Daina gal ir nebloga, bet Eurovizijoje nelabai derejo.
Ir seip man kazkaip labai neaiskiai ji zodzius taria. Nieko nesupratau. Ir palyginus su kitais dainininkais, tai jos balsas manyciau ne per geriausias.
O seseliu teatras gal ir visai neblogai atrode :>
Ka padarysi, sikart 4fun daina iskrito is konteksto, taciau tai nereiskia, kad ji tinkanti groti tik prie lauzo ar is vis neverta demesio. Lietuviai sia grupe lb palankiai vertina. Nepliekia kaip visada (cia gi musu prigimtis..).
o ash tikiu jais. ir man dzin balalaika kad jums nepatinka 4fun. ash manau, kad jei ir neuzhims geros wietos, tai bent man bus grazhu ir miela. jei dar padarys grazhu shesheliu teatra, tai ishwis bus super. zhodzhiu sergu, sergu uzh juos. apchi.
miegos europa per ta gabala oi kaip miegos ir po to prabude neprisimins kas cia tokie dainavo.....ot velnias busiu vestuves, tai neteks su broliais suomiais kartu sirgti ir pazvengti kaip praitais metais
kaimas. visiski dziriovniai. dar i eurovizija vaziuoja... nu koroce visai....
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
as girdejau ju muzika, o ne gandus, tai pasakysiu kad .. na man siek tiek juokingi patys atlikejai. na toks bandymas atrodyti 18eciais ar bent man toks ispudis susidaro.. koveriai ju, mano manymu, tikrai prasti.. na jei yra is ko rinktis as asmeniskai patarciau nekviest
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2012 m. gegužės 15 d. 19:32:22
jus abu reikejo leist ... 100%
2007 m. birželio 1 d. 09:36:40
i eurovizija tikrai nereikejo leist
ziauriai pritariu....
2007 m. gegužės 31 d. 18:38:00
2007 m. gegužės 30 d. 14:51:03
2007 m. gegužės 26 d. 19:18:06
2007 m. gegužės 24 d. 20:49:37
Ir seip man kazkaip labai neaiskiai ji zodzius taria. Nieko nesupratau. Ir palyginus su kitais dainininkais, tai jos balsas manyciau ne per geriausias.
O seseliu teatras gal ir visai neblogai atrode :>
2007 m. gegužės 20 d. 17:54:38
2007 m. gegužės 20 d. 17:53:49
2007 m. gegužės 19 d. 17:52:23
2007 m. gegužės 19 d. 17:40:38
2007 m. gegužės 16 d. 17:47:16
2007 m. gegužės 16 d. 17:28:41
2007 m. gegužės 9 d. 18:54:47
2007 m. gegužės 9 d. 16:37:57
2007 m. gegužės 9 d. 16:27:21
lievi!
2007 m. gegužės 9 d. 16:23:24
2006 m. liepos 3 d. 19:47:35
2006 m. kovo 12 d. 23:47:28
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. spalio 20 d. 05:11:39
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. spalio 19 d. 21:21:11
girdejau...brrr net purto.nepatiko man
nepameni, ka girdejai? kas per gabalas? kaip atrode?