| Puslapiai: 1 ... 345678910111213 ... 21 |
|
2008 m. spalio 6 d. 20:34:44 |
o kad fanai nediskutuoja, tai nereiskia, kad jie nezino ar neturi savo nuomones ar panasiai. paprasciausiai jie turi ka veikt vietoj laiko gaisimo gincuose music.lt frm
|
2008 m. spalio 6 d. 20:33:52 |
o kad fanai nediskutuoja, tai nereiskia, kad jie nezino ar neturi savo nuomones ar panasiai. paprasciausiai jie turi ka veikt vietoj laiko gaisimo gincuose music.lt frm
|
2008 m. spalio 6 d. 20:21:41 |
|
2008 m. spalio 6 d. 20:18:11 |
pasakei LP grupe tau sudas toks ir anoks ir gana - uztenka!|
2008 m. spalio 6 d. 19:49:05 |
|
2008 m. spalio 6 d. 19:46:29 |
Numirsiu]... Jūs tikrai beprotiški...ačiū kad bent sugebat pralinksminti....
nu juokinat mane sugalvoje atsiprasant organizacijas ikurt, bet gerai pagalvojus,nu kas jum is to nauda?
o gal likimo ironija pasireiks, vien per jusu keslus ju populiarumas ne bles o ,atvirksciai, dar labiau dides
ir ar butinai tau yra tik LP kalti del jusu tariamos muzikos indurstrijos nuopolio? ir isitikines, kad pasiekes tiksla - tai isgelbejimas kazkoks bus?
nieko panasaus ,tad ir nemanau, kad del visko kalte butinai suverst ant niekuo detos grupes. jie kuria savo kuryba ir niekam netrukdo kurt kitiems
ikurkit savo nauja grupe, sukurkit nauju dainu, kurie jusu manymu pranoktu juos, vo tada butu akivaizdus isblesimas, o cia kurt organizacijas tai vargu
Aišku,neturit kuo prisikabint,tai sudarkot mano kalbą.Niekas jų nevadino nesubrendėliais...|
2008 m. spalio 6 d. 19:33:06 |
Numirsiu]... Jūs tikrai beprotiški...ačiū kad bent sugebat pralinksminti....
nu juokinat mane sugalvoje atsiprasant organizacijas ikurt, bet gerai pagalvojus,nu kas jum is to nauda?
o gal likimo ironija pasireiks, vien per jusu keslus ju populiarumas ne bles o ,atvirksciai, dar labiau dides
ir ar butinai tau yra tik LP kalti del jusu tariamos muzikos indurstrijos nuopolio? ir isitikines, kad pasiekes tiksla - tai isgelbejimas kazkoks bus?
nieko panasaus ,tad ir nemanau, kad del visko kalte butinai suverst ant niekuo detos grupes. jie kuria savo kuryba ir niekam netrukdo kurt kitiems
ikurkit savo nauja grupe, sukurkit nauju dainu, kurie jusu manymu pranoktu juos, vo tada butu akivaizdus isblesimas, o cia kurt organizacijas tai vargu
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Joan of Arc (Maid of Orleans)OMD |

2008 m. spalio 30 d. 21:56:55
2008 m. spalio 20 d. 21:52:01
2008 m. spalio 9 d. 15:29:01
2008 m. spalio 9 d. 15:24:37
2008 m. spalio 9 d. 15:18:28
lietusryte, o LP prie tavęs lenda, kad atsibodo?
Lenda..Lenda jų popso hitai,kuriuos matau,kai įsijungiu Mtv..Dėl to šitą kanalą stengiuosi ignoruoti.Taip pat Lp lenda prie manęs,per radiją,per spaudą,per informacines žiniasklaidos priemones,aplamai per visą žiniasklaidą ir informaciją...Manau,jie turėtų manęs atsiprašyti.Neatmetu galimybės,kreiptis ir į teismą,jei nesulauksiu teigiamos reakcijos iš jų...
dar daznai ju fanai lenda (nesakau kad butent ju, tiesiog pazistu kelis) ir reklamuoja. kazkada klause ar as ju klausau, sakiau kad ne, tada sake kad visi tokie "neismaneliai" yra py***** ir tt.
2008 m. spalio 8 d. 23:03:36
lietusryte, o LP prie tavęs lenda, kad atsibodo?
Lenda..Lenda jų popso hitai,kuriuos matau,kai įsijungiu Mtv..Dėl to šitą kanalą stengiuosi ignoruoti.Taip pat Lp lenda prie manęs,per radiją,per spaudą,per informacines žiniasklaidos priemones,aplamai per visą žiniasklaidą ir informaciją...Manau,jie turėtų manęs atsiprašyti.Neatmetu galimybės,kreiptis ir į teismą,jei nesulauksiu teigiamos reakcijos iš jų...
2008 m. spalio 8 d. 22:58:37
2008 m. spalio 8 d. 22:11:01
gaidž
Smagu.Kuo daugiau didės Lp antifanų,tuo labiau nervosis Lp fanai..
ne velnio nesinervuoju
Suprantu.Aš kaip ir mėgstu pajuokauti,dėl to neneorėčiau kad įsižeistumėt ar pan...Tiesiog atsibodo tie lp,kad negaliu..Bet vis tiek atsiradus progai,negaliu jų nepakritikuoti...Ką padarysi.Aš jau toks - protingas ir genialus...
2008 m. spalio 8 d. 21:53:32
gaidž
ne velnio nesinervuoju
2008 m. spalio 8 d. 19:23:13
gaidž
2008 m. spalio 8 d. 19:10:51
2008 m. spalio 6 d. 20:42:28
turetu laiko tai ir gintu