Kas jei ne jis dave paraishka dlayvauti konkurse? O dabar teigia, kad tai jo paziuru neatitinkantis konkursas... Hm.
Nejaugi Latvijos ir Lietuvos muzikos kulturos labai skiriasi, kad kaimynineje shalyje butu galima tiketis kitokio konkurso kuriame dlayvaus tamsta Amberlaifas? Pazhiruejus i C-Stones tiap neatrodo...
Teisingai kazhkas paminejo, apie pinigelius... pritariu.
O shiaip labiausiai kvepia Bendzhiais kurie ir tampo marionete Amberlaifa.
jei nebutu tuose zodziuose melo ir klastos, galeciau pritarti. Dabar - ne. Sudalyvavus Latvijoj, jau reikejo ir cia dalyvaut. Negarbinga meluot, nuslepiant tiktaji tiksla.
as irgi jis pasielge gerai liuks poelgis tikrai o kai pamatai kitus dalyvius norisi saukt help oh tikekimes atsiras kadanors kasnors galintis ka pasiekt eiurovizijoi ;p 3)
as tai pritariu. gerai, kad pats atlikejas supranta ir ivertina savo daina. daugiau kaip pusei is eurovizijoje pateikusiu paraiskas reikejo irgi atsiimti, o ne juokinti lietuva. Amberlife aisku nejuokina, kaip dauguma, taciau jo sprendimas - yra sprendimas.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 6 d. 00:13:47
Kas jei ne jis dave paraishka dlayvauti konkurse? O dabar teigia, kad tai jo paziuru neatitinkantis konkursas... Hm.
Nejaugi Latvijos ir Lietuvos muzikos kulturos labai skiriasi, kad kaimynineje shalyje butu galima tiketis kitokio konkurso kuriame dlayvaus tamsta Amberlaifas? Pazhiruejus i C-Stones tiap neatrodo...
Teisingai kazhkas paminejo, apie pinigelius... pritariu.
O shiaip labiausiai kvepia Bendzhiais kurie ir tampo marionete Amberlaifa.
2006 m. kovo 3 d. 14:45:23
2006 m. kovo 3 d. 14:22:07
2006 m. kovo 3 d. 11:21:45
2006 m. kovo 2 d. 18:30:17
2006 m. kovo 2 d. 16:21:03
2006 m. kovo 2 d. 15:44:42
2006 m. kovo 2 d. 14:35:07