Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
Underground (Užblokuotas)
2005 m. spalio 16 d. 17:53:40
Man užteko jo fotosesijos, kur buvo music.lt. Nesuprantu lietuviško repo ir nesuprasiu, krc. O Emas išleidžia ten geriausių hitų, holla. Ir kelis naujus atrodo.
P.S. Sumetė man hakerių hakeris Iron Meal'as tris ispėjimus. =] Žiūriu čia jau išreikšt ko galvoji negalima, kaip daržely, pasakai negražų žodį ir gauni į šikną. Oj verksiu kai mane užblokuos.
O, nė vieno keiksmažodžio.
Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor,
squad full of BG's, city full of them choppers,
way more The Game than the kid with the G-Unit,
cracks by the gram an hour, Im'a G an unit,
like Ciara when I'm keeping the goodies,
because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody...
G-Unit makes the gay-guys get loud,
so put out your dick and get it to 50's mouth.
Man it's gettin to versus against Rabbit Unit...
Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke,
mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude,
Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down,
motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground...
Do you know who you're fuckin wit?
No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked...
See no evil? Hear no evil?
Well I'm sure you're realest...
"See no Hear no" upcoming...
Underground rašė: Kiekvienas gali turėt savo supistą nuomonę apie repą (nu bet bl, ko Hopeless tu vadini repą Hip-Hop'u? wtf). Krc reikia mažiau fake reperių kaip Negativai ir pan., kurie mala šūdą ir nieko nedaro. Teegzistuoja tas Emas, man jis nemaišo, bet tokius išsigimėlius kaip Raptile, Fler ar Fiftis reikia naikint. Tik visokių vanilla ninjų fanai varo ant hiphopo, jei tau nepatinka repas, tai dink nx ir nepisk proto žmonėm, kurie jo klauso. Visokie Williuxai ar Pushai yra šūdas ir dar kartą šūdas. Tokio repo, koks buvo prieš 10 metų, niekada nebebus, greit liks tik Fiftis.
nesupratau biski... nelygink Willux ir Pusho, jie skiriasi kaip diena ir naktis...
Unda , cia jau per ziauriai ,manau neklausei Reformatoriaus , jei klausei tai tikrai ne su ausimis , Pushaz kiekvienoje eiluteje pasako kazka tokio , ir tikrai sugeba mintis isdestyt rime . Fiftis irgi zjbs ka as zn , man taj jis nekliudo , na naujasis albumas tai tikrai nieko gero su kendi sopais ir getmenais ,bet Power Of The Dollar tikrai geras al-bumas .
Ar vienaip ar kitaip The Game man pradejo nerealiai patikt . Emas irgi geras , aftermath.com pranesa kad si gruodi bus jo naujas albumas ,ten parasyta kad pavadinimas bus Curtain Call ,tikiuos dainos nebus kaip buvo pastarajame albume ...
Underground (Užblokuotas)
2005 m. spalio 16 d. 16:39:44
Kiekvienas gali turėt savo supistą nuomonę apie repą (nu bet bl, ko Hopeless tu vadini repą Hip-Hop'u? wtf). Krc reikia mažiau fake reperių kaip Negativai ir pan., kurie mala šūdą ir nieko nedaro. Teegzistuoja tas Emas, man jis nemaišo, bet tokius išsigimėlius kaip Raptile, Fler ar Fiftis reikia naikint. Tik visokių vanilla ninjų fanai varo ant hiphopo, jei tau nepatinka repas, tai dink nx ir nepisk proto žmonėm, kurie jo klauso. Visokie Williuxai ar Pushai yra šūdas ir dar kartą šūdas. Tokio repo, koks buvo prieš 10 metų, niekada nebebus, greit liks tik Fiftis.
Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor,
squad full of BG's, city full of them choppers,
way more The Game than the kid with the G-Unit,
cracks by the gram an hour, Im'a G an unit,
like Ciara when I'm keeping the goodies,
because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody...
G-Unit makes the gay-guys get loud,
so put out your dick and get it to 50's mouth.
Man it's gettin to versus against Rabbit Unit...
Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke,
mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude,
Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down,
motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground...
Do you know who you're fuckin wit?
No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked...
See no evil? Hear no evil?
