rekomenduoju : David Sylvian - Get The Hell Out, todel, kad idomus "suvedimas" ir siaip S.D. kurybingas, unikalus senis, nuo Japan laiku kuriantis, besikeiciantis, eksperimentuojantis, nesikartojantis, orginalus, bet kazkodel nepakankamai ivertintas
O va tokios aš nelabai klausau. Bet užskaitau. Gal šiandien man nuotaika ne ta, gal jau tikrai persiklausiau panašios muzikos šiandien, tai taip labai neužkabino. Bet gražu
Rekomenduoju Chris Botti - Emmanuel. Kodėl? Tiesiog gražu. Bent man. O gyvai klausant šiurpuliukai per nugarą lakstė....
Nelabai klausau tokios muzikos, nors žinau, jog rimtoji muzika visada verta dėmesio, tai ši daina irgi gera, todėl užskaitau.
Rekomenduoju God is an astronaut - Shining Through, daina iš jų naujojo albumo, na, daina be jokių žodžių, visas albumas toks, ir senai man taip bepatiko, jog visame albme visos dainos yra įdomios, visos patinkančios.
Užskaitau nors trance'o neklausau bet šita visai maloniai susiklausė o ypač vokalas. Nors galbūt trūko labiau įmantresnio ritmo.
Andrew Bird - Yawny at the Apocalypse
Skubu pasidalinti ką tik atrasta harmonija ir baigiu gerbiamo S. Kilimandžaro žodžiais, - ''Albumas grakštus lyg finikiečių trirema ir erdvus kaip Skitų imperijos stepės. Andrew Birdui patinka senovės istorija. Man irgi. Prieš žengiant į stepes, belieka įkvėpti''.
Baudziu, nes elektronines muzikos neklausau, yra tik vos kelios dainos kurios yra priimtinos, cia jau tikrai ne pacioje dainoje problema, gal jinai yra ir gera ,nezinau, negaliu tokio stiliaus muzikos vertint, nes jos neklausau.
Iced earth- melancholy (holy martyr)
Pirmoji daina, kuria isgirdus pamegau sia grupe.
Labai keista , kad icead earth labai mazai kas zino ( mano pastebejimas ).
tikrai nenorejau bausti dingussios dainos, bet kad jei niekas to nepadare iki manes, tai teks man
uzskaitau labai melodinga, jausminga, grazi ir atlikejos vokalas 10 balu,
Užskaitau. Ne geriau už Depeche Mode, bet klausytis galima.
Rekomenduoju: Lisa Hanningan - Ocean and a Rock. Svajinga, miela romantiška daina, kuri mane verčia jaustis įsimylėjusia žinau, kad klausom iš music.lt bet primigtinai rekomenduoju pasiklausyt šios https://www.youtube.com/watch?v=Cp4jukQ7t TA live versijos tiesiog daina skamba tikriau ir gyviau
ep>man daug geriau nei LP, ir kažkodėl man neužnešė ;p,na, bet čia tavo nuomonė.
baudziu, kraupu, uznesa i LP bet daug baisiau aisku jeigu tai geriausia, tai toliau albuma nera prasmes klausytis, jeigu per radija koki tokia paleistu, tai vargu ar atkreipciau demesi.
Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2 U
pries keleta savaiciu isnaujo atradau sia daina, ir kazkaip isnaujo ja isimilejau balsas superinis, na ir pats tekstas geras. senoka, bet gal kam reike priminimo
Žaidimas labai paprastas.
Žmogus rekomenduoja dainą, kurią pagal jį būtina išgirsti, na, rekomendacijos toks jau stilius. Rekomenduojant, būtina pasakyti, kodėl būtent ši daina verta rekomendacijos, žodžiu ar keliais žodžiais, sakiniu..
Kitas žmogus, kuris išklausė rekomenduotą dainą, parašo savo trumpą atsiliepimą, ir tuo pačiu parašo: UŽSKAITAU (teigiamai) ar BAUDŽIU (neigiamai).
Ir pasiūlo savo rekomendaciją.
And so on. REKOMENDUOTAS DAINAS PERKLAUSOME IŠ MUSIC.LT
Taigi, pradedu.
Klaxons - Echoes
Kodėl rekomenduoju? Daina, asmeniškai man geriausia iš jų naujojo albumo, savotiškas rokas, turintis šokių muzikos atspindžio.
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2013 m. gruodžio 8 d. 15:34:57
tikrai gera daina, uzskaitau
rekomenduoju : David Sylvian - Get The Hell Out, todel, kad idomus "suvedimas" ir siaip S.D. kurybingas, unikalus senis, nuo Japan laiku kuriantis, besikeiciantis, eksperimentuojantis, nesikartojantis, orginalus, bet kazkodel nepakankamai ivertintas
https://www.music.lt/popup.php?mp3;player.164343;type.song
2011 m. sausio 22 d. 16:58:02
Rekomenduoju Elbow - Grounds For Divorce, tiesiog gera daina, kuo daugiau klausai, tuo labiau užsikabliuoji.
