Teko kazkada miegot ant palanges (o mano palange neplati) atsiremus i lango rema. Ilgai nemiegojau, bet atsibudus taip pasiziuriu pro atvira langa ir pirma mintis "Oi!" ^^
Kartą, kai dar buvau malalietka, parėjęs girtas iš kažkur nuėjau į virtuvę biški TV pažiūrėti ir atsikėliau po poros valandų galvą padėjęs ant stalo Gal ir nieko keista, bet negaliu daugiau pasiūlyti nieko Nebent dar kažkada su draugais vakare biški gėrėm, biški kaljaną rūkėm ir užsnūdau merginai ant peties...
Matyt tai buwo kambariukas, dydzio sulig wonia, kuria dar galima pawadinti didele, bet didele, kaip wonia jame be manes buwo dar apie 20 zmoniu tai susirietus i kamuoliuka mazdaug penkias walandas, nes daugiau nebeimanoma istwerti, wisi kaip silkes susispaude ir ziauriai skauda kaulus;] o kur dar puswalandis, kai bandai atsistoti ant koju
Nu man iprasta vieta miegot bet kitiem gal keista bet daznai fotelyje uzmiegu NU dar aisku mokyklos suolas Nu ir dar autobuse ant zemes esu miegojes. Vieniem pasirode keista bet kiti kai pabande tai sake akd tikrai geriau nei autobuso tose kedese miegot Esu dar garaze miegojes bet paskui pabudau
prie joniniu lauzo nakti posma teko numigt. vesoka buvo. dar teko palapinej 5iese vienu miegmaisiu uzsiklojus miegot (kai nakti temperatura nukrito zemiau 0).
kavines tarnybiniame kambariuka ant kazkokios sofkute ...
But listen to your heart, before you tell him goodbye…
Palangoj, tam paviljone, kur dieną kriauklytes visokias pardavinėja, o naktį tuščia. Per lietų. Ir ryte labai sulaukt kiekvieno praeivio dėmesio, kodėl čia miegat. xD
Per drauges 18-ta, ant grindu, na po apacia buvom pasideja kartona nuo vienos dovanos kuri buvo sudeta gal i 15 skirtingu dydziu deziu, bet buvo klaikiai kieta ir uzsikloja su kazkokiu levu adijalu, zodizu salta, miegojau nedaug, buvo nekas...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. spalio 23 d. 22:06:48
2006 m. spalio 23 d. 21:33:33
2006 m. spalio 23 d. 21:23:48
2006 m. spalio 19 d. 16:15:15
2006 m. spalio 19 d. 15:51:20
2006 m. spalio 18 d. 21:11:48
2006 m. spalio 18 d. 21:10:08
2006 m. spalio 8 d. 12:42:49
2006 m. rugsėjo 27 d. 20:37:31
2006 m. rugsėjo 27 d. 18:32:24
2006 m. rugsėjo 21 d. 19:29:14
2006 m. rugsėjo 21 d. 12:57:07
2006 m. rugpjūčio 29 d. 13:00:50
Listen to your heart, when he is calling for you. Listen to your heart, this nothing else you can do. I don’t know where you going and I don’t know why, But listen to your heart, before you tell him goodbye…
2006 m. rugpjūčio 27 d. 13:39:48
mm,mokykla,per dainų šventę iš kurios pabėgau
per dainu svente...as atsimenu, kai mes miegojom klasej vienoj, kurioj taip smirdejo...fuj...
o geras...mes irgi per dainu svente miegojom mokykloj,kazkokioj klasej...
2006 m. rugpjūčio 27 d. 13:38:33
2006 m. rugpjūčio 27 d. 12:54:34
mm,mokykla,per dainų šventę iš kurios pabėgau
per dainu svente...as atsimenu, kai mes miegojom klasej vienoj, kurioj taip smirdejo...fuj...
2006 m. rugpjūčio 27 d. 09:58:53
2006 m. rugpjūčio 27 d. 01:58:56
2006 m. rugpjūčio 27 d. 00:51:50
2006 m. rugpjūčio 27 d. 00:07:21