*Даже если Вы этот билет потеряете, Вы ничего не потеряете!*Раньше я руководил другой базой, оптовой, так сказать. А теперь вот повысили: 2 тысячи метров над уровнем моря.*— Зачем вы ложку под подушкой держите?— Ну, а где же мне ее держать?— В стакане.— Но ведь стакан под подушку не положишь.— А зачем вам стакан под подушкой?— Незачем! Вот я и положил под подушку только ложку.*— А эти ягоды можно есть?— Можно, только отравишься.*— С вашими талантами надо собственную машину иметь.— Ну, одному бог даёт талант, а другому машину.*Я его буду держать, а вы шантажировать!
Man tai kažkaip nepatogu, kai visi aplinkui "pagauna" baerį/juokiasi, o aš nesuprantu. Kažkuomet tai būna daugiau nei žodžiai - tos frazės iš filmo, ypač, kurios rimuojasi. Reikėti gauti rusiškų idiomų žodyną, kur verčiami rimuotų frazių supantys žodžiai, tada bent geriau gaudyčiausi rusiškam humore bei anekdotuose (kas dabar - ypač aktualu...)
berods, kur minėta... Filmai meniniai - vaikams: Elektroniko nuotykiai filme yra filmuota Lazdynų vidurinė mokykla tais laikais, kadangi matosi televizijos bokštas. O taip pat vėlesnėj serijoj yra vietomis kadrai iš Trakų pilies ir Vilniaus šiek tiek. [kaip tik Elektronike yra minimas "mistinis miestas", kuriuo neabejotinai vadinamas Vilnius ir kuriame kadaise gyveno vaikščiojančios legendos, turėta matyt omenyje "Mindaugo, Vytauto ir Gedimino Vilniaus" laikus. paskui minima, jog Vilnius buvo nusmukdytas "į godumą linkusių žmonių"...]
- Ach ty zriačyj!.. Sčias budeš slepoj (Ak, tai tu regintis! Tuoj būsi aklas} Čia filmo pradžioj, kai Šurikas autobuse susitinka su savo skriaudėju/porininku statybose;
- U vas nesčiastnyje slučiaji na strojke byli? - Net poka. - Budet. (Jūsų statybose nelaimingų atsitikimų buvo? - Kol kas ne. - Bus)
- Učis', student, kto ne rabotajet - tot jest. (Mokykis, studente, kas nedirba - ta valgo)
Na ir žinoma, A gde babulia? - Ja za nejo (O kur bobulė? - Aš už ją)
Na nereikia nė filmo matyt, užtenka pasakyt porą žodžių, ir jau juokiamės :)
Kas be ko, Kaukazo belaisvė. Nors Šurikas man juokingesnis, ir viskas.
To paties režisieriaus, rodos, buvo dar viena komedija, Operacija "Kooperacija". O vienų Naujųjų išvakarėse teko malonumas pažiūrėt irgi gerą senieną - Dryžuotas reisas. Pamenu, lūžau tada. Po kažkiek metų jį vėl rodė - vėl lūžau. http://www.obuolys.lt/kinozona/filmas/12561-polosatyy-reys-1961.html
:D liuks
- U vas nesčiastnyje slučiaji na strojke byli? - Net poka. - Budet. (Jūsų statybose nelaimingų atsitikimų buvo? - Kol kas ne. - Bus)
- Učis', student, kto ne rabotajet - tot jest. (Mokykis, studente, kas nedirba - ta valgo)
Na nereikia nė filmo matyt, užtenka pasakyt porą žodžių, ir jau juokiamės
To paties režisieriaus, rodos, buvo dar viena komedija, Operacija "Kooperacija". O vienų Naujųjų išvakarėse teko malonumas pažiūrėt irgi gerą senieną - Dryžuotas reisas. Pamenu, lūžau tada. Po kažkiek metų jį vėl rodė - vėl lūžau. https://www.obuolys.lt/kinozona/f...-reys -1961.html
Komedijos geros:
Šuns Širdis (su Jevstignejevu)
Samagončikai (su Nikulinu, Vycynu ir Morgunovu)
ir
Pios Barbos i Neobyčnyj Kros (su Nikulin)
Stariki Razboiniki (Papanovas ir Nikulinas)
Saugokis Automobilio! (su Papanovu, Mironovu)
Afonija (su Jevgenijum Leonovu)
33 Dantys (su Jevgenijum Leonovu)
Didžioji Pertrauka Mokykloje (su Jevgenijum Leonovu)
Mimino (su Jevgenijum Leonovu)
Rudeninis Maratonas (su Jevgenijum Leonovu, Bašilašvili)
Kin-dza-dza! (su Jevgenijum Leonovu)
Za Spyčkami (su Jevgenijum Leonovu)
Amerikanskiy dedushka (su Jevgenijum Leonovu)
Italų nuotykiai Rusijoje (su Andrejum Mironovu, Jevstignejevu)
Lobių Sala,
Muzikinė šių laikų '2001 komedija: Vienkiemio vakarai prie Dykankos upės (vaidino Lolita, Kirkorovas, Verka Serdiučka), pagal Gogolio kūrinį.
