Neseniai jam nupirkau specialius batukus ir raudoną, šuniukais išmargintą palaidinę. Kai pinčerį šiais drabužėliais aprengiu, jis taip juokingai atrodo!”.
KAIP FAINAI
But I'm not a slave to god that doesn't exist
And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson).
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
In life - I have no religion
besides the heavy metal gods.(Dream Evil).
"It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain)
I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot)
“Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
enigmatic rašė: Gerbiamieji.Pastebėjau tokią tendenciją - neįdomi tema,nekenčiami atlikėjai,personos,BET KAŽKAIP VISUOMET BŪNA DAUGIAUSIA KOMENTARŲ....
Geras pastebejimas. Gal apie nekenciamus smagiau kalbet negu apie megstamus?..
Man yra buvę blogiau, dabar jau daug tų iškritinėja, nes 12 savaičių. Bet dabar daug naujų gerų iškritusių, tai teks juos kelti, bet teks labai selektyviai tai daryti.
Top40 kažkokia tragedija šią savaitę. Gal ir gerai, kad tik viena nauja siūloma daina, nes aš jau matau, kad man balų neužtenka traukti visoms mano mėgstamoms iškritusioms dainoms.
2005 m. spalio 30 d. 18:12:13
2005 m. spalio 30 d. 18:11:13
2005 m. spalio 30 d. 18:10:56
KAIP FAINAI
2005 m. spalio 23 d. 21:18:05
2005 m. spalio 23 d. 09:59:44
taksai fainiausi
2005 m. spalio 23 d. 09:11:43
tuoj jie pavirs shunfyfom!
2005 m. spalio 22 d. 08:28:04
kajp ash tu fyfu nemegstu!!!!
ir as... ka padarysi fyfos kaip infekcija
2005 m. spalio 22 d. 08:20:00
2005 m. spalio 22 d. 08:18:39
2005 m. spalio 22 d. 06:59:06
2005 m. spalio 21 d. 17:36:27
2005 m. spalio 21 d. 14:54:48
2005 m. spalio 21 d. 14:26:59
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 21 d. 14:26:13
“Man nerupi ką kiti galvoja arba kalba apie mane. Aš žinau kas aš.”(Jonathan Davis). But I'm not a slave to god that doesn't exist And I'm not a slave to world that doesn't give a shit (Marilyn Manson). In life - I have no religion besides the heavy metal gods.(Dream Evil). "It better to burn out than to fade away".(Kurt Cobain) I'm a pop star threat and I'm not dead yet.(Slipknot) “Tu juokiesi iš manęs, kadangi aš kitoks, aš juokiuosi iš tavęs, kadangi jūs visi vienodi.”(Jonathan Davis)
2005 m. spalio 21 d. 13:22:07
2005 m. spalio 21 d. 05:45:26
2005 m. spalio 20 d. 18:09:25
2005 m. spalio 20 d. 16:44:57
2005 m. spalio 20 d. 15:26:25
2005 m. spalio 20 d. 14:12:08
Gerbiamieji.Pastebėjau tokią tendenciją - neįdomi tema,nekenčiami atlikėjai,personos,BET KAŽKAIP VISUOMET BŪNA DAUGIAUSIA KOMENTARŲ....
Geras pastebejimas. Gal apie nekenciamus smagiau kalbet negu apie megstamus?..