Geriausias visų laikų atlikėjas ( Taip galima vadinti tik dar keletą visiems mums puikiai žinomų super artistų ). Rock and roll karalius, daugelio geriausių dainininkų ir grupių įkvėpėjas. Kaip pastebi kritikai, jo balsas(tenoras) yra neišlavintas, tačiau jis galėjo kuo puikiausiai atlikti bet kurį kūrinį ir su jam būdingu emocionalumu užburti publiką. Grįžtant į Elvio erą, sunku įsivaizduoti, ar kas nors galėjo jo nemėgti. Jam prilygstančių nėra ir dabar.
Pripažįstu ,nes neįmanoma ignuoroti jį,jis neeilinis,jis nepalieka nuošalį... Ko gero vienas geriausių,tik ar pats geriausias,dar nežinau,,,,.....
The impossible dream geriausias atlikėjo kūrinys muzikos ir teksto prasme,
Dar Make The World Go Away [Let Me Put My Head On Your Shoulder],
o dar vienas hitas Woman Without love [A man without love is only half of a man, a woman... is nothing at all]
Public_Service rašė: Klausau beveik nuo didelės mažumės.
Nuoširdus ir tikras. Grojo/dainavo tai ir taip kaip norėjo.
Neveltui liko legenda.
Vertas.
Aš jums pritariu aš klausausi jo nuo 5 metų. Man atdavė tėtis iš dalies jo 2 ORGINALIUS KOMPAKTUS [1 dežutėje 2 diskai] jis vadinasi pilnu pavadinimu
ELVIS GOLD the very best of the KING. jums manau reikėtu atsisiųsti elektronini varjanta tikrai neapsiriksite.Yra 40dainu duodų žodį jei jums jis patinka [manau kad tai ir yra] atsisųskite ;-]
Elvis Presley jau net sunku isivaizduot koks buvo garsus, Amerika iseidavo isproto nuo jo dainu, sceniniu judesiu, albumu, pasirodymu, konceru, moterys isprotedavo nuo jo pacio ir kaip The Beatles sake: ,,Mes esam garsesni net uz pati Jezu", ta pati galejo pries juos pasakyt ir Elvis
Pasakymas "legendinis" yra šiek tiek dviprasmis. Sklando tiek geros, tiek blogos legendos apie šį žmogų.
o jei kalbant ne kaip apie asmenybę, o apie muzikantą, tai jis turi daug daug skolos dar senesniam (juodajam) rokenrolo karaliui Jackie Wilson. Už judesius scenoj, už dainavimo stilių, manieras. tikėkimės danguje atiduos
Elvis - cover-versijų karalius. J.Wilsono manieromis atlikęs tokias dainas kaip:
Carl Perkins' Blue Suede Shoes
Mae Axton's Heartbreak Hotel
Otis Blackwell's Don't Be Cruel
Otis Blackwell's All Shook Up
Otis Blackwell's Return to Sender
ELVIS buvo mėgėjas perdainuoti itališkas romantines balades, tik vietoj itališkų žodžių dainuoti angliškai pagal tą pačią melodiją, visai kaip Kelias Į Žvaigždes dalyviai:
Love Me Tender (1956, melodija iš italų filmo "Rancho Notorious"), Hugo Peretti & Luigi Creatore buvo sukūrę žodžius "Can't Help Falling In Love" (1961, originalas: Giovanni Martini - Plaisir d'Amour). It's Now Or Never - dainos "O Sole Mio" melodija 1927m. Surrender - "Torna A Sorrento" melodija.
Jį galima labiausiai pagirti už savo sukurtas Leiber & Stoller dainų tekstų interpretacijas - praktiškai paties Elvio Preslio sukurtus hitus, tokius kaip: Hound Dog, Teddy Bear ir Jailhouse Rock ir vėlesnius hitus In The Ghetto, Suspicious Minds, Don't Cry Daddy, The Wonder Of You, Burning Love
Rokenrolo geras atlikėjas, bet ne kūrėjas ir tuo labiau nekaralius.