švelnios senos erotinės rusų komedijos ir nekomedijos:
Nuoga ir Su Skrybėle,
Tarnybinis Romanas,
Intergirl,
Zabytaja Melodija Dlia Fleity,
Mažoji Vera (nekomedijos)
Dzhentlmeny udachi (1972) - šita prisimenu, be tavo išvardintų, nors išvardinai jau visas žinomiausias klasikines jų komedijas.(bent man žinomas). Rusiškai nemoku ir neviską suprantu,esmę tik. Jų humoras geras, bet jų juokelių "nepagausi" skaitant vertimą, va bėda man , dėl rusiškų filmų.
Filmukai:
Rūgpienių vasara (Tuk, tuk laiškanešys Pečkinas, atnešiau "Murzylką")
Katino Leopoldo Nuotykiai (Vaikai, gyvenkime draugiškai)
Krokodilo Genos ir Kūlverstuko nuotykiai
Pasaka apie Pūkuotuką meškiuką ir Knysliuką paršiuką
Karlsonas, kuris gyvena ant stogo
Filmai meniniai - vaikams:
Tomo Sojerio ir Heklberio Fino nuotykiai
Elektroniko nuotykiai
Vasečkino ir Petrovo nuotykiai
Petrovo ir Vasečkino atostogos
Viešnia Iš Ateities (Alisa Selezniova)
Ozo Miesto Burtininkas
Merė Poppins
Linksmos komedijos suaugusiems ir visai šeimai: nu...tokių tai daug privardinčiau, kad ir romantinė tragikomedija " Po pirties (S Legkim Param) "
Labai myliu rusų tautą, jos žmones (tik negaliu pakęst SSSR, jos valdžios ir ką ji darė su vargšais žmonėm)
- Brilijantinė ranka;
- 12 kėdžių;
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2016 m. rugpjūčio 21 d. 16:19:18
Zhmurki (2005)
https://www.imdb.com/title/tt0420982/
2016 m. liepos 30 d. 21:10:32
visai geras rekomenduoju :)
*Даже если Вы этот билет потеряете, Вы ничего не потеряете!*Раньше я руководил другой базой, оптовой, так сказать. А теперь вот повысили: 2 тысячи метров над уровнем моря.*— Зачем вы ложку под подушкой держите?— Ну, а где же мне ее держать?— В стакане.— Но ведь стакан под подушку не положишь.— А зачем вам стакан под подушкой?— Незачем! Вот я и положил под подушку только ложку.*— А эти ягоды можно есть?— Можно, только отравишься.*— С вашими талантами надо собственную машину иметь.— Ну, одному бог даёт талант, а другому машину.*Я его буду держать, а вы шантажировать!
....
2016 m. liepos 25 d. 12:09:07
Is paskutiniai matyto: берегись автомобиля (saugokis automobilio) neblogas.
2016 m. liepos 25 d. 10:59:14
2016 m. kovo 19 d. 19:43:41
dar iš paminėtinų NEanimacinių, bet vaikiškų filmukų/komedijų (didžiąja dalimi - dėl jų gražios įsimintinos vaikiškos muzikos)
"Мерри Попинс, До свидания!"
"Буратино"
"Чародеи"
"Пеппи Длинный чулок"
"Незнайка с нашего двора"
"Финист Ясный сокол"
" Мама"
"Остров сокровищ"
"Приключение Красной Шапочки"
" Волшебный голос Джельсомино"
"Новогоднее приключение Маши и Вити"
"Без семьи"
"Приключение Петрова и Васечкина"
"После дождичка в четверг"
"Маленький Мук"
"Приключение электроника"
2014 m. vasario 7 d. 23:24:04
Nacionaliniai Zvejybos ypatunai.
Nacionaliniai medziokles ypatunai
2014 m. vasario 7 d. 10:42:09
Man tai kažkaip nepatogu, kai visi aplinkui "pagauna" baerį/juokiasi, o aš nesuprantu. Kažkuomet tai būna daugiau nei žodžiai - tos frazės iš filmo, ypač, kurios rimuojasi. Reikėti gauti rusiškų idiomų žodyną, kur verčiami rimuotų frazių supantys žodžiai, tada bent geriau gaudyčiausi rusiškam humore bei anekdotuose (kas dabar - ypač aktualu...)
2012 m. gruodžio 9 d. 22:28:19
berods, kur minėta... Filmai meniniai - vaikams: Elektroniko nuotykiai filme yra filmuota Lazdynų vidurinė mokykla tais laikais, kadangi matosi televizijos bokštas. O taip pat vėlesnėj serijoj yra vietomis kadrai iš Trakų pilies ir Vilniaus šiek tiek. [kaip tik Elektronike yra minimas "mistinis miestas", kuriuo neabejotinai vadinamas Vilnius ir kuriame kadaise gyveno vaikščiojančios legendos, turėta matyt omenyje "Mindaugo, Vytauto ir Gedimino Vilniaus" laikus. paskui minima, jog Vilnius buvo nusmukdytas "į godumą linkusių žmonių"...]
