Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Agonia
2005 m. balandžio 3 d. 14:04:20
Agha...Bahreino kvalos..Idomios
FA vel pirmas..Nu ka,plojimai
"Williams" saunuoliai,tikrai geros permainos ju stovykloj!
"Ferrari" rodos,atsigauna.Kolkas dziugina,kad naujojo bolido jie negali panaudoti visa jega,bet kartais suima baime,kad neateitu diena,kuomet pasikartos anu metu scenarijus...
"McLaren" kazhkas negero vyksta.STumdosi tarp paskutiniu tasku
Hope,viskas bus gerai,o jie bus pajegus lenktyniauti su pirmas starto pozicijas iskovojusiais lenktynininkais.
RB..na negerai su tuo bolidu,ziuresim kaip bus lenktynese.
GF - nepasiseke leliui .Bet jo eile dar ateis
Zdz,nusimato visai idomios lenktynes..ir gana greitai

2005 m. kovo 22 d. 12:31:21
nusivyliau Ferrari per paskutines dvejas varžybas. užmigo vaikiai ant laurų. laikas kaip ir prabusti. Malazijoj vaizdų neblogų buvo. man patiko. o Alesi šaunuolis, nušluostė visiems nosis. Trulli irgi gerai pavarė, Na vienu žodžiu, dabar jau įdomu daros žiūrėti, nes neaišku, kuri komanda išloš.

2005 m. kovo 22 d. 11:37:47
Malaizijos GP {;
Tikrai atvirai pasakysiu,kad buvo gera,nors lenktynes buvo gal neitin idomios del to,kad buvo akivaizdus laiku skirtumai,ypac antroje lenktyniu puseje.
Labai dziugino Renault,bet dar lbvaiu dziugino Toyota.Buvo tikrai nepakartojama,tiesa,net keista,kaip JT galejo po siokios tokios asmenines tragedijos taip graziai ir gerai vaziuot...
Ir RS labai neblogai sakyciau pasirode,zodziu,rezultatas kol kas tikrai dziuginatis.
Ferrari dar,kaip bebutu graudu ir nesmgu,pakils ir parodys,kad vistik yra verti varzytis...Kol kas galime dar megautis tuo raudonuju nedominavimu,bet kazkodel nemanau,kad ilgam (graudu taip sakyt vistik...)
Beja,F1 fanam linkiu kad is ties butu siek tiek spalvingesnis sezonas negu '04...Splavotesnis ir tiesiogine,ir perkeltine prasme.Raudona jau atsibodo (kaip butu gera ir tiketi,ir zinoti,kad atejo laikas melynai-geltonai,arba raudonai-baltai)...;{

Atsakyti
Agonia
2005 m. kovo 20 d. 19:08:51
Uj..tikrai ne vien vaikinai ziuri.Mane irgi domina
Lenktyens buvo tikrai saunios:
Valio,kad FA nugalejo .Atejo ir jo valanda.
Del Fisico gaila,kad taip tas posukis nepavyko,per velai stabde.
Raikkoneno gerbejams nuosirdi uzuojauta:tikrai galejo jis pasiekti geresne pozicija,jeigu ne padanga.
O del Ferrari tai mane juokas ima:taip sezono pradzioj su FIA taisykles kure,o dabar rodos,jos pries juos pacius atsisuko .
Nu zodziu,tirkai idomu,ar suskubs Ferrari pries Bahreina savo nauja bolida "isleisti".Bet manau,kuomet jie susitvarkys,viskas siek tiek nusistoves.
BAR komanda su naujais varikliais liko kvailiu vietoje.Nu kagi,nepasiseke,kitakart..
Paliko Clienas ispudi.Idomu..Manau,butu galeje daug kas pasikeisti,jeigu butu like dar koki 10 ratuku.Jau taip arti MS buvo..
Na zodziu..lenktynes .Laukiu Bahreino
P.S.Nepasnekejau apie kitus du "podiumistus":Trull`is saunuolis - tikrai geras rezultatas Toyotai.Nick`o siek tiek gaila:zmogus pirma karta ant podiumo uzlipo,o jo net neaplaiste.Belieka palinketi,kad uzliptu dar ne karta

