man irgi kilo panasi mintis, visdelto reikejo mechanikams ja keiti kimiui...
ps mano prognozes "beveik" pasitvirtino... nedaug pritruko
man toks jausmas, ryt laimes Raikonenas
starto metu turetu aplenkt Heidfilda, seip Haitfeldas saunolis, net negaila beveik kad Kimis nelaimejo ketvirtos kvalifikacijos iseiles...
as pastaticiau i (uz) Raikonena...
MoHax, thanks o šiaip ir pats galėtum tokias "apžvalgėles po lenktynių parašyti, man tikrai įdomu būtų paskaityti, kaip ir visų kitų Beje, pritariu ką apie Ranault Mirčiai sakei
Man ta dviejų dalių kvalifikacija nepatiko tik dėl to, kad ne visada išeidavo abi dalis pažiūrėti, šiaip gerai kad daugiau galiu laiko praleisti žiūrint į važiuojančius pilotus, nes mažai per metus išeina...Nu dar nelabai patogu nes galutinę kvalifikaciją sužinom tik likus keliom valandom iki lenktynių, bet čia niekniekis... Bet visgi iš pasakojimų manau kad geriausia būtų kai visi pilotai vienu metu važiuotų, nes man labai nepatinka, kai kelis pilotus lietus užkluma, o kitus ne, tai būna nelygybė.
Mirtis, gerai, mes gailestingai atiduosim tavo reno antra vieta, tik po McLarenu , o Alonso tik po Raikoneno, nieko cia daugiau svajoti
jo sioks toks nepatogumas, bet man patinka, kad komandos gali taikyti daugiau taktiniu pribambasu...
va dėl kvalifikacijų tai gerai. užkniso žiūrėti tas dvi, lyg nebūtų daugiau ką veikt (o praleisti irgi nesinorėtų)
o šiaip manau, kad renault atsilaikys. nelabai suprantu, kodėl juos čia ne itin mėgsta, bet jie yra mano favoritai ir aš visom aštuoniom už juos
tas kas pazista moterys retai linkes i optimizma
— Dancing: The vertical expression of a horizontal desire legalized by music.
siokia tokia zinia: (tikriausei daugelis jau senai zino, bet seip tai ji buvo priimta neseniai )
nuo kito etapo (Europos GP) matisime tik 1 kvalifikacini vaziavima (sekmadieni nebus) kaip senais laikas...
kazkaip pagalvojau Kimis laimejo iseiles 3 kvalivikacijas... kad tik jam neiseitu tai i bloga...
paziuresim
Monako GP... Visai patiko man šios lenktynės, nors šiaip man ši trasa nėra prie mėgstamiausių, man patinka tokios kur DAUG vietos lenkimams, ir kai stipresni tikrai turi galimybių aplenkti silpnesnius, bet šiaip viskas neblogai. Nu šis savaitgalis parodė, kad ir Monake galima lenkti, bet vistiek... Deja galėjau matyti tik pirmą kvalifikaciją, antros ne, bet pirmoji man patiko. Gaila tuomet buvo kad Ralfas padarė avariją, nu ir dėl jo pačio ir ypač dėl kitų trijų lenktyninkų, kurie dar turėjo po jo išvažiuoti, gerai kad Kimi viskas gerai baigėsi ir jis susikrovė beveik pusės sekundės persvarą . Starto kažkaip šį kartą nebijojau, nors visą laiką priej juos drebu.. Ir ne veltui, viskas gerai baigėsi. Ši trasa, kaip ir seniau nepagailėjo įdomių momentų, o kai abu Renault pilotai pasuko į boksus, buvau gerokai susirūpinus, bet ir tai vėliau nesukėlė rūpesčių .
Dar įdomu ką ten Montoya per treniruotes padarė, kad tą baumę gavo, turėjo būti neblogas momentas... Gaila Davido labai, tikrai norėjau kad šį savaitgalį gerai pasirodytų ir taškų pelnytų, jau seniai Red Bull'ai savo taškų kraičio nepapildo, o dar tas Liuzzi... Tikrai nesamonė kad jį dar ir Vokietijoje lenktyniauti leis, o ne Klieną, man atrodo kad jis jau tikrai įrodė, kad yra blogesnis už Klieną...
