Dekui labai ep :}}}* o norą irgi nepamiršau sugalvot ... Man šiaip tikrai faina kad mano ir Kimi gimtadieniai tik vienos dienos skirtumu, bet pirmiau pamėgau jį, o tik paskui sužinojau gimino datą, tai tikrai nebuvo priežastis palaikyti šį pilotą ...
na visu pirma sveikinu tave super_girl ir antra Kimi (tavo pirmas gimtadienis, jo antras), tik vienos dienos skirtumas ziuriu (na ir dar 11 metu...)
parosei koki nora? as uz tave uzpusiu ;]
na apie pacias lenktines tu beabejo ir taip galejai paskaityti, zinai mazdaug kur ten kaip.
nepasiseke McLarenams del tos drenazines sistemos. bet nera prasmes speliot kas butu jeigu butu...
galima dar pastebet kad butent Kimi isprovokato Fizika kad jis turejo atlikt bauda ir prarado podiuma...
na laukti dar ira nemazai iki san paulo gp dar daug dienu....
ps tikio kitam gimtadieniu Kimis tau suteik daugiau dziaugsmo nors tiesa pasakius galvoju kad ir vel nebus kovos iki paskutinio etapo...
Paskutinis etapas šio sezono ir negalėjau jo pažiūrėti. jau nuo pavasario planavau, kad atsikelsiu savo gimtadienio rytą ir žiūrėsiu Kinijos GP, kuriame laimės Kimi Raikkonenas, taps čempionu ir tai bus geriausias gimtadienis . Geri planai buvo... Bet nei vienas punktas neišsipildė(nu išskyrus kad atsikėliau ), net paparsčiausias žiūrėti, bet gal ir gerai kad man sezonas baigėsi fantastiškomis Japonijos GP, jį ir prisiminsiu kaip paskutinį . Šiaip rezultatai pastarojo etapo manęs absoliučiai nežavi... Jau pradėsiu vartoti vieną frazę, kurią sakysiu labai labai labai daug kartų iki kovo pradžios: KAIP LAUKIU NAUJO SEZONO. Dabar dar nelabai jaučiu kad jau Viskas šiais metais, manau pajausiu veliau truputį...
hehehe, visu pirma tai beabejo Kimio Raikkoneno lenkimas esi i istorija beabejo prarast liderio pozicija paskutiniam rate ira labai apmaudu, na o tapti lideriu tai tikiu labai dziugu o Raikkonenas tai nusipelne... o taip jis parode kas cia numeris uno. Kai jis grizo po paskutinio savo sustojimo boksose tai prisipazinsiu nesitikejau kad jam paviks aplenkti Fizika, paviti, tai pavis, bet aplenkt... visdelto Renault tai juk antras pagal greiti bolidas... bet pavyyyyyykoooo jeeeeee yes yes yes!!! na jau dienorasti apie tai siek tiek rasiau...
sitos lenktines tai man patiko, sio sezono top 3.
s_g, del vilnevo, taip jis pripazintas kaltu, kaip jau turbut senai zinai, bauda kazkokia simboline - 25 sekundes pff.
sato irgi nubaustas cia jau geresne bauda - lenktiniu rezultatas anuliotas, pff gavo nuli ir paskui ta nuli jam suanuliavo...
paskutinios 2005 metu lenktines ech
prisipazinsiu man labai gaila kad desimties cilindru varikli kitais metais pakeis astuoniu... leva, labai leva
na kvalifikacija atrodo pasikeis, nors man asmeniskai tas naujas siulomas formatas is pat pradzios patiko, bet atrodo tik dabartinis formatas galejo padovanot tokias lenktines... na tiesa ta desimties poziciju bauda lieka o set Kimis ir vel tures darbo... tikios netaip daznai, nors kita vertus jeigu stiprei pirmaus chempionete tai tegul dziugina mane.... vistiek tokias lenktines idomiau ziuret negu tas kai pirmauja nuo starto iki finiso...
na va kokiu jums skaiciu pateiksiu,,,
sios lenktines bus jau 750-os gp...
o batonui jau 100-os ir tarp kitko jis dar neiskovojo nei vienos pergales, kiek atsimenu, gal ir klisiu iki Barikelos "rekordo" tai jam dar oj kaip toli... apie 140 lenktines Barikelo negalejo laimet, tai atrodo buvo rekordas...
dar Kultcharduj gresia jubilejinis 500-asis taskelis jeigu jis finisos astuntuku...