2013 m. liepos 9 d. 02:15:18
Geriausias visų laikų atlikėjas ( Taip galima vadinti tik dar keletą visiems mums puikiai žinomų super artistų ). Rock and roll karalius, daugelio geriausių dainininkų ir grupių įkvėpėjas. Kaip pastebi kritikai, jo balsas(tenoras) yra neišlavintas, tačiau jis galėjo kuo puikiausiai atlikti bet kurį kūrinį ir su jam būdingu emocionalumu užburti publiką. Grįžtant į Elvio erą, sunku įsivaizduoti, ar kas nors galėjo jo nemėgti. Jam prilygstančių nėra ir dabar.
2013 m. balandžio 12 d. 15:01:07
Visatoje didele sviesa - kaip muzikoje Elvis.
2013 m. vasario 14 d. 15:24:17
Puikus vokalas, Rock'N Roll'o pradininkas
2012 m. balandžio 21 d. 08:19:27
Jis labai gražus... ir taip gražiai dainuoja
2012 m. kovo 7 d. 17:51:17
Pripažįstu ,nes neįmanoma ignuoroti jį,jis neeilinis,jis nepalieka nuošalį... Ko gero vienas geriausių,tik ar pats geriausias,dar nežinau,,,,.....
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2011 m. kovo 13 d. 11:24:45
2011 m. kovo 12 d. 17:02:12
2011 m. vasario 14 d. 06:15:57
Dar Make The World Go Away [Let Me Put My Head On Your Shoulder],
o dar vienas hitas Woman Without love [A man without love is only half of a man, a woman... is nothing at all]
2011 m. vasario 13 d. 21:26:39
Pasaulio pabaigai labai tiktu pagal mane jo daina always on my mind
2010 m. gruodžio 27 d. 19:30:13
2010 m. gruodžio 27 d. 19:29:10
2010 m. gruodžio 27 d. 19:27:07
Klausau beveik nuo didelės mažumės.
Neveltui liko legenda.
Vertas.
ELVIS GOLD the very best of the KING. jums manau reikėtu atsisiųsti elektronini varjanta tikrai neapsiriksite.Yra 40dainu duodų žodį jei jums jis patinka [manau kad tai ir yra] atsisųskite ;-]
2010 m. gruodžio 27 d. 19:22:30
Tiesa sakant nieko gero
2010 m. gruodžio 27 d. 19:20:54
man tai jis primena peraugusia kukuruzo burbuole ivyniota i celofana.. ir siaip. nemegstu jo. nors jis ir labai daug ka padare.
2009 m. gruodžio 10 d. 17:03:26
2009 m. kovo 30 d. 22:30:44
2006 m. liepos 8 d. 20:43:43
o jei kalbant ne kaip apie asmenybę, o apie muzikantą, tai jis turi daug daug skolos dar senesniam (juodajam) rokenrolo karaliui Jackie Wilson. Už judesius scenoj, už dainavimo stilių, manieras. tikėkimės danguje atiduos
Elvis - cover-versijų karalius. J.Wilsono manieromis atlikęs tokias dainas kaip:
Carl Perkins' Blue Suede Shoes
Mae Axton's Heartbreak Hotel
Otis Blackwell's Don't Be Cruel
Otis Blackwell's All Shook Up
Otis Blackwell's Return to Sender
ELVIS buvo mėgėjas perdainuoti itališkas romantines balades, tik vietoj itališkų žodžių dainuoti angliškai pagal tą pačią melodiją, visai kaip Kelias Į Žvaigždes dalyviai:
Love Me Tender (1956, melodija iš italų filmo "Rancho Notorious"), Hugo Peretti & Luigi Creatore buvo sukūrę žodžius "Can't Help Falling In Love" (1961, originalas: Giovanni Martini - Plaisir d'Amour). It's Now Or Never - dainos "O Sole Mio" melodija 1927m. Surrender - "Torna A Sorrento" melodija.
Jį galima labiausiai pagirti už savo sukurtas Leiber & Stoller dainų tekstų interpretacijas - praktiškai paties Elvio Preslio sukurtus hitus, tokius kaip: Hound Dog, Teddy Bear ir Jailhouse Rock ir vėlesnius hitus In The Ghetto, Suspicious Minds, Don't Cry Daddy, The Wonder Of You, Burning Love
Rokenrolo geras atlikėjas, bet ne kūrėjas ir tuo labiau nekaralius.
2006 m. kovo 29 d. 16:42:44
2006 m. kovo 28 d. 22:53:36
2006 m. kovo 28 d. 22:36:15
Neveltui liko legenda.
Vertas.