man nelabai patinka topiko pavadinimas... ir beabejo pirmam poste galima butu bent kiek pristatyti kas kur kame...
tokiu pat principu teisiog galima det linka i imdb top250
anyway neblogas video su istaukom is filmu, kokybiska kompeliacija ir galima susigundyti paziuret koki nematyta filma...
o del sudu as pritariu Crazyz kartais norisi ka toki atrast, toki wow, bet dazniausiai tenka permalt kiek sudo kiek vidutinybiu, kol viena diena atrandi koki deimanciuka kazka tokio kas skirta butent tau
Dilgele rašė: Žiūrėjau, žiūrėjau, dar pažiūrėjau... Na filmai tai visi matyti, jei ko nepraleidau.
O gali argumentuoti, kas čia konkrečiai yra verta pamatymo (ne pats video, reikia manyti), kad net nusipelnė atskiros temos be jokių paaiškinimų pirmąjame pranešime? Kas šitas juos sudaręs veikėjas ir kuo šitie topai skiriasi nuo begalės kitų kino vartotojų sudarytų topų, plaukiojančių internete? Matau gerų ir vidutiniškų filmų kompiliaciją, kai kurie — vienaip ar kitaip įsipaišę į kino istoriją, dauguma — Holivudiniai, o tie europietiškieji — vis tiek plačiai žinomi.
Sakyčiau, tokiu atveju vertingesnė būtų nuoroda į kokią Criterion kolekciją. Ir dar, be abejo, labai subjektyvus S. Macaičio sudarytas 100 filmų topas, kurį įveikti kino mėgėjui būtų gerokai naudingiau, nei pažiūrėti sąraše pateiktus.
Kodel ne pats video? Mano manymu, jie puikiai padaryrti.
Įdėjau dėl to, kad aš šiuose video radau daug puikių filmų ir čia joks topas, tiesiog žmogus sudėjo filmus, kuriuos jo manymu verta pamatyti. Aš nesu koks filmų kritikas ar super žinovas.(Aš žiūriu visus filmus, kurie mane sudomina ir nekreipiu dėmesio į jokius kritikus). Taigi, aš tiesiog norėjau pasidalint su music.lt nariais su šiuo puikiu darbu ir gal kiekvienas iš jų atras po naują gerą nematytą Filmą.
O gali argumentuoti, kas čia konkrečiai yra verta pamatymo (ne pats video, reikia manyti), kad net nusipelnė atskiros temos be jokių paaiškinimų pirmąjame pranešime? Kas šitas juos sudaręs veikėjas ir kuo šitie topai skiriasi nuo begalės kitų kino vartotojų sudarytų topų, plaukiojančių internete? Matau gerų ir vidutiniškų filmų kompiliaciją, kai kurie — vienaip ar kitaip įsipaišę į kino istoriją, dauguma — Holivudiniai, o tie europietiškieji — vis tiek plačiai žinomi.
Sakyčiau, tokiu atveju vertingesnė būtų nuoroda į kokią Criterion kolekciją. Ir dar, be abejo, labai subjektyvus S. Macaičio sudarytas 100 filmų topas, kurį įveikti kino mėgėjui būtų gerokai naudingiau, nei pažiūrėti sąraše pateiktus.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2011 m. spalio 23 d. 22:02:25
2011 m. spalio 4 d. 22:47:06
O jei čia geriausi filmai, tada aš gerų filmų mėgėjas, bet kad daug savo idealų pasigedau
2011 m. spalio 4 d. 20:08:26
2011 m. birželio 2 d. 21:29:23
tokiu pat principu teisiog galima det linka i imdb top250
anyway neblogas video su istaukom is filmu, kokybiska kompeliacija ir galima susigundyti paziuret koki nematyta filma...
o del sudu as pritariu Crazyz
2010 m. gruodžio 16 d. 19:41:44
2010 m. gruodžio 16 d. 11:57:54
Pas manęs įprotis pirma peržiūrėti visus šūdus, ant galo pasilikti geriausius. Žinom, galėčiau nežiūrėti šūdų, bet deja.
300 spartiečių galėjo ir nekišti, nevertas gero filmo statuso.
Pasigedau keletos filmų: A Beautiful Mind, Up, The Reader, The Prestige and so on.
2010 m. gruodžio 16 d. 08:42:11
Žiūrėjau, žiūrėjau, dar pažiūrėjau... Na filmai tai visi matyti, jei ko nepraleidau.
Kodel ne pats video? Mano manymu, jie puikiai padaryrti.
Įdėjau dėl to, kad aš šiuose video radau daug puikių filmų ir čia joks topas, tiesiog žmogus sudėjo filmus, kuriuos jo manymu verta pamatyti. Aš nesu koks filmų kritikas ar super žinovas.(Aš žiūriu visus filmus, kurie mane sudomina ir nekreipiu dėmesio į jokius kritikus). Taigi, aš tiesiog norėjau pasidalint su music.lt nariais su šiuo puikiu darbu ir gal kiekvienas iš jų atras po naują gerą nematytą Filmą.
2010 m. gruodžio 16 d. 01:24:25
2010 m. gruodžio 15 d. 21:34:29
2010 m. gruodžio 15 d. 21:18:16
https://www.youtube.com/watch?v=o...featu re=related