Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Rap , Hip-Hop

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Sunline (Užblokuotas)
2005 m. spalio 22 d. 10:00:30
seijp ish repo taij tik snoop klousau ir 50 cent..psio..

2005 m. spalio 22 d. 09:54:49
Nu cia kaip kam Unda lieka Unda ,o Al'Hisam lieka Dead_Eye sorry nevykes pokstas ) .
Is rimtuju tai kas ka nori tas ta klauso . Is kur siunciates repo klipus ?

Atsakyti
Underground (Užblokuotas)
2005 m. spalio 22 d. 06:37:23
Man tie pavadinimai nė ką nepadėjo ir nepadės. Net negalvoju ieškot, kur čia juos surast nete. Krc nieko nepasiekiau ir nepasieksim. Man Lietuvos HH niekad nebus kas nors, ko link aš norėčiau eit. Peace...

aka 3Stile I'm defer than Jermaine, you could say I'm so... Player taylor made, that's a no... Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor, squad full of BG's, city full of them choppers, way more The Game than the kid with the G-Unit, cracks by the gram an hour, Im'a G an unit, like Ciara when I'm keeping the goodies, because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody... G-Unit makes the gay-guys get loud, so put out your dick and get it to 50's mouth. Man it's gettin to versus against Rabbit Unit... Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke, mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude, Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down, motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground... Do you know who you're fuckin wit? No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked... See no evil? Hear no evil? Well I'm sure you're realest... "See no Hear no" upcoming...
Atsakyti

2005 m. spalio 19 d. 15:40:54
underground nemesiu nes tingiu, chia reiketu man kokia valanda aukotis, tiesiog tokiu geresniu gabalu, o tu geriausio VIENO gabalo niekada nebuvo ir nebus.
Desiu gabalus kurie ne tiek man patinka, bet daugumai kala i klyna:

ShmeklaVaiper - Viskas Pagal Mus
ShmeklaVaiper - Zhodzhiai ish ershkechiu
Pushaz - Atsikelk
Pushaz - Sustok Minutelei
Kitokie MC - Mainstream'as
Kitokie MC - Taip sukasi pasaulis
Orda - Intro
Newyanay - Naujanu getas
Fryk, Messiah, Chiovas, Mina - Po viena veliava
ai karoche ieshkokis pats, tingiu rashyt, tu gabalu achujenu yra daug, labai daug ir tiesiog tingiu rinkti geriausius tuo labiau kad ne namuose esu.

Atsakyti

2005 m. spalio 19 d. 13:22:39
Neblogai, mano 2 postai ištrinti vien dėl to jog juose buvo nuotraukos . ., nors tikrai nedidelės .. vnzh.

O dabar apie temą .. nežinau, daug nerašau, latras, bronksas ir kt, negalvokit kad esu kažkoks repo žinovas ar kažkas tokio ....... aš klausau tų mc kurie man patinka ir nesavrbu ar jis iš underground ar iš mtv. man geriausias Rep'as visada bus Cypress Hill, Beastie Boys, Dr. Dre ...... geriausios dainos - Dr. Dre - Keep Their Heads Ringin', 2Pac - All Eyez On Me, Busta Rhymes - Break Ya Neck ir etc. Mždg tokios dainos kurios yra tarsi rep'o klasika, jei taip galima išsireikšt. Toks rep'as man yra priimtiniausias. viskas

dabar dar pradėjau kažkiek LT rap domėtis, gavau kelis cd bet nėra jokio sąrašo su atlikėjų ir dainų pavadinimais ,, tad mždg klausau ir nežinau ko ;]. Dar jei kas turit kokių link'ų kur galima gerų LT rap dainų parsisisiųst tai įdėkit čia.

Atsakyti
2005 m. spalio 18 d. 17:37:50
Nu tai ar tai problema. Atsiųsk dainą, kuri tavo manymu geriausiai reprezentuoja Lietuvos HH ar kuri pagal tave yra "geriausia".

aka 3Stile I'm defer than Jermaine, you could say I'm so... Player taylor made, that's a no... Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor, squad full of BG's, city full of them choppers, way more The Game than the kid with the G-Unit, cracks by the gram an hour, Im'a G an unit, like Ciara when I'm keeping the goodies, because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody... G-Unit makes the gay-guys get loud, so put out your dick and get it to 50's mouth. Man it's gettin to versus against Rabbit Unit... Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke, mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude, Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down, motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground... Do you know who you're fuckin wit? No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked... See no evil? Hear no evil? Well I'm sure you're realest... "See no Hear no" upcoming...
Atsakyti

2005 m. spalio 18 d. 16:36:43
Underground, nežinau kokį stilių mėgsti ir išvis kokio maždaug nori.

Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 18 d. 16:28:50
Na tikrai ,naujasis Pusho albumas daug brandesnis . Is pradziu man is to albumo kelios dainos siek tiek patiko ,o dabar tai mzdaug visos kzkuo ypatingos .

