Kol jie buvo ant bangos, tai kas antras pistmetalistas ju klausesi, praejo banga ir atsirado daugiau varanciu, nei tikru gerbeju. Taigi, tie patys pistmetalistai pradejo varyti ant LP ir ju klausanciu, mazdaug: popsuchos ir slamsto klausotes.
Kitais metais iseina ju naujas albumas (po Rick Rubbin'o sparnu, kas lb daznai garantuoja netik sekme bet ir irasu kokybe) ir priklausomai nuo jo sekmes, tie visi seni ir naujai atsirade pistmetalistai klausysis ar varys ant LP.
O siaip, tai lb laukiu ju albumo.
Linkin Park mano manymu geriausia grupė, kuri puikiai suderino piktą roką su hip hop'u. Be galo nuostabus gitarų skambesys tiesiog sulimpa su rėkiančiu vokalu. Prasmingi dainų žodžiai. Iš vis, visos jų dainų pripildytos įvairių emocijų. Taip pat Linkin Park tikriausiai vienintelė grupė, kuri iš vienos dainos sugeba tiek daug išlaužti panaudodama įvairius muzikos stilius ir pagamindama kelis dainos remixus. Labiausiai nenusisekęs jų darbas, mano manymu, - albumas su JayZ. Ir manau, kad Fort Minor niekada negalės atstoti Linkin Park. Galime džiaugtis bent tuo, kad kitų metų vasarį išeinantis albumas grįš prie senųjų Linkin Park laikų ir bus dar aštresnis. Tai tik patvirtina nauja jų daina "Qwerty"...
ka manau apie linkin park? gal pries 5metus isgirdau ju daina "in the end" . . tay buwo pirma lp dayna kuria as girdejau. po sawaytes turejau hybrid theory. per gimtadieni teweliay sukrapste wisus ju diskus nes as del ju tiesiog alpau. siektiek gayla kad jau seney nwgirdejau ju naujos daynos, bet ir senu yra tiek kad wisas sudejus y wiena diska wisos dienos neuztektu praklausyt wisoms. kad jie popsas - nesutinku. jey jau tokio hotel ne popsas, tay lp tuo labiau. sakot chazas balso neturi? pabandykit tayp parekt, ce balso netgi daugiau reikia ney operoy daynuot. o siayp tay skaytau jusu komentarus, ir man darosi baysu. is tikruju, pries metus wisi swaygot del ju "waje linkin park! as myliu juos! as ju fane" ir t.t. o kas dabar? wisi is eiles warot ant ju.... aysku, skonio reikalas. tarkim kayp ir man metalica nepatinka, bet ant ju newarau, nes suprantu kad jie tikri profesionalay, bet man jie tiesiog nepatinka.. dabar kay wisi waro ant linkin park'u, as juos ginsiu dar labiau, nes jie yra dar viena grupe istraukta is aplanko "profesionalai"
mmm.. ir kaip cia graziau issireikst? LP muzika yra tiesiog atradimas siais laikais ir zodziai, ir muzika - viskas tiesiog nuostabu. gal tik reikia paklausyti, o ne "varyti" isgirdus viena ar dvi dainas, gerb. SUMagnolija41..
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gruodžio 26 d. 19:08:05
Kitais metais iseina ju naujas albumas (po Rick Rubbin'o sparnu, kas lb daznai garantuoja netik sekme bet ir irasu kokybe) ir priklausomai nuo jo sekmes, tie visi seni ir naujai atsirade pistmetalistai klausysis ar varys ant LP.
O siaip, tai lb laukiu ju albumo.
2006 m. gruodžio 26 d. 18:56:40
pastebejau, kad lb'aij apmazejo LP fanu(bent jau prireg.music.lt)..anksciau.taij forumu budawo bele...o dabar wienas kitas...
O aš tai pastebėjau, kad iš LP pusės turbūt trečius metus jokios natos net nesigirdi. Išlieka tik kantriausi !
2006 m. gruodžio 26 d. 18:54:03
2006 m. liepos 29 d. 14:27:52
2006 m. gegužės 23 d. 22:32:23
2006 m. balandžio 10 d. 10:56:22
2005 m. gruodžio 17 d. 15:46:53
2005 m. gruodžio 5 d. 13:36:43
2005 m. rugsėjo 11 d. 10:27:55
2005 m. rugpjūčio 13 d. 18:38:16
2005 m. liepos 13 d. 11:58:53
2005 m. liepos 13 d. 11:57:50
2005 m. liepos 13 d. 11:53:48
2005 m. liepos 13 d. 11:47:12