2005 m. kovo 20 d. 18:56:36
Šakės... Tokio ilgio komentarą buvau parašius.. o šita svetainė, kaip jau įprsata, sustreikavo ir jis dingo... Nervina mane tokie dalykai. Dabar prie esmės. Ar čia aš viena likau žiūrinti ir komentuojanti tą nuostabiausią sportą - pirmą formulę?? Vienai tikrai neįdomu apie lenktynes distukuoti ( nors abejoju kad čia tas žodis tinka ).
Taigi Malaizijos GP. Man jis patiko, nedažnai būna tokios lenktynės su tiek įtampos, rizikos, lenkimų, incidentų , tirai faina. Bet buvo ir blogų dalykų, tokių kaip Kimio nesėkmės. Jei ir Bahreine kažkas panašaus bus, tai pradėsiu tikėti magija .... Negali žmogui taip nesisekti, jei ne ta prakeikta padanga tai tikrai būtų ant podiumo atsistojęs, tik klausimas antroje ar trečioje vietoje...
Jau taip apsidžiaugiau išvydusi, kad Davidsonas šiandien lenktyniaus, pamaniau, dabar tikrai parodys tikrąjį savo potencialą ir sugebėjimus, bet kur tau... Tai nesiseka tai nesiseka... Variklis šį kartą ir dar galima sakyti iš karto ... Labai apmaudu...
Jei Villenuenas dar kartą taip pasirodys tai gali krutis daiktus, nors gal nereikės laukti ir to kito karto. Labiausiai norėčiau kad jo vietą Sauber komendoje užimtų Davidsonas, jei tik BAR išleis, kuo nelabai tikiu, nes pagal dabartinius rezultatus tai Buttonas tikrai nesurinks 75% lyderio taškų ir taip turės sezono vidury keliauti į Williamsus, tai gal BAR nesiieškos naujo piloto ir Buttoną Davidsonu pakeis, čia irgi geras variantas būtų. Manau, kad įdomu tada bus, kai tos dalybos vyks (jei vyks). Tikrai žinau viena - Anthoniui jau gana bandyti bolidus, reikia varyti į trasą ir tikiuosi taip atsitiks jau šį sezoną

2005 m. kovo 6 d. 15:48:18
Sveikinu sulaukus visus formulės fanus naujo sezono, kuris tikrai pasirodė nuostabus, tokios pirmos lenktynės ir turi būti, patiko man. Aišku, labai gaila, kad Raikkonenui nesisekė, bet ir tai taškelį užsidirbo, dar bus daug etapų ir galės parodyti ko yra vertas. Jau taip gera man buvo šią naktį, sunku suvokti kad po tiek mėnesių, po tiek laukimo vėl girdžiu tą užburiantį bolido ūžesį, matau nuostabius bolidus... tai svaigino . Visai gerai, kad Fisichella laimėjo, bet nepatiko kad Barichello antras, per aukštai jam... Nu o kas susiję su Schumacheriu ( ) tai nudžiugau matydama tą epizodą, kai jis išvažiavo už trasos ribų, aišku negerai džiaugtis, bet taip jam ir reikia, nors jis ir nėra mano nemėgstamiausias pilotas, yra tokių kuriems tikrai linkiu susidaužyti. Va, dar Red Bull gerąja prasme nustebino, patinka man ta komanda ir pilotai, tik Coulthardas iš vis turėjo 2-ąją vietą užimti ... Ir patiko man Minardi su savo nauju bolidu, kaip per vieną naktį pakeistu tai visai gerai pasirodė .

