Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Rap , Hip-Hop

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Misantropia
2006 m. rugpjūčio 22 d. 09:10:18
Floodas baigtas. Užsičiaupiam ir einam kramtyti šūdo, kurio daugiau ar mažiau primalėm.

2006 m. rugpjūčio 21 d. 17:26:53
kaip aš galiu nekomentuoti jeigu "visishkai nesupratau, kuo mano nuomone neitiko xdm". tipo man nesakyti kuo neitiko?

"Tipo baltuju reperiu nera? gal amerikoj ne, bet juk yra visa europa" - šita pažiūrėk
"Juokingaj skamba, bet cia rimtai! per istorija galiu pasakyt visokias nesamones, bet vardu ir datu neprisimenu" - apie ką mes kalbam šioje temoje?
"nesakau kas 100% bet daugum Ju buna kjp I love my chik." - mažiau MTV žiūrėk
"Ash linkstu link filosofijos". - čia siejasi su "Tipo baltuju reperiu nera? gal amerikoj ne, bet juk yra visa europa". - jeigu nusimanytum šiame reikale žinotum kad amerikoj yra nemažai baltų reperiu kurie filosofuoja.

todėl ir sakau, kad pasakei visiška nesamonė ir patariau tau geriau patylėti nei sakyti tiek daug kai nežinai.

Atsakyti
Misantropia
2006 m. rugpjūčio 21 d. 17:22:38
Aiste, jei tu suprastum apie ką kalbama, tai sugebėtum išvardyti daugiau nei vieną baltąjį reperį ir kvailai nesiteisintum. Apskritai siūlau susirūpinti, jei 14 ir jau ima šlubuoti atmintis. Rūkyk mažiau ar ką.
Be to tavo raštingumas visos 8 - metės.

2006 m. rugpjūčio 21 d. 17:16:40
Fabolous rašė:
Aiste..., kiek tau metų? Panašiai mąsčiau kai buvau 10 Neduok dieve aš čia vyriausias

man 14. ash visishkai nesupratau, kuo mano nuomone neitiko xdm. labai teisingai pasakei apie ta uzhsiciaupima. tiesiog ash neipratus, kad mane kas nors tildytu, ash visada pasakau savo nuomone, ten kur suprantu apie ka yra kalbama. ( jeigu gerai supratau cia rashanciu zhmoniu pasaulio suvokima, shitus zhodzius tikrai kas nors pakomentuos, omeny turejau dmx).

Killuminati >>> gal ishtiesu neishgirstu. man ganksteriai nepatika. dziugu, kad Tau patinka. Kiek zhmoniu tiek ir nuomoniu.

2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:57:52
Aiste..., kiek tau metų? Panašiai mąsčiau kai buvau 10 Neduok dieve aš čia vyriausias

2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:41:57
viskas priklauso nuo temos ir nuo to kad kažkas neturi ką veikti

Atsakyti
Fabolous
2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:28:20
Ar žinojot, kad... music.lt yra dvylikamečių gauja ir aš tik tai pasakiau.
- Užsičiaupk.
- Tai tu užsičiaupk.
- Jūs visi tiesiog užsičiaupkite!

2006 m. rugpjūčio 20 d. 18:01:53
nemalk šūdo

Atsakyti
AjsteWalgoKawa
2006 m. rugpjūčio 20 d. 17:28:44
xdm rašė:
jo bet kartais reikia patylėti jeigu labai nedaug žinai, o nori pasakyti labai labai daug

ne nu negaliu, kjp dar tokiu atsiranda.... manes paklause, ka ash manau apie rap ir hip hop. ash atsakiau. kas Tau dar nepatinka?

2006 m. rugpjūčio 20 d. 14:57:02
RAP! tai ka geriause dave mum zeme ner ka apie jy bekalbet jis tiesuog geriauses!;]

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
xdm
2006 m. rugpjūčio 20 d. 14:42:59
jo bet kartais reikia patylėti jeigu labai nedaug žinai, o nori pasakyti labai labai daug

Atsakyti
AjsteWalgoKawa
2006 m. rugpjūčio 20 d. 14:22:10
xdm rašė:
AjsteWalgoKawa rašė:
Killuminati rašė:
Jejgu nepatinka juoduju repas rejshkia tau nepatinka repas nes baltas reperis tasptas kas slidininkas ish afrikos nu yra wienas baltasis juodukas Eminemas...

