grazesne startine eile galima butu isivaizduoti, bet prisipazinsiu ir taip ji atrodo nuostabiai.
ps tiesa sakant biski nustebau, galvojau Schumis startos desimtu...
manau Kimis turejo realius ssansus startuoti pagaliau pirmu, bet dar neaisku ar jam butu pavike aplenkti Fernando, gal tai jis padaris lenktinese.
o, super_girl, miela
jauciu visame muzike, mes vieninteli, tikri Kimio fanai, (na as taip laikau, ir tikresniu fanu uz tave ir save cia nemaciau) o tai reiske mes siek tiek suristi
neklausiu kodel nusprendei cia nesilankis daugiau.
Man irgi visada idomu pasiskaityti tavo nuomone ir padiskutuot. truputi gaila. pastebejau kad tu jau nebelankaisi diskusijoje votetop3... irgi gaila Kimis kiekviena karta prarasdavo virtualius 10 tasku...
as irgi tikiu kad ir i musu gatve ateis svente
dieve dieve, pamatau tokius komentarus kaip metaliko ir skeitaz tai graudu daros... ir čia tipo šio auto sporto gerbėjai ..... saiubas.
na, ką jau padarysi... ep, sakau reikia su tavim atsisveikinti. nesilankau aš jau music'e ir kažin ar vėl kada normaliai pradėsiu lankytis, šiaip ar tais paskutinius metus tik dėl šitos diskusijos čia ir eidavau, o dabar prasmės nematau verkšlenti čia, kad nesiseka, tai geriau nieko nerašau, pasilieku mintis sau . kai grįš geresni laikai gal ir aš grįšiu, tai va, esmė ta kad su tavim norėjau atsisveikint ir padėkot už diskusijas, įdomią, argumentuotą ir protingą nuomone, kas ne taip ir dažna... dar ir dienorašty parašysiu, bet žodžiu šis komentaras tau daugiausiai skirtas . O Kimis šiaip ar taip vistiek bus čempionas gražių lenktynių visiems.
as tik uz kimi Raikkonen.man jis patinka ir kaip lenktynininkas ir kaip zmogus.Klubuose megsta apsilankyt,bet ji beveik visada isvaro del netinkamo elgesio.nesveiki neleidzia zmogui atsipalaiduot.Raikkonenever!!!
klasifikacija: montoja atram etape susimove, fisichela idomiai suvaziavo, jau rodes, kad iskris bet mete laika vos nuo sumio atsilikusi, alonso mzdg stabiliai, kimis jau pora klasifikacija susimauna, nors ciuju cia ne jis o vadovybe su ta daug benzo taktika, kuri maklarenam nepraeina, o alonso stabilus kolkas... kazkas tokio
oj cia tu pasakei... "raikonnenas nors jau ir senas bet dar gerai vaziuoja"... zodziu cia nesamone, imho.
sveiki, gal kas ziurejo kvalifikacija, gali ka pakomentuot... nes as ziuriu i rezultatus ir nieko nesuprantu
jau trecia kvalifikacija iseiles neteko pamatyti...
kazkaip startine rikiote atrodo labai mazai zadanatni...
Dėl kiekvienos Montoyos nesėkmės atsakančiai džiaugiuosi. O Raikkonenas - vienas geriausių, net neabejoju, kad galutinėje įskaitoje bus aukščiau negu Schumacheris.
schumio laimejimas ir Montojos iskretimas tarpusavio nesuseti dalykai, juolabiau netaip gaila del Montojos nes jis tuo metu buvo 9-u .... nors iskritus ir Ralfui... vienas taskas nedidele auka ... 7-iu ratu pritruko.... ech
Nežinau , aš puoliau vos ne į depresija...net nežinojau kur dėtis vos nepradėjau daužyt visko...kaip taip gali būt...3 varžybos iš eilės ir vėl buttonas iškrito...nu pzdc užkniso...