O Raikkonenuj gresia desimta pergale, beja 9 pergales turi ir Barikelo, bet pergale jam atrodo nelabai gresia... nepaviks pakartot to praeitu metu rezultato...
dar tai Jordan komandai tai bus 250-os ir paskutinios lenktines. na smagu bus jeigu ta nauja komanda (red bull junior atrodo) bus bet siek tiek stipresne...
o dar paziurejau viena komentara...
super_girl rašė: Beja, MoHax, padandų negalima kesti ne tiek dėl greičio o daugiau kad kaštus sumažintų, bet čia tikrai nesamonė ir prietariu teims, kas sako, kad tai tik pavojų sukelia, ne kartą šį sezoną galėjom tuo įsitikinti, labai kvailas pakeitimas ir tikiuosi kad jo bus atsisakyta.
anksciau buciau sutikes, o dabar ne. Na tos taisykles buvo siek tiek pareguliotos, dabar nereike marsalams irodineti ar buvo pagrindas keisti padanga ar ne, teisiog jau negalima tuo pat metu papildyti kuro...
Zinoma Bridzstonai noretu kad "butu kaip anksciau" Na o Ronas Denisas pasake, kad jiems tik dar daugiau pinigeliu sues tokie sokinejimai, Michlenai juk prisitaike visai neblogai prie naujoviu, o dabar iseina kad ir vel turi grizt prie seno...
okej lets gou.
reike palinket sekmes Kimiui na o Montojai kad jo niekas nestumditu
Japonijos GP. Puikus etapas, daug įtampos, incidentų, Lenkimų ir kovos. Pirmiausia tai nekenčiu liepaus per kvalifikaciją. Todėl ir noriu kitokio jos formato, kada visi vienu metu važiuotų ir visiems tas lietus vienodai atsilieptų, o ne kaip dabar kvalifikacija - loterija... Šį kartą Raikkonenui loterijoj nepasisekė, bet vistiek jokio skirtumo, kai jam keitė variklį... Bijau sumeluot kelintą kartą, atrodo 4 ar 5 šiame sezone... Nu į tą temą nenukrypsiu, nes ir taip nemažai apie nesėkmes kalbėta. Šiandien reikia džiaugtis puikiu KR rezultatu, puikia taktika ir jo talentu . O šiaip gaila Mončio, jei dar tikrai tai buvo Villeneunevo kaltė tai iš vis... Sato tai vėl parodė savo charakterį incidente su Trulliu.. Jau šiai įgristi pradeda.. O su Ralfu tai kažkas keisto, šiaip juk tikrai manau daug geriau galėjo pasirodyti, kam ta trijų sustojimų taktika tai nesupratau... Gal jiems geresnio stratego reikia ir iš vis komandos smegenų, nes ir Belgijoj nesąmones išdarinėjo su sustojimais ir padangom.. Shumacheris pavarė šiandien, parodė savo patirtį ir talentą ginant pozicijas, tikrai įdomu buvo žiūrėti kovą kart jo ir Alonso, paskui Raikkoneno. Ir šiaip tikrai gerai kad renault pirmauja tik tiek, jau buvau susitaikius kad persvarą didesnę po šio etapo turės . Šitą rašliavą užbaigsiu dar kartą pasidžiaugdama puikiu Kimio rezultatu, šaunuolis jis
Nu "truputį" pavėluotai, bet ir aš apie Belgijos GP pasisakysiu. Šiaip MoHax, tavo paskutinis komantaras man nuotaiką pagadino, nežinau kodėl.. Gal pagaliau iš tikrųjų supratau kad Raikkonenas čempionu nebebus ... Ir kad liko tis trys etapai ...Gal kiek ir kvaila buvo tikėti taip ilgai kaip aš tikėjau ir tiesą sakant, dar šiek tiek tikiu.. Tokia nepataisoma optimistė jau esu. Tikėsiu kol nebus likusi bent menkiausia galimybė!! Visur ir visada aš šitaip.
O Belgijos etapo, to, kurio labiausiai laukiau, pamačiau tik kokius 17 ratų, kas man tikrai tikrai nemiela ... Tokios tau susiklostė aplinkybės .. O šiaip kiek mačiau tai lenktynės įdomios buvo, o ir ta šlapia trasa nepamaišė. Nu tikrai apmaudu kad daugumos incidentų nemačiau. O dėl Montoyos tai žiauru... Gerai kad nors Kimi laimėjo.