2005 m. vasario 1 d. 17:37:49
Kaip laukiu prasidėsiančio sezono. Taip faina, kai pagalvoju, kad jau tik už truputį daugiau nei mėnesio . Fantastika!!!! Nerealiai laukiu. Ir dar norėjau pasidžiaugti dėl to, kad į Williamsus antru pilotu išrinktas Heidfieldas, labai laukiau ką komanda pasirinks ir džiaugiuosi jų pasirinkimu, jai jie Pizzonia būtų pasirinkę, tai tada tikrai manau, kad nekas ...
Dar labai noriu, kad BAR paleistų Davidsoną ir šis nors į Jordan komandą patektų ir galėtų lenktyniauti. Aišku, tokioje komandoje stebuklingų rezultataų nerodytų, bet nors palenktyniautų, parodytų save visiems ir galėtų įrodyti, kad jis greitas ne tik per bandymus. Jei BAR jo nepaleistų, tai toks komandos poelgis būtų tikrai labai negražus ir savanaudiškas. Gana jam tuos bolidus bandyti, reikia į trasą varyti
Ir negaliu atsistebėti Red bull komandos rezultatais per bandymus, aišku, čia tik bandymai, bet vistiek šaunu, kad sugeba pirmauti, ir dar šauniau, kad toje komadoje ir Coulthardas, tikiuosi dabar, kai nebus Kimio šešėlyje galės parodyti kai iš tikro moka vairuoti.

2005 m. sausio 20 d. 22:58:02
F-1

Atsakyti
Aiq
2005 m. sausio 13 d. 20:49:12
formule jau taip juodaj man nepatinka...

2005 m. sausio 5 d. 16:29:24
formule-1. mm... kaip senai ja berode, bet jaw ne uz ilgo wel prasides sezonas. as be jos negaliu gywent, nesu praleidus nei wienu lenktyniu, turiu wisu lenktyniniku parasus, kelis kartus esu buwus gywose lenktynese. ten taip garsiai uzia masinu warikliai ir ten tiek dawg dulkiu. myliu formule-1

Atsakyti
MegaMan
2005 m. sausio 5 d. 16:28:01
Nu tai o ka dabar apie ja rasyt?

2005 m. sausio 5 d. 16:11:15
Niekas nieko nerašo apie Formulę ... tai aš nors ką nors parašysiu. Va, pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad formulės sezonas šiais metais baigsis per mano gimtadienį, ir dabar dažnai mono gintys sukasi kad pati geriausia dovana kuri mane beprotiškai pradžiugintų būtų Kimio pergalė paskutinį etapą ir parnytas ČEMPIONO titulas , nuostabu būtų, tiesiog nepakartojamo ...
Dar dėl tų gandų, kad trečiadalis F-1 pilotų vartoja kokainą . Hm.. Įdomi naujiena... Perskaičiau vieną komentarą www.f-1.lt kuris mane tikrai labai pralinksmino, pateiksiu jį čia:
"Trečdalis t.y. ~7 pilotai. Aš įtariu kad jie - 1. Kimis - kai užlipa ant podiumo atrodo toks niurzga, nors ištikro yra labai linksmas vyrukas (kas netikit pasižiūrėkit filmuką \"girto Kimio nuotykiai\"), jį matomai koka veikia raminčiai. 2. Truli - sezono pabaigoje važiavo kaip narkomanas, nors pradžioje atrodė visai nieko - matomai priprato ir kokainas jo taip nebeveikia. 3. MS - 7 titulus blaivas žmogus laimėti negali 4. JPM - jis juk iš Kolumbijos 5-6 Midardi pilotai - jie nuolat padaugina, todėl taip slidinėja trasoj. 7 SATO - tai vienintelis paaiškinimas iš kur toks pasitikėjimas savimi. P.S. O nuotrauka matomai iš ferrari boxų "... Tikrai geras komentaras. Nors iš tikrųjų tai nemanai, kad jie taip ir vartoja, kažkokia nesamonė būtų ..

2004 m. gruodžio 12 d. 20:57:34
Cocaine_Katie rašė:
super_girl>>>pasakyk kada per paskutinius metus pirmawo ne ferrari?jiems pasipriesino tik bmw ir dar McLaren..daugew niekas..seis metais dar renault,BAR,bet tai kas is to?...jos priesinasi ir pan,o shumis lajmi.....jie 7 kart champiajs netaps...nu nebent y ferrari perejs...