Atsakyti
2005 m. spalio 18 d. 16:25:38
Numesk kokią nuorodą ant gabalo, kuris man dar labiau nesušiktų nuomonės apie LTU repą. Nzn dėl to Pusho, man jis netrukdo egzistuodamas. Antro jo albumo nepirkau iš principo, nes po pirmo man tiesiog nebuvo noro (beje norėjau išsireikšt kitaip, bet tai ne esmė).

Atsakyti

2005 m. spalio 18 d. 16:23:08
Underrground. Tarp kitko Pusho albumai viens nuo kito kaip diena naktis skiriasi, o Baltoji mirtis man nepatinka. Garantuoju galechiau visa lt albuma surinkt tau patinkanchiu gabalu.

Atsakyti
2005 m. spalio 18 d. 16:16:08
Žmonės. Pamirškit 50, čia šneka apie repą.

Atsakyti
2005 m. spalio 18 d. 16:14:18
Al-Hisam rašė:
Visų pirma pradėsiu nuo įžangos. NDD ką nori pasakyt tuom, kad pradėjai klausyt nuo DMX? Nu pochui, aš pradėjau nuo Dre ir Šmėklos, bet ar nuo to kas nors keisis? Išvis pusė šūdą mala, kas kažką protingo pasakė tai tik j-master ir latras, gal dar keli, bet daug postų neskaičiau. Ne jums spręst, kur komercija, kur ne, kas gangsteris o kas ne. Ar nuo to muzika keičiasi? Apie lietuvišką repą galima irgi turėti savo nuomonę, bet jo neklausius šikti nevalia. Kiekvieno tikro LT reperio tekstuose įvairovės daugiau nei pusės Amerikos kartu sudėjus (ginklai, mašinos, kalės, gangsta). Klausau ir Amerikos repo, bet koks tolkas čia rodyt savo išsimokslinimą, pvz. "geriausias mc yra canibus'as"... ne nu pize... kai kuriems siūlau važiuot į JAV jeigu tokie jau apsvaigę "niggos" esat, atvešit įspūdžių, jei išvis atvešit. Underground, dabar tau. Nu matau iš tikrųjų biški proto įgavęs (rimtai) esi, bet Viliaus ir Pusho nelygink. Galiu lažintis, tu neklausei nei Pusho, nei Newyanų, nei Konekto, išvis nieko, o nuomonę susidarai tik iš, tarkim, Willux "U, mažute". Nu atsiprašant, geriau didink savo akiratį ir klausyk kuo įvairesnių šalių repo, pradedant Lietuva, JAV, Rusija, Švedija, Prancūzija ar Lenkija ir sužinok daugiau, o ne kalbėk kad fiftis greitai tik liks. Jeigu tau repas tik pramoga, tu aišku niekada nematysi geros muzikos ir Amerikoj, bet jos yra visur, reikia tik tuom domėtis. Tai ką rodo per MTV ir groja per LT radijas dar nėra viskas. Šiam kartui tiek

Na, sako žmonės, kad LTU repas geras tuo, kad juose daugiau prasmės. Bet nzn, įdeda jie kokį "gerą" žodį - "metamorfozės", "depresija", "agresija" ir pan., ir jau yra prasmė. Lietuvos undergroundo girdėjau, ir man nepatiko. Na repavo apie baltąją mirtį, ir gerai. Lietuvių hiphopas persmelktas bomžiškumo ir forsiškumo, ir tai blogai. Mane vien nuo Pusho su tamsa verčia vemt. Tebūna tas Pushaz, bet jam su kvėpavimo valdymu reikia dirbt. Man nėra noro klausyt jo seilių įtraukimo ir mergiško balso kai aš geriau pasiklausysiu Zion I. Būtent. Žmonės klausosi repo, kurį groja MTV, jiems patinka pop rap, todėl ir visi fifčiai daro candy shop.

Kaip Game sakė:
"On Get Rich or Die Tryin', we thought you were hot
And same nigga wanna take us to candy shop..."

Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 18 d. 16:06:33
Al'Hisam: del taves tikrai nieks cia nerasineja ,jei pats tiketum savo zodziais ,kad neverta diskutuot ar siaip plepet sia tema ,tai nekurtum savo forumu . Siaip manau ,kad tu arba labai gerai apie save manai arba galvoji ,kad mes kzkokios siuksles ,nes toks ispudis pasidaro paskaicius tavo postus .

---------
nenoriu cia su nieko i asmeniskus gincus varytis ,bet kad kartais uzknisa pys .
---------

pist_nepist : buna ir taip

Atsakyti

2005 m. spalio 18 d. 13:09:26
Koks tolkas malt šūdą apie tai kas ką klauso? Ar Eminemą ar Jeru ar Miz Marvel, vistiek niekam nuo to blogiau ar geriau nepasidarys, o kietesniu bent jau mano akyse nieks netaps. Klausykit ir netrukdykit kitiems.