Taigi dabar apie Ispanijos GP, nuo pradžių ir detaliai... Pirma klavifikacijos dalis tikrai nebloga, jau kai KR vienas iš pirmesnių išvažiavo į trasą tai įspūdingo rezultato nesitikėjau, visgi vėsesnė trasa, blogesnis sukibimas ir pan., bet tikrai džiugu buvo, kad trečias, o jei ne ta klaidelė... bet vistiek labai nedaug buvo atsilikęs nuo Trullio ir Alonso tai tikėjau kad pen antrą kvalifikaciją iškovos pole poziciją. Taip ir atsitiko . gerai, kad Alonso nebuvo pirmas.. Dar per antrą kvalifikaciją patiko Webberis, kad Montoya pakilo tai man vienodai rodo, galėjo ir nepakilti, vistiek per lenktynes grybavo ir nedaug taškų pelnė. Dar apie kvalifikaciją - gerai, kad M. Schumacheriui nelabai pasisekė ir pablogino vietą. Kažkaip Red Bull'ai neįspūdingai šį etapą, nu iš to Liuzzi nieko ir nesitikiu, greičiau vėl Klienas sugrįžtų, bet Coulthardas galėjo ir geriau. gaila kad nemačiau to momento, kai Monteiro variklis sprogo...
Lenktynės man geros, svarbiausia kad Raikkonenas pirmas, visus 66 ratus jaudinausi kad jam kas neatsitiktų. Su tom pagangom irgi ten normaliai, kai Massai ar kam ten likus dviem ratam susprogo , sunku patikėti, bet net gaila Schumacherio pasidarė, kai tos padangos sprogo, prisiminiau, kad Kimiui tas pats buvo... Blogai kad Alonso antras, galėjo dar žemiau būti. Iš Montoyos daugiau tikėjausi, bet iš jo geriausia nieko nesitikėti... Jau tikrai geriau tie atsarginiai važiuotų. tai tiek...
Taip, įdomiai ten su BAR'ais... Nu kad dvi lenktynes praleis tai dar netaip blogai, labiau jaudinčiausi, jei visai būtų diskvalifikavę, ko tikrai bijojau, bet visgi bausmės jiems reikia, tik ne per griežtos...
O dar šiandien dar ir Montis avariją padarė, visgi gaila, gali būti kad vėl su tuo pečiu bėdų prisidarė, nu nors ir nemėgstu jo, bet užjaučiu... tai tikiuosi buvo pirma ir paskutinė nesėkmė McLaren'ams šį savaitgalį
Girdejot naujena...
BAR diskvalifikota 2 lenktinems... SM GP rezultatai neiskaitomi... (bar komandai...)
Mantai labai blogos lenktynės, prisiminiau tą praeito sezono skausmą ir nusivylimą... Aišku, viskas dėl Kimi. Kaip dabar pagalvoju tai net neprisimenu kai lenktyninkai antrą kartą užsuko į boksus, o gal pirmo karto neprisimenu, nu tikrai man protas buvo aptemęs, labai blogai jaučiausi... Pyktis maišėsi su ašarom ir neapykanta likusiems pilotams, negalėjau atsigauti ir tiesiog žiūrėti lenktynių, man kai Raikkonenas iškrito ir galvą pradėjo skaudėti. Net tas paskutinis įvykis su Alonso ir Schumacheriu nebuvo įdomus, tiesiog labiau palaikiau vokietį, nes Alonso jau užkniso su tom pergalėm, tai paskutinių ratų specialiai nežiūrėjau, negalėjau matyti vaizdo kai lenktyninkas, kuris nevertas pergalės stovi podiumo viršuje, kai toje vietoje turėtų stovėti kitas... Ak, gerai kad viskas baigėsi, noriu tai kuo greičiau pamiršti. Dabar viena mintis sukasi - Ispanija...