2012 m. spalio 11 d. 00:02:59
Nepamirštamas Operacija I ir kiti Šuriko nuotykiai, kaukazo belaisvė, mano manymu vieni geriausių rusiškų komedijų. Dar neblogas Nacionalinės medžioklės ypatumai.
2012 m. kovo 31 d. 17:41:51
Pamirsot Sluzebynje roman-Tarnybinis romanas... 1977 metu atrodo...Nepamenu dabar tiksliai...
2012 m. vasario 18 d. 14:59:21
:D liuks
2011 m. sausio 7 d. 11:18:05
2011 m. sausio 6 d. 22:14:51
- Ach ty zriačyj!.. Sčias budeš slepoj (Ak, tai tu regintis! Tuoj būsi aklas} Čia filmo pradžioj, kai Šurikas autobuse susitinka su savo skriaudėju/porininku statybose;
Na nereikia nė filmo matyt, užtenka pasakyt porą žodžių, ir jau juokiamės
To paties režisieriaus, rodos, buvo dar viena komedija, Operacija "Kooperacija". O vienų Naujųjų išvakarėse teko malonumas pažiūrėt irgi gerą senieną - Dryžuotas reisas. Pamenu, lūžau tada. Po kažkiek metų jį vėl rodė - vėl lūžau. https://www.obuolys.lt/kinozona/f...-reys -1961.html
2011 m. sausio 6 d. 18:34:48
2011 m. sausio 6 d. 17:27:06
2011 m. sausio 6 d. 15:51:47
Šuns Širdis (su Jevstignejevu)
Samagončikai (su Nikulinu, Vycynu ir Morgunovu)
ir
Pios Barbos i Neobyčnyj Kros (su Nikulin)
Stariki Razboiniki (Papanovas ir Nikulinas)
Saugokis Automobilio! (su Papanovu, Mironovu)
Afonija (su Jevgenijum Leonovu)
33 Dantys (su Jevgenijum Leonovu)
Didžioji Pertrauka Mokykloje (su Jevgenijum Leonovu)
Mimino (su Jevgenijum Leonovu)
Rudeninis Maratonas (su Jevgenijum Leonovu, Bašilašvili)
Kin-dza-dza! (su Jevgenijum Leonovu)
Za Spyčkami (su Jevgenijum Leonovu)
Amerikanskiy dedushka (su Jevgenijum Leonovu)
Italų nuotykiai Rusijoje (su Andrejum Mironovu, Jevstignejevu)
Lobių Sala,
Muzikinė šių laikų '2001 komedija: Vienkiemio vakarai prie Dykankos upės (vaidino Lolita, Kirkorovas, Verka Serdiučka), pagal Gogolio kūrinį.
švelnios senos erotinės rusų komedijos ir nekomedijos:
Nuoga ir Su Skrybėle,
Tarnybinis Romanas,
Intergirl,
Zabytaja Melodija Dlia Fleity,
Mažoji Vera (nekomedijos)
Daugiau:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sov...ms:_1 980–1991
2011 m. sausio 6 d. 14:29:14
2011 m. sausio 6 d. 14:29:07
Rūgpienių vasara (Tuk, tuk laiškanešys Pečkinas, atnešiau "Murzylką")
Katino Leopoldo Nuotykiai (Vaikai, gyvenkime draugiškai)
Krokodilo Genos ir Kūlverstuko nuotykiai
Pasaka apie Pūkuotuką meškiuką ir Knysliuką paršiuką
Karlsonas, kuris gyvena ant stogo
Filmai meniniai - vaikams:
Tomo Sojerio ir Heklberio Fino nuotykiai
Elektroniko nuotykiai
Vasečkino ir Petrovo nuotykiai
Petrovo ir Vasečkino atostogos
Viešnia Iš Ateities (Alisa Selezniova)
Ozo Miesto Burtininkas
Merė Poppins
Linksmos komedijos suaugusiems ir visai šeimai: nu...tokių tai daug privardinčiau, kad ir romantinė tragikomedija " Po pirties (S Legkim Param) "
Labai myliu rusų tautą, jos žmones (tik negaliu pakęst SSSR, jos valdžios ir ką ji darė su vargšais žmonėm)
2011 m. sausio 6 d. 14:03:03
Pamiršau dar:
- Kaukazo belaisvė;
2011 m. sausio 6 d. 14:00:43
- Šuriko nuotykiai [visos dalys, nors apie "egzamyn dlia mnie, profesor, fsigda praznik..." - pati mėgiamiausia];
- Brilijantinė ranka;
- 12 kėdžių;
Dar skaičiau, kad ši yra nebloga:
- Ivan Vasilevich menyaet professiyu [1973] - https://www.imdb.com/title/tt0070233/comb ined
matyt, reikės žvilgtelti.