Well I'm sure you're realest...
"See no Hear no" upcoming...
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
Intedzheriz >>> dauguma dabar repuoja apie kekšes, mašinas ir klubus o ne apie savo sunkią praeitį gyvenimus. O jei gerai repuot būtų galima išmokt greitai ir lengvai, tada čia tų reperių mūsų šalyje krūvos būtų, ...
Mirror >>> Mokinkis kalbą ir suprasi, nes geriausias repas visada bus užsienietiškas - tiksliau tas kuris 'pagamintas' JAV. Nors jei tu klausai LT Rap prieš tave nieko neturiu ... netgi palaikau tokius žmones, nes Lietuvoje repo klausytojų ne tiek jau ir daug,
man patinka repas... tik priesingai nei visi cia pasireiske as klausau lietuvisku gabalu, nes uzsienietisku neina suprast, tai kokia prasme ir klausytis... kad ir kaip ten bebutu, geriausiai Lietuvoj raso Willux. Zinau, yra sakanciu, kad jo muzika muilas ir pan., bet man jo repas priimtiniausias... tai va...
Aj nevirskinu as ;/ Per mazai exreem; Visi atseit gangsteriai ir repuoja apie savo sumauta gyvenima ir vaikyste... O ir pats repavimas : ismokt galima greitai.. Na, taip [lygtais] Twista parepuot, cia jau genus atitinkamus reikia turet, bet i ritma pataikyt nera sunku ismokt ;] O del Roots, tai tokiu grupiu vienetai
Manes neveza! Nors Soulfly yra tikrai gera Rapcore grupe ;]
2005 m. spalio 15 d. 20:06:53
beje geriawsias battle mc be abejo Canibus'as..
So keep standin' on the corner,
the thrash-man will collect you in the mornin'
Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm,
tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes
Tha War Is On
http://odb.tinkle.lt
NegativeDaDeep (Užblokuotas)
2005 m. spalio 15 d. 20:05:35
hip hop is my life.. gal jum ir kejsta bet pradejau klawsyt nuo DMX o ne nuo kokio nors Emo ar D12..shejp esu ysitikines kad Notorious B.I.G yra Greatest Of All Time..geriawsias hh koncertas be abejo Up In Smoke turas..
So keep standin' on the corner,
the thrash-man will collect you in the mornin'
Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm,
tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes
Tha War Is On
http://odb.tinkle.lt
lacunacoil rašė: labai nemegstu sio stiliaus:
1,nepatinka kad muzonas negyvas nu ta prasme instrumentai negyvi
2,nepatinka pats repavimas nu pats tas stilius
3,seip nemegstu tokios muzikos visai nekabina
bet seip geriu HH kultura kad yra kitokie ir kad nera pop`sas...taciau labai nemegstu
del 2 ir 3 cia jau tawo nuomone viskas ok, bet del pirmo nezinant nereiketu taip kalbeti, Pvz. The Roots viena is tu originaliu grupiu kuri kuria savo bytus ne tik pasiremdami elektronika, ju muzikoje naudojami ir bugnai ir gitaros....
lacunacoil >>> tai aš supratau, kad ten turi būti 'gerbiu'.
O dėl dabartinio rap esi teisus, išvis mano nuomonę iš dabar likusių visiems žinomų reperių gerą HH sugeba kurti tik Ludacris, Jay-Z, Kanye West (nors su 'Gold Digger' susivarė jis) . .nors ir visų šių muzika yra supopsėjus labai. Dingo tokie kaip Beastie Boys, Busta Rhymes, Dr. Dre, Naughty By Nature, Cypress Hill, Nas, Method Man ... ką jau kalbėti apie 2pac.
O ir tą 'popsinę' rap muziką galima sukurti gerą ir aukščiausio lygio, pavyzdys galėtų būti tokios dainos kaip 2pac - California Love ar Snoop Dogg - What's My Name
ir beje apie hh isvis nenusimanau bet kad eminemas d12 ar 50 cent ne repas tai suprantu man tai yra popsas...dabartinis tipo repas diorgina dar to ankstesnio ale 2pac nu ir panasiai galiu kartais kai kas nors uzleicia paklausyt bet dabartinio tai ne...
