant klozeto sedžiu DDDDDDD o kaip ten nuėjau,nepamenu

Atsakyti
kinomane
2010 m. liepos 9 d. 23:30:07
kinomane rašė:
Paskutini karta sios vasaros pradzioi LSDJS saskridy teko miegoti prie juros, aplink lauza miegmaisy. Bet ilgai neismiegojau, ta nakti tris kartus keiciau miegamaja vieta..antra kart bandem masinoi miegot , bet palapine buvo paskutinis pasirinktas guolis sutvarke bardaka palapkei ir pamiegot buvo imanoma , nors ir trumpai.

Is visos pastraipos pradzios atrodo, kad tada ir miegojau paskutini kart D pasitaisau : paskutini karta (keistoje vietoje teko miegoti).

Atsakyti
kinomane
2010 m. liepos 9 d. 23:28:32
Paskutini karta sios vasaros pradzioi LSDJS saskridy teko miegoti prie juros, aplink lauza miegmaisy. Bet ilgai neismiegojau, ta nakti tris kartus keiciau miegamaja vieta..antra kart bandem masinoi miegot , bet palapine buvo paskutinis pasirinktas guolis sutvarke bardaka palapkei ir pamiegot buvo imanoma , nors ir trumpai.

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. liepos 9 d. 23:25:08
ant stalo kartą miegojau, ant pc klaviatūros ...

Atsakyti
Inetutea
2010 m. gegužės 8 d. 23:17:38
CjMan rašė:
isgeres miegojau krumuose. 3h gal

prajuokinai,neskaudejo?

Atsakyti
CjMan
2010 m. gegužės 8 d. 23:06:30
isgeres miegojau krumuose. 3h gal

2010 m. gegužės 8 d. 19:00:25
Esu kažkiek laiko užmigęs eidamas anksti ryte,tai atsibudau tik sutraškėjus ledui, kai jau buvau, iki kelėnų įlūžęs ežero pakraštyje.Pamačiau, jog kokius kelis šimtus metrų nuėjau į šoną, nuo kelio...

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Inetutea
2010 m. gegužės 7 d. 21:48:32
Aš esu miegojus balkone,daug sykių užmigdama lovoje pabusdavau ant grindų.Tai žiauru būdavo su skaudančia nugara pravaikščiot

Atsakyti
chzarija
2010 m. gegužės 1 d. 19:43:59
aj dar prisiminiau, karta su kitais pankais nakti uzmigom salia kazkokio pastato ant zolytes girti visiskai, o tas pastatas pasirodo MENTINE buvo, taigi ryte mus taip dailiai pazadino ir visus i kameras uzdare, o po pusdienio surase baudas uz girtiem buvima viesoj vietoj ir paleido.. tai dar kameroje eilini karta teko pasnuduriuot

2010 m. balandžio 21 d. 14:03:36
Troleibuse, mikriuke, vonioje, ant tuoleto, bagažinėje.

2010 m. balandžio 20 d. 14:34:58
Kažkokioj Krokuvos bažnyčioj. Buvo žiauriai šalta ir lijo, o mes 2 paras nemiegoję, tai sulindom pasišildyt

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2010 m. balandžio 18 d. 23:55:00
Paskaitoj Nors nelabai kas čia ir keisto. Bet labai faina buvo, kai miegojau išsižiojus, tada pabudus labai gėda buvo Gerai, kad neprimėtė nieko D

2010 m. balandžio 18 d. 15:39:18
chzarija rašė:
Esu daug kur miegojusi, o tai būtų:
klube ant sofos, palangoje ant suoliuko, tenpat mentinej, paskui "Jūratės" skvote (negyvenamam pastate), kaune dar keliuose skvotuose, tame palangos parke kur geliu daug ant žolytės, autostrados šalikelėje, palangoje pagrindinėje gatveje šalikelėje, kažkokiam statulų parke, kopose, po tiltu, netgi kažkokiam muziejuje kai įsmukome ten vakare ir užrakino mus..
daug nuotykiu

2010 m. balandžio 18 d. 12:46:49
Iindriu rašė:
nepamenu kaip uzmigau bet atsubudau bagazinei, islipau nieko neradau tai ilipau atgal ir gulejau kol kiti gryzo, o siaip beveik kasryt atsibundu sale lovos

dar ant garazo palepes, ant lentu kazkokiu

Atsakyti
Iindriu
2010 m. balandžio 18 d. 12:38:05
nepamenu kaip uzmigau bet atsubudau bagazinei, islipau nieko neradau tai ilipau atgal ir gulejau kol kiti gryzo, o siaip beveik kasryt atsibundu sale lovos

Atsakyti
RockPrincess
2010 m. balandžio 18 d. 12:17:20
ant prekybos cento suoliuko. Trumpai.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Armatūra Armatūra
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:16 - 4Blackberry
Elder - Compendium 10 minučių daina ištirpo kaip per 1 minutę - taip gerai susiklauso.
21:14 - Stripped
The Rolling Stones -
Foreign Tongues
22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1799
  Iš viso užsiregistravę: 73757
  Naujausias narys: Lunaria
  Šiandien apsilankė: 295437