Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 4567891011121314 ... 21
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
winkin
2008 m. spalio 6 d. 18:14:02
lietusryte rašė:
rellax rašė:
lietusryte rašė:
Dėl ko mane užblokavo,tai čia jau visai ne dėlto.Ir niekas nesako,kad aš negerbiu žmonių.Tai yra juokinga.Niekad nevariau [jau kalbėsiu jūsų žargonu,kitaip nesuprasit],ant Lp gerbėjų ar ant pačios grupės.Esu geros širdies žmogus,ir tenoriu gero - nenoriu kad popsas daugėtų.Lp dėka šiuolaikinės muzikos industrija yra įklimusi giliame mėšle.Aš tik noriu,ją iš jo ištraukti...

Manau,tavo juokeliai tikrai juokingesni.Man jūs Lp fanai - tokie juokingi...O niekas jokių taisyklių įvesti nežada.Ir niaks nesakė,kad neklausykit LP [ Numirsiu]... Jūs tikrai beprotiški...ačiū kad bent sugebat pralinksminti....

parasei, kad nesakai ,jog negerbi kitu ir ju skonio ,nu vienzo kitame jau rasai ,kad butinai lp fanai tau kazkuo uzkliuva, apvadini nesubrendeliais ir pans, o kas tu pats busi a? proto bokstu kad jie beprotiski? bl** cia jau tu sitam saite keli ne sau juoka, o mums patiems nu juokinat mane sugalvoje atsiprasant organizacijas ikurt, bet gerai pagalvojus,nu kas jum is to nauda? o gal likimo ironija pasireiks, vien per jusu keslus ju populiarumas ne bles o ,atvirksciai, dar labiau dides ir ar butinai tau yra tik LP kalti del jusu tariamos muzikos indurstrijos nuopolio? ir isitikines, kad pasiekes tiksla - tai isgelbejimas kazkoks bus? nieko panasaus ,tad ir nemanau, kad del visko kalte butinai suverst ant niekuo detos grupes. jie kuria savo kuryba ir niekam netrukdo kurt kitiems ikurkit savo nauja grupe, sukurkit nauju dainu, kurie jusu manymu pranoktu juos, vo tada butu akivaizdus isblesimas, o cia kurt organizacijas tai vargu

2008 m. spalio 6 d. 14:11:23
lietusryte rašė:
Manau,tavo juokeliai tikrai juokingesni.Man jūs Lp fanai - tokie juokingi...O niekas jokių taisyklių įvesti nežada.Ir niaks nesakė,kad neklausykit LP [ Numirsiu]... Jūs tikrai beprotiški...ačiū kad bent sugebat pralinksminti....

Tai liuks..

2008 m. spalio 6 d. 13:06:44
rellax rašė:
lietusryte rašė:
Dėl ko mane užblokavo,tai čia jau visai ne dėlto.Ir niekas nesako,kad aš negerbiu žmonių.Tai yra juokinga.Niekad nevariau [jau kalbėsiu jūsų žargonu,kitaip nesuprasit],ant Lp gerbėjų ar ant pačios grupės.Esu geros širdies žmogus,ir tenoriu gero - nenoriu kad popsas daugėtų.Lp dėka šiuolaikinės muzikos industrija yra įklimusi giliame mėšle.Aš tik noriu,ją iš jo ištraukti...

Sveikinu ! Tu tikras šaunuolis Išgelbėsi visą pasaulį...Gal dar įvesi taisykles,ką turėtume klausyti?Arba pravesi pamokėlę,kad suprastume tavo "juokelius"?

Atsakyti
rellax
2008 m. spalio 6 d. 13:02:34
lietusryte rašė:

Sveikinu ! Tu tikras šaunuolis Išgelbėsi visą pasaulį...Gal dar įvesi taisykles,ką turėtume klausyti?Arba pravesi pamokėlę,kad suprastume tavo "juokelius"?