Ps>; ten turejo boot gerbiu hh kultura o ne geriu
sunshine_lover (Užblokuotas)
2005 m. spalio 15 d. 18:53:06
Nu nzn seip klausau ne per daugiausia, bet nesakau kad nepatinka tokia muzika. seip man labiausiai patinka Eminemas na tuo ir viskas pasakyta, nes ne per daugiausiai ka nors apie tai ismanau ir tuo duomiuosi
Madam >>> Na dėl Eminemo daukas būna pamišę kada būna kokių 12-13 metų (tau spėju tada irgi tiek buvo ;]) vėliau supranta, kad visas repas nėra vien Eminemas. Nors prieš jį neturiu nieko. Pagarbos vertas žmogus.
lacunacoil >>> suprantu tave. Šeip gali būti vienintelis argumentas, kad 'man jis tiesiog nepatinka' ir tave visi supras
labai nemegstu sio stiliaus:
bet seip geriu HH kultura kad yra kitokie ir kad nera pop`sas...taciau labai nemegstu
nors siaip nemegstu rapo, bet kazkada man patiko Jay-Z klipas '99 Problems' ir daina...
o pries kokius 3-4 metelius buvau totaliai pamisus del eminemo... db muz.skonis bisky pasikeite bet ne tame esme.
nieko neturiu pries hh kultura. bet uzknisa siuolaikiniai klipai su klubais, vakareliais ir merginom... kaip klonai kokie.
Mroczny rytm już płynie z głośników,
Tłum szaleje w porywie krzyków.
Scena płonie, bas ziemią wstrząsa,
Wściekła nuta w powietrzu pląsa.
Przynieś nożów i toporów,
Gdzie będzie występować sam Buryi Tomorov!
2005 m. spalio 16 d. 17:53:40
P.S. Sumetė man hakerių hakeris Iron Meal'as tris ispėjimus. =] Žiūriu čia jau išreikšt ko galvoji negalima, kaip daržely, pasakai negražų žodį ir gauni į šikną. Oj verksiu kai mane užblokuos.
O, nė vieno keiksmažodžio.
aka 3Stile I'm defer than Jermaine, you could say I'm so... Player taylor made, that's a no... Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor, squad full of BG's, city full of them choppers, way more The Game than the kid with the G-Unit, cracks by the gram an hour, Im'a G an unit, like Ciara when I'm keeping the goodies, because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody... G-Unit makes the gay-guys get loud, so put out your dick and get it to 50's mouth. Man it's gettin to versus against Rabbit Unit... Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke, mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude, Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down, motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground... Do you know who you're fuckin wit? No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked... See no evil? Hear no evil? Well I'm sure you're realest... "See no Hear no" upcoming...
2005 m. spalio 16 d. 17:42:19
Kiekvienas gali turėt savo supistą nuomonę apie repą (nu bet bl, ko Hopeless tu vadini repą Hip-Hop'u? wtf). Krc reikia mažiau fake reperių kaip Negativai ir pan., kurie mala šūdą ir nieko nedaro. Teegzistuoja tas Emas, man jis nemaišo, bet tokius išsigimėlius kaip Raptile, Fler ar Fiftis reikia naikint. Tik visokių vanilla ninjų fanai varo ant hiphopo, jei tau nepatinka repas, tai dink nx ir nepisk proto žmonėm, kurie jo klauso. Visokie Williuxai ar Pushai yra šūdas ir dar kartą šūdas. Tokio repo, koks buvo prieš 10 metų, niekada nebebus, greit liks tik Fiftis.
nesupratau biski... nelygink Willux ir Pusho, jie skiriasi kaip diena ir naktis...
