.. Kuo toliau klausausi 'HOPES & FEAR' /o atradau bei pagaliau įsigijau jį ne taip seniai - tik šiais metais / ..
.. Tuo labiau šį sprogstamą finalinį KEANE gabalą vertinčiau šiame albume kaip Numero UNO ...
Gal kada brūkštelsiu ir daugiau, kokius vis tik įspūdžius anas man sukelia ..
*
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2010 m. birželio 10 d. 15:20:33
.. Kuo toliau klausausi 'HOPES & FEAR' /o atradau bei pagaliau įsigijau jį ne taip seniai - tik šiais metais
.. Tuo labiau šį sprogstamą finalinį KEANE gabalą vertinčiau šiame albume kaip Numero UNO ...
Gal kada brūkštelsiu ir daugiau, kokius vis tik įspūdžius anas man sukelia ..
*
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
2008 m. birželio 7 d. 19:16:16
Tikrai, ISPUDINGAS kurinys.
2004 m. spalio 12 d. 13:47:58