Mirtis,
mano prognoze is dales pasitvirtino, taigi nera cia tau ko]]]]
lenktinese, tegu ir su skirtingais bolidu svoriais Raikkonenas buvo aplenkes Alonso. pirma karta jam nepaviko tai padaryti svarei, jis jam atgal atidave pozicija, o paskui uz pora simtu metru vel aplenke, per tv3 sito nerode atrodo, o stai per viena vokiska kanala, po lenktiniu rode pakartojima. Ir dar Raikkonenas nefinisavo priesais Alonso tik del padangos.
man iki vienos vietos f-1.lt portalas, ir iki tos pacios vietos jo komentatoriai. nenuesiu ir neskaitisiu, net ir ne prasik
o jeigu tau patinka suda malt apie Montoja, malk, koks man skirtumas.
apie Belgijos gp
tiesa pasakius man Italijos gp patiko daug labiau, nezirint i tai kad as visa laika sergu uz Raikkonena, man priimtinesnis buvo rezultatai ir pacios lenktines is Monzos...
(1montoja2alonso3fisikela4raikkonenas pries 1raikkonenas2alonso...)
nieko keisto kad Ronis Denisas neatejo atsiimti prizo... idomei atrode kai Raikkonenui iteike dvi taures
durna Mirtis dziugauja del to kad Montoja pasitrauke is antros pozicijos del piconijos klaidos, ir dar drista teigti kad isigaliojo status kvo...
pasakisiu tau ka reiske status kvo: jeigu Alonso pirmaus likusiose trijose lenktinese ir nesugebes davazioti iki finiso nei vienose is ju uzleisdamas vieta Raikkonenui - stai ir bus status kvo.
Kiek nesekmiu buvo siame sezone McLarenams siaubas...
taip sakant pabuciok varle is pat ryto ir daugiau vargu ar kas bjauresnio su tavimi atsitiks sia diena.
manau tu nesekmiu uztektu vienai komandai porui sezonui... gal kitas sezonas bus dar geresnis
kas mums liko: brazilija, japonija ir kinija. greiciausei jau brazilijoje mes suzinosime kad Alonso 2005 metu f1 cempionas
MoHax rašė: dziaukitis, dziaukites, busiu labai nustebes, jeigu raikonenas neaplenks monzoj alonso. paziuresim, ar grazu buvo dziugauti del kienonors nesekmes. pf.
tikriausiai vis dar esi labai nustebęs
nueik į f-1.lt portalą. paskaitinėk daugumos komentarus ir tada pagalvokiš naujo, ar mclaren
fanai tokie jau geranoriški ir nedžiūgauja dėl renault nesėkmių.
Blogai manau apie Italijos GP etapą. Tik nuotaiką sugadino keliom valandom.. Vėl nesėkmės... Vėl galvoju kad tai blogas sportas.. Nesinori sakyti kas būtų jeigu būtų, bet tos mintys man ramybės neduoda. Šiaip buvo keli įdomūs moemntai...Na galas buvo įdomus, nieko neprikiši, galvojau negi atsitiks taip kaip per Europs GP, neįisivaizdavau to, per daug nerealu būtų. Kvalifikacijos nemačiau, bet Kimi tikrai šaunuolis, kad su tokiu bolidu pirma vieta. Niekaip negaliu to pasiškinti, bet su kiekvienu etapu manyje auga neapykanta Renault pilotams...
Bet viskas, šis etapas jau praeityje, reikia nesėkmes pamiršti. lauksiu Belgijos, savo mėgstamiausios trasos, lauksiu pergalės
Labai lau
dziaukitis, dziaukites, busiu labai nustebes, jeigu raikonenas neaplenks monzoj alonso. paziuresim, ar grazu buvo dziugauti del kienonors nesekmes. pf.
papasakokit kas nors, kaip viko kvalifikacija Monzoje. jeigu buvo kas idomaus. rezultatus tai as turiu, bet noretusi ne vien sausos statistikos...
"žinojau kad kelis varžvus jau per startą Kimi aplenks, tiesą sakant, nesitikėjau kad tiek daug"
taip sakant lol de lol jis aplenke per starta tik Truli, Juanas ji praleido, del 'komandines taktikos'-'skirtingu stategiju lenktinems'.
