Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
isterija
2008 m. spalio 30 d. 21:56:55
Jie mane nervina. Komercinė grupė ir tiek...

2008 m. spalio 20 d. 21:52:01
trumpalaike vaiku muzika

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 9 d. 15:29:01
Pritariu tiek Metalistui,tiek LoseControl,bet manau apie Lp jau išsidiskutavom pakankamai ir nebėra prasmės kartotis...Palikim šią temą,veikams ir neišsivysčiusiems paaugliams - tegu džiaugiasi.Vistiek nieko manau,nepakeisim...

Atsakyti
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 9 d. 15:24:37
Į Lp muzika sutelpa visas blogis, t.y. blogis Nr. 1 - popsas, dar komercija, tekstai tai is vis.....

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 9 d. 15:18:28
lietusryte rašė:
Ji_Kvepuoja rašė:
lietusryte, o LP prie tavęs lenda, kad atsibodo?

Lenda..Lenda jų popso hitai,kuriuos matau,kai įsijungiu Mtv..Dėl to šitą kanalą stengiuosi ignoruoti.Taip pat Lp lenda prie manęs,per radiją,per spaudą,per informacines žiniasklaidos priemones,aplamai per visą žiniasklaidą ir informaciją...Manau,jie turėtų manęs atsiprašyti.Neatmetu galimybės,kreiptis ir į teismą,jei nesulauksiu teigiamos reakcijos iš jų...

dar daznai ju fanai lenda (nesakau kad butent ju, tiesiog pazistu kelis) ir reklamuoja. kazkada klause ar as ju klausau, sakiau kad ne, tada sake kad visi tokie "neismaneliai" yra py***** ir tt.

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 8 d. 23:03:36
Ji_Kvepuoja rašė:

Lenda..Lenda jų popso hitai,kuriuos matau,kai įsijungiu Mtv..Dėl to šitą kanalą stengiuosi ignoruoti.Taip pat Lp lenda prie manęs,per radiją,per spaudą,per informacines žiniasklaidos priemones,aplamai per visą žiniasklaidą ir informaciją...Manau,jie turėtų manęs atsiprašyti.Neatmetu galimybės,kreiptis ir į teismą,jei nesulauksiu teigiamos reakcijos iš jų...

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. spalio 8 d. 22:58:37

2008 m. spalio 8 d. 22:11:01
winkin rašė:
lietusryte rašė:
mone_ rašė:
gaidž

Smagu.Kuo daugiau didės Lp antifanų,tuo labiau nervosis Lp fanai..

ne velnio nesinervuoju cia mane juokinat gerokai

Suprantu.Aš kaip ir mėgstu pajuokauti,dėl to neneorėčiau kad įsižeistumėt ar pan...Tiesiog atsibodo tie lp,kad negaliu..Bet vis tiek atsiradus progai,negaliu jų nepakritikuoti...Ką padarysi.Aš jau toks - protingas ir genialus...

Atsakyti
winkin
2008 m. spalio 8 d. 21:53:32
lietusryte rašė:
mone_ rašė:
gaidž

ne velnio nesinervuoju cia mane juokinat gerokai

2008 m. spalio 8 d. 19:23:13
mone_ rašė:
gaidž

Atsakyti
mone_
2008 m. spalio 8 d. 19:10:51
gaidž

Atsakyti
winkin
2008 m. spalio 6 d. 20:42:28
O ginti LP interesus turi laiko,Taip?

turetu laiko tai ir gintu BET cia gincytis su jumis jauciu butu be galo be krasto

2008 m. spalio 6 d. 20:34:44
winkin rašė:
o man kazkodel atrodo, kad tik keli antifanai randa tiek daug laiko praleist prie sio music.lt forumo peikti LP o kad fanai nediskutuoja, tai nereiskia, kad jie nezino ar neturi savo nuomones ar panasiai. paprasciausiai jie turi ka veikt vietoj laiko gaisimo gincuose music.lt frm

O ginti LP interesus turi laiko,Taip?

Atsakyti
winkin
2008 m. spalio 6 d. 20:33:52
o man kazkodel atrodo, kad tik keli antifanai randa tiek daug laiko praleist prie sio music.lt forumo peikti LP o kad fanai nediskutuoja, tai nereiskia, kad jie nezino ar neturi savo nuomones ar panasiai. paprasciausiai jie turi ka veikt vietoj laiko gaisimo gincuose music.lt frm

2008 m. spalio 6 d. 20:21:41
nieko gero nei muzikoj nei lyrikose... kas klauso idomu ka ten gero atranda...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 6 d. 20:18:11
winkin rašė:
Mažai tiesos tamstos komentare..Oj mažai...

Neskubek isvadu regzt tamsta gerbiamasis, ir nesakau, kad atsieit kazka uzdraudei bei kazka panasaus pasakei LP grupe tau sudas toks ir anoks ir gana - uztenka!

Niekad taip nesakiau.Aš šiaip nesikeikiu,tik gal per dažnai kišu savo nuomonę kodėl man nepatinka lp.Daugiau tikiuosi jos nebekišiu,tik man keista kad Lp fanai kažkodėl visiškai nediskutuoja.Ir net nepasako,kodėl jiems patinka Lp.Kažkaip atrodo,nėra apie juos ką kalbėt...

