del podiumo mano prognozes pasiteisino 50% o del to kad Kimis aplenks Jarno - 100%. istiesu startas man patiko, taip ir galvojau, kad montoja uzblokos Jarno....
Del tos Juano problemos, jo cia juk McLarenai... garai kad nors su Kimiu nieko neatsitiko jauciu teko jam isgiventi nelabai malonia akimirka (is vienos puses) kai pamate kaip leteja Juanas... neturime dublio, bet ir pacios pergales nemazai, juolab paviko sumazinti Renault ir Fernando pranasuma...
pasimatisime po 20 dienu ir beveik 20 valandu Stambule ;] tikiosiu Renault neatsigaus ;]
spejimai pries lenktines:
seip galvoju, kad abu McLarenai uzlips ant podiumo, o kas man neleidzia galvoti taip?
labi idomu kaip startos abudu McLarenai ir F. Alonso...juk jie startuos is nesvarios trasos vietos... labai idomus bus startas. speju Kimi R. turetu aplenkti starto metu Jarno T. bet bijau kad gali buti ir atvirksei, t.y. ji kas tik neaplenktu..., kasa irgi atrodo yra gan realu, tikiosiu nepateks i joki incidenta abudu McLarenai...
startas po pusantros valandos, ziuresim.
is ketvirtadienio spaudos konferencijos: Rytoj bus Fernando gimtadienis, jus palinkesite jam podiumo?
- J.Button: tikiosiu jis gerai prisigers ir mes galesime uzlipti ant podiumo. Jus vaisinsit?
- J.Button: lengvai!
- J.Fisichela: as su juo rytoj apie tai pakalbesiu!...
- J.Vilnevue: tai juk gymtadienis rytoj o ne sekmadieni. Jeigu sutaptu, tada dar palinkeciau, o taip, tikiosiu jis nepersistengs gymtadeni!
- K. Raikkonem: zodziu linkiu jam gero gymtadienio! [juokas]
teip, nuo siu metu hungaryring gp pagaliau panaikinti tos kvailos taisykles del padangu... dabar lenktinese galima bus keisti padangas, ir nesiaiskinti su stiuartais ar tikrai padangos buvo butina pakeisti. Teisiog negalima bus vieno sustojimo boksose mietu ir keisti padangas ir pildytis kuro...
pagaliau susiprotejo.
Fernando židras, ei-bogu, tesiogine to zodzio prasme.... (beja kaip ir Flavijo, Giancarlo, ir visa ta Renault komanda...)
MoHax>> Nu nuotraukoje teko jį matyti, tikrai ne dailiausias .
Dž. BRitanijos GP - tiesą sakant iš šito etapo daug dauga daugiau tikėjausi... O čia net žiovavau ir neprisimenu rimtų momemtų, kada būčiau labai nervinusi, o to aš ir laukiu per lenktynes... Na buvo tų momentų, bet mažai.. Nervino Trullis dėl kelių dalykų - užlaikymo ir kad šiaip grybą pjauna, jau geriau nei tų aukštų kvalifikacijos pozicijų neiškovotų, nes tik užlaiko visus (aišku praeitą etapą tai man padėjo, tai apie šitą reikalą daugiau ir nekalbėsiu ) blogiausias dalykas - tai Raikkoneno variklis, gerokai paniuro nuotaika kai sužinojau kas atsitiko... nervas ima dėl tų nesėkmių... Ficichellos nelaimė padėjo, tam žmogui irgi laabai nesiseka, gerai kas aš ne jo fanė, nes verkti kiekvieną etapą nenorėčiau, o jam tikrai dažnai neisiseka, pozicijas praranda arba iš vis nebaigia... dar stebina kad tiek daug pilotų finišavo, retai taip būna ir praktiškai jokių incidentų (arba neprisimenu..). Keista dėl Williams, tikrai ne kas kai šitoks greitis ir rezultatai... Pagal greičiausius ratus tai jie lenkė tik jordan ir minardi o tai jau kai ka pasako, faina kad Kimi ratas greičiausias, nors kiek širdį glosto, bet tai tik viena nelabai reikšminga detalė...
kas nors mate kaip atrodo Narain Karthikeyan? ne? ziurekite lol
nezinau, kaip jums o man jis labai juokingas
ps as pastaticiau pinigus i Alonso, bet tikiu kad Kimis palipes ant podiumo.
nu zodziu as laimeciau biski tu pinigu
bravo McLaren, liudna tik del Montojos.