Atsakyti
pist_nepist
2005 m. spalio 17 d. 15:05:51
bet cia ziuriu yra varanciu ant HH bet tuo paciu ji ir klausanciu geras

2005 m. spalio 17 d. 15:04:17
to latras :ne nu sudzium tai nebandau but ,cia ir taip aisku As tik tuo postu norejau kzka pasakyt tavo stilium . Nu tu taippat ir pasakei . Siaip tikrai nemanau ,kad tu neismanai hh ar pan. tiesiog kaip tu ten pasakei ,nereiketu sakyt . game tikrai kitoks nei fifti ir emas ,tereikia jo paklausyt , tau pasakysiu kad geriau emo neisgirsk . ps noreciau pasiteiraut koks tavo pusbratano nikas ?

Atsakyti
latras
2005 m. spalio 17 d. 14:52:37
J-Master rap hip-hop klausau jau 8 metus...tad neaiskink ka neismanau...o tas grupes ivardinau todel kad atsibodo zet y eminem game ir snoop dogus visokius ar ce rap???? geda ble...nors eminem senai klausiau tai nzn Peedo zinau tik jis man nepatink...mana pusbratans jo klausa.. tad jei meginai pabut sudzium tau pavyka. \/

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
latras
2005 m. spalio 17 d. 14:47:14
Hopeless DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDD ir dar apie repa kalbiDDDDDD looptroopu nezinot DDDDDDDD nu ka znDDDDDD jei ne jie tai as hip-hopa neklausyciau...kaip ir daugelis reperiu...o eminem tai vaikams iki 13 metu klausyt klausykit rimta rap...undrerground!!! o ne komerca kuris dave hip-hopui pinigu daugiau nieko...nu apie dr.dre neka nesaakau jis padare savo istorija hip-hope tam pritariu.. o snoop dog neka nepadare jy isrado dr.dre kaip ir ice cube eminem ir daugelis kitu rap atlikeju...;]

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti

2005 m. spalio 17 d. 13:34:52
Visų pirma pradėsiu nuo įžangos. NDD ką nori pasakyt tuom, kad pradėjai klausyt nuo DMX? Nu pochui, aš pradėjau nuo Dre ir Šmėklos, bet ar nuo to kas nors keisis? Išvis pusė šūdą mala, kas kažką protingo pasakė tai tik j-master ir latras, gal dar keli, bet daug postų neskaičiau. Ne jums spręst, kur komercija, kur ne, kas gangsteris o kas ne. Ar nuo to muzika keičiasi? Apie lietuvišką repą galima irgi turėti savo nuomonę, bet jo neklausius šikti nevalia. Kiekvieno tikro LT reperio tekstuose įvairovės daugiau nei pusės Amerikos kartu sudėjus (ginklai, mašinos, kalės, gangsta). Klausau ir Amerikos repo, bet koks tolkas čia rodyt savo išsimokslinimą, pvz. "geriausias mc yra canibus'as"... ne nu pize... kai kuriems siūlau važiuot į JAV jeigu tokie jau apsvaigę "niggos" esat, atvešit įspūdžių, jei išvis atvešit. Underground, dabar tau. Nu matau iš tikrųjų biški proto įgavęs (rimtai) esi, bet Viliaus ir Pusho nelygink. Galiu lažintis, tu neklausei nei Pusho, nei Newyanų, nei Konekto, išvis nieko, o nuomonę susidarai tik iš, tarkim, Willux "U, mažute". Nu atsiprašant, geriau didink savo akiratį ir klausyk kuo įvairesnių šalių repo, pradedant Lietuva, JAV, Rusija, Švedija, Prancūzija ar Lenkija ir sužinok daugiau, o ne kalbėk kad fiftis greitai tik liks. Jeigu tau repas tik pramoga, tu aišku niekada nematysi geros muzikos ir Amerikoj, bet jos yra visur, reikia tik tuom domėtis. Tai ką rodo per MTV ir groja per LT radijas dar nėra viskas. Šiam kartui tiek

Atsakyti
Nepataisoma
2005 m. spalio 17 d. 12:36:10
ThugMaster>>> nusisneki tu cia ziauriai...nas paskutinis gyvas?? o kada visi kiti spejo ismirt prajuokinai

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
Puslapiai: 12345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Archive Archive
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:32 - Very_crazy_enough
Bangarangininkai
23:09 - 4Blackberry
Pagaliau gražesnis vaizdas Top 40. Pagirsiu balsuojančius (įskaitant save)
23:02 - Very_crazy_enough
Ar butina. Ar butina minet VM Putina?
Jei uztenka. Ukr Tarasa Sevcenka!
22:59 - Very_crazy_enough
Visiem smagi naujiena kad mire, bet bloga zinia - prieš 59 metus vis gi. Taigi wrong Putinas.
19:50 - Very_crazy_enough
Siandien ... !!!sulaukęs 74 metų, mirė V.M.-Putinas!!!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:45 - Very_crazy_enough
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
10:36 - Very_crazy_enough
Uz 10 dienu Бури's Томорров'as Lietuvoje!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 1241
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 203973