Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Rap , Hip-Hop

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2345678
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Nepataisoma
2005 m. spalio 17 d. 12:33:56
Hmmm....kaip ir daugelis galiu db pradet vardint kokios afigenos grupes yra GangStarr, Noughty by nature,Beastie boys ir tt bet sitos grupes uztilusios ir neaisku ar dar kada pasireiks o klausytis tu paciu gabalu per ta pati neimanoma todel reikia ieskot ko nors naujo o viskas kas nauja yra 50cent, the game it tt ta pati monotonija......nu zodziu visuo situo noriu pasakyt kad geras repas dingo ir as asmeniskai stoviu vienoj vietoj jau kelis metus, klausausi tu paciu gabalu o jei ka naujo gero ir atrandu tai buna gilus undergroundas.....krc degraduoja ta hh kultura.....o del klipu tai ziauriai pasiilgstu senu klipu su ta tokia gatves nuotaika......

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 17 d. 12:03:39
jei dusovai repuoja nereiskia ,kad ne gangsteris .
thug master jei truputi daugiau nusimanytum ,tai tikrai taip nesakytum (cia apie nas) ,nes dar yra tokiu veikeju kaip KRS One ,Jay-Z - nors ir siek tiek nusivaziaves ir daug kitu .

Atsakyti
ThugMaster
2005 m. spalio 17 d. 05:02:35
50 aitn gangsta.... nekenciu fifty.... Game vienas nedaugeliu naujoku, kurie turi ka parodyti...... Nas - Paskutinis likes gyvas reperis...... After so many years, he still dropin' knowledge......

2005 m. spalio 17 d. 04:46:26
toBronksas:
siaip dre yra labai gerbiamas zmogus ,uz tai ka jis daro ,jis nevelka repo i bedugne . vnzo , su eminemu kita kalba ,jis ten kzkoki suda daro dabar . bet bent man repas nera vien tas kas yra dabar . ir tu geriau neieskok protingu postu ,o pats tokius rasyk

to latras:
nu jau prasidejo ... kas daugiau grupiu zino ... turiu as ir tuos cunninlynguists cormega ir looptroop ,ir va dar turiu Big Shug bei O.C. ,ir garantuoju kad tu nznai Peedo . tai va dabar tu nesupranti kas yra repas . pagavai kame kampas ? nesok per karti jei nepasoki .

Atsakyti
Bronksas
2005 m. spalio 16 d. 20:58:33
to Hopeless:

daugiau padare? sakyciau nuwilko daugiau i bedugne nei ka nors gero padare, ir iswis man sita tema juoka kelia, galvojau ateisiu paskaityt protingu komentaru bet kad bazaras vien aie popsa vyksta, ka cia daugiau ir kalbet...

Atsakyti
yzzy
2005 m. spalio 16 d. 20:35:20
niu ka as jums galiu pasakyt...pabuvau vasara statuose ir db rap ir r&b mano sirdyje forever. bow wow, sean paul, kanye west, young yeezy, missy elliott, ying yang twins, mike jones, 50 cent, pharell, chris brown, ray-j, omarion, mario, usher ir kt...pasakele...ajsq vieni geresni kiti ne tokie geri..bet man labaj patinka. ajsq bevejk nej vienos dienos be "mother fucker", "what`s up niger" ir t.t. daug kam nepatinka - zinau..bet kaj pralejdi daug lajko klausydama vien tokia muzika taj nemegti jos nebegali..bet to visi juodaodziai nerealus - nuo mazeusio iki seniausio..visi repuoja, sokt moka ir aj..whatever.cia gi buvo apie rap`a..AS UZ

Atsakyti
AnsweR
2005 m. spalio 16 d. 20:04:31
latras> ash rapu tiek ir tesidomiu pvz...
Hopeless> o kaip gi NBN nepaminesi? zjbs grupe jie buvo...