Nu trasa man šita šiaip sau, bet šiandien biški maniau įdomiau bus, kai Kimi tik iš 13 vietos startavo... Tikrai tikėjau kad ant podiumo užlips ir neklydau, kažkaip taip visakas lengavai abiem McLarenam suiklostė, tikrai puiki startegija . Gaila šiek tiek buvo Montoyos, stebiuosikad kartais net tokiems nepatinkamtiems pilotams galiu jausti gailestį ir užuojautą... Kvalifikacijos deja nemačiau, o vien rezultataus kometuoti neįdomu nemačius vaizdo.. Gerai, kad Kimi trečias, su tokiu pripildytu baku tikrai puiki vieta. O dar dėl lenktynių, tai ar šiandien aš labiau klausiau ar daugiau kometatoriai į lankas varė, bet žodžiu pralinksmindavo kartais, pvz: žinojot, kad pareitą etapą Schumacheris (sakė schumaceris ne ferrari) gavo 18 taškų ir taip prisivijo Alonso... Nu ir daugiau perliukų buvo, kad ir tas "Kokios problemos??", jei atsimenat . Dar patiko Sato, gražiai varinėjo, man nerimą išvarinėjo... gaila Klieno, taip anksi jam baigėsi... Šiaip manau apie šias lenktynes gretai negalvosiu, ne itin įdomios buvo... Dabar tik lauksiu Silverstouno trasos, kur Kimi praeitais metais buvo antas ir užėmė pole pozicika kvalifikacijoje, tikiuosi šiais metais ir kvaloj ir lenktynėse bus pirmas
fra gp,
kas idomu, kimio sansai pries lenktines laimeti ivertintos 'gan' gerai jeigu prisiminsim, kad jam teks startuoti is 13 vietos gm bet kaip as ir galvojau jos zenklei sumazejo, tuo tap metu Alonso ir Schumaxerio sansai zenklei isaugo...
(pirma vieta/podiumas(1-3vieta)/1-6vieta)
ALONSO Fernando (SPA/Renault)2.10/1.30/1.20
SCHUMACHER Michael (GER/Ferrari)3.75/1.50/1.25
RAIKKONEN Kimi (FIN/McLaren)7.00/1.60/1.30
MONTOYA Juan-Pablo (COL/McLaren)12.00/2.50/1.45
TRULLI Jarno (ITA/Toyota) 13.00/2.85/ 1.50
FISICHELLA Giancarlo (ITA/Renault) 13.00/ 2.85 /1.50
BARRICHELLO Rubens (BRA/Ferrari) 15.00/ 4.00/1.60
BUTTON Jenson (ENG/B.A.R.) 21.00/4.50/ 1.75
SATO Takuma (JPN/BAR) 28.00/5.00/2.00
SCHUMACHER Ralf (Ger/Toyota) 40.00/6.00/2.50
WEBBER Mark (AUS/Williams) 50.00/7.00/3.00
HEIDFELD Nick (GER/Williams) 67.00/8.00/3.50
MASSA Felipe (BRA/Sauber) 100.00/10.00/4.00
VILLENEUVE Jacques (CAN/Sauber) 125.00/11.00/4.25
COULTHARD David (SCO/Red Bull) 150.00/12.00/4.50
KLIEN Christian (AUT/Red Bull) 300.00/13.00/ 6.00
KARTHIKEYAN Narain (IND/Jordan) 750.00/15.00/8.00
MONTEIRO Tiago (POR/Jordan) 750.00/15.00/8.00
FRIESACHER Patrick (AUT/Minardi) 1000.00/18.00/10.00
ALBERS Christijan (HOL/Minardi) 1000.00/18.00/10.0
kaip matome bookmaker'iai gan 'optimistiskai' vertina Kimio pasirodima, as su jais sutinku
seip tai pries kvalifikacija galvojau kad Kimi pasirinks kokiu 3 sustojimu boksose taktika, sio atveju jis realei pretinduotu laimeti kvalifikacija, bet jo komentarai po kvalifikacijos mane biski nustebino idomu, ka sugalvojo McLareno strategai
[Gorillaz - Feel Good Incorporated]
ep rašė: "9 is 10 komandu (iskirus Ferrari) sutiko, padaryti laikina greiti mazinanti posuki 13-ame ilgame posukyje"
bl tai ka sunku buvo sutikti?
