atsakymas i pirmaja klausima,ne,f1 zhiuri ne tik vaikinai,zhiruiu ir ash
man taj galbut net idomeu uzh krepshini..
na ir kajp visi McLaren fanai tikiuosi kad shi komanda atsigaus,ir Kimis pagaleu taps chempionu...
Justai>> tai kai yra pinigu (kalbu apie toyota) tai turi buti ir neblogas bolidas, nes siu metu buvo tikrai nekoks... nu ka tikekimes kad komandos, kurios gali buti tarp lyderiu tikrai atsigaus ir nebus Ferrari vienvaldystes!
super_girl rašė: nu Toyotai tai visai pravalas buvo si sezona, su tokiu biudzetu tik toks rezultatas yra tikrai blogai... O McLarenams kazin ar gali jau buti blogiau todel tikrai manau, kad jie kita sezona atsigaus. reikia tik geros technikos, geri pilotai jau yra !
niu toyota nors ir biudzetas didelis taciau ju bolidas pagal statistika yra negalyngas ir nestabilus...taciau tai yra jauna komanda kuri dar galbut atsiskleis veliau...o williams ir mcLaren turetu kitamet atsigaut...
nu Toyotai tai visai pravalas buvo si sezona, su tokiu biudzetu tik toks rezultatas yra tikrai blogai... O McLarenams kazin ar gali jau buti blogiau todel tikrai manau, kad jie kita sezona atsigaus. reikia tik geros technikos, geri pilotai jau yra !
Sakot,McLaren atsigaus...? As tikiuosi,kad Toyota atsigaus! Po to Ir Renault bus pajegus Kovot ne vien del antros (kaip siemet,deja,pabaigoj - pff,ir nukrito trecion konstruktoriu vieton..) vietos bendroj iskaitoj ir dar Tikiuosi,kad Sauber i penketuka bandys taikytis
super_girl rašė: F-1 man labai geras sportas... ir nors man tai tikrai nenuobodu! Jau 3 metus palaikau KIMI RAIKKONENA! Jis pats sauniausias! Tikrai siuo sportu domisi ne vien vaikinai!
Irgi sergu uz KR, patinka man tie suomiai (Mika Hakinen'as vot kass buvo geras cempionas)
Idomu koks bus kitas sezonas, po visu pasikeitimu...
Kaip mano kas douminos 2005 metais ??/
Man atrodo McLaren atsigaaaus...
F-1 man labai geras sportas... ir nors man tai tikrai nenuobodu! Jau 3 metus palaikau KIMI RAIKKONENA! Jis pats sauniausias! Tikrai siuo sportu domisi ne vien vaikinai!
i pirma klausima atsakysiu,kad F1 yra pac zhiauriausias ishbandymas automobiliui ir vairuotojui kuri tik yra sumastes zhmogus (na gal dar ir Pikes Peak lenktynes)....o kas del zhiuroviu,tai tikrai ne vien vyrukai zhiuri...mano mama kartu su manim ir mano tevu zhiuri kiekvienas varzhybas...
Nors F-1 dabar savotiskas stagnacijos laikotarpis, taciau visvien tai vienas is populiauriausiu sporto saku, ir ne tik tarp bachuru- zinau ne viena pana kuri sedi prie tv kai rodomos gonkes! WMM
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 10 d. 18:30:14
2004 m. lapkričio 9 d. 12:03:58
2004 m. lapkričio 2 d. 21:04:49
man taj galbut net idomeu uzh krepshini..
na ir kajp visi McLaren fanai tikiuosi kad shi komanda atsigaus,ir Kimis pagaleu taps chempionu
2004 m. spalio 28 d. 19:36:08
2004 m. spalio 28 d. 15:44:31
nu Toyotai tai visai pravalas buvo si sezona, su tokiu biudzetu tik toks rezultatas yra tikrai blogai
niu toyota nors ir biudzetas didelis taciau ju bolidas pagal statistika yra negalyngas ir nestabilus...taciau tai yra jauna komanda kuri dar galbut atsiskleis veliau...o williams ir mcLaren turetu kitamet atsigaut...
2004 m. spalio 27 d. 16:57:20
2004 m. spalio 27 d. 09:51:27
2004 m. spalio 25 d. 12:45:05
F-1 man labai geras sportas... ir nors man tai tikrai nenuobodu! Jau 3 metus palaikau KIMI RAIKKONENA! Jis pats sauniausias! Tikrai siuo sportu domisi ne vien vaikinai!
Irgi sergu uz KR, patinka man tie suomiai (Mika Hakinen'as vot kass buvo geras cempionas)
Idomu koks bus kitas sezonas, po visu pasikeitimu...
Kaip mano kas douminos 2005 metais ??/
Man atrodo McLaren atsigaaaus...
2004 m. spalio 24 d. 22:29:46
2004 m. spalio 19 d. 18:24:21
2004 m. spalio 8 d. 19:14:22
2004 m. spalio 8 d. 15:52:33
2004 m. spalio 2 d. 21:48:22
2004 m. spalio 2 d. 21:11:46
2004 m. rugsėjo 30 d. 13:00:15
2004 m. rugsėjo 29 d. 20:27:14
pavazinet gal ir galetum bet tik iki artimiausio stulpo ar medzio
2004 m. rugsėjo 28 d. 15:39:19