Trecia karta turesiu rasyti tą patį, vis šį komentarą kaip nors ištrindavau .
Taip, deja raudonieji pirmaudavo šiais metai dažniausiai, bet tikrai ne visada (prisiminkime belgiją, monaką, braziliją ir kitas vietas, kur kiti pirmavo kelis ar keliolika ratų). Bet juk seniau taip nebūdavo, žinau - istorija sako, kad ferrari pelnydavo titulus, bet dėl jų jie kovodavo iki paskutinės paskutinio etapo minutės, čempiono niekas nesužinodavo per kokį keturioliktą etapą... Čia tik šiais metais. Visada varžovai būdavo tik per mažytį žingsnelį nuo jų, o dažnai ir prieš juos, čia tik šiais metais rezultatai ŠITAIP išsiskyrė, taigi kodėl man nemanyti, kad kitais metai lyderiai nepasikeis (ypač žinant kad nepasilieka ir neatostogauja kitos komandos kaip BAR, Williamsai, McLarenai, Renault ir kitos). ferrari nėra kažkoks stebuklas, kiek žinau, ten dirba tokie patys žmonės taip ir kitur, tai kodėl kiti negali jų prisivyti ir aplenkti?! Atrodo, tai viskas ką šį kartą norėjau pasakyti

2004 m. gruodžio 12 d. 11:38:19
super_girl>>>pasakyk kada per paskutinius metus pirmawo ne ferrari?jiems pasipriesino tik bmw ir dar McLaren..daugew niekas..seis metais dar renault,BAR,bet tai kas is to?...jos priesinasi ir pan,o shumis lajmi.....jie 7 kart champiajs netaps...nu nebent y ferrari perejs...

2004 m. lapkričio 13 d. 18:23:45
na mano nuomone ferariam bus dar lengveu..jie lengveu prisitaikys prie nauju taisykliu..bet manau,o gal labeu tikiuos,kad sezonas nebus toks kajp shejs metais.. na o nauju komandu pasirodymo krikstateviui dar metelisu teks palaukti nes kiek zhinau jos tik nuo 2006metu pasirodys..

Atsakyti
super_girl
2004 m. lapkričio 13 d. 17:26:27
krikstatevisI rašė:
su nekantrumu laukiu naujo sezono, su naujom taisyklem pakeitimais bus labai idomu, aisku ferari viel pirmi, bet tarp kitu komandu atsiras intriga. Ypac laukiu nauju komandu debiuto

NESUTINKU! mane nepaprastai nervina toks zmoniu isitikinimas, kas ferrari vel pirmaus! tik siais metais buvo ju dominavimas, dar seniau jie turejo sunkiai kovoti kad laimetu! ir kitais metai tures labai sunkiai kovoti, ir PAMATYSIT, kad tikrai nevisada laimes. Tada kam tos naujos, tokios kvailos taisykles?! aisku, kad vaidmenys pasikeis. nesakau, kad ferrari staiga nusiris i viduri, bet savo titula tures sunkiai ginti!

2004 m. lapkričio 12 d. 21:32:50
su nekantrumu laukiu naujo sezono, su naujom taisyklem pakeitimais bus labai idomu, aisku ferari viel pirmi, bet tarp kitu komandu atsiras intriga. Ypac laukiu nauju komandu debiuto

Atsakyti
Alleeka
2004 m. lapkričio 12 d. 18:05:32
spanskiu kiek tik noresiu ir ishvis koke gi ash busiu fane,jei netikesiu?a?

Atsakyti
Aivusia
2004 m. lapkričio 12 d. 16:59:09
Visus 18 etapu ziurejau..............TAi is ties nepakartojama............
Formule-1 susidomejau pries keteta metu ir domiuosi toliau..........
O kad tik vaikinai ziuri tai netiesa.............
Nors mama jau galvoja kad as klanstelejau,.......

2004 m. lapkričio 11 d. 20:08:35
nespank taip garsiai

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1594
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 151802