Man pastaruoju metu yra žiauriai įstrigus grandiozinė "The Prophet's Song", nors labai mėgstu ir lyriškesnį numerį "Who Wants to Live Forever", ir metališką miniatūrą "Stone Cold Crazy", ir elektroniškesnę "Don't Lose Your Head" ir Teiloro kūrybos šedevrą "More of that Jazz" ir t.t. Kai tokia universali grupė, tai ir pasirinkimo nemažai. Dažnai tiesiog nuo nuotaikos priklauso
Keep Yourself Alive; The March Of The Black Queen; Killer Queen; Death On Two Legs; We Are The Champions; Don't Stop Me Now; Another One Bites The Dust; Body Language; Man On The Prowl; A Kind Of Magic; Breakthru; Headlong; Made In Heaven... And so on... Mano manymu yra neįmanoma išskirti vienos Jų dainos...
Visiems labai skirtingai...Negalima rinkti geriausios dainos... Visos yra savaip geriausios Man ŠIUO METU patinka I want it all, You take my breath away, No-One But You (Only The Good Die Young), Under pressure, Killer Queen be abejo, dar... nu gi visos mėgstamiausios dainos priklauso nuo nuotaikos
O geriausias dainas reikia rinkti pagal populiariausias. Aš matau, kad populiariausios yra: We are the champions, We will rock you, Killer queen, Don't stop me now, Show must go on, Under pressure, Radio ga ga, žinoma Bohemian Rhapsody, Love of my life, ir žiauriai daug kitų... jau nebenoriu vardyt....
Ir jei jau taip renkat geriausią, tai jums daug darbo Atsižvelkit ir į laikmetį, ir į kitus buvusius atlikėjus, stilius, ir dar daug ką... Ne vien ar jum patinka ar- ne!
Negerai?! Neįmanoma išrinkt geriausios Kai aplink tiek gerų...
2019 m. rugsėjo 15 d. 19:11:14
Man pastaruoju metu yra žiauriai įstrigus grandiozinė "The Prophet's Song", nors labai mėgstu ir lyriškesnį numerį "Who Wants to Live Forever", ir metališką miniatūrą "Stone Cold Crazy", ir elektroniškesnę "Don't Lose Your Head" ir Teiloro kūrybos šedevrą "More of that Jazz" ir t.t. Kai tokia universali grupė, tai ir pasirinkimo nemažai. Dažnai tiesiog nuo nuotaikos priklauso
2019 m. birželio 19 d. 10:16:44
Dont stop me now, savo struktūra man labai primena grupe ABBA. Ir aišku Jazz mėgstamiausias, mažiausiai atsibostantis jų albumas.
2012 m. gruodžio 31 d. 09:23:51
The show must go on
2012 m. birželio 19 d. 15:17:04
Jie, mano nuomone, turi per daug gerų dainų, kad galėčiau išrinkti vieną vienintelę...
Šiuo metu labiausiai patika duetas su David'u Bowie "Under Pressure", tačiau galėčiau vardinti ir vardinti...
2012 m. gegužės 14 d. 15:46:03
Aš irgi, pati sau sakau, kad šou turi tęstis. ( :
2012 m. gegužės 14 d. 12:28:31
Jo, jie legenda, o kad Fredis būtų gyvas.. Show must go on.
2012 m. kovo 16 d. 10:24:57
Man jos visos nerealios!
2012 m. vasario 12 d. 02:41:10
Show must go on :)
2012 m. sausio 9 d. 14:43:47
2011 m. lapkričio 8 d. 11:45:54
2011 m. lapkričio 7 d. 15:41:35
2011 m. liepos 8 d. 14:39:47
2011 m. balandžio 30 d. 09:37:50
2011 m. balandžio 29 d. 13:58:24
2011 m. sausio 3 d. 23:06:22
2011 m. sausio 3 d. 22:16:01
2011 m. sausio 3 d. 21:58:27
Taip
2011 m. sausio 3 d. 21:56:09
Bohemian rhapsody,I want it all,Killer queen,One vision,Scandal,I'm going slightly mad, I want to break free,Somebody to love
2011 m. sausio 3 d. 21:37:05
2010 m. gruodžio 31 d. 18:26:54
O geriausias dainas reikia rinkti pagal populiariausias. Aš matau, kad populiariausios yra: We are the champions, We will rock you, Killer queen, Don't stop me now, Show must go on, Under pressure, Radio ga ga, žinoma Bohemian Rhapsody, Love of my life, ir žiauriai daug kitų... jau nebenoriu vardyt....
Ir jei jau taip renkat geriausią, tai jums daug darbo
Negerai?! Neįmanoma išrinkt geriausios