jo.... liudna... as kai zejau per tv man buvau zeuriai gaila tos merginos kuri verke pasiremus ant scenos, tos kuri isbeo ir apsikabino dainiu (nors man rodos ten buvo ta pati mergina) ir dar tos kur buvo su meynu golfuku trumpom rankovem kur labai zeuriai verke nuo dkazkurios dainos kur dovydas atsiklaupe (ce jau gale)
zeuru buvo....
nors ir nebuvau tame Pikaso koncerte tikraj tikiu kad jis buwo nepakartojamas...gaila kad Pikaso nuspr ende pasitraukti ish muzikinio gyvenimo,na bet ka padarysi,toks ju sprendimaspalinkekim Jiems sekmes
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2005 m. sausio 2 d. 16:30:28
2004 m. gruodžio 27 d. 18:13:31
zeuru buvo....
2004 m. rugsėjo 25 d. 12:21:36
ash irgi neplochiau...
beje......jie net negyveno muzikiniam pasauly nes jie net nezhino kas tai yra....
2004 m. rugsėjo 24 d. 17:27:12
2004 m. rugsėjo 23 d. 14:49:35