Atsakyti
winkin
2008 m. spalio 6 d. 20:15:34

Neskubek isvadu regzt tamsta gerbiamasis, ir nesakau, kad atsieit kazka uzdraudei bei kazka panasaus pasakei LP grupe tau sudas toks ir anoks ir gana - uztenka!

2008 m. spalio 6 d. 19:49:05
Blyn. REALIAI, nustokite cituoti paklodes - UZKNISA!

2008 m. spalio 6 d. 19:46:29
lietusryte rašė:
winkin rašė:
lietusryte rašė:
rellax rašė:
lietusryte rašė:
Dėl ko mane užblokavo,tai čia jau visai ne dėlto.Ir niekas nesako,kad aš negerbiu žmonių.Tai yra juokinga.Niekad nevariau [jau kalbėsiu jūsų žargonu,kitaip nesuprasit],ant Lp gerbėjų ar ant pačios grupės.Esu geros širdies žmogus,ir tenoriu gero - nenoriu kad popsas daugėtų.Lp dėka šiuolaikinės muzikos industrija yra įklimusi giliame mėšle.Aš tik noriu,ją iš jo ištraukti...

Manau,tavo juokeliai tikrai juokingesni.Man jūs Lp fanai - tokie juokingi...O niekas jokių taisyklių įvesti nežada.Ir niaks nesakė,kad neklausykit LP [ Numirsiu]... Jūs tikrai beprotiški...ačiū kad bent sugebat pralinksminti....

parasei, kad nesakai ,jog negerbi kitu ir ju skonio ,nu vienzo kitame jau rasai ,kad butinai lp fanai tau kazkuo uzkliuva, apvadini nesubrendeliais ir pans, o kas tu pats busi a? proto bokstu kad jie beprotiski? bl** cia jau tu sitam saite keli ne sau juoka, o mums patiems nu juokinat mane sugalvoje atsiprasant organizacijas ikurt, bet gerai pagalvojus,nu kas jum is to nauda? o gal likimo ironija pasireiks, vien per jusu keslus ju populiarumas ne bles o ,atvirksciai, dar labiau dides ir ar butinai tau yra tik LP kalti del jusu tariamos muzikos indurstrijos nuopolio? ir isitikines, kad pasiekes tiksla - tai isgelbejimas kazkoks bus? nieko panasaus ,tad ir nemanau, kad del visko kalte butinai suverst ant niekuo detos grupes. jie kuria savo kuryba ir niekam netrukdo kurt kitiems ikurkit savo nauja grupe, sukurkit nauju dainu, kurie jusu manymu pranoktu juos, vo tada butu akivaizdus isblesimas, o cia kurt organizacijas tai vargu

Tai dar prigalvokit,kad uždraudžiau Semadieniais valgyti... Aišku,neturit kuo prisikabint,tai sudarkot mano kalbą.Niekas jų nevadino nesubrendėliais...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 6 d. 19:33:06
winkin rašė:
lietusryte rašė:
rellax rašė:
lietusryte rašė:
Dėl ko mane užblokavo,tai čia jau visai ne dėlto.Ir niekas nesako,kad aš negerbiu žmonių.Tai yra juokinga.Niekad nevariau [jau kalbėsiu jūsų žargonu,kitaip nesuprasit],ant Lp gerbėjų ar ant pačios grupės.Esu geros širdies žmogus,ir tenoriu gero - nenoriu kad popsas daugėtų.Lp dėka šiuolaikinės muzikos industrija yra įklimusi giliame mėšle.Aš tik noriu,ją iš jo ištraukti...

Manau,tavo juokeliai tikrai juokingesni.Man jūs Lp fanai - tokie juokingi...O niekas jokių taisyklių įvesti nežada.Ir niaks nesakė,kad neklausykit LP [ Numirsiu]... Jūs tikrai beprotiški...ačiū kad bent sugebat pralinksminti....

parasei, kad nesakai ,jog negerbi kitu ir ju skonio ,nu vienzo kitame jau rasai ,kad butinai lp fanai tau kazkuo uzkliuva, apvadini nesubrendeliais ir pans, o kas tu pats busi a? proto bokstu kad jie beprotiski? bl** cia jau tu sitam saite keli ne sau juoka, o mums patiems nu juokinat mane sugalvoje atsiprasant organizacijas ikurt, bet gerai pagalvojus,nu kas jum is to nauda? o gal likimo ironija pasireiks, vien per jusu keslus ju populiarumas ne bles o ,atvirksciai, dar labiau dides ir ar butinai tau yra tik LP kalti del jusu tariamos muzikos indurstrijos nuopolio? ir isitikines, kad pasiekes tiksla - tai isgelbejimas kazkoks bus? nieko panasaus ,tad ir nemanau, kad del visko kalte butinai suverst ant niekuo detos grupes. jie kuria savo kuryba ir niekam netrukdo kurt kitiems ikurkit savo nauja grupe, sukurkit nauju dainu, kurie jusu manymu pranoktu juos, vo tada butu akivaizdus isblesimas, o cia kurt organizacijas tai vargu

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 21
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Dienos daina

Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307