Perklausiau vieną kartą naują albumą, tai bijau, kad tenka konstatuoti, jog tai blogiausias alumas Sirenia diskografijoj. Kiek įmanoma tiek klišiškas, visiškai neįkvėpiantis. Pilkas, lankus.. Nežinau nerandu net tinkamo žodžio. Jei 13th Floor tikrai buvo visai malonu kartas nuo karto paklausyti, tai čia buvo tikra kančia perklausinėti. Vokalo partijos visiškai nuvalkiotos, pats vokalas silpnesnis nei aname albume, chorai...kam jų čia reikėjo? Tam kad būtų? Melodijos nuvalkiotos ir atrodo net nesistengta kažko įmantriau išgauti, tiesiog pirmą sugrotą rifą eita įrašinėt. Baisu.
TaPatiOlivija rašė: kas žino šią grupę, žino ir jų grojamą muziką. O argumentuoti ar ne savo numonę, manau, yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas. Jei tau, ar kitam patinka tai daryt, prašom - tema sukurta!
Jei žmogus nori atrasti ką nors nauja, jis vien pamatęs pavadinimą pradės domėtis, jei nusivils, šiame saite yra tokie balai kaip 0.5; 1; 1.5 ir t.t....
kitaip tarian megsti beprasmiskai spamint?
kaip suprast beprasmiškai??? Aš žinau tokią grupę, ji man patinka, sukuria apie ją temą, kurios nėra, kad kiti galėtų pasisakyti. Temoj prie "tavo komentaras" pasakau, kad grupė (mano nuomone) yra gera. Ir tu tai vadini beprasmiškumu??? krc... su jumis gincytis, kaip su plikais pesiotis. Tik tiek.
TaPatiOlivija rašė: kas žino šią grupę, žino ir jų grojamą muziką. O argumentuoti ar ne savo numonę, manau, yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas. Jei tau, ar kitam patinka tai daryt, prašom - tema sukurta!
Jei žmogus nori atrasti ką nors nauja, jis vien pamatęs pavadinimą pradės domėtis, jei nusivils, šiame saite yra tokie balai kaip 0.5; 1; 1.5 ir t.t....
kas žino šią grupę, žino ir jų grojamą muziką. O argumentuoti ar ne savo numonę, manau, yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas. Jei tau, ar kitam patinka tai daryt, prašom - tema sukurta!
Čia yra tas pats, kas sakyti, mano nuomonė, yra gera, aš jos neargumentuosiu, nes tai, mano nuomonė, ir jos niekas nepakeis.
Tiesiog diskusijos irgi turėti vykti konstruktyviai,o kad nepasidomės tai klysti. Muzikos forumų viena iš paskirčių yra atrasti kažką, o čia net neaišku, groja metalą, popsą, jazzą, ar indėnų muzika.
lacunacoil rašė: Olivija> Kas čia per temos aprašymas ir paskelbimas? "Gera grupė" nu ir kas iš to? Parašyk platesnę nuomonę, pateik nuorodų tiems, kas nežino apie šią grupę, parašyk trumpą dosje.
Į temą - Pabūsiu šį kart "Trve" ir nieko naujo nepasakysiu: Pirmas albumas žiauriai geras, antras neblogas, trečiame buvo tik viena daina ir ta nieko gero (visos dainos vienodos), ketvirtas visiška klišė. Morten`as nebeturi įkvępimo, tai jaučiasi labai ir iš Mortemia projekto. Paskutiniai du SIrenios ir Mortemia albumas visiškai vienodi, chorai tik dėl to, kad reikia, rifai visiškai paprasti ir nuspėjami, kompozicijos tradicinės... Liūdna kiek dėl to, nes tikrai "At Sixes and Sevens" yra labai geras albumas ir buvo viltis, kad Sirenia tęs Tristanios žygį, bet deja...
na, ir kas, kad parašysiu platesnę nuomonę... Nemanau, kad tie kas nežino pradės domėtis ar tiem kas nepatinka pradės patikt... Vien nuo mano nuomonės niekas nepasikeis. Ir nemanau, kak negalima sakyt "gera" jei ji iš tikrųjų tokia yra. Gerai gerai praplėsiu : Gera grupė, nes - yra tikrai gerų dainų. Kasnors pasikeitė?