ten ir daugiau pasiulimu buvo, be tie raudoneji ozei viska blokavo
o dabar i bibi ziurejom, s**** b*** P***** isvis besina jie mane nesvarei amzinai zaidzia, cia jau joks sportas, grina komercija, zudo tik sporta oziai
ozys tai tu!
kodel ferrari turi nuolaidziaut kitiems? del to kad michelinai neparuose geru padangu? ir net nezinodami sprogimo priezasties siule nedalyvaut kitom komandom? taisykles yra taisykles!!! jei mishelinai neparuose geru padangu tai dabar turi perstatyt trasa? kad jom butu geriau? o kai ferrari sproginejo padangos ar jie siule perstatinet trasas? o jei butu atvirksciai ir ferrari butu sproge manai kitos komandos butu sutike su pakeitimais kurie jiem nenaudingi? naivus tu!!!
nu jo jiems visai 'patogu'
jauciu jie neturetu nieko pries, jeigu 'tokios' lenktines viktu dazniau taptu lideriais, o jiems i visa kita dzyn, kaip jie tampa lideriais, kaip ten sakoma tikslas pateisina priemones ar kaip
karoce mano nuomone ferrari ozei, nes nukentejo ziurovai. ozei ozei ozei
beja sveikinu su dubliu
pagerino savo statistika biskuti
karoce z*****
annodomini (Užblokuotas)
2005 m. birželio 20 d. 09:04:54
na as kaip 6 metus ferrari fanas galiu pasakyt kad jie tikrai gal komerciskai zaidzia bet vel sakau jiems nebuvo tixlo mazint greiti nes jie galejo varyt ir didziausiu ir kox skirtumas kad kiti sumazino. jiems is to jokios naudos...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 31 d. 16:11:05
Del tos Juano problemos, jo cia juk McLarenai... garai kad nors su Kimiu nieko neatsitiko
pasimatisime po 20 dienu ir beveik 20 valandu Stambule ;] tikiosiu Renault neatsigaus ;]
2005 m. liepos 31 d. 10:29:20
2005 m. liepos 31 d. 10:28:56
2005 m. liepos 31 d. 10:25:20
seip galvoju, kad abu McLarenai uzlips ant podiumo, o kas man neleidzia galvoti taip?
labi idomu kaip startos abudu McLarenai ir F. Alonso...juk jie startuos is nesvarios trasos vietos... labai idomus bus startas. speju Kimi R. turetu aplenkti starto metu Jarno T. bet bijau kad gali buti ir atvirksei, t.y. ji kas tik neaplenktu..., kasa irgi atrodo yra gan realu, tikiosiu nepateks i joki incidenta abudu McLarenai...
startas po pusantros valandos, ziuresim.
2005 m. liepos 29 d. 16:01:07
Rytoj bus Fernando gimtadienis, jus palinkesite jam podiumo?
- J.Button: tikiosiu jis gerai prisigers ir mes galesime uzlipti ant podiumo.
Jus vaisinsit?
- J.Button: lengvai!
- J.Fisichela: as su juo rytoj apie tai pakalbesiu!...
- J.Vilnevue: tai juk gymtadienis rytoj o ne sekmadieni. Jeigu sutaptu, tada dar palinkeciau, o taip, tikiosiu jis nepersistengs gymtadeni!
- K. Raikkonem: zodziu linkiu jam gero gymtadienio! [juokas]
2005 m. liepos 29 d. 08:37:11
pagaliau susiprotejo.
2005 m. liepos 24 d. 18:03:09
2005 m. liepos 24 d. 15:21:33
2005 m. liepos 24 d. 15:16:59
2005 m. liepos 10 d. 21:30:03
2005 m. liepos 10 d. 21:25:18
Dž. BRitanijos GP - tiesą sakant iš šito etapo daug dauga daugiau tikėjausi... O čia net žiovavau ir neprisimenu rimtų momemtų, kada būčiau labai nervinusi, o to aš ir laukiu per lenktynes... Na buvo tų momentų, bet mažai.. Nervino Trullis dėl kelių dalykų - užlaikymo ir kad šiaip grybą pjauna, jau geriau nei tų aukštų kvalifikacijos pozicijų neiškovotų, nes tik užlaiko visus (aišku praeitą etapą tai man padėjo, tai apie šitą reikalą daugiau ir nekalbėsiu
2005 m. liepos 10 d. 19:08:40
nezinau, kaip jums o man jis labai juokingas
2005 m. liepos 3 d. 19:05:40
nu zodziu as laimeciau biski tu pinigu
bravo McLaren, liudna tik del Montojos.