Bet ačiū Dievui Šumnis laimėjo ir montoya iškrito
na taip sakant : nėra to blogo kas neišeitu į gera...
naujas, naujas, nereike cia man tai buvo jo debiutas. iveike puse distancijos, paskui luzo jam kazkaz. Debiutas buvo mano manimu 8-ukui, sakome aciu, nieko neisstume is trasos, ir kiek pastebejau, netrukde save aplenkti ratu.. (bet lenktinese nusileido Sato, kas nera keista)
ep,
netoks anas ir naujas.
Rebuškių fanams turėtų jau seniai būt žinomas.
Kas be ko,geriau FM atrodys negu Ide. (N.Lauda buvo teisus sakydamas,kad ši pavardė tampa kažkas panašaus į sinonimą žodžiui "idiotas". Be to Albersas man patinka).
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. birželio 27 d. 17:59:17
2006 m. gegužės 28 d. 09:36:06
ps tiesa sakant biski nustebau, galvojau Schumis startos desimtu...
manau Kimis turejo realius ssansus startuoti pagaliau pirmu, bet dar neaisku ar jam butu pavike aplenkti Fernando, gal tai jis padaris lenktinese.
laukiu starto
2006 m. gegužės 21 d. 14:44:01
jauciu visame muzike, mes vieninteli, tikri Kimio fanai, (na as taip laikau, ir tikresniu fanu uz tave ir save cia nemaciau) o tai reiske mes siek tiek suristi
neklausiu kodel nusprendei cia nesilankis daugiau.
Man irgi visada idomu pasiskaityti tavo nuomone ir padiskutuot. truputi gaila. pastebejau kad tu jau nebelankaisi diskusijoje votetop3... irgi gaila
as irgi tikiu kad ir i musu gatve ateis svente
2006 m. gegužės 17 d. 22:44:56
na, ką jau padarysi... ep, sakau reikia su tavim atsisveikinti. nesilankau aš jau music'e ir kažin ar vėl kada normaliai pradėsiu lankytis, šiaip ar tais paskutinius metus tik dėl šitos diskusijos čia ir eidavau, o dabar prasmės nematau verkšlenti čia, kad nesiseka, tai geriau nieko nerašau, pasilieku mintis sau
2006 m. gegužės 16 d. 20:24:00
2006 m. gegužės 15 d. 18:45:35
2006 m. gegužės 15 d. 18:26:31
2006 m. gegužės 15 d. 17:50:35
2006 m. gegužės 15 d. 17:37:04
jam tik 27
oj cia tu pasakei... "raikonnenas nors jau ir senas bet dar gerai vaziuoja"... zodziu cia nesamone, imho.
2006 m. gegužės 13 d. 20:38:50
dabar kazkaip keistai pasikkeite
2006 m. gegužės 13 d. 20:20:46
jau trecia kvalifikacija iseiles neteko pamatyti...
kazkaip startine rikiote atrodo labai mazai zadanatni...
2006 m. gegužės 8 d. 14:35:16
2006 m. gegužės 8 d. 14:26:04
2006 m. gegužės 8 d. 13:56:09
schumio laimejimas ir Montojos iskretimas tarpusavio nesuseti dalykai, juolabiau netaip gaila del Montojos nes jis tuo metu buvo 9-u .... nors iskritus ir Ralfui... vienas taskas nedidele auka ... 7-iu ratu pritruko.... ech
2006 m. gegužės 8 d. 11:34:36
Bet ačiū Dievui Šumnis laimėjo ir montoya iškrito
na taip sakant : nėra to blogo kas neišeitu į gera...
2006 m. gegužės 8 d. 09:07:35
2006 m. gegužės 6 d. 23:38:47
netoks anas ir naujas.
Rebuškių fanams turėtų jau seniai būt žinomas.
Kas be ko,geriau FM atrodys negu Ide. (N.Lauda buvo teisus sakydamas,kad ši pavardė tampa kažkas panašaus į sinonimą žodžiui "idiotas". Be to Albersas man patinka).
2006 m. gegužės 5 d. 21:41:43
Franck Montagny (Super Aguri-Honda) fra
2006 m. sausio 15 d. 12:48:46
2005 m. gruodžio 30 d. 11:31:07