2005 m. spalio 16 d. 16:59:08
Ar vienaip ar kitaip The Game man pradejo nerealiai patikt . Emas irgi geras , aftermath.com pranesa kad si gruodi bus jo naujas albumas ,ten parasyta kad pavadinimas bus Curtain Call ,tikiuos dainos nebus kaip buvo pastarajame albume
Hopeless : gera tema
2005 m. spalio 16 d. 16:39:44
aka 3Stile I'm defer than Jermaine, you could say I'm so... Player taylor made, that's a no... Sure it a Aftermath, but I ain't a doctor, squad full of BG's, city full of them choppers, way more The Game than the kid with the G-Unit, cracks by the gram an hour, Im'a G an unit, like Ciara when I'm keeping the goodies, because I'm Jazze like Pha with a tank in the hoody... G-Unit makes the gay-guys get loud, so put out your dick and get it to 50's mouth. Man it's gettin to versus against Rabbit Unit... Ya'll bitch ass toy soldiers, ya'll make me puke, mothafucka never change, homeboys with G&G asses dude, Im'a be rude, Im'a kick ya'll asses hard down, motherfucka, you never know who you fuckin wit realest of the underground... Do you know who you're fuckin wit? No, whack ass bitch, cause y'll get ya fuckin ass kicked... See no evil? Hear no evil? Well I'm sure you're realest... "See no Hear no" upcoming...
Šio komentaro autorius buvo įspėtas. Po 5 įspėjimų vartotojas bus užblokuotas.
2005 m. spalio 16 d. 16:09:57
Mirror >>> Mokinkis kalbą ir suprasi, nes geriausias repas visada bus užsienietiškas - tiksliau tas kuris 'pagamintas' JAV. Nors jei tu klausai LT Rap prieš tave nieko neturiu ... netgi palaikau tokius žmones, nes Lietuvoje repo klausytojų ne tiek jau ir daug,
2005 m. spalio 16 d. 12:23:57
2005 m. spalio 15 d. 22:38:22
Manes neveza! Nors Soulfly yra tikrai gera Rapcore grupe ;]
2005 m. spalio 15 d. 20:06:53
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
2005 m. spalio 15 d. 20:05:35
Negative Tha Deep a.k.a MDP From Da RnG Squad I hear you talkin' but I ignore it Cause you garbage and your rhymes borin' So keep standin' on the corner, the thrash-man will collect you in the mornin' Sunaikinsiu tavo karjerą trim pirmom eilutėm, tai bus tik pirmas barjeras,nes parašysiu geriau nei tu parašysi gyvenime,per dvi minutes Tha War Is On http://odb.tinkle.lt
2005 m. spalio 15 d. 19:13:39
labai nemegstu sio stiliaus:
del 2 ir 3 cia jau tawo nuomone viskas ok, bet del pirmo nezinant nereiketu taip kalbeti, Pvz. The Roots viena is tu originaliu grupiu kuri kuria savo bytus ne tik pasiremdami elektronika, ju muzikoje naudojami ir bugnai ir gitaros....
2005 m. spalio 15 d. 19:12:26
O dėl dabartinio rap esi teisus, išvis mano nuomonę iš dabar likusių visiems žinomų reperių gerą HH sugeba kurti tik Ludacris, Jay-Z, Kanye West (nors su 'Gold Digger' susivarė jis) . .nors ir visų šių muzika yra supopsėjus labai. Dingo tokie kaip Beastie Boys, Busta Rhymes, Dr. Dre, Naughty By Nature, Cypress Hill, Nas, Method Man ... ką jau kalbėti apie 2pac.
O ir tą 'popsinę' rap muziką galima sukurti gerą ir aukščiausio lygio, pavyzdys galėtų būti tokios dainos kaip 2pac - California Love ar Snoop Dogg - What's My Name
2005 m. spalio 15 d. 19:00:48
Ps>; ten turejo boot gerbiu hh kultura o ne geriu
2005 m. spalio 15 d. 18:53:06
2005 m. spalio 15 d. 18:52:58
lacunacoil >>> suprantu tave. Šeip gali būti vienintelis argumentas, kad 'man jis tiesiog nepatinka' ir tave visi supras
2005 m. spalio 15 d. 18:41:54
2005 m. spalio 15 d. 18:39:39
o pries kokius 3-4 metelius buvau totaliai pamisus del eminemo... db muz.skonis bisky pasikeite
nieko neturiu pries hh kultura. bet uzknisa siuolaikiniai klipai su klubais, vakareliais ir merginom... kaip klonai kokie.
2005 m. spalio 15 d. 18:39:17
2005 m. spalio 15 d. 18:28:24
Pharrell feat Gwen Stefani - Can I Have It Like That
galit persisiust klipa is cia:
https://nerd.emiforums.com/index....howto pic=302710
klipas irgi geras