Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Filmų mėgėjams verta pažiūrėrti

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
backspace
2011 m. spalio 23 d. 22:02:25
ką aš žinau... tikrai buvo gerų filmų įtraukta, bet didžioji dalis neverta dėmesio...ir šiaip visi panašūs, koviniai - atrodo kitokių gerų nebūna...

2011 m. spalio 4 d. 22:47:06
Na, kad sąraše bus ir šunsnukiai tikrai nesitikėjau
O jei čia geriausi filmai, tada aš gerų filmų mėgėjas, bet kad daug savo idealų pasigedau

2011 m. spalio 4 d. 20:08:26
neseniai atradau toki tikrai gera filma kovinis(psichologinė drama) su Jet Li Danny the dog

2011 m. birželio 2 d. 21:29:23
man nelabai patinka topiko pavadinimas... ir beabejo pirmam poste galima butu bent kiek pristatyti kas kur kame...
tokiu pat principu teisiog galima det linka i imdb top250
anyway neblogas video su istaukom is filmu, kokybiska kompeliacija ir galima susigundyti paziuret koki nematyta filma...

o del sudu as pritariu Crazyz kartais norisi ka toki atrast, toki wow, bet dazniausiai tenka permalt kiek sudo kiek vidutinybiu, kol viena diena atrandi koki deimanciuka kazka tokio kas skirta butent tau

2010 m. gruodžio 16 d. 19:41:44
Godfather tai labai gerai parinko pačią efektingiausią vietą filme . Daug gerų yra, bet yra ir nelabai gerų mano nuomone.

Atsakyti
Crazyz
2010 m. gruodžio 16 d. 11:57:54
Pasirodo daug nematęs gerų filmų.

Pas manęs įprotis pirma peržiūrėti visus šūdus, ant galo pasilikti geriausius. Žinom, galėčiau nežiūrėti šūdų, bet deja.

300 spartiečių galėjo ir nekišti, nevertas gero filmo statuso.

Pasigedau keletos filmų: A Beautiful Mind, Up, The Reader, The Prestige and so on.

Atsakyti
irmantsss
2010 m. gruodžio 16 d. 08:42:11
Dilgele rašė:
Žiūrėjau, žiūrėjau, dar pažiūrėjau... Na filmai tai visi matyti, jei ko nepraleidau.

O gali argumentuoti, kas čia konkrečiai yra verta pamatymo (ne pats video, reikia manyti), kad net nusipelnė atskiros temos be jokių paaiškinimų pirmąjame pranešime? Kas šitas juos sudaręs veikėjas ir kuo šitie topai skiriasi nuo begalės kitų kino vartotojų sudarytų topų, plaukiojančių internete? Matau gerų ir vidutiniškų filmų kompiliaciją, kai kurie — vienaip ar kitaip įsipaišę į kino istoriją, dauguma — Holivudiniai, o tie europietiškieji — vis tiek plačiai žinomi.

Sakyčiau, tokiu atveju vertingesnė būtų nuoroda į kokią Criterion kolekciją. Ir dar, be abejo, labai subjektyvus S. Macaičio sudarytas 100 filmų topas, kurį įveikti kino mėgėjui būtų gerokai naudingiau, nei pažiūrėti sąraše pateiktus.

Kodel ne pats video? Mano manymu, jie puikiai padaryrti.

Įdėjau dėl to, kad aš šiuose video radau daug puikių filmų ir čia joks topas, tiesiog žmogus sudėjo filmus, kuriuos jo manymu verta pamatyti. Aš nesu koks filmų kritikas ar super žinovas.(Aš žiūriu visus filmus, kurie mane sudomina ir nekreipiu dėmesio į jokius kritikus). Taigi, aš tiesiog norėjau pasidalint su music.lt nariais su šiuo puikiu darbu ir gal kiekvienas iš jų atras po naują gerą nematytą Filmą.

2010 m. gruodžio 16 d. 01:24:25
Žiūrėjau, žiūrėjau, dar pažiūrėjau... Na filmai tai visi matyti, jei ko nepraleidau.

O gali argumentuoti, kas čia konkrečiai yra verta pamatymo (ne pats video, reikia manyti), kad net nusipelnė atskiros temos be jokių paaiškinimų pirmąjame pranešime? Kas šitas juos sudaręs veikėjas ir kuo šitie topai skiriasi nuo begalės kitų kino vartotojų sudarytų topų, plaukiojančių internete? Matau gerų ir vidutiniškų filmų kompiliaciją, kai kurie — vienaip ar kitaip įsipaišę į kino istoriją, dauguma — Holivudiniai, o tie europietiškieji — vis tiek plačiai žinomi.

Sakyčiau, tokiu atveju vertingesnė būtų nuoroda į kokią Criterion kolekciją. Ir dar, be abejo, labai subjektyvus S. Macaičio sudarytas 100 filmų topas, kurį įveikti kino mėgėjui būtų gerokai naudingiau, nei pažiūrėti sąraše pateiktus.

Atsakyti
kinomane
2010 m. gruodžio 15 d. 21:34:29
Šaunu. Matyti vaizdai, puikus top'as. Tik dar nevisi matyti - reiktų susimąstyt.

Atsakyti
irmantsss
2010 m. gruodžio 15 d. 21:18:16
https://www.youtube.com/watch?v=mzGT3bwgH 9g
https://www.youtube.com/watch?v=o...featu re=related

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Nico Nico
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:59 - DjVaids
Inter vs Barcelona 3:3 (I-3:3) dabar 6:6!!!
19:50 - Silentist
I'm your rainbow (Rambo) !!! RMBynas & BMBynas forever
11:33 - Silentist
Howling winds dig in your ears
Steely cold and never getting warm
Hell's bells, you're alive
10:23 - Silentist
07:04 - Sahja
Red Birds Will Fly Out Of The East And Destroy Paris In A Night
Coil
18:29 - Silentist
5-04 13:35 Sahja įvertino Coil albumą Musick To Play In The Dark² - 4 balais

Coil - Musick To Play In The Dark² bent sesis duok come on
18:16 - Silentist
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
18:13 - Silentist
Iespatie aukstielninkas Sahja klauso/ vertina radikalius industrinius satanistus avangardo genijus COIL per memu diena Ar nesupykins?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
18:43 - edzkaa1
o_O kaip tik vakar norėjau Fall Apart dienos dainoje įdėti, bet taip ir neprisjungiau vakare..
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2887
  Iš viso užsiregistravę: 73580
  Naujausias narys: harrisonst
  Šiandien apsilankė: 25956