2011 m. sausio 9 d. 21:29:14
Rekomenduoju Chris Botti - Emmanuel. Kodėl? Tiesiog gražu. Bent man. O gyvai klausant šiurpuliukai per nugarą lakstė....
2011 m. sausio 9 d. 18:06:20
Rekomenduoju God is an astronaut - Shining Through, daina iš jų naujojo albumo, na, daina be jokių žodžių, visas albumas toks, ir senai man taip bepatiko, jog visame albme visos dainos yra įdomios, visos patinkančios.
2011 m. sausio 3 d. 21:44:01
Maksim Mrvica-nostradamus
Ka galiu pasakyti apie sia daina, klasika, be abejones verta demesio daina.
2011 m. sausio 3 d. 20:34:05
Andrew Bird - Yawny at the Apocalypse
Skubu pasidalinti ką tik atrasta harmonija ir baigiu gerbiamo S. Kilimandžaro žodžiais, - ''Albumas grakštus lyg finikiečių trirema ir erdvus kaip Skitų imperijos stepės. Andrew Birdui patinka senovės istorija. Man irgi. Prieš žengiant į stepes, belieka įkvėpti''.
2011 m. sausio 3 d. 19:57:03
Jam & Spoon - Right in the Night (Fall in Love With Music) (trance)
radio edit gal net geriau klausitusi, sita labai ilga. bendrai man is 90- vidurio viena is isimintiniausi melodiju, ir Plavkos vokalas teisiog puikiai tinka transui.
2011 m. sausio 3 d. 18:30:42
Rekomenduoju Kiss - Beth
Kodėl? Tiesiog kartais netikėta iš tokių grėsmingai atrodančių monstrų išgirsti tokią lyrišką baladę (prisipažinsiu, video man keistokai žiūrėjosi
2011 m. sausio 3 d. 14:05:47
Labai daug esu bandęs klausytis Iced Earth, bet kažkaip vis nekabina. Bet šitą Užskaitau, nes primena geriausias Iron Maiden balades
Rekomenduoju: Regina Spektor - The Call
(Kone gražiausia 2010 metais atrasta daina)
https://www.music.lt/Regina-Spekt...ina-2 79079.html
2011 m. sausio 2 d. 22:05:23
Iced earth- melancholy (holy martyr)
Pirmoji daina, kuria isgirdus pamegau sia grupe.
Labai keista , kad icead earth labai mazai kas zino ( mano pastebejimas
2011 m. sausio 2 d. 18:26:19
Rekomenduoju Dan Black - Symphonies. Na, ši daina primena Rihannos - Umbrella, na, bet daina daug geresnė už Rihannos. So, just listen it.
2011 m. sausio 2 d. 13:34:52
uzskaitau labai melodinga, jausminga, grazi ir atlikejos vokalas 10 balu,
https://www.youtube.com/watch?v=K6P7g_qz2 OU
(versija su linksmu klipu: https://www.youtube.com/watch?v=GzNNE8JKX 10& )
sitos dainos kolkas dar nera muzike
Woolly Bully-Sam The Sham & Pharaohs
veza vienu zodziu
2011 m. sausio 1 d. 23:10:48
Rekomenduoju: Lisa Hanningan - Ocean and a Rock. Svajinga, miela romantiška daina, kuri mane verčia jaustis įsimylėjusia
2011 m. sausio 1 d. 22:40:16
Rekomenduoju Gregorian - Enjoy the silence. Kone vienas iš geriausių Depech'ų kūrinio perdiribimų.
ep>man daug geriau nei LP, ir kažkodėl man neužnešė ;p,na, bet čia tavo nuomonė.
2011 m. sausio 1 d. 18:23:37
Rekomeduoju: London after midnight- spider and the fly.
Daina yra tikrai gera, sakyciau viena is labiausiai patinkanciu sios grupes dainu.
2011 m. sausio 1 d. 18:00:15
Sinéad O'Connor - Nothing Compares 2 U
pries keleta savaiciu isnaujo atradau sia daina, ir kazkaip isnaujo ja isimilejau
2011 m. sausio 1 d. 14:00:15
Žmogus rekomenduoja dainą, kurią pagal jį būtina išgirsti, na, rekomendacijos toks jau stilius. Rekomenduojant, būtina pasakyti, kodėl būtent ši daina verta rekomendacijos, žodžiu ar keliais žodžiais, sakiniu..
Kitas žmogus, kuris išklausė rekomenduotą dainą, parašo savo trumpą atsiliepimą, ir tuo pačiu parašo: UŽSKAITAU (teigiamai) ar BAUDŽIU (neigiamai).
Ir pasiūlo savo rekomendaciją.
And so on.
REKOMENDUOTAS DAINAS PERKLAUSOME IŠ MUSIC.LT
Taigi, pradedu.
Klaxons - Echoes
Kodėl rekomenduoju? Daina, asmeniškai man geriausia iš jų naujojo albumo, savotiškas rokas, turintis šokių muzikos atspindžio.