Stambulas liko 19 dienu 23 valandu ir 49 minuciu ;] tikiosiu Renaul atsigaus ;]
geros lenktynės . Kvalifikacijos nemačiau, bet išgirdus rezultatus patenkinta buvau, žinojau kad kelis varžvus jau per startą Kimi aplenks, tiesą sakant, nesitikėjau kad tiek daug. Pats startas tikrai geras, aišku, labai gaila Klieno, bet tas momentas įspūdingas buvo. Alonso ir Barrichello tai nelabai gaila... Tuo moemmntu dėl Davido pergyvenau, baigti lenktynes dėl kito piloto netvarkingo, sudegusio bolido .. tai tiek nuoseklumo, dabar rašysiu ką prisimenu. Vat, gaila Montoyos, aišku, nebuvo kada labai pergyventi, nes Kimi pirmas tapo, bet antras Montis tikrai galejo finisuoti, tada nuo Renault vos 4 taškai atsiliktume, o tai super būtų, dabar reikės laukti tiek laiko... Vėl pasikartosiu kad man itin nepatinka trasos, kuriose nėra normalių galimybių lenkti, kokia tai tada iš vis trasa...bet šiaip visai patiko kai Kimi už Michaelio važiavo, bent įdomu buvo. Williams gan neblogai pasirodė, kai po kelių praeitų etapų rezultataų, tai šie tikrai geri. Visai gerai kad ir Ralfas 3vietą užėmė, negaila, vistiek pirmą kartą toks rezultataas šioj komadoj, kaip ir Sato reikia pasveikinti su pirmais taškais, tiksliau tašku .. keista truputį pasižiūrėjus kiek pilotų taškų turi, retai taip būna. O dabar tris savaites laukti...; bet laukti verta, visgi įdomu kokia ta naujoji trasa Turkijoj, kai taip išgirta, laukiu kažko net įspūdingo . Bet vistiek sbarbiausia rezultatai, puiku būtų jei viena tokiam vėl nesisektų, o kitam, kuriam ir šiaip nesiseka, viskas gerai praeitų...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. spalio 20 d. 18:17:54
2005 m. spalio 19 d. 07:58:31
parosei koki nora? as uz tave uzpusiu
na apie pacias lenktines tu beabejo ir taip galejai paskaityti, zinai mazdaug kur ten kaip.
nepasiseke McLarenams del tos drenazines sistemos. bet nera prasmes speliot kas butu jeigu butu...
galima dar pastebet kad butent Kimi isprovokato Fizika kad jis turejo atlikt bauda ir prarado podiuma...
na laukti dar ira nemazai
ps tikio kitam gimtadieniu Kimis tau suteik daugiau dziaugsmo
2005 m. spalio 17 d. 16:02:24
Beje, su gimtadieniu, Kimi
2005 m. spalio 13 d. 10:30:08
sitos lenktines tai man patiko, sio sezono top 3.
s_g, del vilnevo, taip jis pripazintas kaltu, kaip jau turbut senai zinai, bauda kazkokia simboline - 25 sekundes pff.
sato irgi nubaustas cia jau geresne bauda - lenktiniu rezultatas anuliotas, pff gavo nuli ir paskui ta nuli jam suanuliavo...
paskutinios 2005 metu lenktines ech
prisipazinsiu man labai gaila kad desimties cilindru varikli kitais metais pakeis astuoniu...
na kvalifikacija atrodo pasikeis, nors man asmeniskai tas naujas siulomas formatas is pat pradzios patiko, bet atrodo tik dabartinis formatas galejo padovanot tokias lenktines... na tiesa ta desimties poziciju bauda lieka
na va kokiu jums skaiciu pateiksiu,,,
sios lenktines bus jau 750-os gp...
o batonui jau 100-os ir tarp kitko jis dar neiskovojo nei vienos pergales, kiek atsimenu, gal ir klisiu iki Barikelos "rekordo" tai jam dar oj kaip toli... apie 140 lenktines Barikelo negalejo laimet, tai atrodo buvo rekordas...
dar Kultcharduj gresia jubilejinis 500-asis taskelis jeigu jis finisos astuntuku...
O Raikkonenuj gresia desimta pergale, beja 9 pergales turi ir Barikelo, bet pergale jam atrodo nelabai gresia... nepaviks pakartot to praeitu metu rezultato...
dar tai Jordan komandai tai bus 250-os ir paskutinios lenktines. na smagu bus jeigu ta nauja komanda (red bull junior atrodo) bus bet siek tiek stipresne...
o dar paziurejau viena komentara...
Beja, MoHax, padandų negalima kesti ne tiek dėl greičio o daugiau kad kaštus sumažintų, bet čia tikrai nesamonė ir prietariu teims, kas sako, kad tai tik pavojų sukelia, ne kartą šį sezoną galėjom tuo įsitikinti, labai kvailas pakeitimas ir tikiuosi kad jo bus atsisakyta.