2008 m. spalio 6 d. 12:50:34
rellax rašė:
lietusryte rašė:
rellax rašė:
lietusryte Nu matot..Ką mes galim padaryt,jei mūsų toks darbas.Viena orgazinacija [negaliu sakyt kokia rašė:
,siekia mažinti LP populiarumą,todėl moka pinigus už tai,kad skelbtume anti Lp idėjas.Suprantat,mes nenorim pyktis su jum,bet mums taip įsakė daryt,mes iš to dasiduriam pinigų...

Man visiškai nusiši** ant jūsų nuomonių,bet toks š**o malimas yra idiotizmo viršūnė..Ale labai protingai čia pašnekėjai,ane?LP fanai yra labai vieningi ir draugiški(na ir kas ,kad nei fanų ,nei atlikėjų negerbiat),o jūs tik kurstot nesantaiką ir kišat savo nuomonę lig ji būtu svarbiausia..
Jei man kokia grupė nepatinka,tai aš tikrai nesistengiu jos sumaišyti su atmatomis.O su savo pinigų "dasidurimu" nesvaik...

Man jūs LP fanai atrodote juokingai.Nė nemėginate suprasti mūsų komentarų esmės,į viską žiūrite labai paviršutiniškai,ir net gi visiškai nemąstote...Man net keista,iš pradžių šito nesitikėjau.Matote vaikai,diskusija yra toks dalykas,kuriame diskutuoja visi [kas netingi].Ir ji reikalinga tam kad visi diskutuotų.Pasisakydami prieš LP,mes tai padarome su giliu paaiškinimu,ir argumentais.Šitame forume,niekur nėra parašyta kad čia gali diskutuoti tik lp fanai.Todėl natūralu,kad čia pasisako ir tie kas yra AntiLP fanai.Būtų blogai,jei pasisakytume be priežasties,be jokios prasmės.Šiuo atveju,mūsų pasisakymai yra su argumentais.Ir jie pakankamai rimti,kad mūsų nuomonė būtų išgirsta.Manau,jūsų problema tame,kad nesugebate mąstyti...Dėl to ir nuomonė,kad Lp fanai - vaikai ir nedabrendę paaugliai iš dalies yra teisinga.Klausykite ir toliau savo nuostabias grupes,vėliau [jei vis dėlto subręsite] pamatysite,kad skaudžiai klydote.Kaip ten bebūtų,linkiu jums sėkmės greičiau subręsti.Laimingai [AntiLP klubo prezidentas.Laukite mūsų ir internetinėje erdvėje]

Jei jau mes esame tokie vaikiški,nesubrende paaugliai,tai tau turėtų būti ypač gėda su mumis diskutuoti bet kokiomis temomis..
Aš tikrai suprantu ir gerbiu žmonių nuomonę,kurie sako,kad LP šu*as,lėva grupė or smth,nes tai yra jų nuomonė,bet jie pasisako apie grupę,o ne apie ją klausančius žmones...
Neveltui tave užblokavo,nes nemoki gerbti kitų žmonių,o ką jie klauso,tai jau jų rūpestis..

Atsakyti
rellax
2008 m. spalio 6 d. 12:46:29
lietusryte rašė:
rellax rašė:
lietusryte Nu matot..Ką mes galim padaryt,jei mūsų toks darbas.Viena orgazinacija [negaliu sakyt kokia rašė:
,siekia mažinti LP populiarumą,todėl moka pinigus už tai,kad skelbtume anti Lp idėjas.Suprantat,mes nenorim pyktis su jum,bet mums taip įsakė daryt,mes iš to dasiduriam pinigų...

Man visiškai nusiši** ant jūsų nuomonių,bet toks š**o malimas yra idiotizmo viršūnė..Ale labai protingai čia pašnekėjai,ane?LP fanai yra labai vieningi ir draugiški(na ir kas ,kad nei fanų ,nei atlikėjų negerbiat),o jūs tik kurstot nesantaiką ir kišat savo nuomonę lig ji būtu svarbiausia..
Jei man kokia grupė nepatinka,tai aš tikrai nesistengiu jos sumaišyti su atmatomis.O su savo pinigų "dasidurimu" nesvaik...