1 F. Alonso Renault 1:27:41.921
2 M. Schumacher Ferrari 0.2
3 J. Button BAR 10.4
4 A. Wurz McLaren 27.5
5 T. Sato BAR 34.7
6 J. Villeneuve Sauber 64.4
7 J. Trulli Toyota 70.2
8 N. Heidfeld Williams 71.2
9 M. Webber Williams 83.2
10 V. Liuzzi Red Bull 83.7
11 R. Schumacher Toyota 95.8
12 F. Massa Sauber + 1 lap
13 D. Coulthard Red Bull + 1 lap
14 N. Karthikeyan Jordan + 1 lap
15 T. Monteiro Jordan + 2 lap
16 G. Fisichella Renault out
17 C. Albers Minardi ret
18 R. Barrichello Ferrari ret
19 K. Räikkönen McLaren ret
20 P. Friesacher Minardi ret
Šiandien lenktynės buvo tiesiog super, labai įdomios, o ypač, žinoma, jų pabaiga, kada apie dešimt ratų F. Alonso turėjo gintis nuo M. Schumacherio atakų. Alonso šiaip yra mano mėgstamiausias lenktynininkas, taigi sukėlė ypač daug jaudulio tie paskutinieji ratai. Šaunuolis, kad atsilaikė neaišku, kaip būtų viskas susiklostę, jei taip apmaudžiai nebūtų Raikkonen pasitraukęs iš lenktynių. Tada buvo truputį gaila, nes vienam momentui sumažėjo intrigos. Labai geros lenktynės visumoje. Nebūtų F1.
Ir BAR,rodos,ima atsigauti.Stai ir Buttonas ant pakylos.
Tikrai netikejau,kad po tokios nesekmingos kvalos MS pretenduos i prizine vieta,juolab kad bemaz puse rungtyniu stumdes kazhkur gale.Na bet matos,kad bolidas naujasis tikrai pajegus ir,svelniai tariant,nereikejo taip labai nuvertinti.
Bet FA tai saunuoliu saunuolis.9 ratai tokios itampos ir rizikos su baisiai sudilusiom padangom ir MS uz nugaros...Ir nei vienos klaideles.Didziausias respect :>~.
Sedejau prie TV suakmenejus.Net ikvept per tuos 9 ratus buvo sunku.Tikrai intriguojanti ir (cia jau saliskai) laiminga pabaiga .
Niu man asmeniskai sirdziai mielos,bet ziurejimui kiek nuobodzios gonkes pasirode tas Bahreino GP...
Klaidu buvo daug,bet visgi kazkokiu Ypatingu kovu,kazkokio itin didelio azarto nebuvo.
Maloniausia man,kad Toyota vis didina savo kraiteli {; Ir JT (dar jam didelis respect uz tai,kad yra geras zmogus,nenoriu pletotis,bet tiesiog siandien eilini karta tai pastebejau).Renault irgi mieli,niuz as megstu renault liabaj,bet man FA nera mielas.Bet vistiek - itin perspektyvus ir dziugu,kad jam sekasi {;
Ka daugiau galiu pasakyt?Nustebino De La Rosa,Laukiu San Marino GP,idomu,kokia ateitis laukia Vilneuve (pavarde keista tad garantuoju,kad ne taip uzrasiau) ir gaila,kad pertrauka iki Imoloj busiancio GP tokia pernelyg ilga.."/ Tiek {;
Patiko man šis Bahreino GP, tikrai buvo labai įdomių momemtų, o jau kiek klaidų.... Ir su kiekvieno kiekvieno klaida mna taip ir suvirpa širdis, kai kada iš džiaugsmo kai kada iš baimės... Džiaugiuosi, kad Kimis pagaliau vėl ant podiumo, nors jau prieš dvi savaites ten turėjo būti... Dėl ferrarių ten įdomiai, maniau, kad kai atsiveš naują bolidą tai parodys jėgą, o čia labai silpnai, nors man tai tik geriau... O ta Renault tai jau nusibodo, gana tų pergalių, tikrai tikiuosi, kad kas nors kitas Imoloje laimės. Ir dar pastebėjau, kad gana mažai lenktyninkų iš vis baigė distanciją,.prisimenu, kai praeitais metais Amerikoje, jei neklystu finišavo vos 8 pilotai - visi taškuose .