2005 m. liepos 3 d. 14:44:21
2005 m. liepos 3 d. 09:30:19
kas idomu, kimio sansai pries lenktines laimeti ivertintos 'gan' gerai jeigu prisiminsim, kad jam teks startuoti is 13 vietos
(pirma vieta/podiumas(1-3vieta)/1-6vieta)
ALONSO Fernando (SPA/Renault)2.10/1.30/1.20
SCHUMACHER Michael (GER/Ferrari)3.75/1.50/1.25
RAIKKONEN Kimi (FIN/McLaren)7.00/1.60/1.30
MONTOYA Juan-Pablo (COL/McLaren)12.00/2.50/1.45
TRULLI Jarno (ITA/Toyota) 13.00/2.85/ 1.50
FISICHELLA Giancarlo (ITA/Renault) 13.00/ 2.85 /1.50
BARRICHELLO Rubens (BRA/Ferrari) 15.00/ 4.00/1.60
BUTTON Jenson (ENG/B.A.R.) 21.00/4.50/ 1.75
SATO Takuma (JPN/BAR) 28.00/5.00/2.00
SCHUMACHER Ralf (Ger/Toyota) 40.00/6.00/2.50
WEBBER Mark (AUS/Williams) 50.00/7.00/3.00
HEIDFELD Nick (GER/Williams) 67.00/8.00/3.50
MASSA Felipe (BRA/Sauber) 100.00/10.00/4.00
VILLENEUVE Jacques (CAN/Sauber) 125.00/11.00/4.25
COULTHARD David (SCO/Red Bull) 150.00/12.00/4.50
KLIEN Christian (AUT/Red Bull) 300.00/13.00/ 6.00
KARTHIKEYAN Narain (IND/Jordan) 750.00/15.00/8.00
MONTEIRO Tiago (POR/Jordan) 750.00/15.00/8.00
FRIESACHER Patrick (AUT/Minardi) 1000.00/18.00/10.00
ALBERS Christijan (HOL/Minardi) 1000.00/18.00/10.0
kaip matome bookmaker'iai gan 'optimistiskai' vertina Kimio pasirodima, as su jais sutinku
seip tai pries kvalifikacija galvojau kad Kimi pasirinks kokiu 3 sustojimu boksose taktika, sio atveju jis realei pretinduotu laimeti kvalifikacija, bet jo komentarai po kvalifikacijos mane biski nustebino
[Gorillaz - Feel Good Incorporated]
2005 m. birželio 20 d. 09:39:17
2005 m. birželio 20 d. 09:33:05
"9 is 10 komandu (iskirus Ferrari) sutiko, padaryti laikina greiti mazinanti posuki 13-ame ilgame posukyje"
bl tai ka sunku buvo sutikti?
ten ir daugiau pasiulimu buvo, be tie raudoneji ozei viska blokavo
o dabar i bibi ziurejom, s**** b*** P***** isvis besina jie mane nesvarei amzinai zaidzia, cia jau joks sportas, grina komercija, zudo tik sporta oziai
ozys tai tu!
kodel ferrari turi nuolaidziaut kitiems? del to kad michelinai neparuose geru padangu? ir net nezinodami sprogimo priezasties siule nedalyvaut kitom komandom? taisykles yra taisykles!!! jei mishelinai neparuose geru padangu tai dabar turi perstatyt trasa? kad jom butu geriau? o kai ferrari sproginejo padangos ar jie siule perstatinet trasas? o jei butu atvirksciai ir ferrari butu sproge manai kitos komandos butu sutike su pakeitimais kurie jiem nenaudingi? naivus tu!!!
2005 m. birželio 20 d. 09:21:50
2005 m. birželio 20 d. 09:16:33
jauciu jie neturetu nieko pries, jeigu 'tokios' lenktines viktu dazniau taptu lideriais, o jiems i visa kita dzyn, kaip jie tampa lideriais, kaip ten sakoma tikslas pateisina priemones ar kaip
karoce mano nuomone ferrari ozei, nes nukentejo ziurovai. ozei ozei ozei
beja sveikinu su dubliu
pagerino savo statistika biskuti
karoce z*****
2005 m. birželio 20 d. 09:04:54