Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Kokių žinot gražių dainų, kuriose pagrindas - gitara ir vokalas?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2016 m. spalio 26 d. 14:32:40
oi čia gali būti very crazy talk, nes įsivaizduoju, kad tokių dainų gali būti maksimaliai daug, (o aš kaip marazmatikas linkęs prirašyti visko daug ir ne į temą). ir net žmogus iš kokios 5 klasės gali prirašyti dainų, kur pagrinde gitara+vokalas, bent dešimtis.
Tačiau kas man pirmiausiai asocijuojasi su gražia roko balade, kur grojama vien tik gitara - Extreme "More Than Words"
ir kaip čia buvo minėta - puiki lietuviška daina
o šitų albumų matyt nežinai, tačiau nepaisant jų leidimo metų senumo, verta pabandyti T I K R A I:
2012 m. liepos 23 d. 12:55:40
Buvau prirasiusi daugybe dainu su gitara ir vokalu, taciau tik tada pamaciau, kad esi linkes i populiariaja muzika. Tad siulau POP kurinius, kuriuose yra gitara ir vokalas :)
1. Eagle Eye Cherry - Falling in love again 2.Chris Brown - With You 3.John Mayer- Your Body Is A Wonderland 4.James Morrison- Man In The Mirror (Acoustic Version)( Sita isties labai grazi daina :)) 5.Bruno Mars- BillionaireIr siaip paklausyk:
MYKOLAICIO (Ypac daina "Arbata", "Matrica", "Nemiga")
MAMONTOVO
KANIAVOS
BRUNO MARS
JOHN MAYER
2012 m. gegužės 9 d. 23:28:41
Deep Purple - Child In Time.
o šiaip tai čia nepakankami kriterijai. nes dainų yra begalės. Ai, nors pasižiūrėjus į tavo pateiktus variantus tai net nebesinori išvis nieko siūlyt. tebūnie
2012 m. gegužės 9 d. 15:29:07
Nirvana- Polly
2011 m. sausio 23 d. 08:59:51
2011 m. sausio 17 d. 21:33:13
2011 m. sausio 17 d. 21:15:48
2011 m. sausio 17 d. 20:17:26