poliphili rašė: O man patinka. Kažkuom, bet patinka. Seniai besiklausiau jų dainų, bet visada mėgau jų stilių
Jie niekada neturėjo savo stiliaus,nes jis buvo vogtas ir nukopijuotas.Komercinės žvaigždės su kaukėm,o ne gyvas rokenrolas...
Galima paklausti, kokio velnio čia rašinėji ir komentuoji jei nemėgsti jų? Tau ką, atsidarius music.lt prieš nosį LP diskusijos išdygsta? Pastūmei, pabliovei ir gana, nėr čia ko prikišinėt savo nepagrįstos nuomonės visiems. Visi nuo kažko kopijuoja, nes kažkas grupei duoda įkvėpimą kurti dainas, nieko blogo nematau. Nesakau, kad man itin patinka jie, nesvaigstu aš dėl jų bet tikrai šiuolaikiniam muzikos kontekste jie visai neprastai atrodo. O kritikuot visi moka.
Grupė ,,Studentės'' irgi neprastai atrodo...Tik kokia jų meninė vertė,čia jau kitas klausimas.Taip ir su LP...
poliphili rašė: O man patinka. Kažkuom, bet patinka. Seniai besiklausiau jų dainų, bet visada mėgau jų stilių
Jie niekada neturėjo savo stiliaus,nes jis buvo vogtas ir nukopijuotas.Komercinės žvaigždės su kaukėm,o ne gyvas rokenrolas...
Galima paklausti, kokio velnio čia rašinėji ir komentuoji jei nemėgsti jų? Tau ką, atsidarius music.lt prieš nosį LP diskusijos išdygsta? Pastūmei, pabliovei ir gana, nėr čia ko prikišinėt savo nepagrįstos nuomonės visiems. Visi nuo kažko kopijuoja, nes kažkas grupei duoda įkvėpimą kurti dainas, nieko blogo nematau. Nesakau, kad man itin patinka jie, nesvaigstu aš dėl jų bet tikrai šiuolaikiniam muzikos kontekste jie visai neprastai atrodo. O kritikuot visi moka.
Viskas ką jie darė ir daro - tik dėl pinigo.Tik dėl sėkmingo popierinių žvaigždžių projekto.Nėra pas juos originalios kūrybos - viskas tik ''nukosėta'' iš kitų muzikantų.Ir tai padaryta labai neskoningai...
AlG rašė: Nesuprantu tų, kurie stumia ant šitos grupes. Gryna vaikystes grupes, dar iki dabar kartais pasileidžiu senų LP dainų iš HT. Šeip nieko ispudingo, tačiau jie turi kažką tokio,kad visas pasaulis jų klausytų.
Wow jų klauso +6mlrd. žmonių ? Sakyčiau neblogai . Nereikia hiperbolizuoti situacijos, nėra ši grupė jau tokia populiari.
Kažkada kvailoj jaunystėje klausiau jų galvojau ir oba kokia gera grupė, tačiau poto praplėčiau muzikinį skonį ir dabar pasiklausius jų dainų tik juokas ima. Monotoniškesnės grupės tikriausiai dar neteko girdėti.
Tai gal išduok ką dabar klausai kad toks kietas? Stumi čia išsirietęs, nors nė vieno LP gabalo nepagrotum
blem,prisimenu,kaip man ši grupė seniau(prieš metus kokiu) nerealiai patiko. dabar jau nebelabai ypatinga... beto tos naujos jų dainos tai irgi nebetokios kaip seniau. žinoma,jie dar man patinka bet jau nebetaip... ;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2011 m. sausio 2 d. 16:09:03
2011 m. sausio 1 d. 21:57:32
O man patinka. Kažkuom, bet patinka. Seniai besiklausiau jų dainų, bet visada mėgau jų stilių
Grupė ,,Studentės'' irgi neprastai atrodo...Tik kokia jų meninė vertė,čia jau kitas klausimas.Taip ir su LP...
2011 m. sausio 1 d. 21:32:21
o kapela tikrai prasta, nera ka ir besneket
2011 m. sausio 1 d. 21:24:50
O man patinka. Kažkuom, bet patinka. Seniai besiklausiau jų dainų, bet visada mėgau jų stilių
2010 m. gruodžio 4 d. 15:40:24
2010 m. lapkričio 17 d. 16:49:10
2010 m. rugsėjo 13 d. 21:33:34
2010 m. rugsėjo 12 d. 21:18:46
Grynas slamstas. Jie kekses
Prie ko čia kekšių sąvoka ir LP?
sakau, nusisnekejo zmogelis...
2010 m. rugsėjo 12 d. 21:16:19
Prie ko čia kekšių sąvoka ir LP?
2010 m. rugsėjo 12 d. 21:07:50
nu i nafik, kaip zmones moka nusisneketi...
2010 m. rugsėjo 11 d. 16:43:04
2010 m. rugsėjo 5 d. 23:24:48
2010 m. rugsėjo 5 d. 23:18:01
2010 m. rugsėjo 5 d. 15:43:30
2010 m. rugpjūčio 22 d. 15:35:44
2010 m. rugpjūčio 22 d. 14:24:43
Nesuprantu tų, kurie stumia ant šitos grupes. Gryna vaikystes grupes, dar iki dabar kartais pasileidžiu senų LP dainų iš HT. Šeip nieko ispudingo, tačiau jie turi kažką tokio,kad visas pasaulis jų klausytų.
Wow jų klauso +6mlrd. žmonių ? Sakyčiau neblogai
Kažkada kvailoj jaunystėje klausiau jų galvojau ir oba kokia gera grupė, tačiau poto praplėčiau muzikinį skonį ir dabar pasiklausius jų dainų tik juokas ima. Monotoniškesnės grupės tikriausiai dar neteko girdėti.
Tai gal išduok ką dabar klausai kad toks kietas? Stumi čia išsirietęs, nors nė vieno LP gabalo nepagrotum
2010 m. rugpjūčio 12 d. 14:27:47
2010 m. rugpjūčio 12 d. 14:02:53
Nusivažiavę gerokai pastaruoju metu...
butent...
2010 m. rugpjūčio 12 d. 13:36:59
2010 m. liepos 9 d. 15:59:13