Nemegstu rasizmo, bet negaliu pakest juoduju repo. Dar negaliu pakest Eminemo. kas domisi ivairia rap muzika ir Hip hpo subkultura Triaciadieni nuo 9 vakaro pagaukit Zip fm ir klausykit Gatves lyga. Nereli laida, kartais buna geru 3style ir panashiai. kartais pasitaiko ir idomiu sveciu... laida veda: Svaras, Dj mamane, Mantini ir Mironas. Jie ne ponai, nes ponai tik seime sedi
pz mane uzhpisa skaityt apie rap wisokias diskusijas , wisi tik yrodineja kad daugiau zino apie rap ir wisa kita bl FUCK THAT SHIT!jejgu daugiau zinai underground'o tai tu jau naglesnis huh?!WTF?!pz gal kitiem nepatinka underground del to ir neklauso nx waryt j ?!
Man pwz patinka 2Pac , Snoop Dogg , Ice Cube , DRE , Big L , Notoriuos B.I.G ir tikriausiai i shituos atrashysit man kad ash klausau komercija taj tada won nx geriau netershkit music.lt su sawo kwailais shustrawojimas !
Peace Out !
Fabolous rašė: Paprastai šnekant, jei jums nepatinka hiphopas, jūs jo nesuprantat, matot 50 Cent, Mobb Deep klipus ir manot, kad hiphopas baigiasi judinamomis šiknomis. Tik dėl to, kad hiphopas jums MTV. Jei tiek išmanot, tai ir patylėkit, kaip ir aš nesikišu į diskusijas apie Yeah Yeah Yeahs ir pan.
as ir pries mtv, bet tikri reperiai perdaug uzsibarikadave nuo pasaulio. koks tolkas tada kurt jai negali paskelbt? zmones tai turi girdet placiu mastu, kad suprastu tikra hip-hopa!
Fabolous >>> o jei žmogus supranta Hip-Hop kultūrą, bet ji jam yra visiškai nepriimtina? Juk būna ir taip. Suprantu kad ten turėjau galvoje ewanos komentarą, bet aš čia imu bendrąją prasme.
Paprastai šnekant, jei jums nepatinka hiphopas, jūs jo nesuprantat, matot 50 Cent, Mobb Deep klipus ir manot, kad hiphopas baigiasi judinamomis šiknomis. Tik dėl to, kad hiphopas jums MTV. Jei tiek išmanot, tai ir patylėkit, kaip ir aš nesikišu į diskusijas apie Yeah Yeah Yeahs ir pan.
man istikruju HH kultura sava savo ideja, bet dabar net ir mane ima erzinti. zmones jai atstovaujantys placiuoju mastu ima nusikurti. pradedama varzytis kas klipe daugiau mergu parodys, daugiau cepu uzsimes ir ttt.... daber is hip-hopo geriausia nauja atsaka bytboksas. jis yra tuom geras, kad ten niekur nenusikursi. tiesiog bandai islauzt krutesni ritma su dievo mums duotu instrumentu - burna.
nieko neturiu pries hh kultura. bet uzknisa siuolaikiniai klipai su klubais, vakareliais ir merginom... kaip klonai kokie.
aš taip pat seniau klausiau eminemo Dabar veža: 7l & Esoteric, Looptroop, Gang Starr, Jurassic 5, Non Phixion... Žodžiu underground'as nors dar eminemo klausydamas susižavėjau 7l & esoteric - protocol
o 50cent, nelly ir t.t. ir tas visas r'n'b tai vemti verčia
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2006 m. rugpjūčio 16 d. 21:02:02
AjsteWalgoKawa>> Kodel nemegsti juoduju repo idomu butu suzinot?
2006 m. rugpjūčio 16 d. 20:51:44
2006 m. rugpjūčio 16 d. 20:32:28
2006 m. rugpjūčio 15 d. 21:36:40
2006 m. rugpjūčio 15 d. 21:08:42
Man pwz patinka 2Pac , Snoop Dogg , Ice Cube , DRE , Big L , Notoriuos B.I.G ir tikriausiai i shituos atrashysit man kad ash klausau komercija taj tada won nx geriau netershkit music.lt su sawo kwailais shustrawojimas !
Peace Out !
2006 m. rugpjūčio 14 d. 11:06:18
2006 m. rugpjūčio 11 d. 13:14:49
Paprastai šnekant, jei jums nepatinka hiphopas, jūs jo nesuprantat, matot 50 Cent, Mobb Deep klipus ir manot, kad hiphopas baigiasi judinamomis šiknomis. Tik dėl to, kad hiphopas jums MTV. Jei tiek išmanot, tai ir patylėkit, kaip ir aš nesikišu į diskusijas apie Yeah Yeah Yeahs ir pan.
as ir pries mtv, bet tikri reperiai perdaug uzsibarikadave nuo pasaulio. koks tolkas tada kurt jai negali paskelbt? zmones tai turi girdet placiu mastu, kad suprastu tikra hip-hopa!
2006 m. rugpjūčio 9 d. 14:29:13
o jei žmogus supranta Hip-Hop kultūrą, bet ji jam yra visiškai nepriimtina?
Sunku įsivaizduot tokį dalyką. Vienaip ar kitaip (iš dalies - jei šnekam apie tave) jis tada nepažįsta hiphopo tiek kiek reikia (apskritai, kiek jis juo domėsis, jei jam jis nepatinka?).
2006 m. rugpjūčio 9 d. 13:37:03
2006 m. rugpjūčio 8 d. 19:25:13
2006 m. rugpjūčio 8 d. 17:42:31
2006 m. rugpjūčio 8 d. 17:34:55
2006 m. liepos 23 d. 14:44:38
2006 m. liepos 23 d. 14:06:28
2006 m. liepos 23 d. 13:48:28
2006 m. liepos 23 d. 13:30:49
nors siaip nemegstu rapo, bet kazkada man patiko Jay-Z klipas '99 Problems'
o pries kokius 3-4 metelius buvau totaliai pamisus del eminemo... db muz.skonis bisky pasikeite
nieko neturiu pries hh kultura. bet uzknisa siuolaikiniai klipai su klubais, vakareliais ir merginom... kaip klonai kokie.
aš taip pat seniau klausiau eminemo
o 50cent, nelly ir t.t. ir tas visas r'n'b tai vemti verčia
2006 m. liepos 14 d. 21:15:53
Įrašiau abu pavadinimus temoje tam, kad būtų ją lengviau surasti.
2006 m. liepos 14 d. 20:36:40
Eminemo kažkada labai klausiausi, bet tuo viskas ir pasibaigė...dabar man šie 2 muzikos stiliai absoliučiai nepatinka..fu
Koki dar du muzikos stiliai? ;o
ar tik ne rap ir hip-hop?
2006 m. liepos 14 d. 20:30:40
Eminemo kažkada labai klausiausi, bet tuo viskas ir pasibaigė...dabar man šie 2 muzikos stiliai absoliučiai nepatinka..fu
Koki dar du muzikos stiliai? ;o
2006 m. liepos 14 d. 18:50:40