Eminemas daro komercine muzika ish savo zhmonos, dukters ir mamos. Galima parashyt pora tokiu dajnu, bet kiek albumu apie Jas Jis jau ishlejdo? Tipo baltuju reperiu nera? gal amerikoj ne, bet juk yra visa europa. beto reik tik paieshkot. deja mano atmintis yra labaj silpna ir ash neisimenu Ju vardu.... Juokingaj skamba, bet cia rimtai! per istorija galiu pasakyt visokias nesamones, bet vardu ir datu neprisimenu whatever grizhtam prie muzikos. Juoduju repas man nepatika savo balso tempru ir textais. nesakau kas 100% bet daugum Ju buna kjp I love my chik. Man shlykshtu. Ash linkstu link filosofijos. Tjp jau yra. Cia mano asmenine nuomone. Manau ji daugeliui nepatiks. Geros dienos.

tavo nuomonė yra visiška nesamonė

Aciu.

p.s.
Shejp kiekviena nuomone yra nuomone ir ja reikia gerbt

2006 m. rugpjūčio 20 d. 13:24:09
AjsteWalgoKawa rašė:
Killuminati rašė:
Jejgu nepatinka juoduju repas rejshkia tau nepatinka repas nes baltas reperis tasptas kas slidininkas ish afrikos nu yra wienas baltasis juodukas Eminemas...

Eminemas daro komercine muzika ish savo zhmonos, dukters ir mamos. Galima parashyt pora tokiu dajnu, bet kiek albumu apie Jas Jis jau ishlejdo? Tipo baltuju reperiu nera? gal amerikoj ne, bet juk yra visa europa. beto reik tik paieshkot. deja mano atmintis yra labaj silpna ir ash neisimenu Ju vardu.... Juokingaj skamba, bet cia rimtai! per istorija galiu pasakyt visokias nesamones, bet vardu ir datu neprisimenu whatever grizhtam prie muzikos. Juoduju repas man nepatika savo balso tempru ir textais. nesakau kas 100% bet daugum Ju buna kjp I love my chik. Man shlykshtu. Ash linkstu link filosofijos. Tjp jau yra. Cia mano asmenine nuomone. Manau ji daugeliui nepatiks. Geros dienos.

tavo nuomonė yra visiška nesamonė

Atsakyti
J-Master
2006 m. rugpjūčio 20 d. 12:27:12
AjsteWalgoKawa rašė:
Killuminati rašė:

mazai girdi jei tik isgirsti 'i love my chick' .
man patinke tu juodaodziu muzika, todel kad jie sako tiesa, astria tiesa kokia ji bebutu. o kiti tai primeta kaip tipo 'jie cia vaidina gangsterius' ar kzkas pan. bet pazejus kad ir lt repa tai tiesiog visi bando islauzt per daug jau protingus, todel man lt repas nelabai klausos isskyrus tokie kaip karoona ar pushaz..

mat as cia nebandau pyktis jei tau patinka filosofija tai tebunie man patinka ne filosofavimai ar skraidymai ten kur taves nera, o tiesa ir zet kas aplinkui. pzda kad suveliau

Atsakyti
AjsteWalgoKawa
2006 m. rugpjūčio 19 d. 12:10:04
Killuminati rašė:

2006 m. rugpjūčio 19 d. 12:02:05
pist_nepist rašė:
nu juk turi but kokia priezastis...idomiai tu cia...nezinai kodel nepatinka
ot butu galimybes as tau duociau paklausyt sio bei to ir kazin ar 100% pasakytum kur baltas kur juodas repuoja

Ne 100% pas mane

2006 m. rugpjūčio 18 d. 18:00:23
o tipo non phixion jau ne reperiai?

Atsakyti
Killuminati
2006 m. rugpjūčio 18 d. 17:56:18

2006 m. rugpjūčio 17 d. 21:50:00
nu juk turi but kokia priezastis...idomiai tu cia...nezinai kodel nepatinka
ot butu galimybes as tau duociau paklausyt sio bei to ir kazin ar 100% pasakytum kur baltas kur juodas repuoja

2006 m. rugpjūčio 17 d. 21:42:35
pist_nepist rašė:
Killuminati>> gerai pasakei, maladec

AjsteWalgoKawa>> Kodel nemegsti juoduju repo idomu butu suzinot?

man nepatinka ir viskas. nju cia tas pats kas butu paklaust kodel man nepatika klubine muzika. nu nepatinka. beto ish balso visada galiu atskirt juodasis ar baltasis repuoja.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Archive Archive
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:32 - Very_crazy_enough
Bangarangininkai
23:09 - 4Blackberry
Pagaliau gražesnis vaizdas Top 40. Pagirsiu balsuojančius (įskaitant save)
23:02 - Very_crazy_enough
Ar butina. Ar butina minet VM Putina?
Jei uztenka. Ukr Tarasa Sevcenka!
22:59 - Very_crazy_enough
Visiem smagi naujiena kad mire, bet bloga zinia - prieš 59 metus vis gi. Taigi wrong Putinas.
19:50 - Very_crazy_enough
Siandien ... !!!sulaukęs 74 metų, mirė V.M.-Putinas!!!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:45 - Very_crazy_enough
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
10:36 - Very_crazy_enough
Uz 10 dienu Бури's Томорров'as Lietuvoje!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 1241
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 203973