Man jūs LP fanai atrodote juokingai.Nė nemėginate suprasti mūsų komentarų esmės,į viską žiūrite labai paviršutiniškai,ir net gi visiškai nemąstote...Man net keista,iš pradžių šito nesitikėjau.Matote vaikai,diskusija yra toks dalykas,kuriame diskutuoja visi [kas netingi].Ir ji reikalinga tam kad visi diskutuotų.Pasisakydami prieš LP,mes tai padarome su giliu paaiškinimu,ir argumentais.Šitame forume,niekur nėra parašyta kad čia gali diskutuoti tik lp fanai.Todėl natūralu,kad čia pasisako ir tie kas yra AntiLP fanai.Būtų blogai,jei pasisakytume be priežasties,be jokios prasmės.Šiuo atveju,mūsų pasisakymai yra su argumentais.Ir jie pakankamai rimti,kad mūsų nuomonė būtų išgirsta.Manau,jūsų problema tame,kad nesugebate mąstyti...Dėl to ir nuomonė,kad Lp fanai - vaikai ir nedabrendę paaugliai iš dalies yra teisinga.Klausykite ir toliau savo nuostabias grupes,vėliau [jei vis dėlto subręsite] pamatysite,kad skaudžiai klydote.Kaip ten bebūtų,linkiu jums sėkmės greičiau subręsti.Laimingai [AntiLP klubo prezidentas.Laukite mūsų ir internetinėje erdvėje]

Jei jau mes esame tokie vaikiški,nesubrende paaugliai,tai tau turėtų būti ypač gėda su mumis diskutuoti bet kokiomis temomis..
Aš tikrai suprantu ir gerbiu žmonių nuomonę,kurie sako,kad LP šu*as,lėva grupė or smth,nes tai yra jų nuomonė,bet jie pasisako apie grupę,o ne apie ją klausančius žmones...
Neveltui tave užblokavo,nes nemoki gerbti kitų žmonių,o ką jie klauso,tai jau jų rūpestis..

2008 m. spalio 6 d. 12:17:04
rellax rašė:

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 6 d. 11:45:21
winkin rašė:
lietusryte rašė:
winkin rašė:
lietusryte rašė:
metalistaz rašė:
reikia klubo anti-popshit

Manau,AntiLP klubas būtų tikslesnis ir įdomesnis,nes viso popso neišnaikinsi,o pažaboti LP fanus,būtų džiugu...

atsiprasau bet is jusu komentaru tai vapse galima sprest kad nesat tolerantisku paziuru ir svelniai tariant jus bl** kurstot kara uzuot but supratingiems ir taikiems!
ka jum atsieit blogo ta grupe padare kad sitaip varot? nuzude ka? pasove ka?
nepatinka muzika ju?
nu ir kas kad nepatinka jum LP bet tai nereiskia butinai reikia terst purvint belenkaip prakeikt ir smerkt tuos, kurie megsta klausytis ju dainas. kiekvienas turi savo skoni - o ir del skonio NESIGINCIJAMA!

Nu matot..Ką mes galim padaryt,jei mūsų toks darbas.Viena orgazinacija [negaliu sakyt kokia],siekia mažinti LP populiarumą,todėl moka pinigus už tai,kad skelbtume anti Lp idėjas.Suprantat,mes nenorim pyktis su jum,bet mums taip įsakė daryt,mes iš to dasiduriam pinigų...

neturit ka veikt jus

Turim,turim

Atsakyti
rellax
2008 m. spalio 6 d. 10:08:09

2008 m. spalio 6 d. 09:06:05
lietusryte rašė:
winkin rašė:
lietusryte rašė:
metalistaz rašė:

Manau,AntiLP klubas būtų tikslesnis ir įdomesnis,nes viso popso neišnaikinsi,o pažaboti LP fanus,būtų džiugu...

atsiprasau bet is jusu komentaru tai vapse galima sprest kad nesat tolerantisku paziuru ir svelniai tariant jus bl** kurstot kara uzuot but supratingiems ir taikiems!
nepatinka muzika ju?
nu ir kas kad nepatinka jum LP bet tai nereiskia butinai reikia terst purvint belenkaip prakeikt ir smerkt tuos, kurie megsta klausytis ju dainas. kiekvienas turi savo skoni - o ir del skonio NESIGINCIJAMA!