Zinoma Bridzstonai noretu kad "butu kaip anksciau" Na o Ronas Denisas pasake, kad jiems tik dar daugiau pinigeliu sues tokie sokinejimai, Michlenai juk prisitaike visai neblogai prie naujoviu, o dabar iseina kad ir vel turi grizt prie seno...
okej lets gou.
reike palinket sekmes Kimiui na o Montojai kad jo niekas nestumditu
2005 m. spalio 9 d. 07:32:29
2005 m. rugsėjo 25 d. 09:28:47
2005 m. rugsėjo 19 d. 13:30:08
O Belgijos etapo, to, kurio labiausiai laukiau, pamačiau tik kokius 17 ratų, kas man tikrai tikrai nemiela
2005 m. rugsėjo 12 d. 14:42:22
mano prognoze is dales pasitvirtino, taigi nera cia tau ko]]]]
lenktinese, tegu ir su skirtingais bolidu svoriais Raikkonenas buvo aplenkes Alonso. pirma karta jam nepaviko tai padaryti svarei, jis jam atgal atidave pozicija, o paskui uz pora simtu metru vel aplenke, per tv3 sito nerode atrodo, o stai per viena vokiska kanala, po lenktiniu rode pakartojima. Ir dar Raikkonenas nefinisavo priesais Alonso tik del padangos.
man iki vienos vietos f-1.lt portalas, ir iki tos pacios vietos jo komentatoriai. nenuesiu ir neskaitisiu, net ir ne prasik
o jeigu tau patinka suda malt apie Montoja, malk, koks man skirtumas.
apie Belgijos gp
tiesa pasakius man Italijos gp patiko daug labiau, nezirint i tai kad as visa laika sergu uz Raikkonena, man priimtinesnis buvo rezultatai ir pacios lenktines is Monzos...
(1montoja2alonso3fisikela4raikkonenas pries 1raikkonenas2alonso...)
nieko keisto kad Ronis Denisas neatejo atsiimti prizo...
durna Mirtis dziugauja del to kad Montoja pasitrauke is antros pozicijos del piconijos klaidos, ir dar drista teigti kad isigaliojo status kvo...
pasakisiu tau ka reiske status kvo: jeigu Alonso pirmaus likusiose trijose lenktinese ir nesugebes davazioti iki finiso nei vienose is ju uzleisdamas vieta Raikkonenui - stai ir bus status kvo.
Kiek nesekmiu buvo siame sezone McLarenams siaubas...
taip sakant pabuciok varle is pat ryto ir daugiau vargu ar kas bjauresnio su tavimi atsitiks sia diena.
manau tu nesekmiu uztektu vienai komandai porui sezonui... gal kitas sezonas bus dar geresnis
kas mums liko: brazilija, japonija ir kinija. greiciausei jau brazilijoje mes suzinosime kad Alonso 2005 metu f1 cempionas
2005 m. rugsėjo 8 d. 16:02:46
2005 m. rugsėjo 8 d. 12:11:26
dziaukitis, dziaukites, busiu labai nustebes, jeigu raikonenas neaplenks monzoj alonso. paziuresim, ar grazu buvo dziugauti del kienonors nesekmes. pf.
tikriausiai vis dar esi labai nustebęs
nueik į f-1.lt portalą. paskaitinėk daugumos komentarus ir tada pagalvokiš naujo, ar mclaren
fanai tokie jau geranoriški ir nedžiūgauja dėl renault nesėkmių.
2005 m. rugsėjo 4 d. 19:13:23
Bet viskas, šis etapas jau praeityje, reikia nesėkmes pamiršti. lauksiu Belgijos, savo mėgstamiausios trasos, lauksiu pergalės
Labai lau
2005 m. rugsėjo 4 d. 10:45:29
2005 m. rugsėjo 3 d. 21:04:49
2005 m. rugsėjo 3 d. 21:02:58
2005 m. rugsėjo 3 d. 20:49:41
2005 m. rugsėjo 3 d. 20:24:13
2005 m. rugsėjo 3 d. 20:23:19
2005 m. rugpjūčio 1 d. 12:10:48
taip sakant lol de lol
Stambulas liko 19 dienu 23 valandu ir 49 minuciu ;] tikiosiu Renaul atsigaus ;]
2005 m. liepos 31 d. 20:22:05
2005 m. liepos 31 d. 16:36:49