Man patiko. Ju dainos grazios, lyriskos. Nu ir kas kad ti nuvalkiota ir sentimetalu - vistiek grazu.
Top5 1.Unspoken 2.Evelyn 3-4.blood,tears & gold 5.Stay
top 5:
1.Silver Lining
2-3.Wonderful Life
2-3.Blood, Tears And Gold
*Illuminated
*Evelyn.
Nors šiaip kiekvieną dieną skirtingai, šios dainos dažniausia būna prie širdies
Vienžo, respect vyrukai, laukiam antrojo albumo
Nesuprantu kaip šita grupė sugebėjo išplauti tiek smegenų, kad gautų apdovanojimų, gerų kritikų recenzijų kai yra tik skausmingai neoriginalus bandymas kopijuoti 80ųjų suntpopsą ir dar ne tą gerąjį kaip Depeche Mode ar New Order. O tekstai tai pigus, nuvalkiotas makaronų kabinimas patiklioms, pigių sentimentų neatsikratančioms mergaitėms
Jeigu tik jie ir toliau kur tokias nuostabias dainas, vargu ar iš mano grojaraščio dings jų dainos
ir tai yra viena iš dviejų grupių, kuri gyvai skamba gražiau nei CD, o tai manau turėtų būti kiekvienos grupės tikslas
Ši grupė, be abejonės, yra pats reikšmingiausias praeitų ir šių metų atradimas.
Jo gera grupe atradau (isgirdau) ju daina Wonderful life vaziuojant autobusu i UK o ten apie juos kelias laidas pamaciau tai uzkabino ir persisiunciau visa albuma visos dainos skirtingos o top 3: 1. Unspoken. 2. Blood, tears n gold. 3.Stay.
Idomu ka jie pasiulys ateityje.
Pasirodė keletas neblogų dainų, kaip Wonderful life ir stay, na, bet kas iš kitų? Per daug jausminga, bus kaip su twilaigtu, kiekviena pana pamiš.
Nereikia naujų Mikų!
Ganėtinai neseniai susikūrusi ir išpopuliarėjusi grupė iš Didžiosios Britanijos. Pirmasis albumas pasirodė 2010 rugsėjo 10 dieną. Kurį, beje, pati atradau visai neseniai, o jau dėl šios grupės esu pametus galvą. Tiksliau dėl dainų Jausmingos, gražios ir draskančios širdį. Neveltui grupės pavadinimas "Hurts". Užbūrė mane tokios dainos kaip Wonderful Life, Stay, Blood, Tears and Gold, Devotion..
Manau, kad grupė turi tikrai daug šansų išpopuliarėti dar labiau
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2011 m. birželio 2 d. 21:32:22
Top5 1.Unspoken 2.Evelyn 3-4.blood,tears & gold 5.Stay
2011 m. kovo 6 d. 16:27:48
top 5:
1.Silver Lining
2-3.Wonderful Life
2-3.Blood, Tears And Gold
*Illuminated
*Evelyn.
Nors šiaip kiekvieną dieną skirtingai, šios dainos dažniausia būna prie širdies
Vienžo, respect vyrukai, laukiam antrojo albumo
2011 m. kovo 5 d. 21:05:45
2011 m. vasario 15 d. 21:58:03
ir tai yra viena iš dviejų grupių, kuri gyvai skamba gražiau nei CD, o tai manau turėtų būti kiekvienos grupės tikslas
Ši grupė, be abejonės, yra pats reikšmingiausias praeitų ir šių metų atradimas.
2011 m. vasario 14 d. 23:05:00
Idomu ka jie pasiulys ateityje.
2011 m. sausio 29 d. 19:54:09
2011 m. sausio 20 d. 00:59:21
2011 m. sausio 12 d. 13:44:20
Nereikia naujų Mikų!
2011 m. sausio 12 d. 09:36:43
Iš naujai susikūrusių bene labiausiai klausoma.
Švelnūs, lengvi, lyriški. Ir klipai jų rūkuose paskendę man patinka.
2011 m. sausio 12 d. 01:46:24
https://www.music.lt/Hurts-grupe-4823.htm l
Ganėtinai neseniai susikūrusi ir išpopuliarėjusi grupė iš Didžiosios Britanijos. Pirmasis albumas pasirodė 2010 rugsėjo 10 dieną. Kurį, beje, pati atradau visai neseniai, o jau dėl šios grupės esu pametus galvą. Tiksliau dėl dainų
Manau, kad grupė turi tikrai daug šansų išpopuliarėti dar labiau