2005 m. spalio 16 d. 19:55:53
Latras >>> supranti Eminemas, Dre, ar Snoop'as padarė Hip-Hop'ui daugiau negu tavieji išvardinti todėl ir rašau juos ... jei taip nori pasidžiaugti tai iš tavo sąrašo nežinau nieko.

Atsakyti
latras
2005 m. spalio 16 d. 19:42:15
pz pz repereiDD kiek skaiciau visi tezinot eminemus dre snoopus visokius ai da viens outkastusDDDDDD o jus paklausykit vanich kasta looptroop cormega 7L & Esoteric L.A. Symphony cunninlynguists jei jum ka sako sitie pavadinaimai...;] tada suprasit ka reisk rap....RAP-rhymes and philosofy!!!

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 16 d. 19:00:43
The_Wicked_One rašė:
na zinai. as tuo visu reikalu nelabai domiuosi ir mano muzikinis skonis siek tiek kitoks. tada aciu uz pasiulyma, bet atsisakysiu.

nu del skonio nesigincijama , as teisiog pasakiau ,kad ne tie tobuli klipai apie kokius tu kalbejai .

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. spalio 16 d. 18:54:06
na zinai. as tuo visu reikalu nelabai domiuosi ir mano muzikinis skonis siek tiek kitoks. tada aciu uz pasiulyma, bet atsisakysiu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 16 d. 18:49:13
The_Wicked_One rašė:
vienintele akzkada patikus rap`o daina buvo eminemo - without me. dabar as tiesa pasakius turiu pries rap kultura si bei ta. o kas amne nervina ir kio as nekenciu, tai yra slykstus klipai. tobulas klipas:
1. pinigai , geriausia jei metomi
2. neujos, tiuninguotos masinos
3. daug reperiu , dar is vis nerealu jei vienas buna storas
4. kekses mergos kurios raitosi ir visoki kitoki biesa isdirbineja.
5. dar keli neitimeiniai
6. koks nors klubas arba siaip kas nors kur vyksta visas veiksmas

without me ,tai viena prastesniu dainu . o tokie klipai man visai priot ,bet as tau galiu asmeniskai atsiust klipu kur nei vieno is tavo isvardintu teiginiu nera tuose klipuose .

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. spalio 16 d. 18:41:37
vienintele akzkada patikus rap`o daina buvo eminemo - without me. dabar as tiesa pasakius turiu pries rap kultura si bei ta. o kas amne nervina ir kio as nekenciu, tai yra slykstus klipai. tobulas klipas:
1. pinigai , geriausia jei metomi
2. neujos, tiuninguotos masinos
3. daug reperiu , dar is vis nerealu jei vienas buna storas
4. kekses mergos kurios raitosi ir visoki kitoki biesa isdirbineja.
5. dar keli neitimeiniai
6. koks nors klubas arba siaip kas nors kur vyksta visas veiksmas

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 16 d. 18:33:59
Hopeless rašė:
Bet jei rimtai nei Pharrell'as nei tuo labiau Gwen nėra Rap'o atstovai . .

siaip Pharrell ,yra neutralas ,jis ir parepuoja ir kitoki suda daro ,bet faktas tas kad jis prie repo zmogus . o bytus jis daro kalancius i galva .

Atsakyti
AnsweR
2005 m. spalio 16 d. 18:21:49
dabartinis repas man nelabai priimtinas... siaip nesu labai didelis rapo megejas ir is dabartiniu gal tik retkarciais Emo paklausau. labiausiai megstu rapa, kuris gyvavo pries mazdaug 10 metu: 2Pac (megstamiausias is rapo), Naughty By Nature, De La Soul... kartais dar kokiu GangStarr'u paklausau, bet ju stilius man nelabai. aj va, kas is dabartiniu patinka truputi, tai Outkast. man nereali ju daina Miss Jackson kazkuo labai patinka. tai tiek...

2005 m. spalio 16 d. 18:09:03
As tai dabar bandau visus jo albumus ir mixtape'us gaut . Jau turiu 6 is 18 ,ir dabar viena siunciuos . nu kol kas visi patiko .