Daug smagiau man dabar, kai Montoyos nėra trasoje, ilgiau tegul jis tik pasiilsi, dabar de la Rosa visai gerai pasirodė, bet norėčiau kad Wurzas lentyniauyų, man jis labiau prie širdies... Ir įdomu ar išmes Sauberiai Villenueną, jei tap tai kada... Manau, tikrai Luzzi geriau pasirodytų arba Klienas arba tuo labiau Davidsonas
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 29 d. 18:32:31
ps mano prognozes "beveik" pasitvirtino... nedaug pritruko
2005 m. gegužės 29 d. 15:53:42
Atskaykit man!! Kodėl šį sezoną negalima padangų keist, galima tik tada, kai prakiursta arba sprogsta?????
2005 m. gegužės 28 d. 19:52:08
starto metu turetu aplenkt Heidfilda, seip Haitfeldas saunolis, net negaila beveik kad Kimis nelaimejo ketvirtos kvalifikacijos iseiles...
as pastaticiau i (uz) Raikonena...
2005 m. gegužės 24 d. 16:53:40
Man ta dviejų dalių kvalifikacija nepatiko tik dėl to, kad ne visada išeidavo abi dalis pažiūrėti, šiaip gerai kad daugiau galiu laiko praleisti žiūrint į važiuojančius pilotus, nes mažai per metus išeina...Nu dar nelabai patogu nes galutinę kvalifikaciją sužinom tik likus keliom valandom iki lenktynių, bet čia niekniekis... Bet visgi iš pasakojimų manau kad geriausia būtų kai visi pilotai vienu metu važiuotų, nes man labai nepatinka, kai kelis pilotus lietus užkluma, o kitus ne, tai būna nelygybė.
2005 m. gegužės 24 d. 14:00:03
jo sioks toks nepatogumas, bet man patinka, kad komandos gali taikyti daugiau taktiniu pribambasu...
2005 m. gegužės 24 d. 13:55:50
o šiaip manau, kad renault atsilaikys. nelabai suprantu, kodėl juos čia ne itin mėgsta, bet jie yra mano favoritai ir aš visom aštuoniom už juos
2005 m. gegužės 24 d. 13:52:03
2005 m. gegužės 24 d. 13:46:00
nuo kito etapo (Europos GP) matisime tik 1 kvalifikacini vaziavima (sekmadieni nebus) kaip senais laikas...
kazkaip pagalvojau Kimis laimejo iseiles 3 kvalivikacijas... kad tik jam neiseitu tai i bloga...
paziuresim
2005 m. gegužės 24 d. 13:39:12
Dar įdomu ką ten Montoya per treniruotes padarė, kad tą baumę gavo, turėjo būti neblogas momentas... Gaila Davido labai, tikrai norėjau kad šį savaitgalį gerai pasirodytų ir taškų pelnytų, jau seniai Red Bull'ai savo taškų kraičio nepapildo, o dar tas Liuzzi... Tikrai nesamonė kad jį dar ir Vokietijoje lenktyniauti leis, o ne Klieną, man atrodo kad jis jau tikrai įrodė, kad yra blogesnis už Klieną...