Nu matot..Ką mes galim padaryt,jei mūsų toks darbas.Viena orgazinacija [negaliu sakyt kokia],siekia mažinti LP populiarumą,todėl moka pinigus už tai,kad skelbtume anti Lp idėjas.Suprantat,mes nenorim pyktis su jum,bet mums taip įsakė daryt,mes iš to dasiduriam pinigų...

neturit ka veikt jus

2008 m. spalio 5 d. 23:41:08
winkin rašė:
lietusryte rašė:
metalistaz rašė:

nepatinka muzika ju?

Atsakyti
winkin
2008 m. spalio 5 d. 21:54:25
lietusryte rašė:
metalistaz rašė:

nepatinka muzika ju?

2008 m. spalio 5 d. 20:54:00
Stangry rašė:
Stengiuosi ignoruoti.

Džiugu...Kuo daugiau žmonių,ignoruos LP tuo visiems bus geriau

Atsakyti
Stangry
2008 m. spalio 5 d. 20:49:43
Stengiuosi ignoruoti.

2008 m. spalio 5 d. 20:38:08
Bloga grupė

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 5 d. 20:37:25
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. spalio 5 d. 20:12:52
LoseControl rašė:
juos labai blogai ivertino itakingi muzikoszurnalai ar siaip muzikossaltiniai

turi galvoj lp?

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 5 d. 19:36:36
biski tarpu truksta

Atsakyti
LoseControl
2008 m. spalio 5 d. 19:36:21
juos labai blogai ivertino itakingi muzikoszurnalai ar siaip muzikossaltiniai

Atsakyti
KKristy
2008 m. spalio 5 d. 19:25:44
LoseControl rašė:
KKristy rašė:
lietusryte rašė:
KKristy rašė:
lietusryte rašė:
KKristy rašė:
lietusryte rašė:
KKristy rašė:
O man jie labai patinka, aišku su MTM nusivažiavo ir dėl to klausau dažniausiai senąsias jų dainas, bet visvien manau, kad tai gera grupė...

Geri plagiatoriai ir vagys...

Pričiom čia vagys? :O Pirmą kartą girdžiu, gal baikit čia juos šmeišti, kas nori, tokią muziką ir klauso, nes LP gerbėjams šitai skaityti nelabai malonu..

Niekas nieko nešmeižia.Ir niekas nenori ko nors supykdyti.Aišku,suprantu jus,bet juk kai kuriams arklys yra ne arklys,o pitbulis.Taigi nieko čia keisto...

Kaip tai nešmeižia? O iš kur vagys ar kažkokie plagiatoriai? Ir apskritai, čia taip sakot dėl to, kad su MTM pakeitė muzikos skambesį, ar kaip čia išsireiškus, ar tiesiog taip manot apie jų apskritai visą kuriamą ir jau senai sukurtą muziką?

Todėl kad tai yra tiesa.Aišku,tave suprantu - jei sužinočiau,kad man patinkanti grupė yra paprasčiausias komercinis produktas,tai irgi jausčiausi nekaip ir nenorėčiau tuo patikėti...Nžn,gal kada nors tai suprasi...

Vistiek neatsakiai i mano klausymą Nesvarbu, sutinku, kad jie visiškai pasikeitė, net nžn, jei ir toliau kurs tokią muziką, ar klausysiu jų toliau. Gerbiu dabar juos tik už tai, kad tai buvo pirmoji grupė, nuo kurios pradėjau klausyti rocką...

kaip sake lietusryte, tai zaidimas su gitara, gitarinis popsas, ne rockas. bgeje, visi ju albumai nieko verti. jie neturi ne vieno albumo kuris ivertintas geriau nei trys zvaigzdutes. apgailetini

HT ir Meteora tikrai geri albumai. Bet dabar matau, kad nepasiginčysiu su tavim, nes tau LP, kaip man TH, todėl suprantu

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Laura Marling Laura Marling
7,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
16:09 - Rolandas77
Na va, dabar kitas vaizdas dėl SPA, +32. Palaikom ir toliau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 157307