Atsakyti
Underground (Užblokuotas)
2005 m. spalio 16 d. 18:04:02
Jo, Game'as krūtas. =] Bent gangstą bando išlaužt. Tas Put You On The Game visai nieko. Nzn o gal aš senstu ir man gangstos vaidenas...

aka 3Stile I'm defer than Jermaine, you could say I'm so... Player taylor made, that's a no... Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor, squad full of BG's, city full of them choppers, way more The Game than the kid with the G-Unit, cracks by the gram an hour, Im'a G an unit, like Ciara when I'm keeping the goodies, because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody... G-Unit makes the gay-guys get loud, so put out your dick and get it to 50's mouth. Man it's gettin to versus against Rabbit Unit... Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke, mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude, Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down, motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground... Do you know who you're fuckin wit? No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked... See no evil? Hear no evil? Well I'm sure you're realest... "See no Hear no" upcoming...
Atsakyti
2005 m. spalio 16 d. 18:02:49
Kas blogai su Bow Wow? =]]] Lūžau kai jis MTV sakė kad norėtų susitikt su 2 Pac'u. Jaučiu išgirstų Pac'as, kas jo muzikos klausos ateity, kape apsiverstų. Down down around. Let me hold you.

aka 3Stile I'm defer than Jermaine, you could say I'm so... Player taylor made, that's a no... Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor, squad full of BG's, city full of them choppers, way more The Game than the kid with the G-Unit, cracks by the gram an hour, Im'a G an unit, like Ciara when I'm keeping the goodies, because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody... G-Unit makes the gay-guys get loud, so put out your dick and get it to 50's mouth. Man it's gettin to versus against Rabbit Unit... Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke, mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude, Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down, motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground... Do you know who you're fuckin wit? No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked... See no evil? Hear no evil? Well I'm sure you're realest... "See no Hear no" upcoming...
Atsakyti
J-Master
2005 m. spalio 16 d. 18:01:32
Kai nebandai suprast tai ir nesupranti

Tai bb ,neidomu tie geriausi hitai ,idomiau kokie Unrealease ar Freestyle ... arba vapsce naujas albumas ,apie kuri as sakiau .

kaip jums The Game ? damn ,i like that new bitch .

Atsakyti
2005 m. spalio 16 d. 17:55:12
O man vienodai, Pušas tušas ar Liuksas viliuksas.

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 2345678
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
4Blackberry The Pineapple Thief Remember Us
 The Pineapple Thief
 Niekada - labai ilgas laiko tarpas...
Very_crazy_enough The Rascals A Beautiful Morning
 The Rascals
 You will have your best day! Trust me :)
Konditerijus The Alan Parsons Project Dancing on a Highwire
 The Alan Parsons Project

Alvydas1 Mastodon The Motherload
 Mastodon

Šiuo metu vertiname

Birdy Birdy
9,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:40 - Very_crazy_enough
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
23:35 - Very_crazy_enough
Noriu pagirt visus kurie palaiko mano nuomone kuria vienintele teisinga padariau tik as ir as alone.
23:32 - Very_crazy_enough
Bangarangininkai
23:09 - 4Blackberry
Pagaliau gražesnis vaizdas Top 40. Pagirsiu balsuojančius (įskaitant save)
23:02 - Very_crazy_enough
Ar butina. Ar butina minet VM Putina?
Jei uztenka. Ukr Tarasa Sevcenka!
22:59 - Very_crazy_enough
Visiem smagi naujiena kad mire, bet bloga zinia - prieš 59 metus vis gi. Taigi wrong Putinas.
19:50 - Very_crazy_enough
Siandien ... !!!sulaukęs 74 metų, mirė V.M.-Putinas!!!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:45 - Very_crazy_enough
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
10:36 - Very_crazy_enough
Uz 10 dienu Бури's Томорров'as Lietuvoje!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1303
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 50062