2005 m. gegužės 8 d. 14:41:33
Lenktynės man geros, svarbiausia kad Raikkonenas pirmas, visus 66 ratus jaudinausi kad jam kas neatsitiktų. Su tom pagangom irgi ten normaliai, kai Massai ar kam ten likus dviem ratam susprogo
2005 m. gegužės 6 d. 20:55:26
2005 m. gegužės 6 d. 20:46:45
O dar šiandien dar ir Montis avariją padarė, visgi gaila, gali būti kad vėl su tuo pečiu bėdų prisidarė, nu nors ir nemėgstu jo, bet užjaučiu... tai tikiuosi buvo pirma ir paskutinė nesėkmė McLaren'ams šį savaitgalį
2005 m. gegužės 5 d. 19:20:48
BAR diskvalifikota 2 lenktinems... SM GP rezultatai neiskaitomi... (bar komandai...)
2005 m. balandžio 24 d. 17:37:32
2005 m. balandžio 24 d. 16:53:00
1 F. Alonso Renault 1:27:41.921
2 M. Schumacher Ferrari 0.2
3 J. Button BAR 10.4
4 A. Wurz McLaren 27.5
5 T. Sato BAR 34.7
6 J. Villeneuve Sauber 64.4
7 J. Trulli Toyota 70.2
8 N. Heidfeld Williams 71.2
9 M. Webber Williams 83.2
10 V. Liuzzi Red Bull 83.7
11 R. Schumacher Toyota 95.8
12 F. Massa Sauber + 1 lap
13 D. Coulthard Red Bull + 1 lap
14 N. Karthikeyan Jordan + 1 lap
15 T. Monteiro Jordan + 2 lap
16 G. Fisichella Renault out
17 C. Albers Minardi ret
18 R. Barrichello Ferrari ret
19 K. Räikkönen McLaren ret
20 P. Friesacher Minardi ret
2005 m. balandžio 24 d. 14:19:18
2005 m. balandžio 24 d. 14:08:16
parasykit visa lentele bent 8tuka nes nemaciau
2005 m. balandžio 24 d. 14:04:22
A.Wurzas sauniai pasirode uzimdamas 4a vieta
Ir BAR,rodos,ima atsigauti.Stai ir Buttonas ant pakylos.
Tikrai netikejau,kad po tokios nesekmingos kvalos MS pretenduos i prizine vieta,juolab kad bemaz puse rungtyniu stumdes kazhkur gale.Na bet matos,kad bolidas naujasis tikrai pajegus ir,svelniai tariant,nereikejo taip labai nuvertinti.
Bet FA tai saunuoliu saunuolis.9 ratai tokios itampos ir rizikos su baisiai sudilusiom padangom ir MS uz nugaros...Ir nei vienos klaideles.Didziausias respect :>~.
Sedejau prie TV suakmenejus.Net ikvept per tuos 9 ratus buvo sunku.Tikrai intriguojanti ir (cia jau saliskai) laiminga pabaiga
2005 m. balandžio 3 d. 22:53:39
Klaidu buvo daug,bet visgi kazkokiu Ypatingu kovu,kazkokio itin didelio azarto nebuvo.
Maloniausia man,kad Toyota vis didina savo kraiteli {; Ir JT (dar jam didelis respect uz tai,kad yra geras zmogus,nenoriu pletotis,bet tiesiog siandien eilini karta tai pastebejau).Renault irgi mieli,niuz as megstu renault liabaj,bet man FA nera mielas.Bet vistiek - itin perspektyvus ir dziugu,kad jam sekasi {;
Ka daugiau galiu pasakyt?Nustebino De La Rosa,Laukiu San Marino GP,idomu,kokia ateitis laukia Vilneuve (pavarde keista tad garantuoju,kad ne taip uzrasiau) ir gaila,kad pertrauka iki Imoloj busiancio GP tokia pernelyg ilga.."/ Tiek {;
2005 m. balandžio 3 d. 21:43:39
Daug smagiau man dabar, kai Montoyos nėra trasoje, ilgiau tegul jis tik pasiilsi, dabar de la Rosa visai gerai pasirodė, bet norėčiau kad Wurzas lentyniauyų, man jis labiau prie širdies... Ir įdomu ar išmes Sauberiai Villenueną, jei tap tai kada... Manau, tikrai Luzzi geriau pasirodytų arba Klienas arba tuo labiau Davidsonas