P.S. Temą sukūriau kitiems pasisakyt
Olivija> Kas čia per temos aprašymas ir paskelbimas? "Gera grupė" nu ir kas iš to? Parašyk platesnę nuomonę, pateik nuorodų tiems, kas nežino apie šią grupę, parašyk trumpą dosje.
Į temą - Pabūsiu šį kart "Trve" ir nieko naujo nepasakysiu: Pirmas albumas žiauriai geras, antras neblogas, trečiame buvo tik viena daina ir ta nieko gero (visos dainos vienodos), ketvirtas visiška klišė. Morten`as nebeturi įkvępimo, tai jaučiasi labai ir iš Mortemia projekto. Paskutiniai du SIrenios ir Mortemia albumas visiškai vienodi, chorai tik dėl to, kad reikia, rifai visiškai paprasti ir nuspėjami, kompozicijos tradicinės... Liūdna kiek dėl to, nes tikrai "At Sixes and Sevens" yra labai geras albumas ir buvo viltis, kad Sirenia tęs Tristanios žygį, bet deja...
O taip, puiki grupe...Vienu metu ypatingai klausiau, tikrai yra geru dainu...Jei neklystu tai dar as įkėliau info i Music.lt apie sia grupe ( pasigyriau )...
2011 m. sausio 19 d. 16:11:59
2011 m. sausio 18 d. 22:39:08
2010 m. gruodžio 24 d. 20:23:05
2010 m. gruodžio 18 d. 20:59:18
2010 m. gruodžio 18 d. 18:23:50
kas žino šią grupę, žino ir jų grojamą muziką. O argumentuoti ar ne savo numonę, manau, yra kiekvieno žmogaus pasirinkimas. Jei tau, ar kitam patinka tai daryt, prašom - tema sukurta!
kaip suprast beprasmiškai??? Aš žinau tokią grupę, ji man patinka, sukuria apie ją temą, kurios nėra, kad kiti galėtų pasisakyti. Temoj prie "tavo komentaras" pasakau, kad grupė (mano nuomone) yra gera. Ir tu tai vadini beprasmiškumu??? krc...
2010 m. gruodžio 18 d. 17:29:21
2010 m. gruodžio 18 d. 17:20:13
čia galit perklausyti, būsimojo albumo semplus.
2010 m. gruodžio 18 d. 17:03:46
2010 m. gruodžio 18 d. 15:19:39
Tiesiog diskusijos irgi turėti vykti konstruktyviai,o kad nepasidomės tai klysti. Muzikos forumų viena iš paskirčių yra atrasti kažką, o čia net neaišku, groja metalą, popsą, jazzą, ar indėnų muzika.
2010 m. gruodžio 18 d. 14:50:59
Olivija> Kas čia per temos aprašymas ir paskelbimas? "Gera grupė" nu ir kas iš to? Parašyk platesnę nuomonę, pateik nuorodų tiems, kas nežino apie šią grupę, parašyk trumpą dosje.
na, ir kas, kad parašysiu platesnę nuomonę... Nemanau, kad tie kas nežino pradės domėtis ar tiem kas nepatinka pradės patikt... Vien nuo mano nuomonės niekas nepasikeis. Ir nemanau, kak negalima sakyt "gera" jei ji iš tikrųjų tokia yra. Gerai gerai praplėsiu : Gera grupė, nes - yra tikrai gerų dainų. Kasnors pasikeitė?
P.S. Temą sukūriau kitiems pasisakyt
2010 m. gruodžio 18 d. 13:05:52
2010 m. gruodžio 18 d. 12:22:02
2010 m. gruodžio 18 d. 00:10:58